Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Bir bütçe solid-state depolama için önemli çıkışları v4 SSD

Crucial çıkışları bir bütçe solidstate depolama için SSD v4
Solid-state sürücüler yaptıklarının sadece bir kısmını maliyet birkaç yıl önce , ama hala 1000 $ aşabilir fiyatlarla, hiç ucuz olarak etiketlemek olabilir. Crucial hala bir bütçesi olanların ulaşabileceği bir mesafede solid-state depolama koymak amaçlamaktadır Ancak, 50 $ 'başlıyor fiyatlandırma ile 2.5-inç sürücü v4 bırakmadan. Bu giriş seviyesi modeli depolama sadece 32 konser net olacak - pek bir şehvet-layık toplamı - ama serisi ayrıca 64 GB (70 $), 128GB (100 $) ve 256GB (190 $) konfigürasyonları mevcuttur, yazma hızları sunan kadar SATA 2 özellikli masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile 190 MB / s kadar 230 MB / s ve yazma hızları kadar. V4 en Crucial katılır yüksek uç m4 çok daha hızlı performans sunuyor, Ultrabook dostu yapılandırmaları boot etmek. 

Windows 8 ve Intel Inside ile Lenovo ThinkPad tablet FCC tarafından durur

Windows 8 ve Intel Inside ile Lenovo ThinkPad tablet FCC tarafından durur
Bir TP00043AWD model numarası taşıyan, Lenovo'nun Windows 8 ThinkPad Tablet görünüşte biz sonra gördüm ikinci bunu yapmak, test için FCC tarafından durduruldu ASUS'un Tablet 810 tur yaptı. Mevcut herhangi glamour çekimleri veya özellikleri olmamasına rağmen, yakından gösterilen tasarım Biz Haziran ayında Computex fuarında zaman eller bazı harcanan tablet ve sağ alt köşesinde hızlı bir zoom eşleşen ortaya koymaktadır Yeni Windows logosu Intel için başka bir yanında . 8MP kamera ve ön ve arka artı bağlantı olağan çeşitliliği - SÜRMESİ görünce spec listesinde 10.1-inç 1366 x 768 ekran, Intel Clover Trail işlemci, 2 dahildir. Açığa logoları şeması ve zoom büyük görünüm için aradan sonra denetleyin veya ince dişli tarak ile herhangi mühürsüz belgeleri üzerinden gitmek kaynak link çarptı.

Apple tasarımcısı, Samsung durumunda tanık kürsüsüne alır boyunca daha iPhone / iPad prototipleri getiriyor

Apple tasarımcısı, Samsung durumunda tanık kürsüsüne alır boyunca daha iPhone prototipi getiriyor
Eğer tüm gördüğüm Düşünce iPhone (ve iPad'ler)-asla-olduğunu ? Eğer yaptıysak Apple endüstri tasarımcısı Christopher Stringer bir tanık olarak ifade verdi, sonra yanlış olduğunu Samsung vs durumda şirketin tasarım süreci ile ilgili birçok ayrıntı ortaya, bugün. O bildirildi da gösteri için boyunca birkaç getirdi ve söyle ederken, telefon ve delil olarak yayınlandı olan tablet prototiplerin daha fazla resim dahildir. Verge daha baklava dahil, birkaç CAD çekim galerileri ve reddedilen tasarımlar resim vardır türleri biz kenarlı 'd önce görülen ve bir kenarı etrafında yuvarlak hatlara sahip olan iPad'ler tamamlandı. AllThingsD Apple tasarımcıları aslında mevcut projelerin ilerleme tartışmak için bir mutfak masası etrafında oturup vahiy dahil ifadesinde birkaç ilginç çerez, ile çanları ve açıklamayı Daha önceki iPhone prototipi, henüz bir isim üzerinde karar değildi çünkü ya iPod'lar etiketli edildi, ya da zaten potansiyel sızıntı iPhone kimliğini gizlemeye çalışıyorlardı. Kaynak bağlantıları daha fazla bilgi var, etrafta iThings dikkatlice göz atın ve neler olabilirdi diye düşünün.


Mevcut WebOS cihazlar için hiçbir Açık WebOS destek, no soup for you

Mevcut WebOS cihazlar için hiçbir Açık WebOS destek, no soup for you
Başka bir gün, WebOS topluma bir başka büyük darbe. Açık webOS HP'nin gibi - projesi acemi OS mevcut donanım herhangi bir destek olmayacak kendi blogunuzda duyurdu öncesi 3 ve Dokunmatik Yüzey . Tamamen şaşırtıcı değil iken, bu mevcut webOS dışarı biraz daha yaşam ovuşturun umut edenler için hayal kırıklığı yaratıyor. Açık WebOS açık kaynak sürücüleri ile Linux 3.3 + çekirdeği ve bileşenleri desteklemek sakıncalı hedefliyor. Blog yazısı mevcut donanım "grafik, ağ bağlantısı ve modern bir çekirdek için sürücü olmaması gibi birçok özel bileşenler," suçluyor. Bazen size kek olabilir, ama çok yemek değil kanıtı - bu özel sürücüleri erişmek zorunda rağmen, HP Open WebOS projesi için mevcut hale istekli görünmüyor.

Sprint kurumsal müşteriler için Microsoft Office 365 sunarak başlamak için

Sprint kurumsal müşteriler için Microsoft Office 365 sunarak başlamak için
Suit-ve-kravat türleri olduğunu arayan on-the-go sanal ofis deneyimi aksama bir yolculuk isteyebilirsiniz Sprint'in bulut. Bugünden itibaren, kablosuz operatör küçük ve orta kurumsal müşteriler için tasarlanmış bir eklenti paketi tanıtan oluyor demetleri o Microsoft'un Office 365 , diğer isimsiz ile "katma değerli hizmetler." Güç kullanıcıları MS 'web tabanlı uygulamalar, video konferans ve her yerden paylaşılan takvimleri erişim sağlayan hareket, birlikte uygun uzaktan bir çözüm paketi culls Hesse liderliğindeki şirketin Software-as-a-Service portföyünün bir parçası olan düğmesini aşağı ayarlayın. Taşıyıcının sitesine göre, planlar $ aylık 6 tekmelemek, ancak nikel-ve-dimed olmakla ilgili endişe gerek yok, kurumsal derebeyi bu tasarıyı ödemek gerekir. Resmi baskı için kırılma geçmişte Başkanı.

Benim BMW Remote uygulaması Android ile oynayın hazır

Benim BMW Remote uygulaması Android ile oynayın hazır
Yerleşme eğiliminde olan Amerika'da ve yurtdışında iOS kullanıcıları uzaktan high-end Alman otomobil kontrol onların Android karşıtları üzerinden efendisine kendini beğenmiş yaklaşık bir buçuk yıl yetmeyecek oldu. Öyle değil artık, gibi BMW sevgi yaymak ve Play deposunda Google'ın öncülüğünde birliği için şimdi Remote uygulaması kullanılabilir hale getirmek. Otomobil üreticisi kullanıcı deneyimini tutarlı tutmak yerine, tercih ve Yrd etkin araçlar uzaktan, kapıları kilitlemek A / C ayarlamak için aynı yeteneği BMW sürücüleri vererek, darbe boynuz ya da tetik, herhangi bir ek bahşişlerle bu tekrarında güncellemedi uzaktan otomobilin ışıkları. Bu uygulama aynı zamanda (gizlilik paranoyaklar korkmayın, bu kontak kapalı iken sadece erişilebilir) ve Yerel Search favorited yerleri almak için bir seçenek kayıp binmek bulmak için bir harita özelliği içerir. Tabii, bu kez boş gurur kapıları dışında kalan hissettim araç sahipleri için güzel bir zeytin dalı, ama biz heyecanımızı saklı olacak mobil çalışan fırınlar . Şimdi de budur lüks en iyi şekilde.

Yüz tanıma göre Apple patent iOS 5 pozlama ölçümü, tam görünümünde arkadaş tutar

Yüz tanıma göre Apple patent poz ölçümü, tam görünümünde arkadaş tutar
Birçok fotoğrafçı kendi en favori çekim durumunu konunun arkasına güneşi ile bir portre içerir söyleyecektir: atış atıcının metre sürece sadece mükemmel olduğunu sırıtan yüzünü istemeden siluet çalışması biter iyi bir şans var. Apple sadece verilmiş patent gibi bir iOS 5 cihazınızda bu insan odaklı bir çekim tüm varsayımları çıkartır ölçüm tekniği için iPhone 4S ya da yeni iPad . Bu tasarlanmış gibi, buluşun sahnedeki yüzleri bulur ve onları tutmak için kamera poz ayarlıyor tüm iyi aydınlatılmış, onlar son anda taşımak için kıpır kıpır yeterli olsanız bile. Grup çekimleri için poz yeterince insan varsa ya ölçüm hedef (böyle bir kalabalığın önünde bir kişi ayakta olarak) ya da ortalama olarak bir ana yüz almak için baş yakınlığı ve diğer faktörleri kullanarak yazılımı ile, sadece kadar bir esinti vardır bir yakın çekim. Sen kaynağında tam ayrıntılarını keşfedebilirsiniz. Kamera-toting rakipleri Ancak, alternatif fikirler keşfetmek gerekir.

IOS için Yahoo'nun IntoNow TV eşlik uygulaması ekranında kapmak, müzik tanıma ve sohbet özellikleri ekler

IPad ve iPhone için Yahoo'nun IntoNow TV eşlik uygulaması ekranında kapmak, müzik tanıma ve sohbet özellikleri ekler
CES 2012 olarak biz Yahoo IntoNow Kullanıcı entegre konusunda söz verilmiş SoundPrint onun arka uç ile teknoloji izledi ediliyordu ne TV programı hakkında yararlı ekstra içerik yukarı çekin ve şimdi bu ve daha fazlası. teslim edilen IntoNow iOS için 3.0 (Android sürümü için henüz bir yükseltme) TV / Müzik Sync, "capit" screengrabbing ve nihayet Grup Chat: üç anahtar şekillerde uygulaması TV arkadaşı deneyimini geliştirir. TV ve müzik senkronizasyonunu daha önce hakkında duymuştu ilgili bilgi sadece getiren, aynı zamanda oynarken olabilecek müzik hakkında Shazam tarzı bilgiler getiriyor. Capit TV'nin herhangi bir buluttan ekran indirebiliriz IntoNow Kullanıcı backend mem yaratma ve paylaşım için onları hazır açılır, daha sonra yaklaşık 13 milyon kare bir gün kadar ekler izleme, olduğunu gösterir. Grup sohbet it gibi geliyor tam olarak ne yapar, ve arkadaş konuşmak veya belirli gösterileri dört bir yanından hayranları daireler ayarlamanızı sağlar.
Biz uygulaması bir deneyin verdi ve hızla canlı veya DVR ve haşhaş bölüm bilgileri, döküm listeleri ve Wikipedia bağlantıları olmadığını oynuyordum ne tanımlanması, olarak reklamı çalıştı bulundu. Capit özelliği (yukarıda gösterildiği gibi) hatta canlı yayınları üzerine, şaşırtıcı hızı ve kolaylığı ile kare çeker ve kullanıcılar sadece doğru bir kapmak için yeni donuyor için geriye veya yenileme kaydırma sağlar. Size canlı izliyor ne izlemek, ama sol üst köşesindeki yeşil TV simge delme de izledim olan şeyin bir girdi oluşturur ve ne zaman, hangi hemen senkronize etmek için neden yok.

TomTom akıllı telefonlar için yeni hands-free panele montaj (video) başlattı

TomTom akıllı video için yeni handsfree panele montaj başlattı
TomTom telefonunuzun sizin kamçının ön cama rahatça oturur sağlamak için yeni akıllı telefon beşik bir çift dışarı busting edilir. Eller Serbest Araç Kiti hem de mevcuttur iPhone veya microUSB (diğer tüm için akıllı telefonlar ) sürümlerini ve birlikte bir-iki watt hoparlör, uzatılabilir mikrofonu ve hızlı şarj. Şirketin navigasyon uygulaması ile birlikte gelen bir iPhone özel paket tekrar ayarlamak ise 130 £ (204 $) Her iki sürümleri, £ 80 ($ 125) için kullanılabilir.

Android 4.1 güncellemesi bildirimde Sony backpedals, tüm Xperia güncellemeleri 'etkin soruşturma' şimdi

Android 41 yükseltme bildirimde Sony backpedals, 2011 Xperia cihazlar için 'etkin soruşturma' güncellemeleri ise
Kurumsal çeviri kaybolmuş bir şey yapalım tebeşir bu kadar. İngiltere'de bir şirket temsilcisi doğrulayan birkaç gün önce bir bildiri yayınlayarak, sonra Android 4.1 yükseltme yolu eksikliği bazı 2011 için Xperia cep telefonları , Sony'nin ince backtracking ve kamu bilgi yapıldığı iddia "hatası." Bu resmi retraksiyon önce kızgın sahiplerinin endişelerini yatıştırmaya olsa da, hala kesin bir taahhüt değil Jelly Bean şirket sadece şimdi "aktif tüm cihazlar için ... yükseltmeleri [soruşturma]" vaadinde bulunuyor gibi - bir dikkatle kaleme alınmış PR vaadi par mükemmellik. Japon elektronik devi kredi için, bu konuda oldukça şeffaf ve gayretli ICS güncellemeleri sunmaya da büyük akıllı telefon soyuna, bu yüzden bol temkinli iyimser Google'ın yeni işletim sistemi de geçiş yapacak kalması nedeni var.

Google ertelenmesi Nexus S önceden sipariş edenlere ücretsiz bir cihazı gönderme ', daha iyisini yaparız' başlatmayı

Görünüşe göre Google'ın garip biraz medya manşet prime time için oldukça hazır değil - bu yapılan şirkete göre değil, en azından. Yazılım devi onları kürenin başlatılması amacıyla gecikmiş olduğunu bildirerek ön orderers bir nota göndererek başladı "daha da iyi yapmaya çalışıyoruz." Şirket bunu istiyor previewers kullanıcı bildirerek cevap oluyor da ekliyor "bugünkünden çok daha fazlasını yapın." Hiçbir kötü duygular olduğunu göstermek için, şirketin Google'a göre, "Extend [ing] [] Nexus S bizim ön sipariş müşterilerine önizleme ve gönderme [ing] [onlara] özgür bir cihaz" olacak. Biz bunu ifade ediyordu, ve emin yeterli onlar, bizim için hiçbir ücret ödemeden cihazın ön sipariş herhangi kullanıcıları için ücretsiz bir Nexus S gönderiyor ", bize ne düşündüğünü tam olarak geliyordu, emin olmak için, bu son biraz açıklığa kavuşturmak için şirket sordu onları. "Bazen erken bir evlat olmak için öder. Cihaz nakliye başlayacaktır zaman yok kelime, ama şirket varacağım verdi "yakında."

Facebook 'save-için-daha sonra' özelliği üzerinde çalışıyor, size özel şeyler gibi sağlar

Facebook 'save-için-daha sonra' özelliği üzerinde çalışıyor, size özel şeyler gibi sağlar
Hiç bir bayrak istedim Facebook kimse seni şimdiki "sevme" görülmek istemem - Gelecek için yazılan? Eh, Palo Alto de kafaları bunu mümkün kılmak için bir yol test ediyoruz: Eğer bir özel mesaj eklemek için izin vereceğiz bir save-için-daha sonra özelliği besleme . Tasarruf çaktırmadan yapılır, böylece posterler uyarı olmadan kırpılmış stalking deneyim oluşturabilirsiniz. Sitenin masaüstü sürümünü kullanarak eğilimli iseniz, seçenek yakında tanıdık, "Like" "Yorum" ve "Hisse Senedi" yanında görünmelidir. Benzer bir değişim iDevices için apps işi yapıyor bir basın-ve-tutun mekanik ile, mobil sitesinde mevcut olmalıdır. Orada şu anda diğer platformlarda bir kelime yok, ama güncelleme tarayıcı ve iOS kullanıcıları sınırlıysa, biz şaşıracaksınız. Size istifçilik bu utanç verici başlamak için istekli olduğunu biliyorum sarhoş güncelleme kısa yayıyoruz olacak yani umarım, durum güncellemeleri.

Twitter, askıya muhabiri tartışmalara yanıt verdi Güven ve Güvenlik politikaları açıklıyor

Twitter, askıya muhabiri tartışmalara yanıt verdi Güven ve Güvenlik politikaları açıklıyor
Peki, bizden duymuş olabilir, ama şimdi size İngiliz gazeteci Guy Adams ve onun asılı yapılan tartışmaların bir hikaye ile tanıdık gelecektir, Twitter hesabı. Independent muhabiri bir sayı yayınlanmıştır kritik ilgili mesajlarımızın NBC'nin Olimpiyat kapsama, ağ bir yönetici kurumsal e-posta adresi de dahil olmak üzere biri. Onun sayfa aşağı gitti kısa bir süre var sonra. Adams beri onun hesabına iade etmişti, ancak Twitter geçici bir tıkanıklık ile ilgili koşullar hakkında havayı temizlemek için gerekli hissettim. Şirketin Güven ve Güvenlik kişisel bilgi dağıtılıyor bir şikayet aldığında, politikasını geçici kusurlu hesabı askıya etmektir. NBC Olimpiyatları başkanı Gary Zenkel böyle bir şikayette bulundu, ve sosyal ağ artık onun Olimpiyat kapsama NBC ile yakın çalışma ekibi üyelerinin emriyle oldu itiraf ediyor. Yani, kabul, bir hataydı. Twitter aktif bir kimsenin hesabına izlemek ve Güven ve Güvenlik ekibi Zenkel şirketin çalışanlarının öneri üzerine hareket habersiz olduğunu gelmez diyor. Onun hesabını yeniden vardı ve bir blog yazısı Twitter bunu ifade beri Adams sahiptir "kullanıcı olursa olsun, proaktif izleme ve işaretleme içeriğinin iş olamaz değil ve olmalıdır."

Lenovo duyurdu $ 499, eğitim için zamları fiyat ThinkPad X131e sertleşmiş

Lenovo duyurdu $ 499, eğitim için zamları fiyat ThinkPad X131e sertleşmiş
Lenovo, bazı arayan okullar ile bir akor vurdu olmalıdır kıran kırana ThinkPads bunu dışarı getiriyor gibi, ThinkPad öğretmenler hala onların ders güz dönemi için planlar hazırlamakta olduklarını bile X131e. Tercihlerini havalandırılması ise yeni model 11.6-inç dizüstü bilgisayar daha iyi-daha-askeri sağlamlık tutar AMD E-serisi yongalar veya Intel yapımı Celeron ve Core i3 meydan. Dolby Gelişmiş Ses hatta tüm çalışmaları ve oyun hiç meselesi değil ise hoparlörler artırmak verir. Eğitimciler, sırayla, genişletilmiş destek ya da bir küçük okul gururla dizüstü özelleştirmek için alışılmış seçenekleri olsun. Kesme kenarında derslik koyarak ödemek için bir prim Ancak, var: $ 499, yeni sistemler 70 $ kağıt çeşitli dizüstü bilgisayarlar için biraz daha az para bırakır onlar yerine X130e taşınabilir piyasaya fiyat, daha maliyetlidir.

Verizon hayvan zinciri uygulamaları engelleme durdurmak için, 1.250.000 $ için FCC yerleşir

Verizon hayvan zinciri uygulamaları engelleme durdurmak için, $ 1.25 FCC yerleşir
Geçen yılın Mayıs ayında, ücretsiz yolculuk sona erdi. ABD gemileri engelleme başladı Android Market'te üçüncü parti bağlama uygulamaları. Kısa süre sonra, özelliği yerleşik olarak kapalı en telefonlarıyla. Bizim fortune Bununla birlikte, ters edilebilir. FCC Verizon düzenleyen kurallar ihlal ettiğine karar verdi C Blok kendi seçtikleri herhangi bir uygulamayı kullanarak tüketicilere önleyerek LTE spektrum. ". Kullanım bazlı fiyatlandırma planı" -: Sonuçta bu kadar uzun bir konum olarak Big Red kendi havasında açacak ve müşterilerine olan 20 $ Çal deposundan uygulamaları kullanarak bir ay bağlama planı atlatmak için izin gerekecek Açıkça belirtildiği değil de, biz planları dışında kalan sınırsız veri için grandfathered edilecek kadar şanslı o sizin demektir varsayalım. Böyle PdaNet ve Barnacle olarak Bloke uygulamalar ek olarak, Verizon soruşturma bir son vermek için bir 1.250.000 $ yerleşim ödemek zorundadır.

Enerji Sistem Dondurma Sandviç ile bütçe i8 kayrak içini beefs

Enerji Sistem
Düşük maliyetli bir tablet dime Android dünyasında bir düzine, ne hiçbir isim teklifleri ile olan Ainovo gibi bütçe yiğitlerini için Archos . Ama rekabet ve daha fazla oda hep orada Enerji Sistem altındaki önemli bir yere bir yol açarak niyetli görünüyor. Mevcut kayrak serisine hafif bir güncelleme, Enerji Tablet i8 x 768 olan çözünürlük (4:3 en boy oranı) aynı 8-inç LCD ekran ve 1,024 tutar Gingerbread-pişmiş öncekiler , ancak bu sefer Dondurma Sandviç ile paketler Teknede. Sekmesi ayrıca 1GHz hızında çalışan Cortex A8 işlemcisi, VGA ön bakan / 2 megapiksel arka kamera kurulum, depolama 8GB (microSD ile 64 GB'a kadar genişletilebilir), 1GB RAM, HDMI çıkışı, bir 3800 mAh pil ve bir kol ile donatılmış olarak geliyor WiFi b / g / n desteği. Bu Ağustos 23 için planlanan bir resmi açıklama ile, şirketin sitesinde artık ön sipariş kalmış. Ama 185 € de (yaklaşık $ 227), birkaç ekstra faturaları kaydetme ve daha fazla prim için dışarı bombardımanı daha iyi olabilir Nexus 7 .

Zelda prototip kartuş Legend of müzayede gider: $ 150,000 Hyrule için sadakat (video) kanıtlıyor

Zelda prototip kartuş Efsanesi
Ve Nintendo Dünya Şampiyonası'nda altın kartuş emeklilik fonu için güzel bir başlangıç ​​yapacağı düşünülüyor. Bir eBay açık artırma tjcurtin1 bir prototip sunan NES 150.000 $ veya tipik son teklif oranla yaklaşık on kat daha fazla bir Şimdi Satın Al fiyata The Legend of Zelda, ABD serbest bırakılması için kartuş tipik bir NWC sepeti Fiyat Grafik tırnak. Bu plastik bir alçakgönüllü sarı yığın gibi görünüyor olsa da, 23 Şubat 1987 den aslında Amerika kopya Nintendo var - kesin aksiyon macera ABD pazarına ulaştı yarım yıl önce. Oyun hala oynar ve hatta hala işlevsel, sektörde ilk kez yedek pil üzerindeki oyunu kaydedebilirsiniz. Sadece zorunlu olarak herhangi bir tasarım sırlarını için gitmiyor unutmayın Shigeru Miyamoto veya Takashi Tezuka: satıcı o erken kopyalama ve (de dahil) nakliye versiyonu arasında herhangi bir pratik fark göremiyorum uyarır. Prototip satın almak iyi topuklu yeterince herkes nedenle koleksiyoncu değeri için sadece gidiyor. Ama yaklaşık 25 yıl geç herhangi bir mahallenin en havalı çocuğu olduğu belirlendi olanlar için, gitmek için tek bir yol var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder