Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı


SiriusXM Talep radyoda başlattı, iOS uygulamaları çevrimdışı erişim sunuyor

SiriusXM Talep radyoda başlattı, iOS uygulamaları çevrimdışı erişim sunuyor
Burada nihayet var! On Demand SiriusXM 21. yüzyılda uydu radyo servisi ushering başlattı. 200 gösteri ve programlama 2,000 saat şirketin söz kütüphanesi öğrencilerin boş dere aboneleri için online ve mevcuttur. Erişim iOS üzerinde web veya SiriusXM uygulamalar yoluyla mevcut aboneler için ücretsiz ve kullanılabilir. App kullanıcılar bile çevrimdışı oynatma için gösteri (biz bunları yapar inanıyorum indirebilirsiniz seçmeyi ). Şimdi yine Opie & Anthony başka bir iddia komik bölüm kaçırmak gerek kalmayacak. Rağmen, size yapsaydı daha iyi bir insan olabilir. 

Yol güvenliği projesi simTD araba, altyapı bağlanır. Hayat, zaman kazanmak için Umuyor

Yol güvenliği projesi simTD, araba bağlanır altyapı hayatlarını kurtarmak için Umuyor, zaman
Canlı trafik bilgisi olasılıkla her gün birçok yumruk toplantı direksiyon engeller. Frankfurt Almanya'da yeni bir deneme düzeni, ancak, daha da yol öfke gereksiz önleyebilir. Projesi "araba-to-x" teknolojisi ile yüklenen üreticileri bir dizi 120 araç içerir. Arabalar yollarda güvenli ve daha az kalabalık yapmak için bir girişim, birbirleri ile iletişim ve genel altyapı ile olur. Yanı bu tıkanıklıkları ne gibi - hem temel konum verileri gibi, diğer araçlar bir kez aktive arkasında araba öneren bir fren lambası, varlığı ve konumu tehlikeleri hakkında bilgi paylaşmak için bir engel uyarı sistemi bulunmaktadır. Ve tabii ki - - oto sanayi projesi Üniversiteler, araştırma enstitüleri, telekom sağlayıcıları arasındaki bir işbirliğidir. Biz deneme çıkıyor nasıl görmek keskin demektir. Bizim düşürmek için, sadece olsa bile sonraki taksi ücreti .

IOS için Facebook SDK 3.0 beta birlikte mamul halinde, mobil reklamlar etiketi geldi

IOS için Facebook SDK 30 beta birlikte mamul halinde, mobil reklamlar etiketi geldi
Hızlı dönüş, sadece Facebook oyunun adı olabilir. Onun sadece bir kaç hafta sonra iOS için SDK 3.0 beta ulaştı , yeni bir geliştirici aracı bir cilalanmış sürümü su yüzüne çıkmaya başladı. Bu sevkıyat gibi, SDK daha iOS-yerli deneyimi, daha iyi API desteği ve slicker oturum yönetimi vurgulamaya devam ediyor. Herhangi iOS 6 entegrasyonu hala Apple, yazılım güncelleme bitinceye kadar beklemek zorunda kalacaklar; Facebook ileri görüşlü geliştiriciler hizmet için aktif ayrı bir beta parça tutuyor. Sosyal ağ düzenli üyeleri oldukça Ancak, aynı ödülü alma değildir. Genişletilmiş uygulama desteği, bir mobil reklam beta aynı hızla takip ediliyor. Facebook hala iken bize ayırdığınız tam bir delik pazarlama saldırının başlığı zaten yüklü değilse, geliştiriciler ilgili App Store için hızlı hop, Facebook'un mobil portallarını kendi Android ve iOS uygulamaları pitch icar oluyor. Hiçbir tahmini tamamlanma tarihi var, biz bu müşterilerin çoğu bir gecikme ya da iki sakıncası olmaz bir Facebook beta olduğunu bir duygu var ... ya da on.

Google Maps üzerinde 130 şehirler için canlı trafik ekler mevcut kapsama artırır

Google Maps üzerinde 130 şehirler için canlı trafik ekler mevcut kapsama artırır
Google gelmiştir onun Haritalar trafik kapsamı genişletilmiş önce, ancak nadiren büyük bir ölçekte. Arama devi geleneği bu kez ayakta değil: sadece 130 un üzerinde ilde en az ana yollar için canlı trafik verilerine çevirdi. Google Bogota, San Jose (Kosta Rika) ve Panama City için ilk defa desteği ile Latin Amerika onun şapka devrilme olmasına rağmen, ABD'de küçük kentlerin çevresinde kapsama merkezlerinin çoğu. Kapsama ayrıca dünya çapında bir düzine başka ülkelerde geliştirilmiştir. Genişletilmiş erişim hala zaten yakalanmış kimsenin yükünü hafifletecek etmeyecek olsa da trafik sıkışıklığı , akıllı sürüş yönün herhangi demokratikleşme bizim kitapta iyidir.

LTE (Volte) hizmetleri üzerinden ses kadar MetroPCS farları, LG Bağlan 4G satmaya başlarsa

LTE Volte hizmetleri Voice over kadar MetroPCS farları, LG Bağlan 4G satmaya başlarsa
MetroPCS ölçekte büyük olmayabilir, ama kesinlikle hırsı için eksik değil. Yaklaşık bir yıl sonra ilan LTE üzerinden Sesli kendi nihai geçiş, taşıyıcı resmen Volte hizmetleri başlattı. Ayrıca, şirketin Dallas / Fort Worth mağaza yerleri birine de seksen derece dönme yeteneğine sahip cep telefonu olan ilk satış ilanının oluyor. Android tabanlı LG 4G Bağlantı kıyafet (ve sadece şu an için) ilk Volte özellikli telefon, ancak operatör işlemlerini ve telefon seçenekleri umut verici olduğunu "önümüzdeki haftalarda." Tüketici için, LTE sinyaller aralık içinde olanlar daha net aramaları fark etmeli ve bu taşıyıcılar (görmek için bir eğilim haline şey oluyor Verizon ve Sprint 2G / 3G şebekelerine başlar başlamaz bu yönde, örnek olarak) kendi yaş gösteriyor . Yani, Dallas sakinleri - herkes bunu denemek mümkün olmuştur? Altımızda yorumlar bildirin.

Sony, EverQuest II SOEmote canlı alır oyuncular gerçek CG canlarından (video) gösterir sağlar

Sony, EverQuest II SOEmote canlı alır oyuncular gerçek CG kendini gösterir sağlar
Biz Sony'nin çalışırken eğlenceli vakit geçirdik SOEmote ifade yakalama teknoloji de E3 , şimdi herkes bunu deneyebilirsiniz. Onlar oynarken, bugün itibariyle, bir web kamerası ile en EverQuest II oyuncular konuşma ya da eve abartılı bir oyun yüz nüansları yakalamak için olsun, kendi sanal kimlikler için onların yüz davranış eşleyebilirsiniz. Ses maskeleme de sağlar RPG onlar istediğiniz gibi fanları (veya dışında) karakteri kadar muaftır. Cesur istekli olanlar için geriye kalan tek soru hakkında esrarengiz vadinin diğer oyunlar SOEmote tedavi duruma bir örnektir. Eğer bir tazeleme gerekirse aradan sonra bizim video bakmak yakalayın.

Atılabilir NFC klavye verimliliği artırır, banka denge azaltır

Atılabilir NFC klavye verimliliği artırır, banka denge azaltır
NFC gibi eğlenceli aktiviteler için öncelikle kullanılan şeyler satın alma , içerik paylaşımı ve QR kodları eski hissettiren. Ancak Japon şirket Elecom verimlilik için NFC kullanan kompakt bir klavye ile tüm bunları değiştirmek için arıyor. Silikon tehdit refakatçi uygulaması gerektirir ve Gingerbread (2.3.4) ve koşarak Android telefonlar ile uyumludur. Eğer periferik üzerinde paketlenmiş durumda satılan olsaydın, yeniden isteyebilirsiniz. Perakende fiyatı, bir büyükçe ¥ 18.690 (yaklaşık 240 $), ve daha kötüsü ne, pil şarj edilebilir ne de değiştirilebilir ne, bu nedenle belirtilen altı ay sonra bir yıl bin 18 ay (sekiz saat) arasında gerekecek hayat. Hala ilgileniyor? Sonra Norveç ortak geliştirme şirketi one2TOUCH bir video demo için mola izletebilirdik.

Federal temyiz mahkemesi warrantless telekulak yasal olduğunu söylüyor

Federal temyiz mahkemesi warrantless telekulak yasal olduğunu söylüyor
Bir federal temyiz mahkemesi ABD hükümeti, insanlar tarafından "dava açtı" gibi anlamsız şeyler yüzünden endişelenmeden Amerikalıların iletişim dokunabilirsiniz bugün karar verdi. Hangi en aklı başında sivillerin muhtemelen bir koruma karartıcı kaybı, vatandaşların dinleme yoluyla toplanan bilgilerin kullanımından kaynaklanan zararlar için Amerika Birleşik Devletleri dava edebilirsiniz hükmetti Yargıtay 9. ABD Devre Mahkemesi üç yargıç paneli gibi görüyoruz, ama olmaz bilgileri kendi koleksiyonu için. Tipik pass-kova-moda, Kablolu raporlar Yargıç Michael Daly Hawkins ve Yargıç Harry Pregerson aşağıdaki ekledi: "Böyle bir yapının anormal ve hatta haksız gibi görünse de, ilke kararı Kongresi için bir değil, mahkemeler olduğunu." Alrighty. Bu farkında için, ileri geri Bu konu etrafındaki Kongresi ', 2008 yılında Bush casus program yetkilendirme ve özellikle ABD avukatlar bir çift ve artık geçersiz al-Harameyn İslam Vakfı uzandığı - olan bir grup onlar sans garanti casusluk olduğunu kanıtladıktan sonra yasal ücretler kombine üzerinde 2.500.000 $ verdi. Raporun tamamını aşağıda PDF bulunabilir.

Suçlanan Samsung, Çin yüklenici aracılığıyla çocuk emeğinin istihdam yalanladı

Suçlanan Samsung, Çinli müteahhit aracılığıyla çocuk emeğinin istihdam yalanladı
Gelişmelere rağmen, çalışma koşulları hala Çin, acıyan bir nokta vardır - ve Çin İşçi İzle hiçbir şirket inceleme muaf olduğunu vurgulamak istiyor. , Zorunlu fazla mesai ve kötü genel koşulları bastırıyor üstüne, Samsung yüklenici HEG Elektronik iddia edilen telefon ve DVD oynatıcı yapma Huizhou fabrikasında en az yedi reşit işçi istihdam edilmiştir hakları savunuculuğu grup talepleri. Beklendiği gibi, Samsung, bu yıl iki ayrı teftiş "hayır usulsüzlükler" bulundu ve yeni suçlamalara yanıt olarak üçüncü bir planladığını ileri sürerek, kendisini savunmak için hızlı olmuştur. Çin İşçi izle sadece gizli gittikten sonra hedef alıyor olsa kim doğruyu söylüyor, havaya hala değil, uzun zamandır varlığından şüphe oldu müteahhitler olduğunu badana emeklerinin uygulamaları onlar bir mil öteden gelen kurumsal müfettişleri bakın. Iddialarına herhangi bir madde varsa, Samsung sonraki teknoloji devi olabilir eyleme bir bereli imajı düzeltmeye.

AMD, yeni nesil FirePro ekran kartı serisine başlattı, biz SIGGRAPH (video) eller devam

AMD, nextgen FirePro ekran kartı serisine başlattı, biz Handson SIGGRAPH videoya gitmek
Eğer "ile cozied ettik gibi Tahiti "ve" Cape Verde , " AMD dört yeni ekran kartları kendi "Güney Adaları" aile büyümeye döndü FirePros grafik işlem gücü dört teraflop kadar sunan,. Bu spec 4000 $ sadece utangaç bir fiyat etiketi ile dört TFlop tek hassas ve bir TFLOP çift hassasiyetli kapasitesine sahip şirketin yeni W9000, bulunabilir. Bir kart bu dev GDDR5 RAM 6GB sunar ve güç 274 watt gerektirir. Fam daha mütevazı üyelerine yüksek-son W9000 olarak form faktörü aynı olan, ancak özellikleri geri kolaylaştırır W8000, güç tüketimi 189 watt ve 1599 $ fiyat etiketi taşıyan içerir.
Biz SIGGRAPH iki kart daha yakından bakmak için bir şansı vardı ve onlar ağırlık önemli miktarda dolu iken onlar kule kulesi uzak gömüldü konum bir kez, büyük olasılıkla ikinci bir bakmak asla. Küçük gövde Hayranları (ve fiyat etiketleri) hem de önemli ölçüde daha kompakt ve sırasıyla $ 899 ve $ 599 set fiyatlandırma ile, önyükleme için daha az güç gerektiren, W7000 ve W5000 bildirimi alabilir. Bu kartlar bizim demo için yandan da vardı, ve aşağıda bizim galerimizde en iyi iki yapılandırmaları ile birlikte görülebilir. Ayrıca daha yakın bir aradan sonra eller video gözetleme ve at üzerinde tam gözlük de bakışta gizlice haber sonrası bugün erken saatlerde gelen.

Canon EOS 7D v2 firmware test: artar patlama kapasitesi, manuel ses kontrolü sağlar

Canon EOS 7D v2 firmware artar patlama kapasitesi test, manuel ses kontrolü sağlar
Siz ne kadar Canon 7D v2 firmware gerçekten dönüşümü yok, bu yüzden unbox şey almak ya da yeni kamera kokusu yok şimdi üç yaşındaki modeli? Cevap onunla ne üzerinde biraz bağlıdır, ancak çoğu kullanıcı için Japon üreticisi modeli için yeni işlevsellik getiren övgü hak ediyor. İki değişikliklerin özellikle öne, 15 ila 25 patlama RAW görüntü, eylem atıcılar için bir nimet sayısında bir yumru olmanın ilk. Diğer biggie otomatik ses seviyesi kaprislerine gelen kameramanların tasarrufu, otomatik ses seviyesi ayarı olduğunu. Maksimum otomatik ISO ayarı;, GPS uyumluluk; dosya adı özelleştirme; saat dilimi ayarları ve daha hızlı büyütme kaydırma ve oynatım sırasında kontrolü ekran ayarı diğer tweaks içinde-kamera sayısı, yeniden boyutlandırma ve görüntü düzenleme içerir.
Patlama ve ses işlevlerini test etmek için, firmware üzerinde kendi mitts var. Önce güncellenmesi için, biz koymak hızlı-ateş atlatmak 8 fps kamera ve bir patlama 16-18 hakkında RAW kare yakaladı. Durduğunu önce v2 firmware ile biz tam 25 kare yakaladı ve sadece arada bir kekeme yine birçok kez yaptım. Ses gelince, yeni manuel ayarı yine özel ses seviyesi çevirir uzak bir ağlama - eğer filme önce hazır ses gerekir 7D, ve yine 'dur' girene kadar bu seviyede sıkışmış. Yine de, onu satın içine birçok artıları zorla o kadar kullanışsız olduğunu önceki otomatik şekilde yener harici ses kaydediciler iyi bir şey almak için. Hızlı bir testi yeni uyum düzeylerini belirlemek için önceden biraz kabuðuyla gerektiren, iç ve dış mikrofon ile en şartlarında kullanılabilen ses veren, iyi çalıştı doğruladı.
Zor senin 2009 dönemi açarken canavar bir all-yeni DSLR içine, yeni işlevler yeni modelleri ile uyumlu yazılımı getiriyor ve hala yakın 7D tutar APS-C zirvede pek çok kategoride. Sensörü dışarı swapping şimdi, düşük ışık performansı kalıyor bir alana çarpmak tek yolu olacaktır - ama her şeyi bekleyemezsiniz bir 1500 $ tetikçi gelen.

T-Mobile myTouch ve myTouch Q yorum: İki bütçe dostu telefonlar, bir yaşlanma OS

DNP T-Mobile myTouch ve myTouch Q yorum bir wellbuilt ve walletfriendly Gingerbread ikilisi
$ 50 dolara, arama yapmak metinler göndermek ve süper düşük kaliteli minik resimler vurabilirlerdi bir kapak telefonun var günler artık geride kaldı. T-Mobile myTouch teklifleri tür ile birleştiğinde, üst seviye bir akıllı telefonun tüm işlevselliğini sağlamayı amaçlıyoruz donanım ve yazılım üst seviye cep telefonları bir yıl önce veya iki teklif edildi.
Icar sonra HTC ve LG myTouch serisi de gitmek var, T-Mobile vurdu Huawei, en yeni cihazlar, tasarım myTouch ve myTouch Q , bir bahçe-çeşitli levha ve QWERTY kaymak, sırasıyla. Bu sefer, taşıyıcı tasarımı ve iç diğer iyileştirmeler arasında, daha geniş 4-inç, 800 x 480 ekranlarla telefonları seçti. Ne yazık ki, yazılım yükseltme düşünülmedi: Bu iki yaşlanma Android 2.3 işletim sistemi çalıştırmak. Söylemek yeterli, tenli Gingerbread bazı alışveriş kapatmak için muhtemeldir, ama yine de $ 50, post-indirim Çarşamba günü satışa gittiğinizde bir bütçe insanların bu cihazları takdir olabilir soran değer. Böylece konuşmak için herhangi bir kurtarıcı nitelikleri yazılım deneyimi olmasa bile, orada? Öğrenmek için okuyun.

Radyo astronomi öncüsü Sir Bernard Lovell 98 yaşında öldü

Radyo astronomi öncüsü Sir Bernard Lovell 98 yaşında öldü
Astronomi Sir Bernard Lovell 98 yaşında öldü olduğu gibi sadece onun öncüleri birini kaybetti. Birleşik Krallık doğumlu bilim adamı iyi bir köşe taşı olarak bilinen radyo teleskop gelişme. O alana sıçrama ilk değildi, o kurulan Manchester Üniversitesi okumaya Jodrell Bank Gözlemevi kozmik ışınlar 1945 yılında ve nihayetinde Lovell Teleskop ne diyeceği inşaatı organize - çok büyük ve yararlı bir radyo teleskop Bu onu ilk eylem girmiştir 55 yıl sonra, halen dünyanın en büyük üçüncü yönetilebilir örnek. Eserleri ilk uzay aracının bazı izlemek yardımcı oldu ve ilk keşfedilen pulsarlar ve teyit etkili oldu kuazar . Onun en göze çarpan başarıları üzerine, Sir Lovell hava geliştirilmesinde önemli bir rol oynadı radar Dünya Savaşı sırasında ve o 1980 yılında Jodrell yönetmenin şapka asılı uzun zaman sonra bilimsel merakı olan için yüceltildi. Bilim onsuz daha fakir olacaktır.
[Resim kredi: NASA ; sayesinde, Darren]

Microsoft Office RT mayıs eksikliği makroları, eklentileri, diğer özellikler

Microsoft Office RT mayıs eksikliği makroları, eklentileri, diğer özellikler
Eh, iyi haber, Bildiğiniz gibi, yani Ofis RT önceden yüklenmiş olacak , en azından önizleme formu - Tüm Windows 8 RT tabletleri. Kötü haber, tam sürümü için bile size bahar, bir sınırlı ürün ile ilgili olabilir. Cadde üzerinde Word için optimize performans ve pil ömrü, Microsoft, üretkenlik paketinin ARM-dostu sürümü bir dizi özellik çekti olmasıdır. Eksik özellikleri arasında makro, üçüncü parti eklentiler ve VBA betikleri için destek. Diğer özellikleri az sayıda kesme blok üzerinde de bildirildi, ancak nihai bir ürün olmadan bizim parmaklarını koymak , bu olanları sarstım alıyorsanız hangi net değil.

ARM Mali-T604 resmi başlangıcını yapar, biz yeni nesil GPU (video hands-on) bir ilk göz (: bu Exynos 5 var güncelleme) almak

DNP ARM MaliT604 resmi cihazı ilk yapar, biz nextgen GPU Handson video bir ilk görünüm elde
Bu sizin bazı oldukça pürüzsüz grafik düşünüyorum Galaxy S III ? Samsung'un en yeni akıllı telefon kendi bazı güçlü grafik yiğitliği, Mali-400 MP GPU sayesinde, paketler ancak bir kez birkaç dakika harcamak Mali-T604 , firmanın yeni nesil yonga seti, gelişmeler oldukça açık hale gelir. Biz de yaptığımız gibi, eylem Mali-T604 gördükten sonra SIGGRAPH bugün, yetenekleri gelecek için bize umut bırakın, ve belki de bizim cepler şu anda silikon hakkında biraz bilinçli hissediyorum. Yandan referans cihaz nispeten büyük bir kapalı kutu görünümünde korunmaktadır, isimsiz bir donanım çeşitliliği ile uyum içinde çalışıyordu. Biz saat hızı, üretici ve hatta imalat boyutunu içeren demo bileşenler hakkında sessiz kaldı ARM reps, birçok ayrıntıları sıkmak mümkün değildi. Ancak şunu biliyoruz ki biz dört çekirdekli Mali-T604 ve çift çekirdekli bakıyor olmasıdır ARM Cortex-A15 işlemcisi "28 ila 40 nanometre" (tam boyutunu teyit üretici açığa vuracağı aralığında bir imalat boyutu ile, ). Saat hızı da TBD ve fuarda demo üzerine erken silikon üst ucuna yakın bir yerde faaliyet değildi.
T604 yaşamak için, bizi fizik simülasyonu de erken bir görünüm verir OpenGL ES 3.0, Hauntheim ve OpenCL ile HDR aydınlatma alanında kendini gölgelenmesi ve derinlik gibi unsurları gösteriyor Timbuktu 2, olmak üzere üç demolar, bir göz aldı ve ipeksi gerçek zamanlı aydınlatma render, hangi Aydınlat. Sen aradan sonra eylem demolar tüm görebilirsiniz ve T604 donanımlı cihazlar bu yıl debut başından hale bekleyebilirsiniz - ARM Q3 gibi erken piyasaya lisanslı teknoloji almak için sekiz üreticileri ile çalışma diyor.
Güncelleme: ARM sadece bu referans cihaz kapalı bir çalışan olduğunu bizlere göstermiştir Exynos 5 Çift yongalı (en 1.7GHz kadar), hangi aşağıdaki video Sammy yakında piyasaya çıkacak cihazlar bizim için saklanacak ne bir heads-up da demektir .

Microsoft ve Android tabanlı cihazlarda exFAT teknolojinin kullanımı için Sharp grev lisans anlaşması

Microsoft zaten olan anlaşmalar lisans için şirketlerin muhasebe ile büyük çoğunluğu piyasaya Android cihazları, ama sadece henüz bitmiş değil. Gemide gelmek son kendi Android tabanlı cihazlarda Microsoft Genişletilmiş Dosya Ayırma Tablosu dosya sistemi (aksi exFAT olarak da bilinir) kullanmanızı sağlayacak bir anlaşma imzaladığı, Sharp ise - çoğu diğerlerine göre biraz daha spesifik anlaşmasına , burada içeriği açıklanmamıştır. Sharp tam burada Kuzey Amerika'da büyük bir akıllı telefon oyuncu olmasa da, onu bir yere vardı, Japonya'da ise pazar payı 2011 (Apple sadece ikinci) 17,5 oranında. Taraflardan hiçbiri özel terimler yorumladı rağmen diğer benzer fırsatlar olduğu gibi, bu anlaşma, Microsoft satılan tüm Sharp Android cihazlar üzerinde telif alacak göreceksiniz. Sen aradan sonra resmi bir kelime bulabilirsiniz.

94K IOPS ve 540MB / s ile Plextor M5 Pro şişkinlikler SSD zarf

Plextor M5 Pro SSD
Plextor en yeni başlatılan M5 Pro SATA II SSD spec listelerinde en üst nokta olarak olta balıkçılığı - ve çoğunlukla başarılı olacak gibi görünüyor. Marvell Monet kontrol ünitesinin geniş modelleri için yazma hızı gibi bir ağır 94,000 okuma ve 86,000 IOPS yazma sürekli bir 540 MB / sn okuma ve 450 MB / s hit sağlar. Bu rakamlar rakiplerinden çoğu ya yanında vurguladığı dışında sürekli yazma hızları, ama Plextor acele modeli tek hüner olmadığını iddia ediyor. Ayrıca, yaş performans düşmeye en aza indirmek için "Gerçek Hız" kullanımı teknoloji yapar veri tutarsızlığı ortadan kaldırmak için 128-bit hata düzeltme kullanan ve 256-bit tam disk şifreleme sunuyor. 128GB, 256GB veya 512GB sürücüler belirlenecek henüz fiyatlar için ortasından Ağustos mevcut olacak, ama onun adaşı bütçe, iyi kuzeyinde olması olasıdır M5S .

NFC hazır alışveriş uygulaması için Apple toprakları patent, uzak bir iPhone musluk harcama darbe yapabilir

NFCready alışveriş uygulaması için Apple toprakları patent, uzak bir kaç iPhone musluklar harcama darbe yapabilir
Apple daha fazla payına düşenden daha dosyalama edilmiştir NFC ile ilgili patentleri , ama sadece USPTO onun daha da önem kazanır biri olabilir ne verildi. Bir "on-the-go alışveriş listesi" uygulaması için tasarım UPC kodu delme, alıcılar kamera ile malların bir anlık görüntüsünü alarak olsa, bir iPhone onun emrinde olan her aracıyla fiyatlar tetiği bulmak ve çekin yardımcı olacak elle veya bir NFC tabanlı bir öğeye dokunarak "dokunmatik taraması." Biz ancak, nasıl kullanıldığını NFC hayal kırıklığına biraz sen itiraf. Bir gibi daha önce dosyalama , kısa menzilli kablosuz fiyat karşılaştırmaları büyük ölçüde tutulur ve oldukça biz gördüğümüz gibi doğrudan anlaşma kapanış daha geç bir mağaza görevlisine bir satın alma için bir liste ürünler ekleyerek Google Wallet . Orijinal 2008 başvuru tarihinin de köprünün altından akan su fışkırıyor olacaktır; gelen NFC için herhangi bir coşku hiçbir garantisi yoktur iPhone 3G dönemi günümüze aktarılmış olacaktır. Buna göre, iOS 6 Kullanıcı arasında herhangi bir bağlantı çizim konusunda dikkatli olacağını Hesap Cüzdanı dört yıl önce gelen ve Apple'ın fikirlerini - Elma düzenli olarak alınmış bile olsa asla - söylemek - asla tür şirket.

Microsoft, biz de sevmeseniz e-kitap patent bağlamsal reklamlar veya değil

Microsoft, biz de sevmeseniz ebooks patent bağlamsal reklamlar veya değil
Bugün e-okuma reklam destekli var, ancak reklamlar her zaman oturup çevresine en az. Bu bağlamsal e-kitap reklamları için yeni gözüyle Microsoft patent hakkında biraz sinir den bize daha yapar. Bir bilim-kurgu romanı satmaya deneyebilirsiniz: gelişimi sadece hedeflenen sayfalarda ancak söz konusu kitabın konusuna göre sahada yapacak kılıcı bir uyum varsa kendilerini reklamları içine kayma olabilir, ve karakterler. Promosyonlar ya yerinde üretilen veya statik kalması olabilir. Microsoft kendi özel okuma uygulaması yoktur - herkes bozulmamış literatür çalışması sonucunda yasını tutuyor önce, sadece bir patent olan bunu kullanarak aynı olmadığını unutmamak artık bunu biber hakkında tüm dijital kütüphaneler olduğunu şöyle dursun, herhangi bir uyarı işaretleri pazarlama ile. Eğer Newco ortaklık Savaş ve Barış nüsha sonuçları Black Ops II reklamlar ile alı olsa da, biz burada kabahatli bileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder