Translate

Popüler Yayınlar

4 Ağustos 2012 Cumartesi

IRL: Linksys E4200, Oniki Güney BookBook ve Turtle Beach en XP400 kulaklıklar

Hoşgeldiniz IRL , biz gerçek hayatta kullanarak ve zaten resmi gözden tedavisi var ürünler ikinci bir göz atın konum araçlar, uygulamalar ve oyuncaklar hakkında konuşmaya devam eden bir özellik.

Mutlu Cumartesi, çocuklar. IRL Dana ve Darren çift bant Dana için yönlendirici ve Bay Murph için BookBook iPhone durumda da dahil olmak üzere bazı yeni araçlar, her güm diye kendi sabit Kazanılan nakit aşağı bu hafta. Üçlü dışarı Yuvarlama, Dan Cooper, iyi bir casual oyun, bazı uzun-süreli test sonrasında Turtle Beach en XP400 kulaklık gayri resmi bir mini-değerlendirme sunmaktadır.

Harvard (video) robot el Yeniden Düşünmek

Görüntü
Hiç kendinizi erken 21. yüzyılda robot elin devleti tartışmak gerek bulmalı, Harvard profesörü Robert Howe hakkında herhangi bir şekilde başlamak için iyi bir yer olarak görünüyor. Profesör 1990 yılında okulun BioRobotics Laboratuvarı kurulmuş ve mükemmel bir robot kütlesi için arayışa yaptığı zaman iyi bir anlaşma adadı. Son yıllarda özellikle, SDM (Şekil Mevduat İmalat) el, sekiz eklemleri işlemek için tek bir motor ile uyarlanabilir ve sağlam robot tutucu dahil Howe ve ekibi için devrimler bir dizi gördüm. Bu tür makineler, geçmişte, sık sık mükemmel onu almaya başlamadan önce kendi hane yapılandırmak için tam boyutunu ve bir nesnenin şeklini belirlemek için algılama hassas görüntü yararlanmıştır. SDM eli çok daha bağışlayıcı. Oynayan makara sistemi hareket bir hareketi engel olmalı, diğer parmaklarda devam etmek için izin veren, uyarlanabilir iletim parmakları eşit gerginlik dağıtır.
Eklemlerden üç boyutta dönme yeteneğini kısmen sayesinde adapte ve bir nesnenin şekline uygun, hem de son derece uyumludur. Parmaklar oluşturmak için kullanılan Şekil Mevduat Üretim teknolojisi, bu arada, bir tabloya karşı Howe Bang onları icar (mutlu şekilde bizim için yapılan bir numara) ve suya maruz kalmalarına, dayanıklılık önemli bir düzeyi ekler - oldukça sık devamsızlık iki özellik daha karmaşık (ve çok daha pahalı) modelleri. Stanford'da geliştirilen SDM teknolojisi, plastik gömülü parçaları tek bir parça olan parmak oluşturulmasını sağlar. Tek motor sisteminin faydaları anlatırken Howe tarafından gösterilmek büyük bir model büyük bir görsel olarak hizmet veren, ama takım da biz de bir göz var, çok daha kompakt bir kasada gömülü gerekli motorlar, ile, daha küçük bir sürümü geliştirdi .
El olasılıkla özürlü yardımcı bazı temel uygulamalar ile, ev ve ofis kullanımına yönelik olacak. Okul ve robot eller çekiçler tarafından çarptım almak izlemek için arzu beslemeye yardımcı olmalıdır laboratuarlarında onun şey yapıyor SDM bir klip, gezimiz boyunca bize teknoloji açıklayan Howe bir video göz atın.

IPhone'un ilk günleri hakkında Apple exec görüşmelerde, 'Proje Purple' gizliliğine

IPhone'un ilk günleri hakkında Apple execs tartışma, 'Proje Purple' gizliliğine
Apple ve Samsung'un tükürdü yorucu olabilir ve ileri geri, bu doğru, ancak yasal fiyaskosu onun anları vardır. Cupertino en Scott Forstall Örneğin, Apple dediği başlangıçlar bazı anlayışlar "Proje vermek için Cuma günü kürsüye Mor "ve ilk iPhone gelişimi çevrili gizlilik. "Biz başka bir projeye başlıyoruz" Forstall projenin potansiyel askerler söylerdim, "Bu, projenin ne olduğunu size söyleyemem kadar sır değil. Bir kaç yıldır geceleri ve hafta sonları vazgeçmek zorunda kalacaklar." Bunlar sonunda Apple'ın ilk telefonu kuracağına ekibinin bu askere çok kelime vardı. Sonunda, Apple sevgiyle onun belirsiz pizza gibi kokması için "mor yurt" olarak nitelendirdiği, onun Cupertino binalarından biri kilitli - Forstall o işe mühendisleri rapor verecek kim bile proje hakkında bir şey söyledi ya da olmadığını söyledi .
Apple'ın avukatı Proje Mor ekibi yenilik sürdü nasıl IOS yazılımının kıdemli başkan yardımcısı sorulduğunda, Forstall bir dokunuş merkezli OS bina meydan tanımlamak için gitti. "Daha önce ele her şey fare ve klavye dayanan ve burada gereken tüm kullanıcı arabirimi değişen edildi dokunmatik etrafında dayanır . Biz ne zaman bilerek, belge nerede büyük kontrolleri bilmeden ne diyeceği hakkında her şeyi yeniden düşünmek zorunda Listede ulaşmak ... her cihazın her bir parçası dokunmatik yapmak için yeniden değerlendirmeye tabi tutulduğu. " Samsung'un yasal ekibi Proje Mor rakip cihazlar esinlenerek nasıl daha ilgili olduğunu; Forstall Apple'ın basitçe performans nedeniyle kriter etmek iyidir "belirterek, diğer cihazlara karşı Mor çağrısı performansını test söyleyerek yanıt verdi, bir şey kopyalamak ve rip Tamam değil kapalı. "
Yorum ilginçtir, ama muhtemelen jürinin nihai kararı çok ağır ağırlıklarının olmayacaktır. Yine de, eğlenceli hikayeler ve iPhone kökeni ile ilgilenen kişiler için bir okuma değer vardır. Bile bu yüzden, biz memnuniyet duyarız patent savaşları sonunda aşırı edilir.

E Ink satın SiPix, e-kağıt evrende hakim olabilir

Barnes ve GlowLight ve Amazon Kindle ile Noble Nook
Zorlu Eğer E Ink , e-kağıt pazarında egemenliği önce zordu, sadece sonuçsuz oldu. Şirket e-kağıt modülü üreticisi kazanıyor SiPix her şey sorunsuz giderse NT 1500000000 $ (50.100.000 $) hakkında bir pay satın alma değeri üzerinden. Şirket sadece başka için parça temin ötesine gitmek istiyor ancak ne gol E Ink birleşme ile, gibi belirgin değildir gelmiştir Kindle Dokunmatik veya Nook Simple Touch - amacı hatta şirket köşeleri gibi "yeni uygulamalar içine çeşitlendirmek" için bu piyasaların zaten yol açar. Düzenleyiciler anlaşma imzalaması eğer açıklık emin bir şey olduğunu varsaymak çok hızlı olmayacak olmasına rağmen anlaşma, sonbaharda kapatmalısınız. NPD DisplaySearch uyardığı gibi, anlaşma E Ink tam kontrol sağlayacak elektroforetik e-kağıt alan dikte ekran teknolojisi. Qualcomm'un Mirasol gibi alternatifleri olan uzayda çeşitli bir sürü için izin vermediğini geri çoğalmasından .

Texas adam korkunç sonuç kehanetlerde: mesajları 'Ben manifatura çıkmanız gerekir,' uçurumun girmeden önce

Vadiye girmeden önce 'Ben manifatura çıkmanız gerekir' Teksas adam korkunç sonucu mesajları kehanetlerde
Gadgets aşkımız rağmen, biz bu insanlara herhangi bir gevşeklik vermek isteyen değilsin metin sürüş sırasında ve iyi bir neden için: tehlikeli heyecanlanıyorum oluyor . Sen duydum korkunç hikayeler , ama önce Texas Şans Bothe olduğu gibi meselenin kalbine birkaç olayları yankı. Diyerek bir yakın konuşma getirmek için çalışırken onun daha iyi muhakeme rağmen genç adam, çocukluk arkadaşı manifatura edildi "Ben bir araba kazasında ölebilir, çünkü manifatura çıkmanız gerekir." Bu mesajı talihsiz bir, bir kez daha izledi "orada b." Maalesef, o nihai metin onu yolda hafif bir eğri özledim ve bir uçuruma doğru yan yatmak neden oldu. Şans bugün canlı - kazasına şahit olduğu gerçeği büyük ölçüde sayesinde - ama kurtarma kolay olmamıştır. Kırık bir boyun ek olarak, kırık ve şiddetli kafa travması bir dizi, o zaten iki yüz rekonstrüksiyon geçirmiş oluyor. Kaza sonrasında, Şans arkadaş ve aile UnSend, manifatura ve sürüş tehlikeler konusunda bilinçlendirilmesi için kendini adayan bir organizasyon kurduk. Şans da, diğerleri eğitmek için onun tecrübe kullanıyor: "Onlar sadece anlamak gerekir, bunu yapmayın bunu yapmayın Bu senin hayatını kaybediyor değmez..."

5.5GHz gibi yüksek System z, POWER7 + cips iterek IBM anabilgisayar kudretli olsun

55GHz gibi yüksek System z, POWER7 cips iterek IBM anabilgisayar kudretli olsun
On-çekirdekli, 2.4GHz Xeon işlemciyi ? Öf. IBM neden olduğu saat hızları ve kaba kuvvet güç türü için kullanılan Avrupa-egemen süper . Big Blue da yaklaşan Hot Chips konferansında yeni nesil işlemcilerini tanıttı zaman onun hayal kırıklığına uğratmak da niyeti yok: Şirket gelecekte System z kalbinde "zNext" yongasına alay edilir anabilgisayar 5.5GHz kadar rampa olacak - - o hala hızlı daha hızlıdır 5.2GHz z196 2010 yılından beri IBM'in paketi açtı. Onun yakındaki POWER7 + işlemcileri uzun süredir daha hızlı yüzde 20 olacağı oldukça büyük bir, teknoloji emektar balyoz ipucu olduğunu gerekmez edenler POWER7 olan mevcut 4.14GHz pik saat hızı şirin görünebilir. IBM 29 Ağustos'ta konferans podyuma alır, ama bu bizim veritabanları ve büyük ölçekli simülasyonlar onları vurmak bilmek olmayacak demek güvenlidir zaman bu ekstra devir anlamına ne kadar bileceksiniz.

Seagate sabit disk tepenin kralı olmak için arayış içinde LaCie alım tamamlar

Seagate, LaCie satın tamamlar
Son fiyat başlangıçta 186.000.000 $ önerdi, ama Seagate başarıyla kazanmış daha fazla olması sona erebilir kontrol payı LaCie stokları. Seagate, gelecek altı ay içinde şirketin hisse senetlerinin yüzde 95'i birikir başarırsa hisse başına 4,05 € ve geçici fiyatı 4,17 € artırmak olabilir. Şimdi olduğu gibi, ancak Fransız üreticinin kontrol altına almak için yeterli, yüzde 65 sadece utangaç tutun. Onun kemer ve altında LaCie ve onun değerli tüketici iş ile Samsung SSD uzmanlığı , bir reddetme hareket Western Digital devralmaya daha iyi bakıyor. Sonuçta, tüketici tercihleri ​​kapitalizmin motoru ve şimdi Seagate WD ve onun üzerine çekmek için yeterli mühimmat daha fazla sahip Hitachi özellikleri.

HTC Bir X + 1.7GHz Tegra 3 ile NenaMark raporunda ortaya söylentileri?

DNP HTC söylentiye dayanan 17GHz Tegra 3 ile bir X NenaMark raporda ortaya
Biz bunu daha önce söylenmeden duydum, ama sadece o oldum. Şimdi efsanevi HTC Bir X + aslında gerçek olduğunu kesin kanıt ilk paçavra var. T-Mobile (ya da AT & T, kim soracak bağlı olarak) başlığı söylentileri, bu 1.7GHz süper telefon model numarası PM63100 taşıyan, NenaMark sitesinde üzerinden attı. Ne yazık ki, iç lakabı gerçekten çok şey anlatır, ama bu ve bunun çalışıyor olması arasındaki gelmez Jelly Bean 4.1.1 biz bu pazarda halihazırda bir şey değildir eminiz. Ve, yüksek hız ile birlikte 1280 x 720 bildirilen çözünürlük Tegra 3 bağırsaklar amiral gemisi topraklarında dürüstçe bu koyar. Başka ne biliyoruz? Bir sürü değil bir bütün halt. Ama, her zaman olduğu gibi, gerçeği zaman içinde ortaya çıkacak.

KADIN sıvı kovucu etobur bitkiler, böcekler için düşman ve hem graffiti sanatçılarının esinlenmiştir

KADIN sentetik sıvı kovucu hem böcekler ve grafiti sanatçıları için etçil, düşman esinlenmiştir
Bir ekip zaman Harvard araştırmacıları nihai sıvı ve katı-itici yüzey yaratmak istedik, onlar meraklı böceklerin kontrol edin ve onların küçük, korkunç kaderi yol kaygan duvarları sayesinde, check out asla nepenthes sürahi bitki, doğru baktı. Tropikal bitki KADIN oluşturulması (Self-şifa, Kaygan Sıvı-Infüzyon Gözenekli Yüzey), bunu atabilir hemen her şey uzaklaştıracağı yeteneğine sahip nano / microstructured yüzeylerde, kullanan bir sentetik malzeme ilham verdi. Kutsal Crimson salonlarına bir ziyaret sırasında, ekip, dağınık bir dizi Dağınık, demolar, bırakarak su, motor yağı, sıvı asfalt ve alüminyum ve cam üzerine yeni beton ile malzeme göstermek için nazik yeterli oldu. Ekip bile Teflon yüzey sonuçları karşılaştırarak, siyah sprey boya bir kova ile çılgına döndüm. Inanılmaz itici malzemedir - sonuçları her durumda aynı idi.
Ekibi, buz ve bakteri kovucu özelliklerini göstermek olanlar da dahil olmak üzere, malzeme üzerindeki kağıtlara bir dizi yayımladı. Oh, ve doğal ilham gibi, KADIN yüzeyi off böcek tutarak büyük bir iş yapar. Bizim demoları ve KADIN ekip tarafından filme tek mutsuz karınca kontrol edebilirsiniz. Hayır böcekler bizim video yapımında zarar, en az edildi - ve laboratuvar karınca o Harvard bilim adamları ile karışıklık olmamalıdır neden zor yoldan öğrenme önce iyi bir hayatı olduğunu bize sağlar.

Adafruit, Ahududu Pi Eğitim Linux Distro başlattı bizim hack hızlandırır

Adafruit, Ahududu Pi Eğitim Linux Distro başlattı bizim hack hızlandırır
Ahududu Pi zaten kabul edilir korsan cenneti . Ancak, sahipleri ilk etapta başlamak için ihtiyacınız olan tüm yazılım olduğunu varsayar. Adafruit süreç Ahududu Pi Eğitim Linux Distro yoluyla biraz dürtmek vermek istiyor. Yazılımının özelleştirilmiş bir dağıtım içerir Raspbian ya yanar veya sshd erişim, Bonjour ağı, WiFi adaptörü destek ve diğer hack dostu araçları optimize eder, occidentalis. Daha da rulo inşa Hexxeh Kullanıcı firmware ve büyük, önceden 4GB SD kart görüntüsü. Adafruit hala (ya da tehlikeli) verimli olmak için Linux ve Ahududu Pi birimleri hakkında yeterince bildiğinizi varsayarak - Eğer telaşla download linki tıklayarak başlamadan önce, "eğitim" başlığın bir acemi oyun alanı ile ilgili değildir unutmayın. Zaten kendisi tarafından Ahududu Pi tarafından şaşırmıştım herkes olsa da, bir meyve salatası atmış oluyor ne olur takdir olabilir.

Klipsch sessizce kulaklık serisinde kulak yeni dalga geçiyor: S4 (II) serisi, S7i bu ay tesise ulaşmak

Onu bırak Klipsch için bizi şaşırtmamalı biz Mozy kulaklarımız için yeni dişli. Son iki gün içinde, şirket sessizce bir "yakında" sayfa yeni kulak içi kulaklıklar, takoz tam kendi internet sitesinde canlı itti. , Başlatmak için S4 serisi sanatçısını genelinde tam bir yenileme alma ve (II) lakabı kaplıyor -, yani 80 $ 'S4 (II) ve 100 $ S4i (II) ve S4a (II), sırasıyla bir özelliği olan inline uzaktan / iOS ve Android cihazlar için mic. Içi aurals üçlüsünün onların kulak hoş selefine büyük oranda benzer iken, Klipsch biz yaşadıysanız karışık-kablosu sorunları öldürmek için düz kablolar ile süslemiştir.
Daha da iyisi, aynı zamanda bir iOS uyumlu / uzaktan mikrofon ile donatılmış 200 $ S7i (orta görülür), dengeli armatür yüklenmiş seramik 'Bubs bir düzgün vücutlu seti, vitrine oldu. S7i esas için S4i gelen fiyat "orta sınıf" boşluğu dolduruyor 350 $ X10i . Tüm setleri için detaylı özellikleri henüz görülecek yerde değil, ama biz büyük olasılıkla gelecek hafta Klipsch Kullanıcı NYC olay adresinden daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Şimdilik, size bir seçim olacak bilerek emin olabilirsiniz S4a (II) hariç her şey için siyah ya da beyaz - ve bu kadar aşağıdaki kaynak linkten ön sipariş için tüm zaten kalmış.

Pantech P9090 Magnus AT & T LTE ile FCC tarafından salıncaklar

Pantech P9090 Magnus AT & T LTE ile FCC tarafından salıncaklar
Bol dışarı cranking rağmen high-end cihazlar Asya'da, Pantech kendisini bir bütçe OEM olarak ABD'de ün inşa etti - ama ne olursa olsun, ürünlerini geliştirmeye devam etmektedir. Zaten dışarı krank kabiliyetini kanıtlamış olan LTE ile ucuz telefonlarda Patlama , o kadar bu öğleden sonra FCC tarafından yayımlanan belgeler ile kanıtlanır, AT & T'nin yeni nesil ağ üzerindeki başka bir telefon ile takip hazır görünüyor. Kendi WiFi belgelendirme evrak, spor quad-band LTE (700/850/1700/1900), son zamanlarda AT & T bağlı telefonlar için oldukça eğilim başlıyor bir radyo combo üzerinde Magnus olarak adlandırılan bu özel telefon, - muhtemelen sağlamak için yapılır GSM operatörünüzün refarming çabaları olarak sorunsuz mümkün olduğunca gidin. Federal docs, NFC varlığı (bu Android 4.x yer ile gelecek düşündüren) ortaya çıkarmak, ve Bluetooth sertifikasyon biz de 4.0 standardının sunduğu bekleyebilirsiniz söyler. Evrak daha fazla ayrıntı bulanık, ama biz onun varış köşeyi dönünce bir umut.

Apple SVP Eddy Cue, 2011 yılında 7 inçlik iPad istedim, dahili e-posta diyor

Apple vs Samsung bugünün yargılama sırasında patent ihlali deneme Kuzey Kaliforniya'da, bir iç Apple e-posta İnternet Yazılım ve Hizmetler Başkan Yardımcısı ışık geldi Eddy Cue için bir pazar tahmin, şirketin 7-inç tablet üretimi önerdi küçük bir barut. E-bildirildi 2011 yılı Ocak uzanır, ve Scott Forstall, Tim Cook ve Phil Schiller gönderildi, The Next Web göre. AllThingsD konuyu bir geçiş olduğunu paylaşılan bir muhabir bir e-posta ile geldiğini ekledi onlar daha çekici Tab küçük boyutta bulundu çünkü iPad 7-inç Samsung tablet. Cue bildirildi bulguları ile kabul etti ve kendi öneri yaptı. Bu e-posta tarihe daha küçük form faktörlü iPad yol değil, ama söylentilere bir gelecek etrafında ısınma ile " iPad Mini , "Apple'ın kompakt tablet bir gün de gelebilir olasıdır. Ve Cue haklıydı - açıkça orada talep oluyor 7-inç tablet Güncelleme: aradan sonra kendiniz için e-posta okuyun..

Verizon anket FiOS Companion Android tablet, diğer adıyla Motorola Corvair ortaya

Verizon anket FiOS Companion Android tablet, diğer adıyla Motorola Corvair ortaya
Aslında, henüz pics gönderilen okuyucularımıza biri dışarı rulo başlamamışsa da Verizon FiOS FiOS Companion tablet olarak "gelecekte mevcut olabilir" yeni bir cihaz tepkiler gözlem anketi. Anket açıklandığı gibi, her zamanki uygulamaları çalıştırılabiliyor sadece bir WiFi bağlantılı Android kayrak, ama aynı zamanda evrensel uzaktan kumanda ve akarsuları "select" TV kanalları (muhtemelen aynı olanlar gibi çalışır , Xbox 360 app doğrudan ekrana) . Dahil tek resmi biz bakıyoruz teyit Motorola Corvair 6-inç Android 2.3 tablet bu özellikler, hepsi ile geçen yılın sonlarında su yüzüne ev otomasyon tie-ins ve 4000mAh batarya. Anket soruları yeteneklerini ya da kendi ana ekranda özelleştirmeyle ilgilenen olurdu kullanıcılar soran ve nasıl dışındaki olası fiyatlandırması hakkında çok fazla bir şey ortaya koymuyoruz. Biz yazılım orijinal sızıntı beri bazı güncelleştirmeler görüldüğü, ancak zor görünüyor bu pazar bilerek gelmiştir umut ediyorum. Yapabileceğimiz tek şey artık bu kadar onlara bildirin gerçekleştirmek için umut olduğunu müşteri araştırmaları ile Verizon / Motorola yardım - eğer ilgi duyarım bu bir şey mi?

BLU Ürünler Vivo 4.3 duyurdu, s 'dünyanın ilk "çift SIM Super AMOLED ile smartphone Artı diyor

BLU Ürünleri, Vivo 43 tanıttı s 'dünyanın ilk' dualSIM Super AMOLED ile smartphone Artı diyor
O sadece dündü sanki BLU bizi hafifçe ile meşgul tutmak oldu Studio 5.3 ve 7.3 TouchBook , bilmiyor olabilir ya da, cihazları, biraz ağzımızda buruk bir tat bıraktı. Yine de geçmişte kendi Vivo 4.3 telefonunun son vahiy ile daha fazla bilgi için geçmişte ve şimdi şirketin geri döndü, bir şirketin yüksek sesle olarak dublaj oluyor "Dünyanın ilk çift SIM kartlı akıllı telefon Super Plus AMOLED . " Ne olursa olsun herhangi bir global, kendine bağlı başlıkları, 4.3-inç Vivo bu bahsedilen Super AMOLED Plus ekran, 1GHz çift çekirdekli Cortex A9 işlemci, çift SIM yetenekleri ve tweaked dahil olmak üzere kendi bazı ilginç özellikleri sunmak için görünür lezzet Android 4.0 . Ek durumu Latin Amerika ve Asya'nın bazı bölümleri ile "çok yakında" iken en iyisi ne ise, Vivo 4.3 satarak BLU planları, 250 $ için gelecek ay ABD'de kilidi konumundadır.

AT & T tarafından 2017 tüm 2G ağ kapatmayı planlıyor

AT & T tarafından 2017 tüm 2G ağ kapatmayı planlıyor
AT & T sadece sadece uzakta kendi ile 2G hizmetlerine geçiş başladı spektrum refarming New York'ta, ama şimdi takvimde işaretlemek için bir hedef bitiş tarihi vardır: 1 Ocak 2017. Bir SEC dosyalama izniyle, biz taşıyıcı biz yaklaşık dört şampanya mantarlarını ve şimdi bir buçuk yıl haşhaş konum ermeden GSM ses ve EDGE veri ağları hem gökyüzünde büyük hücre kuleye gitti umuyor biliyoruz. Big Blue Ball düzenli abonelerinin sadece yüzde 12'si, bugün 2G-sadece telefon kullanıyorsanız olarak geçiş, düzgün biri olmasını bekliyor; hiç engebeli alırsa, şirketin "proaktif" 3G ve 4G doğru holdouts yönlendirmek için vaat ediyor. Çok buğulu alamadım. Geçiş tartışmalı ABD hücresel tarihinin en kesin bölümlerinden biri ne kadar sonuna işaret olsa çoğumuz geçtikten sonra, o ücra tarih olasılıkla iyi gelecek - çok benzeri AMPS kapatma , bu daha az olabilir bir sızlanma bir patlama ve daha fazlası.

Dağ Aslan Mac'in pil ömrünü yiyor mu?

Anket Dağ Aslan Mac'in pil ömrünü yiyor mı
Biz bol kullanıcılar raporu Apple'ın yeni işletim sistemi, gördük Dağ Aslan , pil ömrü bir büyük düşüş neden oldu. Biz kendi ile uzun ömürlü herhangi bir düşüş, onaylamak mümkün olmamıştır iken OS 10.8 önceki nesil MacBook Pro'lar ve şirketin en son dahil makineleri, Retina modeli , açık, net olduğunu işletim sistemi olsun başardık kim bazı karşıdan yüklenip Lütfen Artıları ve MacBook Rüzgârı ile bazı not-so-olumlu yan etkileri yaşadım. Fazla sayıda teori olmakla birlikte, Apple bildirildi konuyu araştıran olsa bile, bir düzeltme olarak henüz bulunmuyor. Bu ilk kez olmuyor kullanıcılar Aslan sürümü geçen yıl sonra haşhaş uzun bir destek diş, bir işletim sistemi güncellemesinden sonra pil ömrü azalmış rapor var. Yani, yükseltme nasıl etkiledi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder