Translate

Popüler Yayınlar

7 Ağustos 2012 Salı


Sharp da Foxconn yatırımı daha az LCD üreticinin küçülen stok değeri nedeniyle arıyorum

Sharp da Foxconn yatırımı daha az LCD üreticinin küçülen stok değeri nedeniyle arıyorum Foxconn ebeveyn, Hon Hai Precision Industry, Sharp ile ortak Sharp'ın Sakai LCD üretim tesisi bir hissesini alarak şirketin başka bir 850.000.000 $ yatırım, bu yılın başlarında. Ne yazık ki ikinci yatırım anlaşması Sharp nedeniyle erime tehlikesi altında mali sıkıntılar Wall Street Journal, söz konusu anlaşmanın Mart ayında consummated beri Sharp hisseleri ay içinde yeterince düştüğünü bildiriyor -. işaretleme satış ve aşırı stok nedeniyle - Sharp verilen Hon Hai anlaşma Kaçmak için seçenek o. Ancak, Hon Hai hala Japon şirketin yüzde on satın ilgi var ve yatırım koşullarını yeniden müzakere bir ilgi göstermedi. Yani, biz beklemek ve Sharp Hon Hai devam eden gelişmeler kabul görmek gerekecek gibi görünüyor, ancak aşağıdaki kaynakta şu anda şirketin mali sorunları hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.

Dedikodusu HTC Verizon phablet 1080p ekran ve 1.5GHz Snapdragon ile, yakında inebileceği

Dedikodusu HTC Verizon phablet 1080p ekran, 15GHz Snapdragon S4 yakında inebileceği
Samsung ve LG zaten küçük-tablet form faktörü kucakladı. O sadece mantıklı HTC kendileri için bu niş bir yere oturtmak isterim. Bir beş inçlik HTC cihazın söylentiler bir süredir dolaşan edilmiştir, ama şimdi DigiTimes bir rapor bu yakar bazı itimat borç verme ve Tayvanlı üretici gizemli bir telefon GLBenchmark at üzerinde yukarı delindiğini edilir. Adı açıklanmayan kaynaklara göre şirket, Eylül veya Ekim ya yayımlanması nedeniyle bir amiral gemisi düzeyi (Bir XXL?) Çarpıcı bir 1794 x 1080 ekran ile cihaz üzerinde çalışıyor. Eğer inanmayarak iddia alıyorsun, size suçlamıyorum. Ama, bir giriş HTC 6435LVW sadece GLBenchmark.com yukarı attı oldukça güzel tasarıyı uygun gibi görünüyor. Bu aslında Android yumuşak tuş için ayrılan oda ile 1.920 x 1.080 paneli olduğunu varsayalım aynı listede çözünürlüğe sahiptir. Cihaz info Bir 1.5GHz Snapdragon S4, spesifik olarak ICS, sürüm 4.0.4 Çalışıyorsa etti - ki bu oldukça donanım güçlü parçası yapmak gerekir. Yazılım aynı zamanda ideal bir LTE radyo ambalaj olacak demektir Verizon cep telefonu gibi single da oluşturmaktır. Dedikodusu kalemi dahildir olsun, a la Afiş , Emin bulmak için çok daha uzun beklemek zorunda olmamalı, göreceğiz, ama.

Snapdragon (video) tarafından desteklenmektedir tablet için Qualcomm demolar dokunmatik ücretsiz jest kontrolü

Qualcomm Snapdragon powered by demolar touchfree jest kontrolleri
Tablet dokunaklı içindir - çok anlaşıldığını. Ama Qualcomm'un parmaklarınızı sayesinde, çoğunlukla isteğe bağlı olacak, böyle yapmakla Kinect benzeri güçlerin kendi arasında Snapdragon işlemci . Bu vurgulamak için, şirket için iki pratik kullanım senaryoları vitrin kendi YouTube kanalı videoları birkaç yüklendiği oluyor jest teknoloji oyun ve pişirme:. Kullanarak cihazın ön bakan kamera, kullanıcıların yakında bir gün ekranda avatarları, ileri sayfa ve geri tarifleri ile, kurulum profilleri ve hatta basit el ve baş hareketleri ile tüm slates uyanmak kontrol edebilecektir. Peki, bu nedenle bu tür dokunma ücretsiz navigasyon tam olarak yeni değil, ama o kadar yenilik yepyeni bir dünya için tablet kategorisi açacaktır. Peek eylem demoları için mola geçmişte Başkanı.

Toshiba Satellite U845W incelemesi: Bir ekran boyutu ve kendine has bir Ultrabook

DNP Toshiba Satellite U845W bir ekran boyutu tüm kendi bir Ultrabook gözden
Ultrabooks şimdi sayısız şekil ve boyutlarda gelir, ve biz ekran kalitesi gibi çok farklı gördüm. 1.366 x 768 hala norm olsa da, 1,600 x 900 panelleri bu ultraportable Kategorideki duyulmamış değildir. Ama ne bir ekstra geniş 21:09 için 16:9 en boy oranı Bucks ekran hakkında? Toshiba yeni prim şeyleri karıştırma Uydu U845W Ultrabook (en fazla 1.000 $ ve), o garip boy oranına sahip olan ilk dizüstü bilgisayar.
Sinema ekranları, U845W en 14.4-inç moda tarzındaki 1.792 x 768 panel daha yatay piksel ekler - görünürde film izlerken deneyimini geliştirmek için. Teorik olarak da bu kurulum yan yan pencereler ile çoklu görev daha fazla oda için izin vermelidir. Böylece pratikte bir 21:9 ekranın nasıl bir fikrin iyi? Biz test dediği gibi bize katılın.

Windows 8 masaüstü önyükleme izin olmayabilir, değil-Metro kabul talep

Windows 8 masaüstü önyükleme izin verebilir
Eğer zorlayacağını umuyor olsaydı Windows 8 atlamak için albüme girmeye-arama-it-Metro ekranı ve bildiğiniz ve sevdiğiniz geldim tanıdık masaüstünü yüklecektir, biz kötü haberlerim var. Sokakta Word, Microsoft işletim sisteminin en son sürümlerinde bu özellik kaldırıldı etti - yani onu da hoşlanmasak da, sen çizme yukarıya çini bir yığın bakıyorum zorunda kalacaksın. Rafael Rivera, Windows 8 Sırlar yazarlarından birine göre, masaüstüne bir kısayol oluşturma ve açılışta çalıştırmak için zamanlama gerektirdiğini etrafında bir iş yoktur. Ama, hatta kurumsal müşterilerine standart masaüstü varsayılan ortam yapılması engellenmiş olacak gibi görünüyor. Redmond tutarlılık zorlamak için böyle bir politika uygulamak şüphesiz iken, bunu değiştirmek için herkesin bildiği gibi dayanıklı büyük işletmeler için hayal kırıklığı kaynağı olarak kanıtlamak olabilir. Biz sadece kesin öğrenmek için son sürümü beklemek gerekecek.

Microsoft mevcut WebRTC standart fan, Skype onboard almak için kendi öneriyor

Microsoft Chrome WebRTC standart fan, Skype onboard almak için kendi öneriyor
Microsoft, rakipleri tarafından desteklenen bir web standardı itiraz? dışarı alın . Firefox, Opera ve şimdi ederken Chrome hayata geçirdik WebRTC eklenti ücretsiz VoIP ve webcam sohbetleri için bazı düzeyde, Microsoft'un mevcut ve önerilen standart mevcut cihazlarla bağlantı veya uyulması için kurnaz olduğunu düşünmüyor "tuşuna web ilkeleri." Bu WebRTC ile bozuldu iddiasıyla düzeltmek için yeni bir CU-RTC-Web standart düşündüren oldu. Neyse ki, değişiklikleri siyasi manevra daha teknik gelişmeler şunlardır: Microsoft daha fazla kontrol gibi azaltmak için bugün itibariyle geri teknoloji tutan gördüğü gereksinimleri bazı veren bir peer-to-peer taşıma seviyesi istiyor. Hiç şüphe itmek isteyen bir şirket için ekonomik teşvikler var tarayıcıda Skype , ancak biçim önünde zaten W3C ve gerçek bir platformlar arası standart haline gelebilir. Hayır, gerçekten konuşuyor - diğer W3C üyeleri (biraz) tekerleği yeniden icat etmeye hazırız, Microsoft yaklaşımı Chrome ve Internet Explorer kullanıcıları konuşurken alabilir.



YouTube uygulaması iOS 6 kaldırılır, ancak 5 ve üzeri IOS değil; Google tek başına bir sürümü üzerinde çalışıyor

YouTube uygulaması iOS 6 kaldırılır ancak Google tek başına bir sürümü üzerinde çalışıyor 5 ve üzeri IOS değil
Apple sadece ilgili bizimle temasa geçti YouTube uygulaması kaldırılması iOS 6 en son beta sürümü, ve daha söyleyemem ederken, bu bariz teyit etti: bunun bir nedeni değil. , Google ile yaptığı lisans anlaşması "sona erdi, ancak kullanıcılar yine Safari web uygulaması aracılığıyla YouTube kullanabilirsiniz." Muhtemelen aynı App Store onay süreci hayatta gerekecek bağımsız bir app - şirketi Google, başka bir sürümü üzerinde "çalışıyor" Bununla birlikte, beyan vermedi Google Drive , iOS için Gmail ve demet geri kalanı.
İlginçtir, biz ", iOS 5 ve üstü üzerine kalacaktı" YouTube uygulaması olduğunu söyledi ve iPhone, iPod touch ve iPad dahil edildi. Verilen, miktarı iOS 5 kullanıcılar iOS 6 serbest bırakılması takip eden aylarda önemli ölçüde eğim olacaktır , bu sonbaharda , ama uyumluluk soruyu açık bırakıyor - iOS 6 önümüzdeki YouTube uygulaması iOS 5 ve üstü yüklenebilen olacak?
Her şeyi kabul, muhtemelen tüketiciler için iyi bir şey. Evet, onun en büyük mobil işletim rakibi (uzaklaşma Apple tarafından başka bir oyun var Haritalar , herkes?), ama aynı zamanda Google'ın YouTube uygulaması içini açacak şansı verir, hatta belki şirketin çevresinde büyük bir mobil deneyim vitrin tasarımı büyük orijinal içerik itme . Apple Google'ın yeni YouTube uygulaması durumu hakkında yorum yapmıyor, ne de hatta onay için teslim olmuştu, ama biz saat izleyenler biliyor tahmin konum olsun veya olmasın konuşmayacaktı 12 Eylül yakın şekil.
Güncelleme: Bir YouTube sözcüsü aşağıdaki alıntı bize sağlamıştır: "Biz iOS kullanıcıları için mümkün olan en iyi YouTube deneyimi sağlamak için Apple ile çalışıyoruz." Gerçekten gitmek çok şey var, ama şirket aktif yeni bir çaba ile devam dövme oluyor ki güven verici değil. Bir şey o sessizce itti / son iOS 6 beta uzaklaştırıldıktan sonra kendi başına app awesomeness trompet her fırsatta alacağım söyler.

WiFi-genişletme Robot bir tank gibi yapılır - biz projenin arkasındaki kişi (video) konuşmak

Görüntü
Onun yaratıcılarından biri kargo şort bir çift şeyin üstünde amuda yapmak izlemek kadar yani, - Oldukça tehditkar görme, büyük tankı basamakları sportif alüminyum bir robot. 'Bot ön sarılı küçük bir makineli tüfek ile yeri çok dikkat etmeyeceği Ve gerçekten, onun niyetleri ağ altyapısı eksik tehlikeli yerlere WiFi bağlantıları genişletmek isteyen, huzurludur. De bilgisayar ve elektrik mühendisleri ekibi zaman öncelikle, geçen hafta proje hakkında duydum Northeastern Üniversitesi'nde ilk oluşturulduğu medya işlerini gösterdi. Bir favori Somerville bu hafta sonu ziyaret, Massachusetts merkezli hackerspace-kişi canavarı kontrol ve onun yaratıcıları bir çift ile projeyi tartışmak için fırsat sağladı.
Northeastern de sınırlı işleme kaynakları kendi ihtiyaçlarını karşılamak için başarısız sonra, öğrenciler bir ev buldu Kullanıcı Artisan İltica onlar sınıflar ve uzay tarafından sağlanan metal eşya kullanan, bu iddialı projeyi bir araya getirmek için gerekli becerileri burada öğrendim. Onlar mutlu Artisan en az bir yet-to-be-işgal yeni kanat bizim için gösterdiği ikinci olan - Sonuç etkileyici bir manzara, merdiven çıkma ve iki yetişkin insan ağırlığını destekleyebilecek bir robottur. Iç çoğunlukla sürekli gelişen proje üzerinde şu anda oyulmuştu gibi eski, diğer yandan, biz, ne yazık ki göremedik. Takım üyesi Dan Landers, dev hexapod ilk ayağını oluşturacak su jeti kesim çelik parçaları bir yığın yanında duran, projeyi tartışmak için daha mutlu olduğunu Stompy , Landers da bir katılımcı olan bir proje.

Bir sonraki iPhone nano-SIM beşiği olduğu iddia edilen sızdırılmış

Bir sonraki iPhone nanoSIM beşiği olduğu iddia edilen sızdı
Yeni iPhone ile ilgili dedikodular temelde var her şeyi ama ekran daralma. Bu SIM kart ve fırlatılabilir çekmece içerir. Fransız sitesi NoWhereElse karşılaştırma için 4S sürümü yanında, ne iddia yeni tabla bazı fotoğraflar attı. Açıkça görebileceğiniz gibi, yeni bir SIM yuvası dar ve ekleme biraz farklı bir kozmetik bir tasarıma sahiptir. Parçası okunaklı olduğu ortaya çıkarsa, bu pek bir sürpriz olacak. Apple için büyük bir itme yapılan nano-SIM rakip tasarımlar üzerinden kabul edilecek standart Nokia, RIM ve Motorola . Söylenti ve Cupertino en güvenilir yenileme programı kadar basılı tutarsanız, size emin bulmak için uzun süre beklemek zorunda olmayacağım. Bir sonraki iPhone ilan edilmesi bekleniyor gelecek ay . Birkaç Daha fazla resim için kaynak link kadar vur.

Verizon, Small Business Essentials 365 Ofis ekler küçük işletmelere daha fazla mobil üretkenlik araçları sağlar

Verizon, Small Business Essentials 365 Ofis ekler küçük işletmeler Microsoft'un mobil verimlilik araçlarına erişim sağlar
Ofis 365 Kullanıcı örtüsünü kapalı Taze bulut uygulaması modeli geçen ay, Microsoft Big Red Küçük İşletme Essentials hizmetine üretkenlik paketi eklemek için Verizon ile çalıştı. Benzer Hükümet sürüm Ofisi 365, küçük işletmeler Office web uygulamaları, SharePoint web tasarım araçları, Exchange e-posta ve takvim hizmeti, artı Lync mesajlaşma erişebilir. En iyi parçası ise, kullanıcı başına ayda sadece altı dolar, ve en önemlisi kurumsal müşterilerin bakım alınır: araçlar Android, BlackBerry, iOS ve Windows Phone mevcuttur. Daha fazla bilmek ister misiniz? 

Apple tohumları geliştiriciler için iOS 6 beta 4: Burada changelog var

Apple tohumları geliştiriciler için iOS 6 beta 4 burada changelog var
IOS 6 beta 3 edildi Sağ yaklaşık 20 gün sonra kirişli geliştiriciler için dışarı, beta 4 artık OTA indirme yoluyla bu aynı ellere yolunda yapıyor. Biz sadece dosyaları gerçekten Facebook entegrasyonu, Adres Defteri, yetkilendirme heykeller, ve Apple TV / Bonjour iş akışları ile ilgili changelog gösteren düzeltmeler, dışarı itilen teyit ettik. Ayrıca, diğer şeyler arasında bir yamalı-up Sözlük, iTunes ve Haritalar, alırsınız. İndirim tüm liste aradan sonra gömülü olduğu, ama biz hepsini sindirmek için denemeden önce kahve sert bir fincan tavsiye ederim.
Güncelleme: kartal gözlü için, evet, bu güncelleştirme gerçekten iOS homescreen YouTube uygulaması kaldırmaz. Eğer döngü bittiyse, Google, YouTube sahibi. Ve Apple için elinden geleni yapıyor uzak shied değil uzaktan Googlefied Apps'tan iOS ...


Okul rehberi 2012 Engadget arka

Okul rehberi 2012 Engadget arka
2012 için okula hub Engadget sırtına hoş geldiniz! Harç ve ücretleri için kilitli ödeme planı ile, artık eğlenceli şeyler harcamak özgürsünüz, ve biz yardım için buradayız! Ağustos ayı boyunca, biz aşağıda temsil bakın bütün kategoriler kapsayan, her hafta üç kılavuz gönderme olacak. Bu teknoloji söz konusu olduğunda bir kaç büyük veya kıstırma pennies bırakarak konum olsun, sizin için vites var. Her kılavuzu bütçenizi aşmadan size en iyi bahis yapmak icar, fiyat tarafından düzenlenen üç bölüm içerir. Ardından, en son kılavuz ayın sonunda yayına gördükten sonra sonra, 15 şanslı okuyucu isimleri çizim olacak - her bir ile bu sonbaharda geri kampüs için başkanlık edecek araçların çanta ağzına kadar dolması! Şu an için bizim mevcut kategori sayfaları üzerine tıklayın ve gelecek olanlar için bizi izlemeye devam edin - şimdi bir soluk grafik tarafından tespit.
Okul rehberi 2012 DNP Engadget arkaOkul rehberi 2012 DNP Engadget arkaOkul rehberi 2012 DNP Engadget arkaOkul rehberi 2012 DNP Engadget arka
Aksesuarlar
Çanta ve Kılıflar
Kameralar
Docks
. . . .
Okul rehberi 2012 DNP Engadget arkaOkul rehberi 2012 DNP Engadget arka
E-okuyucular
Fun Stuff!
Kumar
Kulaklıklar
. . . .
Okul rehberi 2012 DNP Engadget arka Okul rehberi 2012 DNP Engadget arka Okul rehberi 2012 DNP Engadget arka
Dizüstü bilgisayarlar
Yazıcılar
Akıllı Telefonlar
Ultrabooks
. . . .



Tabletler
TV'ler / Ekranlar

Google Chrome StatCounter göre, küresel tarayıcı pay üçte biri iddia

Google Chrome StatCounter göre, küresel tarayıcı payı onethird iddia
Krom ve Apps Sundar Pichai Google'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı teyit geri kalabalığa D10 özellikle tüketici uzayda - - Chrome tarayıcısı kullanılması yükselen olduğunu ve StatCounter en son veriler en kesinlikle bu yedekler. Temmuz 2012 sonu yeni rapor, 32.8 'den yüzde dünya çapında yüzde 33,8 kadar sürünen Krom gösterir Haziran . Firefox yüzde 23,7 biraz kayma görülürken, Internet Explorer, yüzde 32 oturmuş, bu arada, Apple'ın Safari yüzde 7,1 ile Katılım Ödülü alır. Sonraki Web gibi işaret , aynı zamanda IE hala altında Birleşik Krallık, ABD ve Down şarj olurken Chrome, Avrupa, Güney Amerika ve Asya'da özellikle iyi yaptığını değer bir şey değil. Bu tarayıcı kullanım gelince Verilen, StatCounter zor sonu tüm olduğunu; söyledi, o tarayıcılar hangi yönde hareket ettiği genel bir fikir elde etmek için kesinlikle yararlı olduğunu ve kesinlikle olmadı yazılımı bir parça görmek şaşırttı Zaten pasta böyle önemli bir parçası iddiasıyla dört yıl önce mevcut.

Amazon kağıt kitapları kiralama başlıyor

Amazon kağıt kitapları kiralama başlıyor
Amazon kiraya edilmiş ders kitapları Kindle sürümleri bazen şimdi için değil, ihtiyacınız olan tüm eğitim tome elektronik ortamda mevcut olmayabilir. Ve, ister inanın ister inanmayın, bazı insanlar sadece düz E-mürekkep kağıt tercih - özellikle bu yana çok daha kolay marjları notlar almak. Şimdi sitesinde daha pahalı metinlerin çok da kira seçeneği bulunuyor. En çok 30 $ 60 $ aralığında olan ve Amazon 130 gün olarak sayar dönem, tarafından kiralanmıştır. Uzun bir süre, sadece bir kez değil, 15 gün kira süresini uzatmak için ihtiyacınız gerekir. Artı tarafta, Amazon kitap dönüşünde nakliye için ödeyecek. Daha fazla bilgi için, kaynağında Yardım kriterlerini.

Microsoft'un Office Store artık iş, uygulamalar sadece bir tıklama Üretkenliği artıran away açmak

Microsoft'un Office Store artık iş için açın
Bunu edildi tanıyorum gelen ve bugün Microsoft'un Office Store'a kapıları ardına kadar açık fırlattı edildi. Kısacası,, aramak bulmak ve uygulamaları yüklemek için hevesli Office ve SharePoint kullanıcıları sağlayan yeni çıkmış bir portal var. Kullanıcılar bir Microsoft hesabı ve gereken Office önizleme sürümü Doğal olarak, Microsoft yöneticileri için oldukça şişman kontrol sistemi inşa etmiş ve aynı zamanda App adlı SharePoint bir iç dağıtım mekanizması hazırlanmış bulunmaktadır içeri dalış başlamak için, SharePoint veya Exchange Katalog - bir araç "işletmelerin ortakları içi uygulamalar veya kaynağı onları kurmak ve örgüt içinde çalışanlar dağıtmak için izin verir." Tüm etrafında ne görmek için mi arıyorsunuz? Head aşağıya Mağaza ve bu "Deneyin" düğmeleri tamamen çok tıklayınız.

Okul rehberi 2012 Engadget arka: akıllı telefonlar

Hoşgeldiniz Okul kılavuzuna Engadget arka ! Yaz tatilinin bitiminden önce gelip hafta gibi neredeyse kadar eğlenceli değil, ama teknoloji araçları güncellemek için bir şans olasılıkla acıyı hafifletmek için yardımcı olur. Bugün, bizim yepyeni akıllı telefonlarda uzak dokunarak konum - ve sizin için başkanlık edebilir tekrar okula hub'a Bu ay boyunca eklenen konum olarak ürünün kılavuzları geri kalanını görmek için. Geri kontrol etmek emin olun - Ağustos sonunda biz olacağız veriyoruz dişli bir ton rehberlerimiz yer - hub'ı sayfayı vurabilir tam burada !
Okul rehberi 2012 akıllı telefonlar için Engadget arka
Bu bir öğrenci olmak için iyi bir zaman. Geçen yıl, orada biraz vardı sağlam tüyo , ama cimri ve biraz daha tasarruf etmeye istekli olanlar çok daha iyi bir deneyim olduğunu hala çok açıktı. Bu yıl, bir halk devriminin var. Teşekkür rekabetin kıyasıya, hatta bir ay ramen noodle yemek önlemek için umut olanlar için, orada bazı istisnai telefonları vardır. Yazılım artık o dönem ödevi nedeniyle hatırlamak hayati bir yol sunan birçok telefonları ile çok ileri bir adım atmıştır ... ya da barda oyalanmak için. Biz aşırı doktora adayı için I-sadece-gerek-bir-telefon birinci gelen herkese hizmet etmek için üç kategoride yayılmış bizim favorilerime telefonlar dokuz seçenek var. Eğer seçim süzerek yaparken, bizim hediye girmesine ve potansiyel yükü hafifletmek için unutma - kim bilir, bir istediğiniz telefon yerine öğrenci kredi tarafından dikte birini alabilirsiniz.

Radyo app Stitcher Listesi Burrows, hızlı döngü içinde sizi alır

Stitcher
Web fıstık ezmesi gibi, Stitcher Listesi sitenin popüler radyo yayınları bulmak için lezzetli bir yoldur, ancak ana çikolatanın içine karıştırılması gerekir yalvarıyor Stitcher Radyo uygulaması . Neyse ki, o konfeksiyon şimdi yapılır ve her platformun deposundan iOS ya da Android tatlar indirebilirsiniz. Hızlı gidişli yeni programlar;; liste Ayrıca, popüler podcast veya kategorinin ilk 50 sırada dere görmenizi sağlar ve sosyal medyanın en popüler gösterir. Senin fantezilerine kişisel göre internet radyo seçimler kadar hizmet ana uygulama ile birlikte çalışacağını Tüm - ve tabii ki, hala arkadaş aracılığıyla tat yazılımla geliştirilmiş anlamda hayran sağlayacak Twitter .

Maingear tanıttı Vybe, 48 saat hazır olan bir 15-inç dizüstü

Maingear
Bir ihtiyacınız var süper-spec dizüstü oyun bilgisayarı acele? Maingear en yeni Vybe dizüstü sağ sokak yukarı olmalıdır. Bir kez önceden üniteleri şirket bekleyeceğiniz tüm seçenekleri ile solungaçlara dolu, 48 saat altında şirketin New Jersey HQ bırakabilir, emretti. Aralık GeForce Kepler-çalışan, Ivy Bridge işlemciler paketleme edilir 650m veya 660M 2GB RAM ve 1080p, LED-arkadan aydınlatmalı mat (matte!) bitiş ekran ile. Bulunan dört seçenek aradan sonra bir tablo halinde hazırladık - ama geri kalan kaşıntılı fare parmak bir an daha temel "İyi" ve "Better" sistemleri bugün mevcut iken olarak, Ağustos ayına kadar beklemek zorunda kalacağız Eğer "iyi" veya arıyorsanız 17. eğer "Ultimate", ikincisi geri 1.999 $ ayarlamakta.

Okul 2012 çekiliş için Engadget arka: 15 gadget dolu çanta birini kazanabilirsiniz!

Okul 2012 çekiliş için Engadget arka 15 gadgetfilled çanta birini kazanabilirsiniz!
Yüzmek gövdeleri ve güneş koruyucu ve okula geri başını uzak paketi hazır mısınız? Okula çekiliş için yıllık geri şanslı iseniz, kesinlikle kampüse dönüş yapmak kaşıntı olacak. Ile geçen yılki yarışmada inanılmaz bir başarı sayılır, biz hemen hemen her kategoride daha yüksek-uç cihazlar ekleyerek, 2012 için arz hızlandırılacak konum. Bir var HP'den Ultrabook , Sony'nin yeni aynasız fotoğraf makinesi ve Samsung Galaxy S III , sadece birkaç isim. Adınızı çizilirse, tüm fazla 3000 $ değerinde ödüller ile dolu, bir tombul Engadget markalı Timbuk2 postacı çantası nakliye olacağım. Ve kazanma şansınızı artırmak için, biz 15 tane birbirinin aynısı çantalar toplam da veriyor olacak! Yani 15 dizüstü bilgisayar, 15 kamera, 15 akıllı telefonlar ve 15 çok mutlu Engadget okuyucular anlamına gelir. Peki ne bekliyorsunuz? Ödüller görmek için mola geçmişte Git ve aşağıdaki yorum girmek için emin olun, ve okul kategori sayfaları için sırtımızı her biri bir başka 14 kez, ay boyunca başlatıyoruz.

13:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!

13:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!
Iken Merak Mars yolunda uzayda yüzen edildi Teknoblog Podcast 33 bölüm bir kuyruklu toplam sundu. Ama başarıyla Kızıl Gezegen indi olsa bile biz hala içinde yaşadığımız dünyadaki en son ve en büyük konu size sunmaya devam edeceğiz - tabii ki, Kablosuz dünyasının olma! Myriam ve Teknoblog Podcast için Brad bu öğleden katılın.
Invalid Date

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder