Translate

Popüler Yayınlar

7 Ağustos 2012 Salı


Bir ağaca otururken OUYA, XBMC, medya paylaşımı

OUYA ve XBMC, bir ağaç medya paylaşımı oturuyor
OUYA Kullanıcı takım arasında işbirlikleri bile bağış tur bitmeden gitmek az iki gün, kadar izin verilmez. XBMC ekibi sadece kendi söz verdi gelecek Android uygulaması ile çalışmak için özel olacak önümüzdeki konsol . Tam özelleştirmeleri ilk detayları bir parçası olmasa da, medya merkezi uygulaması geliştiricileri OUYA donanım prototipleri erken erişim olacaktır. XBMC geliştiriciler Android iş "son işareti-off kez ana yol birleştirilecek gerektiğini unutmayın - Eğer kübik sistem satın konum olsun veya olmasın, XBMC ve Android bağlantı noktası için bir bekleme pek bir şey olmayacak önerileri var "devam etmektedir. Bütün bir oyun sistemi, sanki OUYA hızlı bir go-medya hub kadar içine şekilleniyor, söyledi.

Biz Los Angeles SIGGRAPH 2012 canlı demektir!

Biz Los Angeles SIGGRAPH 2012 canlı demektir!
Çoğumuz yılın en kaotik bir hafta biri, oyun endüstrisi üreticileri, video oyunu tasarımcıları ve tüketicilerin on binlerce için şehir LA inmeye sırasında Los Angeles Convention Center deneyimi yıllık E3 fuarı , stand-babe radar tweaked 11. Orada bir çok küçük ölçekte de olsa salon ortasında grafik yiğitliği bir ipucu bu hafta da, ve medeniyet ağır bir öbek. SIGGRAPH istihdam ve ortaklıklar arayan ağ fırsatları için seminerler ya da avcılık bir avuç alarak, en son teknoloji gösteren katılımcılarla bir ticari etkinlik yoluyla ve geçer. Ayrıca sık sık eğlendirmek ve ruh hafifletmek için hizmet çılgın kreasyonlar zamanki lütuf ile birlikte, bize getirdi ne olduğu ürün lansmanları için bir mekan var. Bizim için üzerinde kafa - Her zaman olduğu gibi, biz kendi cihazın konforunda SIGGRAPH en iyi örnek icar, önümüzdeki birkaç gün içinde size her şeyi biraz da getirebilir SIGGRAPH 2012 boyunca takip etiketi.

Koreli bilim adamları, esnek pil bilmeceyi (video) çözmek

Esnek pil
Biz esnek var ekranlar , baskılı devreler , bellek ve hatta şarj neden piller -? Şimdiye kadar, bu üreticilerin eluded, ama şimdi Bilim ve Teknoloji Kore Gelişmiş Enstitüsü'nden araştırmacılar, yüksek performanslı bir bükülebilir lityum-iyon sürümü ile yuvarlanan topu var. Sonu (ses yok) gösterileri, onlar icat soyma-sopa tipi üretim sürecinden sonra video olarak hücre sabiti suyu, deforme oluyor ne kadar desinler sağlamamıza olanak tanır. Şimdi bilim adamları kapasitesi upping yollarını arıyoruz, bu yüzden sadece Noel ağacının ışıkları daha fazla güç olabilir ve sonuçta pazara cihazlar "tamamen esnek bir sonraki nesil" getirmek. Yani bazı ürünler ne düşünüyor, hiç de küçük bir şey yapmak için istekli olanlar geçirmeyen alüminyum kot uyması için.

Magellan duyurdu RoadMate GPS çağrılarına otomatik yanıt üniteler, diğer sürücülerin minnet kazanır

Magellan duyurdu RoadMate GPS aramaları autoreplies ile navigasyon, diğer sürücüleri minnet kazanır
Sürüş sırasında telefonu kullanımı bile bu, hala ABD'de ciddi bir sorundur bırakmaya çalışıyorum - Magellan gezginler 'alışkanlıklarını değiştirmek için üzerine düşeni yaptığını görmek bizi mutlu kılar. Beş yeni Out of RoadMate GPS birimleri şirketin dünyaya çıkardığını, Bluetooth donanımlı, 4.3-inç 2255T-LMB ve 5 inçlik 5265T-LMB modelleri ile herhangi bir gelen sesli aramaya cevap verebilirsiniz Güvenli manifatura modu taşımak hem metin, varış saati veya daha sonra bir çağrı vaadi ya vermekteyiz. Denizcileri tüm beş ileride yolun daha fazla detay için bir portre görünümü destekler ve üst iki 5-inç cihazlar Magellan'in 150 $ destek Back-Up Kamera narin park işler için. RoadMates gelmeden Biz Eylül ayına kadar beklemeniz gerekecek, ama 200 $ altı fiyat en azından isteyen diğer sürücüler için bir rahatlama olacaktır yolda daha birkaç gözleri .

HTTP standart grup HTTP/2.0 etkilemek için protokol SPDY görünüyor

Google'ın SPDY protokol zaten gibi web tarama ağır topları arasında traksiyon kazanıyor Chrome ve Firefox , ancak sonraki adım zamanının en büyük gösteren olabilir - farklı bir biçimde de olsa. Mark Nottingham, HTTP protokolü arkasında komitesi başkanına göre, bir karar HTTP/2.0 tartışma için başlangıç ​​noktası olarak SPDY odaklanmak yapıldı. Şimdi, sana söyleyemedim durumunda, bu emin bir şey uzak ve gibi, HTTPBIS Çalışma Grubu, yeni özellikler serbest bırakılması için 2014 hedefliyor edilir. Karar grubu HTTP/2.0 ile tekerleği yeniden icat değil niyet gibi görünüyor, ancak önemlidir.

Nottingham bunu SPDY HTTP için kesin bir yedek olarak hizmet etmeyeceğini açıkça iken - örneğin, "yöntemleri, durum kodları ve başlıkları en" aynı kalacak - yüksek bir olasılık şimdi orada SPDY ağır olacak ki yeni protokol etkiler. Sonraki Yukarı, Nottingham grubun posta listesine tartışmaya açacak ve bundan sonra, onay İnternet Mühendisliği Yönlendirme Grubu (IESG) yararlanılacaktır. Bu adımların yol dışında bir kez, ancak, biz, umarım hızlı etkilerin çok HTTP/2.0 geliştirilmesi yönünde gerçekten başlamak üzere çalışma bekliyoruz ve olabilir.

Sene olmadan Sprint HD Ses ile net aramalar bekleniyor

Sene olmadan Sprint HD Ses ile net aramalar bekleniyor
Biz hemen bizim ile etkilendiler HD Ses demo üzerinde HTC EVO 4G LTE önceki yıl, ama yine de gerçek hayatta bunu test etmek özelliği lansmanı bekliyor. Telefon Scoop göre, Sprint 2012 yılı sonunda hizmeti dışarı rulo hedefliyor çünkü olsa da, çok daha uzun süre beklemek zorunda olmayabilir. Taşıyıcının Ağ Vizyon kapsama hâlâ dağınık olmasına rağmen mimari yükseltme, güzel, net konuşmalar uygulanması için bir gereklilik ilerliyor. Biz resmi bir bu sene denize görebilirsiniz, ama HD Ses ağda veya diğer cihazlarda kadar da 2013 ve 2014 içinde yaygın olarak kullanılabilir olması pek mümkün değildir. Ancak, bir olarak gerçekleşmesi, Sprint müşteri, HTC EVO 4G LTE sahibi, sağ kule bağlı ve aynı kutuları işaretleyerek yakalanmış bir kişinin arayarak, yılbaşı yaklaşırken kalitesi o bump için dinle.


Sprint LTE Bay Area erken görünüm sağlar

Sprint LTE Bay Area erken görünüm sağlar
Sprint LTE sinyal iyi yolu orada , ama roll-out gibi görünüyor San Francisco Bay Area planlanandan görünen, Şimdi Ağ tahmin ettiğinden daha yumuşak oluyor. Yazarlar onlar zaten üzerinde aşağı 13MBps ve 8 Mbps hıza kadar ulaşan, Palo Alto ve Mountain View hem de çevresindeki 4G ağ bağlanmak için idare ettik Android Polis söylediler. Kapsam henüz San Francisco tamamında uzatmak, ama roll-out süratle açısından iyiye işaret değil - ve Sprint sözünü yerine getirmek için LTE üzerinden ses gelecek yılın sonuna kadar.

OpenGL ES 3.0 ve limit OpenGL 4.3 sıkmak dokular, sürüş boyunca OpenVL getirmek

OpenGL ES 30 ve limit OpenGL 43 sıkmak dokular, sürüş boyunca OpenVL getirmek
Mobil grafik açıkça gündeme ayarlarken SIGGRAPH bu yıl - ARM Mali-T600 serisi parçalarının sadece yeni bir tarafından takip edilmiştir Khronos Group . besili olasılıkla bu gelecek video çekirdeği tutacak standart OpenGL ES 3.0 'da büyük bir atılım temsil dokular, daha gelişmiş doku efektleri için "garantili destek" tanıtan yanı sıra ASTC sıkıştırma yeni bir sürümü olduğu göze çarpan görsel hit olmadan daha küçülür doku ayak izleri. OpenVL da vermek geliyor artırılmış gerçeklik uygulamaları kendi standart. Merak etmeyin, masaüstü kullanıcıları hala OpenGL 4.3 ile bazı aşk olsun: her zaman kullanmanıza gerek kalmadan yeni ASTC hileler, yeni görsel efektler (bulanıklık düşünüyorum) ve işlem shader için destek ekler OpenCL . Altı ay sürece, bir tam Open GL ES 3.0 test paketi olmayacak ve herhangi bir: yeni standartlar tüm biz hasta olma öneriyorum rağmen, Microsoft'un Direct3D evrenin yaşayanlar dışında için grafikler parlak bir gelecek vaat Yeni nesil telefonlar veya tabletler hala maç grafik donanım gerekir.

Georgia Tech modelleri yüzme, kargo taşıma nanobotlar

Georgia Tech modelleri yüzme, cargocarrying nanobotlar
Nanobot savaşı giderek tırmanıyor. Penn State atalım içerik değil nanospiders gün kazanmak, Georgia Tech olan bakmak daha etrafında herhangi bir örümcek bu kez daha bir balık olması kendi başına bir fark daha az ürpertici kan yüzme robot modeli ile geri yanıtladı. Hala hareket uygulamak için maddi değişiklikler kullanır - burada teşhir hidrojeller elektrik, ısı, ışık ya da manyetizma - ama Georgia Tech yöntemi çok daha kulağa zararsız kanatları arasından hedefine 10 mikron asker steers. Araştırmacılar 'gol ya uyuşturucu teslim etmek ya da küçük yapılar tarafından parça-parça inşa etmek amacı ile, yine her zamanki gibi iyi huyludur. Catch önceki bir "model" bu oldukça önemli bir söz şudur: Georgia Tech yalnızca çalışmak için bir bilimsel uygulanabilir bir tasarıma sahip ve bunu oluşturmak için birine ihtiyacı. Birisi hızlandırması gerektiğini, tam olarak bize ne yerli diziler hedefleyen minik yüzücülerin okullardan potansiyel bir dünya var.

Hiçbir CE-Oh etmedi! Acer'ın JT Wang hakkında Yüzey 'iki kez düşünün' Microsoft söyler

Hiçbir CEOh o Acer'ın JT Wang Yüzey yapma konusunda 'iki kere düşünmek' için Microsoft söyler vermedi
Acer yöneticilerinin kendi tablet oluşturmak için Microsoft kararını eleştirdiler geçmişte , ama şimdi firmanın CEO'su Redmond daha doğrudan bir uyarı teklif etti. "Biz [Microsoft] söylediler Bunu düşünmek," Acer CEO'su JT Wang Financial Times gazetesine verdiği demeçte. "Think Twice. Bu ekosistem ve diğer markalar olumsuz bir tepki sürebilir için büyük bir olumsuz etki yaratacaktır." Microsoft gelmiştir kabul üretmektedir doğrudan rakip firmanın platformuna "bağlılıklarını etkileyebilir" diye Güvenlik ve Borsa Komisyonu söylüyorum, kendi OEM iş ortakları boşa çıkarmak Yüzey potansiyeli. Wang bu kabul katılıyorum kalmıyor, o Microsoft hiçbir şey için bu tahribatlara neden olacağı endişe gibi görünüyor. "Size de iyi bir şey değildir," diye devam etti, "bu nedenle iki kez düşün." Kibar, fakat biraz kalın. Sonra tekrar, Acer Microsoft anlatmaktı utangaç olmamıştı tam olarak ne düşündüğünü .

AMD $ 4k FirePro W9000 grafik işlemcisi, CAD ve grafik profesyoneller için giriş seviyesi FirePro A300 APU duyurdu

AMD $ 4k FirePro W9000 grafik işlemcisi, CAD ve grafik profesyoneller için FirePro entrylevel A300 APU duyurdu
Kısa bir alay sonra bu yazın başlarında , AMD, sadece yeni pazar lideri için fiyatlandırma ve piyasaya sürüldüğünü duyurdu FirePro W9000 grafik işleme birimi - $ 3999 GPU AMD bayiler aracılığıyla mevcut ve Supermicro SuperWorkstations ile uyumludur. "Dünyanın en güçlü" platformu sırasıyla 1599 $, $ 899 ve $ 599, satmak için W8000, W7000 ve W5000, olduğunu ve katılmak için her bir güç altı 30 inç 4K görüntülenir. Güç-aç artılarını yüksek hızlı GDDR5 RAM 6 konser ile birlikte, dört TFlop tek hassas veya bir TFLOP çift hassasiyetli yararlanmak için top-of-the-line model tercih etmek isteyeceksiniz. W8000, diğer yandan, 1.27 TFlop tek paketleri W5000 ve 80 GFLOP birlikte, 2,4 TFlop / 152 GFLOP ile W7000 takiben 3.23 TFlop tek hassas ve 806 GFLOP çift hassas, RAM 4 gigs ile iki sunmaktadır Çift, GDDR5 RAM 2 GB.
Biraz daha mütevazı talepleri Tasarım artılarını daha kendi bütçeleri doğrultusunda FirePro A300 APU bulabilirsiniz - biz üçüncü partilerin kendi yapılandırmaları gemi olacak, çünkü paylaşmak hassas fiyatlandırma var, ama yok "giriş seviyesi" gibi terimler ve " mainstream "bu sizin alışveriş yapmak için çek bir çift sıfırları fazla çizim olmayacağını açıkça ortaya koyar. Entegre çözüm, AMD'nin Turbo Çekirdek teknoloji kullanan Eyefinity ve Ayrık Compute Boşaltma'yı destekler ve 10.240 x 1600 piksele kadar can güç yatay ekran diziler. Sen aradan sonra basın bültenleri çifti tüm asıl meseleye bulacaksınız.

Houghton Mifflin Harcourt ile Kno tabletlere K-12 ders kitapları sunan başlar, puanları endüstri ilk anlaşma

Houghton Mifflin Harcourt ile Kno tabletler üzerine K12 ders kitapları sunan başlar, puanları industryfirst anlaşma
Kno Kullanıcı tablet ders kitapları sadece hiç için var kolej kalabalık SÖZKONUSU aramızda genç typically Apple'ın gibi ya da tablet üreticisinin kendi çözüm, kapsamlı bir dijital eğitim almak zorunda iBooks 2 veya daha az-daha-bütünleşik opsiyonlar. Öğretmenlerin zorunlu değilse K-12 kitap için yeni bir anlaşma, yeni bir alternatif öğrencilere veriyor. Ebeveynler şimdi başlık başına 10 $ altında fiyata kitap okuyan ev kiralayabilirsiniz. Onlar devlet-özel kitap değil, ama Kno olağan 3D, bağlantılar, notlar ve videolar ekleyerek onların ortak çekirdek kökleri sınıf arkadaşları ile aynı (sanal) sayfasında öğrencilerin devam edecektir. Kno göre, şu ana kadar herhangi bir tablet platformda K-12 kitap sunmadığı bir yayıncı - sadece daha fazla pot tatlandırmak için, Kno Houghton Mifflin Harcourt ile bir anlaşma etrafında güncel kataloğu merkezleri diyor. Bunun için arayan Android seven ebeveynler evde kenar içeri atlamak için "yakında" bazen beklemek zorunda karşın ilk odak, iPad, web ve Windows 7 okuyucular üzerinde

Yeni UConnect araç verileri için Chrysler musluklar Sprint hands-off var internette her zaman açık istiyor (video)

UConnect Incar verilerin yeni sürümü için Chrysler musluklar Sprint, handsoff Video bulunuyor AlwaysOn internet istiyor
İçişleri teknolojisi giderek bir ana muharebe otomotiv devleri için. Biz, o zaman, sürpriz olmamalıdır Chrysler onun için bazı büyük silahları getiriyor UConnect bir ekip-up Sprint ile hizmet. Taşıyıcı gurur kaynağı küçük Chrysler sürücüleri dokunma ihtiyacı nasıl tam bir UConnect Erişim sistemi içine onun hücresel veri entegre edecek: İki yeni bir ders çizmek için gerekli tutulum miktarını kısmak ses komutlarını istiyorum, değiştirmek müzik girişi veya kısa mesaj gönderin. Akıllı telefonlar da sahipleri bile ayak içinde bırakmadan önce açık ve hazır araç uzaktan kumanda sağlayan, bu sefer konuda söz çok daha fazla olsun. WiFi hotspot desteği de sürdürmektedir. Sadece büyük gitmek veya yeni UConnect erken bir tat almak için eve gitmek zorunda olacağını unutmayın - bu, şimdi sadece Ram 1500 ve SRT Viper 2013 modeli yıl içinde kullanıma hazır özellikle hassas olan ikisi de pocketbook.
Güncelleme: 2013 Dodge Dart gibi R / T, aynı zamanda hangi Sprint'in basın açıklaması belirtmeyi ihmal, UConnect güzellikler alacak görünüyor. 

Insert Coin: Luminode selektör bir ağ üzerinde çalışır, (video) hayatımıza yanar öğrenir

Insert Coin, biz, üretim vurmak için önce finansman gerektiren heyecan verici yeni bir teknoloji projesi bak. Bir proje pitch istiyorsanız, lütfen bize bir ipucu göndermek konu satırı gibi "Insert Coin" ile.
Takın Coin Luminode selektör mesh ağ üzerinde çalışır, hayatımıza Video yanar öğrenir
Sadece basit bir ışık anahtarı, diyorsunuz? Daha yakından bak. Otomatik Kullanıcı Luminode selektör gizler bir işlemci ve ev her anahtarı birbirleriyle koordine sağlayan bir ağ bağlantısı hem de düşünün. Bunun bir USB adaptör ile, önceden tanımlanmış aydınlatma düzeyleri "sahneleri" oluşturmak ve mümkün, kanca kadar: A multi-tap sistemi mümkün ekstra kablo ya da karmaşık programlama olmadan birlikte birden ışıklar bağlantı, ama bu sadece bir başlangıç ​​yapan ev otomasyon sistemleri (dahil Otomatik kendi düşünün) kullanım alışkanlıkları, parça enerji tüketimi ya da sadece bizim akıllı telefonlar ile dizi kontrol izin öğrenebilirsiniz. Iletişim platformu ve zaten müzakerelere ham XML kullanır GE , Insteon ve Stargate donanım - Tüm düğmeleri veya ekranların büyük bir ızgara gerektirmeden.
Luminode geliştirilmesi hemen hemen Seattle iş altı-artı yıl sonra yapılır. Donanım temelde hazırdır ve sadece ihtiyacı Kickstarter zorunlu kitlesel üretim ile FCC ve UL test boyunca bitirmek için proje. Umut sıra gelecekte olmayan aydınlatma elemanları ile daha yakından entegre olarak Ocak ayında anahtarları teslim başlamaktır. Rehin seviyeleri hacmi neredeyse sadece dikte edilir: 130 dolar bu, temel bir iki anahtar kiti almak için 260 $ ekstra bir anahtar ile birlikte USB adaptörü katacak ne alır, ve bir 50-switch kadar ardışık seviyeleri ölçekli tüm yol, 3.000 $ büyük evler için kiti. Otomatik kendi Kickstarter finansman karşılamak için nispeten düşük 35.000 $ eşik olduğunu düşünüyorum, ama sadece gitmek kaldı 13 gün var. Anlamak için kullanım kılavuzu gelişmiş bir takdir gerektirmeyen gelişmiş aydınlatma fikri gibi, şimdi kaynağı bağlantısına tıklayın ve bunu gerçekleşmesi için iyi bir zaman.

Portland Yer Kontrol bizimle asmak gel, OR, bu Çarşamba

Görüntü
Portland, Oregon Live in? Engadget mi? Klasik atari oyunu seviyorum? Eğer bu üçü için de "evet" yanıtı verdiyseniz, biz bazı büyük haberlerim var. Biz Stumptown bu hafta olabilir ve Rose City bizim favori yerel birinde bir doğaçlama Meetup için eğlenceli olacağını düşündüm olacak. (Ve ayıp değil varsa, Portlandians) olmamıştır varsa, Yer Kontrol bulunan, delicesine harika klasik arcade / bar PDX Çin Mahallesi'ne (Yüzen Dünya Comics gibi yerlerden birkaç blok saymıyorum hemen yanında ve 511 KB koltuğu at St Voodoo Doughnut)
13:00 önce azar Swing ve biz ilk kişi (kapasitesi sınırlıdır) hizmet birinci, gel icar olacak - bu çubuğu kendisini açmak için çok erken, çünkü bütün en iyi, o bir all-yaş olacağım fonksiyonu. Biz, asılı bazı video çekimi ve eski video oyunları ve yeni araçlar ile oynuyor olacaksınız. Mekan hakkında daha fazla bilgi aşağıda kaynak bağlantı bulunabilir.

NASA'nın Merak Dağı Sharp hayranlık uyandıran çekim, Mars'taki asıllı yüklenenler videolar yakalar

NASA'nın Merak Dağı Sharp aweinspiring shot, Mars'taki asıllı yüklenenler videolar yakalar
NASA'nın Merak rover hatta Mars'ta tam 24 saat olmamıştır ve zaten bilim dünyasına faydaları hasat edilir. Da, aslında Nerds,. Yukarıdaki atış üst bir gölge, kendine özgü bir Marslı manzara ve üç mil Dağı Keskin betimleyen, onun kameralardan halka gösterilen ilk yüksek (ish) çözünürlükte fotoğraf. Sadece mola ötesinde, Mars yüzeyine yoğun asıllı video görüntülerini bulacaksınız. Onu uzaydan gelen bir yabancı kara yolunda bulundu olarak 297 kare görüntüleyen bir düşük çözünürlük stop-motion olayı var. Bize güveniyor - bu 1:03 zaman yatırım değer.

Nissan e-NV200 tüm elektrik van Londra'da bir taksi makyaj için ayrılan

Nissan e-NV200 tüm elektrik van Londra'da bir taksi makyaj için ayrılan
Bir duyuru içinde gömülü Nissan NV200 ile dizel kompakt van Londra sokaklarında vurmak hakkında, şirket aynı zamanda deneme şehir etrafında insanları taşıyan feribotlara için tüm elektrik varyantı yönelik planlarını outed etti. E-NV200 konsepti gerçeğe giden bu yılın başlarında dizel versiyonu New York boya işi var ve markalı kısa bir süre sonra, "Yarının Taksi." NV200 tüm yasal gereklilikleri yerine getirdiği ve ikonik Londra siyah meydan ayarlanır onun daha düşük emisyon, daha fazla verimlilik ve tabii ki, rekabetçi fiyatlandırma ile kabin. E-NV200 prototip (yakında-to-be sertifikalı dizel versiyonu ile karıştırılmamalıdır) 2013 sırasında Londra'da test planlanıyor. Ancak, Nissan yayıyoruz dikkat yapar EV sermaye karşısında "altyapı şarj artan yatırım" varsa tek gerçekçi olurdu.
[Resim Kredi: Auto Express ]

Amazon, kendi oyun stüdyosu başlattı Facebook Living Classics ile sosyal gider

Amazon, kendi oyun stüdyosu başlattı Facebook Living Classics ile sosyal gider
Amazon çok daha fazla ciddiye oyun kendini taahhüdünde olduğunu bir mağazası sağlayarak : sadece kendi oyun geliştirme ev başlattı. Basitçe başlıklı Amazon Game Studios tanınmış edebiyat sahneleri ile etrafa sosyal eğimli kazı sağlar Classics, yaşamak, bir Facebook gizli nesne oyunu üreterek nazikçe başlıyor - Eğer dan başka ne beklenebilir Kindle'ın yaratıcısı? Ücretsiz, me-too oyun henüz Microsoft veya Sony herhangi bir korku vermek için gidiş değil iken, şirketin "yenilikçi, eğlenceli ve iyi hazırlanmış" başlıkları yapma hırsı var. Amazon aktif olarak yazmak gibi stüdyo için daha fazla yardım alımı olduğunu, bu yüzden çok uzun süre önce daha görkemli iş beklersiniz.

Sharp da Foxconn yatırımı daha az LCD üreticinin küçülen stok değeri nedeniyle arıyorum

Sharp da Foxconn yatırımı daha az LCD üreticinin küçülen stok değeri nedeniyle arıyorum Foxconn ebeveyn, Hon Hai Precision Industry, Sharp ile ortak Sharp'ın Sakai LCD üretim tesisi bir hissesini alarak şirketin başka bir 850.000.000 $ yatırım, bu yılın başlarında. Ne yazık ki ikinci yatırım anlaşması Sharp nedeniyle erime tehlikesi altında mali sıkıntılar Wall Street Journal, söz konusu anlaşmanın Mart ayında consummated beri Sharp hisseleri ay içinde yeterince düştüğünü bildiriyor -. işaretleme satış ve aşırı stok nedeniyle - Sharp verilen Hon Hai anlaşma Kaçmak için seçenek o. Ancak, Hon Hai hala Japon şirketin yüzde on satın ilgi var ve yatırım koşullarını yeniden müzakere bir ilgi göstermedi. Yani, biz beklemek ve Sharp Hon Hai devam eden gelişmeler kabul görmek gerekecek gibi görünüyor, ancak aşağıdaki kaynakta şu anda şirketin mali sorunları hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder