Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı


Kolloidal Ekran (video hands-on) bir projeksiyon perdesi oluşturmak için sabun köpükleri, ultrasonik dalgalar kullanan

Kolloidal Ekran, bir projeksiyon ekranında Handson Video oluşturmak için sabun köpükleri, ultrasonik dalgalar kullanan
Hiç bir eğlence parkı olduysan, sen gibi bazı geleneksel olmayan platformlara kullanarak sürüş tasarımcılar fark etmişsinizdir, projeksiyon perdeleri - yapay sis sürekli bir akım olmanın en yaygın örneğidir. Saydam maddeler yansıtıldığında farklı bir hikaye, ancak, hangi az söylemek biraz şaşırtıcı bu son teknikle yapılmış. Kolloidal Ekran Yoichi Ochiai, Alexis Oyama ve Keisuke Toyoshima tarafından geliştirilen, İnanılmaz derecede ince bir projeksiyon gibi kabarcıklar kullanır "ekranında," düzenleyen yakın bir hoparlörden gelen ultrasonik ses dalgaları kullanılarak gibi yansıma olarak maddenin özellikleri,. Kabarcık sıvı kolayca attı değildir tasarımcıları ki şeker, gliserin, sabun, yüzey aktif madde, su ve süt, bir karışımı elde edilir. Yine de, kendi döneminde SIGGRAPH demo, bir motor çözümü değneklerini dunked ve kabarcık her birkaç saniyede bir değiştirilmelidir.
Kabarcık yönelik standart bir projektörün havada yüzer gibi görünen bir görüntü oluşturur. Kabarcıkları şeffaf olduklarından, onlar bir 3D görüntü simüle etmek için yığılmış olabilir. Ayrıca kabarcık için açıyla bağlı olarak görüş açma ve tamamen farklı görüntüler yansıtmak için aynı ekran kullanabilirsiniz. Kullanılan ekranda bir sıvı halde kalır bir sıvıdır sıcakta muazzam miktarda Bununla birlikte, yoktur. Sürekli kabarcıklar ve ekran kendisinin dengesiz doğası, sadece konsept bir kanıtıdır proje, yenilemek için gereksinim nedeniyle önemli bir değişiklik yapmadan uygulamaya olmaz. Sonuçta, tasarımcılar ama daha sağlam, kalıcı kompozisyonu ile benzer şeffaf özellikler sunan bir film oluşturmak için umuyoruz. Şimdilik, aradan sonra elimizi-video ilk yinelemenin bir gözetleme gizlice.

Doldurulmuş Oyuncaklar Alive! çok yumuşak bir his (hands-on) için dizeleri ile mekanik uzuvlar yerine

Doldurulmuş Oyuncaklar Alive! çok yumuşak bir his Handson için dizeleri ile mekanik uzuvlar yerine
Bu Pinokyo için sadece iyi çalıştı, neden animatronik ayılar dolması değil mi? Tokyo Teknoloji Üniversitesi'nden bir grup araştırmacı da hazırdır SIGGRAPH Kullanıcı Gelişen Teknolojiler bölümünde bu hafta "Dolma Oyuncaklar Alive!," göstermek için basit olarak görünen bir dize ile bugün kullanılan sert plastik altyapı yerini interaktif oyuncak yeni tip bir kasnak tabanlı bir çözüm. Birkaç dizeleri sonra taşımak için iplerin bir motora bağlı sevimli Gadget'ın uzuvların her birimizin içinde farklı noktalarda yüklü bulanık adamın da hem dokunmak yanıt izin, geribildirim kaydınız esnasında silah. Bundan daha çok daha fazla bir şey yok - proje dahice ama aynı zamanda oldukça basit olduğunu ve gençler arasında bir hit olmaya kesin. 

Best Buy kurucusu $ 10000000000 kurtarma planı Apple tarzı müşteri hizmetleri, fiyatları indirdi istiyor

Best Buy kurucusu $ 10000000000 kurtarma planında Applestyle müşteri hizmetleri, fiyatları indirdi istiyor
Best Buy kurucusu Richard Schulze 10 milyar dolarlık satın alma parçası olarak zor durumdaki elektronik mağaza tersine çevirmek için bir plan öneriyor. Sunarken O, Amazon gibi çevrimiçi rakipleri ile rekabet perakendeci eğik fiyat teklif oluyor Apple Store of-seviyeleri müşteri hizmetleri . O mevcut endişe var kapatılması ve boyutu azaltma politikasının kısa bir süre kapatılması başka yuvarlak duyurmaktan söyleniyor iş, sonunda heceleyecek. Bu, birkaç yıl için bir kayıp Best Buy çalışan anlamına gelecektir onun planı, ay sonunda önerilerini görüşmek üzere bir araya geliyorlar şirket yönetimi tarafından kabul edilip edilmeyeceğini görülebilir henüz var.

Telefonunuzun radyo dalgaları üzerinde çalışan ucuz NFC tabanlı çipleri, okuma ve yazılabilir

Telefonunuzun radyo dalgaları üzerinde çalışan ucuz NFCbased cips, okuma ve yazılabilir Ucuz, pasif güç akıllı etiketlerin yeni nesil çok yakında NFC benimsenmesini hızlandırmak olabilir. Sunchon Ulusal Üniversitesi ile Kore Paru Basılı Elektronik Araştırma Enstitüsü'nde geliştirilen devreleri gazete için benzeri bir yöntemle basılmış, ancak dahil bulunuyor olabilir alıcı anteninden yeni çip teknolojisi o kadar da cazip hale getiriyor. Kombinasyonu anten ve doğrultucu telefonunuzdan gücü kendisi için artık radyo dalgaları alabilirsiniz. Onun RFID rakibi üzerinde ek iki yönlü işlevsellik kadar sunarken Bu yeni teknoloji, görünüşe göre, birim başına kadar az biri olarak kuruşa NFC kurmanın maliyeti düşebilir. Ve varsa hız artışı de, tüm iyi işlemde,.

Huawei MediaPad 10 FHD FCC de fasulye (ve bağırsaklar) döker

Huawei MediaPad 10 FHD FCC de fasulye dökülür
Biz zaten Huawei hakkında bilmiyorum fazla bir şey yok 10-inç MediaPad FHD bu ay iyi lansmanından önce onun sırlarını çoğu açığa. Bunu dürttü edilecek Washington ile salladı ve de tornavida-kavrama mavens tarafından kışkırtılması oluyor Şimdi FCC , biz ABD Hükümeti, insan tüketimi için güvenli olduğunu düşünüyor biliyorum. Biz ne zaman kayrak bizim çalışanları bile surliest etkilendim oldu onunla oynadı bizi derinden mağazalarında onun gelişini heyecanla yapım. Bu cam ve alüminyum yüzeyin altında neyin yattığını görerek ilgilenenler aşağıda sizin için var otopsi galeri kontrol etmelisiniz.

Bilim adamları evrenin en büyük şimdiye kadar 3D harita bırakın, turn-by-turn navigasyon (video) yoksun

Gökbilimciler gökyüzünü büyük şimdiye kadar üç boyutlu harita yayınlayacak, turnbyturn navigasyon yoksun
Astrofizik Harvard-Smithsonian Center Stargazers uzayda büyük bir üç boyutlu harita, göklerin altı yıl süren temel bir parçası yayımlandı. Küp dört milyar ışık yılı, araştırmacılar son altı milyar yıl boyunca evrenin hareketlerini izlemek üzere harita kullanmak için umut kapsayacak. Son Sloan Dijital Gökyüzü Araştırması (SDSS-III) kullanarak, merkezi veri miktarı için kendi tahminleri geliştirmemize yardımcı olacaktır diyor karanlık madde uzayda ve etkisi karanlık enerjinin evrenin genişlemesi üzerindeki, "en büyük gizemlerinden iki bizim zaman "- Eğer bir astrofizikçi iseniz. Eğer değilseniz bile, yine 400.000 'den fazla manyak galaksiler ile animasyonlu uçuşa isteyeceksiniz.

Distro Sayı 52: MakerBot Replicator sinyal ev 3D baskı şafak mı?

Distro Sayı 52 MakerBot Replicator sinyal inhome 3D baskı şafak mı
Millet 3D yazıcılar için pratik kullanım sayısını eklemek için bir yol buluyor gibi hemen hemen her gün görünüyor. Bir zamanlar neydi Kullanıcı bir hobisi rüya gadget, artık üretmek için kullanılan suni damarların laboratuar yapımı için doku ve Magic Arms . Pahalı çevre mainstream içine onların yol çalışırken, çoğu evleri bulunabilir yakında mı? Yani bizim bu sayısında ele ikilem var haftalık tablet mag Brian Isıtıcı ile bazı kaliteli zaman geçiriyor olarak MakerBot Engadget Kullanıcı NYC Merkezi'nde Replicator. Pek değil 2000 $ çıkış cihazları içine? Hayır ter. Meizu MX 4 çekirdekli, Toshiba U845W ve Parrot Zik kulaklıklar tüm uygun incelemesi tedavi olsun. "Hands-on" ziyaret SIGGRAPH , "Haftalık Stat" bizim yakışıklı eksiklikleri inceler, "Reaksiyon Zamanı" THQ tartışıyor, bizim gadget itiraflar ve üç yılında "IRL" paketleri GameStop CEO'su Paul Raines bu Jelly Bean için onun yakınlığı itiraf hafta Q & A Aşağıda seçtiğiniz download linki.
Distro Sayı 52 PDF
ITunes App Store Distro
Google Çal Store Distro
Distro APK (sideloading için)
Facebook Distro gibi
Twitter Distro izleyin

HTC Bir X bugün Android 4.0.4 güncelleme alır: kamera uygulaması geliştirir, menü işlevleri düğmesine multitasking ekler

Eğer düşünce ise bir X 'in ​​kapasitif düğme düzeni ile kavanozda Dondurma Sandviç size gördüm deneyimi Galaxy Nexus , sen HTC'nin sadece bize söylediklerini seveceksiniz. Aynı zamanda onun iyi kabul kamera uygulaması içinde beyaz dengesi ve sürekli otofokus gelişmeler sahipleri tedavi olurken sürümü 4.0.4 güncellemesi, bugün tanıtımı, kullanıcıların sağ alt 'son uygulaması' tuşuna menü işlevleri eşlemek sağlayacaktır. Için kararlılık geliştirmeleri bir avuç yanı sıra özel bir sekme switcher bekliyoruz dahili tarayıcı - Eğer zaten bir sıçrama yaptı değilseniz Krom . HTC göre, uluslar arası yineleme için güncelleme AT & T versiyonu, bugün dışarı rulo zaten tur yapıyor

Zotac ZBOX ID84 mini PC spor Cedar Trail işlemci ve opsiyonel NVIDIA, 229 $ başlar

Zotac'ın yeni ZBOX ID84, Intel Atom işlemci ile minyatür PC 229 $ başlar
Yakın tarihe bizimle söylerdim gibi, Zotac, gerçekten, gerçekten de seviyor minik bilgisayar kutuları . Şimdi kıyafeti, mini PC karışımı bir yenisini tanıttı oldu: ZBOX ID84 girin. Bağımsız birimi - bir HDD ve bellek çubukları yoksun olan - "Plus" modeli daha pahalı 319 $ fiyat etiketi taşıyacak ederken, bir değil çok eski püskü 229 $ fiyatlı üzere ayarlanır, ancak iyi bir 320GB sportif geliyor (5400 RPM) sabit disk, DDR3 RAM, NVIDIA 2GB GeForce GT 520M grafik işlemcisi çift çekirdekli yanında Intel Atom D2550 CPU . İki USB 3.0, dört USB 2.0, bir azılı 6-in-1 kart okuyucu, Gigabit Ethernet, artı DVI ve HDMI spor, ZBOX ID84 Limanlar-bilge Plus, oldukça iyi dizilir. Eğer bir şey ilgileniyorsanız size suçlu değildir ama Zotac son minyatür, gün boyunca en herkes alabilir gibi bütün olarak, göründüğünden biraz daha güç kaputun altında.

Dish Network gizli işlem Clearwire Kullanıcı 400.000.000 $ borç almış söyleniyor

Dish Network gizli işlem Clearwire Kullanıcı 400.000.000 $ borç almış söyleniyor Biz şirket borçlarının notları kuru dünyanın girme alışkanlığı değil, ama Sprint son finansal sürümü bir haber sulu biraz gizlemeye olabilir. Dish Network yaklaşık 400.000.000 $ satın almış olabileceğini iş basında bir söylenti var Clearwire Kullanıcı borç - kendi tutmak olmuştur Sprint, üzerindeki baskıyı hafifletmeye yardımcı iştiraki üzerine canlı bildiriler . Bulaşık CEO'su Joseph Clayton onun açık olduğunu söylemek rağmen Nitekim, hiç kimse, söylentiler hakkında yorum oluyor ortaklık Sprint / Clearwire geçen yılın sonlarında (ya da satın alma). Eğer doğruysa, o oldu bu sinyali olabilir hazırlanıyor için bir AT & T ile mücadele - ya da belki sadece atmak istedi Dan Hesse bir kemik .

Morpheus lander çöküyor, hiçbir yere bağlı olmaksızın uçuş testinde yanık ve patlar, NASA (video) iyimser kalır

Morpheus lander çöküyor, hiçbir yere bağlı olmaksızın uçuş testinde yanık ve patlar, NASA iyimser kalır
Projemiz Morpheus 'bulundu kadar gürültülü gergin uçuş testi , onun hiçbir yere bağlı olmaksızın takip, far yüksek sesle oldu. Dün, deneysel lander NASA diyor bir donanım bileşeni yetmezliği, acı "istikrarlı uçuş koruyarak onu engelledi." Bu yere çarpmaktan ve iyi, neden patlayabilir . Baktığımızda, uzay ajansı, gelişim sürecinin normal bir parçası olduğunu belirten ve daha iyi sistemler ilerlemeye oluşturmak için kullanılır, başarısızlık bu tür tahmin olduğunu söylüyor. Siz düşünmediniz Merak kendi yaptı Mars'ta touchdown , birkaç hatalarından öğrenme olmadan mı? Ve sonrası - - Test kontrol itibaren tıklayın 5, 4, 3, 2, er ...

Araştırmacılar Meshworm robot oluşturmak, (video) onu dövdü

Araştırmacılar Meshworm robot oluşturmak, (video) onu dövdü
Biz gördük numarası ve seçenekleri , şimdiye kadar gerçek solucanlar kontrol için, ama asla bir solucan robot. Meshworm, araştırmacılar en son oluşturma girin MIT , Harvard Üniversitesi ve Seul Ulusal Üniversitesi . Bot nikel / titanyum tel döngüler tarafından parçalı, esnek bir tüp örgü oluşan "suni kas" yapılır. Tel sözleşmeleri ve akan bir akım tarafından ısıtılan zaman tüp sıkar, ancak elektrik kesintisi ve onun yaşam kin benzer bir şekilde tahrik oluşturarak, orijinal şekline döner. Denkleminin geleneksel hareketli parçalar yaptırmayı da oldukça dayanıklı yapar, yoğun olarak test (okuma: bir çekiç ile vurarak) tarafından kanıtlanmıştır. DARPA her türlü onun parmaklarını almak için bilinen garip turta , ve ayrıca bu proje desteklenmektedir. Biz olmak göremiyorum hızlı intel toplama yolu, ancak bu yeterli nesil endoskoplar, ses akla yatkın gibi potansiyel tıbbi uygulamaları. Aradan sonra video Tam darbe testleri.

Disney'in REVEL bir dokunma dokunmatik ekran (video) içine bütün dünya dönüşebilir

Disneys Revel bir dokunmatik ekran video içine bütün dünya dönüşebilir
Disney Araştırma üzerinde bir iyi gidebilir düşünüyorum Dokunsal ve Haptik dokunmatik ekranlar size dokunabilir neredeyse bir şey için his katmak için elektrik alanları kullanarak. Eğer düşük seviye saha sürtünme oluşturmak için değiştirilebilir aynı elektrik uçak, bir nesne ile temas olduğunda Ters Electrovibration kullanarak, REVEL yüzden vücudunuza elektrostatik bir sinyal üreteci çemberleme çalışır. Bu teknoloji, dokunmatik ekranlar devrim artırılmış gerçeklik için duygu yepyeni bir düzey eklemek ve kör insanların yollarını hissetmenize yardımcı umuyordu oldu. Orada aradan sonra bir video, ama uyarılmak, bu normalde beklediğiniz cartoony hijinks sıralama ışık var Fare Evi .

Kırmızı iddiaları Dragon 'görüntü yakalama tarihinin tek ve en önemli sensörü' dir

DNP Kırmızı Yeni Dragon 'görüntü yakalama tarihinin tek ve en önemli sensörü' olduğunu iddia ediyor
Kırmızı Kamera en tumturaklı CEO'su Jim Jannard, yeni iç test söylüyor 6K Ejderha sensörü , yeni olduğunu kanıtlıyor "çözünürlük ve dinamik aralık kral." O da öyle olacak iddia ", şimdiye kadar gördüğünüz en temiz sensör, ISO 2000 MX daha iyi [görünüyor akım sensörü ] ISO 800 değerinde. " Görüntüleme çip oldu ilk outed yılın sonunda Epic müşteriler için 6,000 $ yükseltmeleri ile çözünürlük 5K tam olarak DR ve 120fps 15 + durur, umut verici, Nisan ayında NAB. 9700 $ (beyin sadece) sahipleri Scarlet-X bir fiyat veya tarih bu kamera için henüz verilmiş olsa da, Ejderha alırsınız. Söylemeye gerek yok, bazı bağımsız test iddialarını kanıtlamak için gerekli, ancak Jannard emin ses güvenen yapar edilecektir.

PBS 'Glitch The Art of' (video) hatalı bir davranış ince noktalarını içine Delves

PBS Glitch video Sanat hatalı bir davranış ince noktalarını içine Delves
Insanlar terminallerinde onlar of Death Blue Screen var her zaman küfrederek tüm bu zaman, onlar kabul için şarj oldum gerektiğini düşünmek. En azından birini kontrol ettikten sonra alacağı fikirdir PBS 'son Kapalı Kitap kısa doc, Glitch Sanatı. Altı dakikalık bir video tipik bir görünümleri bir hareketi daha yakından bakmak alır sinir bozucu elektronik bir fenomen ve yerine görkemli, muhteşem bir sanat olarak düşünür. Buggy davranışa neden düzenlenmiş dijital dosyalara bozuk neon tabelalar itibaren aksaklık sanat yelpazesi kimin ödülü onlara insanların hayal kadar geniştir. Kısa doc gibi "kenar kesim sanatlar" bakar bir web orijinal serisinin en son sunan animasyonlu GIF ve 8-bit kreasyonlar. Bu arada, aşağıdaki video çıkışı kontrol ederek aksaklık sanatının inceliklerini üzerinde hata dışarı yapabilirsiniz.

Doodle Cuma: Bir penaltı atışları ile haftada bitirin

Doodle Cuma: Bir penaltı atışları ile haftada bitirin
Bizim ilk denemesi 18 puan puan ve iki altın yıldız maç çalışır gibi, şimdi tırnak ısırma delilik ve Google at üzerinde futbol penaltı atışları doğuştan haksızlık yaşayın. (Bir Engadget editörü biz gurur olabilir bir sonucu olarak alır Biz kısa sürede bu yazı güncelleriz.) Zaten yer vardır Doodles bir çalışma sona erdirmek için bir balistik yol kano , basketbol , engelli ve çok yönlü Olimpiyat çalışmaktan kaçınmak. Kendi risk buraya puanları yazın.
Güncelleme: Biz 18 dedin? Biz 81 anlamına geliyordu, ama bir kapmak almak, böylece resmen 34 bir üst puan ile yetinmek gerekecek unuttum.

BeagleBone yeni 'burun' eklentilerle genişletme seçenekleri bol olur

BeagleBone yeni 'burun' addons ile genişletme seçenekleri ton alır
Arduino var kalkanları ve şimdi BeagleBone pelerin vardır. Cortex A8 tabanlı hobisi kurulu, kendi hız ve uygun fiyatta taraftarları için bir takım kazanmıştır. Şimdi kameralar ve hatta hava istasyonları, dokunmatik ekranlar arasında değişen, 20 genişleme pelerinler basit yönlülük eklenmesi oldu. Kimi zaman kullanılabilir olmuştur, ama son - Kamera Cape - kolayca 3.1 megapiksel fotoğraf çekmelerine olanak tanıyor. Açıkçası, mükemmel bir partner pelerini gibi yedi-inç 800 x 480 dokunmatik ekran olarak sunulan çeşitli ekranlar, biri olurdu. Onları yakalamaya önce fotoğrafların önizlemesini umuyoruz eğer gerçekten, onlar zorunludurlar.

J & R $ 130 ön sipariş için Sony Reader PRS-T2 kadar

J & R preorder için Sony Reader PRST2 kadar
O gizemli geçmişi salladı zaman Biz ilk Sony'nin en yeni okuyucu gözüne ilişti FCC , ama şimdi PRS-T2 Park Row evinde fasulye dökmemeye geldi en ünlü sakini . J & R ön sipariş sayfası 6-inç dokunmatik ekran ortaya koymaktadır WiFi-tek cihaz pil iki ay ömrü ve dahili stylus umut, bir 800 x 600 E-Ink ekran ambalaj edilir. Yazılım seçenekleri altı sözlükler, Açıkça Evernote, Reader için Facebook ve Harry Potter ve Felsefe Taşı ücretsiz bir kopyasını içerir. , Yazma-up notları gibi, sizi rahatsız önlemek için ödediğiniz fiyatı, ama - elektronik mağazasında, "yakında" ve Gelince, geri 130 dolarla koyacaktır olarak listelenen aygıtı Reklamlara .


Google mobil arama çabuk cevap sorguları için bir makyaj verir

DNP Google mobil arama quickanswer sorguları için bir makyaj verir
Eğer uçuş saatleri, para birimi dönüştürme, kelime tanımlar ve fazlasını arıyorsanız, Google yeni, en yanıtları giyinmiş olduğunu fark edersiniz Şimdi kartı türü giysi. Güzel üst olma, göz ayrıştırmak için veri kolaylaştırmak için tasarlanmıştır ve aynı zamanda interaktif bir öğe ekler - metrik dönüşüm yaparken, örneğin bir mesafe ya da birimi değiştirmek icar. Şu anda yenileme akıllı telefon ve tablet aramalar sınırlıdır, ancak Google masaüstü arama ve uluslararası kullanıcılar için en kısa zamanda dışarı rulo sözü verdi. Değişim sürekli gelişen bir parçasıdır listesi ve tweaks ve güncellemeleri Mountain View saygın arama motoru - daha fazla bilgi için kaynağa göz atın.

PlayBook Mobil Cevapçı uygulaması bir parmak dostu bir paket içinde polis araçları koyar

PlayBook Mobile App Yanıtlayıcı
PlayBook tüketici pazarına çıkarmış olabilir, fakat kurumsal-dostu özellikler başka bir yerde bir ev bulmanıza yardımcı olabilir - özellikle de şimdi hızlı bir 4G radyo ambalaj oluyor ki. Topuklar üzerinde Taze LTE edition vurmak Kanada kıyıları , Intergraph polis ve diğer acil müdahale için müthiş bir araç haline RIM'in kayrak döner, Mobile Yanıtlayıcı uygulaması duyurdu. Şirketin Bilgisayar, app musluklar polis veritabanlarından veri çeker Sevk sistemi, Destekli, dağıtım merkezleri sadece bir musluk tutar ve olay raporları hemen dosyalama sağlar. Suite Nova Scotia Polis Konferansı Şefleri Kanada Derneği'nin gelecek hafta ilk kamu demo oluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder