Translate

Popüler Yayınlar

8 Ağustos 2012 Çarşamba


Exogear Kullanıcı Exovolt Plus 'istiflenebilir' pil türünün ilk olduğunu iddia ediyor

Exogear Kullanıcı Exovolt Plus 'istiflenebilir' pil türünün ilk olduğunu iddia ediyor
Biz ettik görülen ( ve test ) bizim dönemde ilginç güç paketleri adil bir pay ve Exogear oluyor kıyafeti yönettiği "dünyanın ilk" istiflenebilir çağırarak ne bu çok sulu bölümü kendi başına bir işareti yapmak umuduyla pil . Yeni Exovolt darp Plus ana 5,200 mAh sonra eşlenebilir kiti oluşur - ya da, bu özel durumda, yığılmış - taşınabilir bir şarj istasyonu oluşturmak için bir "Alt Battery" ünitesi yanında. Kayda değer bir şey olsa da, temel Exovolt Artı bazı değişim eksi 90 dolar çalışacak şekilde ayarlayın iken her ekstra yığını, yaklaşık 50 $ ayrı ayrı satışa sunulacak olmasıdır. Evrensel özellikleri (30-pin, USB ve micro-USB) göz önüne alındığında, bize bir şey Exovolt söyler Plus, sorun onun biraz ağır bir fiyat etiketi rağmen herhangi bir talipleri iniş olmaz. Eğer bunlardan birini dolanabilir önce Yine de, "çok yakında" şu anda olarak listelenmiş oluyor gibi, bir süre beklemek gerekecek ve onun yaratıcısı biz satışa bekleyebilirsiniz zaman ortaya çıkarmak için henüz var.

IOS için Evernote güncellemeleri, düzenlemek için her yerde musluk ekler

IOS için Evernote güncellemeleri, düzenlemek için her yerde musluk ekler
Sürekli bizi köstekliyor bir şey varsa Evernote mobil cihazlarda, biz onu açtığınızda sadece bir not düzenlemeye başlamak için yetersizlik var. , Birini açık var gibi, sonra size oynamak istediğiniz not kısmına, mahalle, düzenle düğmesine dokunun. Tam olarak değil iş akışlarının en verimli. Yani nihayet en az iPad ve iPhone, değişti ve sadece bir giriş her yerinde dokunarak oluyor hemen dokunduğunuz tam imleci ile, düzenleme aracı açılacaktır. Bu tweak küçük gibi görünebilir, ama not alma hizmetinin mobil uygulamalar hakkında öncelikle şikayetlerin adresi bir yardımcı olmalı biri - kolaylık eksikliği. Şimdi, biz sadece aynı güncelleme Android cihazlar gitti umuyoruz. Ve, er ya da geç.

Windows Fotoğraf Galerisi ve Movie Maker yenileme: Vimeo entegrasyonu, kamera stabilizasyon

DNP Windows Fotoğraf Galerisi ve Movie Maker yenileme Vimeo entegrasyonu, kamera stabilizasyon
Microsoft'un stalwart Fotoğraf Galerisi ve Movie Maker vurmak edilmeyecektir high-end zaman yakında stüdyoları, ama yeni bir Windows 8 yenileme dolu kitlelerin takdir olabilir kullanışlı özellikler ekliyor. Movie Maker için listesinin zirvesinde Video giderir sabitleme, bir kamera titreme ile özgür yazılım chockablock için umutsuzca ihtiyaç duyulan özelliği - ve "yalpalama" ya da stor titrek futbol anne ve patenci videolar. Redmond, aynı zamanda ses dalga şekilleri ve ekstra bir anlatım yolu, basit ses temizleme araçları ve video editörü metin efektleri ekledi.
Foto Galeri için olduğu gibi, bu notun sadece yeni bir araç ne olursa olsun, sanatsal yetenek ve çaba, yedi veya daha fazla fotoğraf kullanarak olağanüstü sevimsiz kurguları oluşturmak izin vermem "auto kolaj" dir. Son olarak yazılım devi duyurdu Vimeo size yüklememe izin ", yayınlamak ortağı" yeni olarak rip-off Gadget Beşikler doğrudan siteye ya program. Bir çıkış yolu video barındırıcı rakamlar düzenli hipster / yeni ücretsiz ayaktakımı saldırısından kordon altına kadar Bakalım film okulu kalabalık.

Intel'in İnce Mini-ITX platformu bir monitörün içine doldurulmuş olur

Intel'in İnce MiniITX platformu bir monitörün içine doldurulmuş olur
Bu inşa etmek zorunda değilsiniz özel anakartlar şık bir all-in-one PC inşa etmek ve kaynak özel bileşenleri. En azından artık değil, Intel'in İnce sayesinde Mini-ITX ona bir yıl önce kabaca debuted platformu Computex . Ana kart Mini-ITX (bir 6.7-inç kare var) aynı ayak izi, ama çok sığ inşaat çağrısı - yatay olarak katlanan RAM ve bir inç boyunda altında her şeyi tutmak için daha kısa bir liman küme ile. Düzgün fiziği, bir dizüstü bilgisayar tarzı soğutucu ve fan ile kalbi Intel çift masaüstü sınıfı Core işlemci korumak için. Bir silikon soğan gibi tüm s katmanları geri soyma, Teknik Rapor içine sökük Chipzilla, bir çok ilginç bir standart var. Tüm temel jakı düzeni her şey ayarlanmış kez bir sorun biraz poz yapar, ancak sistemin şıklık ve sadelik ile sabit etkilenmemesi mümkün değil. Her şey, bir LCD panel kasa içinde yeniden birleştirilen, sonra yıkılan görmek için kaynak link kadar vurdu.

Yeni Sony Xperia T fotoğrafları çıplak hepsi onun 'Nane' durum gösteren

Sony Xperia T fotoğrafları çıplak tüm, nane görünüyor
Biz daha iyi bilmiyordum, biz Sony Xperia hattı ile hang-man uzun süreli oyunu bir çeşit oyun olduğunu söyleyebilirim. S. .. P. .. U. .. ve şimdi muhtemelen T ? Bu, bugün önümüzde gördüğünüz şifreli mesajı bu son mektup taşıyan telefonun. Aslında - sayesinde nixanbal.com için - Biz hemen hemen akla gelebilecek her açıdan görebilirsiniz. S4-powered droid - foldout hafıza kartı yuvası ve çıkıntılı kamera ile komple - önceden IFA ilan edilecek uçlu, bu yüzden hiçbir ardından tam sıska var şüphe duyacaktır. Ve sonra da kaynak dokunun - - break geçmişte arada kafasına görmek için naneli-telefonu tüm görkemiyle.

Ahşap, taşınabilir Bluetooth hoparlör canlansın alır, gemiler bu Kasım: Vers 1Ç Tanışın

Kasım ayında ahşap, taşınabilir Bluetooth hoparlör canlansın alır 1q Vers, gemiler Tanışın
Eğer pilli bir hoparlör için piyasada konum ve biraz gösteriş için istekli iseniz, o zaman Vers gelen 1Ç kontrol etmek akıllıca olur. Küçücük, 3-inç küp şeklindeki müzik sistemi tüm lonesome bazı etkileyici melodileri sağlamak için söylenir, ama aynı zamanda gerçek stereo ses sağlamak için başka bir 1Ç ile eşleştirilmiş olabilir. Ayrıca, bir 3.5mm kulaklık girişi ve Bluetooth bağlantısı sayesinde, küçük adam cihazların herhangi bir sayı ile çalışmak için emin olabilirsiniz. Doğal olarak, çok 1Ç cazibesi ceviz ve bambu çeşitleri mevcuttur kendi el yapımı ahşap kutu, kaynaklanmaktadır. Vers 1Q kendi bırakılan sekiz gün var Kickstarter finansman aşaması, ancak projenin bitiş çizgisine genelinde yardımına ihtiyacım olacak gibi değil: zaten fazla gol dokuz kat aştı oluyor. Neyse ki sizin için, bu sadece $ 95 bir 1Ç dolanabilir için bir fırsat sağlar; bu Kasım ayında piyasaya vurduğu zaman, hoparlör 120 dolara perakende olacaktır. 

Nikon 201.000.000 $ üç aylık kârı, geçen yıl yaklaşık yüzde 50 düşüş, güçlü yen suçluyor yapar

Nikon'un 2013 Q1 geçen yıl aşağı kar $ 201,000,000 yaklaşık yüzde 50
Nikon'un garip finansal takvim kamera üreticisi 2013 ilk çeyrek sonuçlarını duyurmak anlamına gelir. Karışacak-tarihli belgeler de o $ 201 milyon net kâr çekti yana, bu rakamın aynı dönemde geçen yıl yapılan 392.000.000 $ üzerinde yaklaşık yüzde 50 aşağı, iyi İlkbahar / Yaz sahip olmadığını göstermektedir. Bu değiştirilebilir objektifli fotoğraf makineleri, objektifler ve kompakt fotoğraf makinelerinin iyi bir sayı rekor sayıda satılan ancak mahsup olduğu yüksek maliyetli yen.
Onun diğer işletmeler, Hassas aletler ve Araçlar hem Hükümet harcama kesintileri, bir "ağır iş ortamı" ve bir anda eski bir problemi sayesinde yaşadı yüksek kur . Q3 öngörülen 143.000.000 $ bir tahmin kar - Onun diğer işletmelerin kayıplara karşı patlayan kamera satış ağırlığı ile, önümüzdeki üç ay içinde aynı kalmasını durum bekliyor oluyor.

Bu Samsung Galaxy Not 2 mi? Resmi sitesinde yayınlanan görüntü endişe verici derecede tanıdık geliyor

Bu Samsung Galaxy Not 2
Hmmm, bu garip biridir. Samsung Pakistan sadece onun resmi Facebook sayfasında yukarıdaki pic yayınlanmıştır. Başlık ", Resim mükemmel görünümü Samsung Galaxy S3 ile daha mükemmel hale", okur fakat resim net bir sayılmazdı GS III . Peki, bu nedir? Bu büyük, bu kesin, ve çerçevesi oldukça tersidir. Bunu bir sonraki nesil umut teşebbüs Galaxy Not basitçe yanlışlıkla Samsung tarafından yeniden yayınlanmıştır edildiğini yem vermek, ya da nedir? Bu aynı pic zaten amiral gemisi olası bir GS III görüntü olarak turu başladı mı önce, yani şüpheci olması büyük bir nedeni var. Burada tek fark söz konusu jpeg ima resmi bir çıkış, üzerinde olmasıdır personel sabit sürücüsünde bir üyesi üzerinde oturuyor olabilirdin.
Bizim kaşları zaten şüphe ile çatıldı çünkü Oh, ve, biz de aslında ince bir çerçeve kavramı ve hiçbir ev tuşu ile bağlamak olabilir bugün gidecek bir başka söylenti, atmak olabilir. Korea Times olduğunu Galaxy Not 2 bildiriyor ya da en azından fabrika çıkışından zaman eğri - Sadece esnek olmak olur biraz genişletilmiş 5.5-inç ekran olacak. Biz hala bekleyen konum, özellikle de kendi kaynaklarının güvenilirliğinden kefil olamaz 7.85-inç iPad Mini , ama sonra tekrar, Samsung keşfetmek olmuştur AMOLED esnek (daha fazla görmek çerçevesi ücretsiz panelleri saymıyorum, yaş için Kapsama).
Güncelleme: Ve aynı şekilde, Samsung Pakistan Facebook sayfası ortadan kayboldu. Kuşaklar (en az kendi değil) uğruna, biz aradan sonra rekor bir sakladım. , Rulo 15 Ağustos .
Güncelleme: keskin gözlü commenters tespit ettiğimiz gibi, sayfanın artık bir şekilde diyalog, fotoğraf ile yeniden ortaya çıkmıştır "Galaxy Not." Akılları ürkütüyor.
Güncelleme: Artık Facebook pic gerçekten öldü. Neredeyse bir rahatlama var. Biz bunun yerine ana Samsung Pakistan sayfasında bağlantısı var.



Verizon 'gizli menü Payı herşey planları 150 $ 20GB sunuyoruz

Verizons gizli menüsü Share Everything Planları 150 $ 20GB sadece telefon veya deposunda sunuyoruz
Starbucks 'Kısa latte, Fatburger en İkiyüzlü ve Wendy' Et Küp gibi, Verizon onun kendi-so-gizli bir menü sunuyor Share herşey veri planları. Big V'nin Brenda Raney telefonda ya da depolarda sorarsanız sadece mevcut olduğunu - şirketin web sitesinde gösterilen üst sınırı 10GB ötesinde beş katmanda olduğunu Computerworld söyledi. Seçenekler 150 $ 20GB için $ 110 12GB her şekilde çalıştırmak, ancak sürece tüm bu verileri üfleme öncesinde sınır kabul ettik. Eğer değilse, o zaman geçkin için ceza ücretleri başka bir 150 $ geçireceğim. Eğer gizli bir parola ya da el sıkışma sunmak için, ama biz yine de bunu yapardım gerekirse resmi bir kelime var - biraz gibi hissediyorum sadece James Bond .

Dell başlangıçları yeni 27-inç monitör U2713HM: ilk AH-IPS panel, 799 $ (güncelleme)

Dell, yeni başlangıçlar 27inch U2713HM monitör, ilk AHIPS paneli
Bu nedir? Öncesinde herhangi bir İngilizce dil duyuru, Japon blog görünen, Dell'in yeni monitörü çiftleri bir 27-inç LED arkadan aydınlatmalı bir AH-IPS ekran. U2713HM kranklar 178 derecelik açıları kadar inceleyen ve Dell'in adını ekler şirketin ilk Gelişmiş Yüksek Performans IPS panel, işaretler oldukça seçkin liste üreticilerinden. Ekran 2.560 Dell önceki karşılaştırıldığında enerji tüketiminde yüzde 37 azalma vaat x 1.440 (WQHD) çözünürlüğe, çıktısını alabilirsiniz U2711 . HDMI, DisplayPort, VGA veya DVI-D var ise, büyük olasılıkla dört-port USB 3.0 hub gömülü olan monitör, iyi hazırlanmış olacağım. Ancak, bu yüksek kaliteli paneli uygun bir şekilde yüksek fiyat etiketi ile karşılık; Pasifik'in diğer tarafında, U2713HM ¥ 50.000 yukarı işaretlenmiş ve bugünden itibaren mevcut değil.
Güncelleme: Dell şimdi ABD için fiyatlandırma duyurdu. Bu UltraSharp slab 800 dolar sadece utangaç geri koyacaktır. Siparişiniz içeri almak için kaynak Ziyaret

Apple taklit kanıtı olarak Samsung iç belgeyi ele geçirdi

Apple mimickry kanıtı olarak Samsung iç yazışma ile ilgili el koydu
Apple için isterdim kadar Kwon Oh-hyun Mahkemeye açmak ve tearfully bir taklitçi olmaktan itiraf, muhtemelen gerçekleşmesi için gitmiyor. Bunun yerine, Cupertino avukatları yasal bir sigara silah arayışında olan Samsung'un tarih boyunca burrowing, ve en son gönderimler biri sadece bu gibi sunulmuştur. Doğrudan karşılaştırır Sammy mühendisler tarafından 2010 yılında yazılmış 132 sayfalık bir belge var iPhone karşı Galaxy S ve ikincisi daha eski gibi olmalı konusunda öneriler getiriyor. Aradan sonra ortaya tam belge gömülü ise rakibi yakışıklı simgelerin estetik odaklanır Yukarıda alıntı, hatta, Samsung, onları bu kadar kopyalamak için görünen olmadan Apple kopyalamak nasıl hakkında oneriyi nasıl göründüğünü tüm kapsayan iç kılavuz oldu. Flip-tarafında, Samsung ve herhangi bir sorumluluğa sahip bir şirket bu şekilde rakiplerine kendisini karşılaştırmak gerektiğini iddia edebilir ve bu sesi inandırıcı kılmak için şu anda uzakta beavering avukatların bir ordu var bahse girebilirsiniz.



Windows 8 RTM Internet Explorer 10 için varsayılan olarak 'takip yok' yer alacak

Windows 8 RTM Internet Explorer 10 için varsayılan olarak 'takip yok' yer alacak
Birçok reklamveren, heyecan değildi Microsoft, ilân ettiği 'izlemek değil' olurdu varsayılan için Internet Explorer 10 üzerinde Windows 8 , ama bu tepki Redmond millet kılını vermiş değil. Brendon Lynch, şirketin Gizlilik Amirinin, 'takip yok' varsayılan zaten edilmiştir Ekim-bağlı işletim sisteminin kod içine pişmiş duyurdu üreticilerine yayınlandı . Ilk kez Windows 8 önyükleme sonra kullanıcılar etkin "takip etmiyorum" olan eski olan "Hızlı Ayarlar" veya "Özelleştir" arasında bir tercih ile karşılaşacaksınız. IE 10 Windows 7'ye ek bilgi için bir link yanında görünmesini açıldıktan ayar hakkında bir "önemli uyarı" ile, benzer bir tedavi olacaktır. Microsoft'un çabalarına rağmen, onların hissediyorum reklamverenler web tarayıcısı ayarı görmezden gelemeyeceğini olasıdır müzakerelerin boşa olmuştur. Microsoft'un ilk varsayılan duyuruya tepki göz önüne alındığında, bu destan son gelişim olmayacak sanıyorum.
[Resim kredi: Tomas Fano, Flickr ]

Starbucks, ödemeler için Meydanı geçer 25.000.000 $ yatırım ve Kare ile ödeme destekleyecek

Iken Square mobil ödeme işleme platformu zaten bazı kadar seçti perakende büyük oyuncular ile birlikte gitmek için bir milyondan fazla küçük işletmeler , bugüne kadar kolunda en büyük atış ile yeni bir ortaklık Starbucks . Starbucks başkanı, başkanı ve CEO'su Howard Shulz onun Yönetim Kurulu katılmadan iken zinciri, şirketin 25 milyon dolar yatırım ile birlikte yaklaşık 7.000 ABD yerinde kredi kartı ödeme işlemi Meydanı kullanacağız. Kare için de önemli bu sonbaharda Starbucks onun gibi özellikleri bastırıyor olacak olmasıdır Meydanı Pay müşteriler iOS ve Android uygulamaları yanı sıra, yerel işletmelerin Meydanı Directory üzerinden ödeme sağlayan uygulama. Bir mektubunda, Kare CEO'su Jack Dorsey yerel işletmeler ve toplumlar geliştirmek bir yolu olarak bir platform itti, ama biz yerel coffeeshop çalışanları zaman tanıdık bir yeşil logo hisse onların ödeme işlemci ne kadar samimi göreceğiz.

Amazon, Apple kimliği ihlali sonra telefon üzerinden önemli değişikliklere alarak durdurmak

IPad Amazon Kindle Store
Artık, Kablolu gazeteci Mat Honan karşı işlenen kimlik 'hack' hikayesini duymuş olabilirsiniz. Kolay elde edilen verileri kullanarak, anonim bir ikili onun değişen içine yolunda blöf Amazon hesabı, sonra da Apple icloud sonra da Google hesabı hesabı ve sonuçta gerçek hedef, Twitter. Amazon ve Apple hem de telefon üzerinden bir hesap değiştirmek için ne kadar kolay demirledi edildi - ve, yakın arkaya, hem de çok onun dijital varlığını kaybetme Honan yol açan değişiklikler üzerinde en az bir anlık lockdown koymak ve bazı yeri doldurulamaz fotoğraflar. Kendi yayın bildirildi over-the-telefonu hesabı değişiklikleri önler Amazon bir politika değişikliği onaylamıştır. Apple bitenler hakkında direkt olarak olmuştur, ancak Kablolu değil şirketin kaynaklarının sýralar ve ilave katılık gereklidir ne kadar karar ise telefon tabanlı Apple ID parolasını sıfırlar 24 saatlik bir bekleme var oldu inanıyor.
Ne şirket konu hakkında çok fazla söyledi. Apple, mevcut prosedürler bazı olursa olsun düzeltmeye ihtiyacı olabilecek kuralları, düzgün takip olmadığını iddia ederken, Amazon, sessiz olmuştur. Ancak firmaların sorunu çözmek, bu öğrenilen dersin sonuç daha önemlidir o anlardan biri. Dostlarım: hesaplarınızı ve kişisel verileri olsun size kullanıyorsanız, gerçekten güvenli şifreler ve içeriği yedeklemek . Diye tekrar bir araya adet en azından bazı koymak olabileceğini Honan ipuçları değil, herkes ikinci bir şansı olur iken.

Google Şimdi, bazı köklü cihazlar vurur da Ice Cream Sandwich tepesi ekler

Google Şimdi, köklü cihazlar vurur sizin Ice Cream Sandwich tepesi ekstra ekler
Bu konu için sabırsızlanıyorum Eğer Artık Google için bir epik sorgulama Kendi fakat Android için erişimi olmayan Jelly Bean-aromalı OS , sonra XDA Developers forumlarında üzerinde yemek neyin kontrol etmek isteyebilirsiniz. Sizinle bir köklü ARMv7 cihaz var ise Dondurma Sandviç ve ClockWorkMod Kurtarma, bu Google'ın şu anda akıllı telefonunuzda sanal kişisel asistan almak zevk başlamanın mümkün. Her zamanki gibi gerekli dosyayı indirmek ve bazı iyi, eski yanıp eyleme katılmak gerekir. Seçenekleri hoşlanmayabilir Dostlarım da daha dolgun bir Google Hemen deneyimi veya aşağıda kaynak bağlantı vurarak daha basit sürümü arasında kendi seçim alabilir.


Lenovo'nun ThinkPad X1 Karbon Ultrabook resmi alır: satılık 21 Ağustos 1399 $ ve üstü için

Lenovo'nun ThinkPad X1 Karbon Ultrabook resmi alır: satılık 21 Ağustos 1399 $ ve üstü için
Şirketin zaman Lenovo'nun ThinkPad X1 Karbon, Mayıs ayından bu yana bilinen bir varlık olmuştur bize bir bakış attı 14-inç, Ivy Bridge-paketleme Ultrabook at. Bugüne kadar olsa da, halefi ThinkPad X1 adını hiçbir fiyatlandırma veya özel durumu bilgileri, biraz gizem kefen kaldı. Ama hayır daha - Lenovo sadece yukarı 1399 $ ve bir fiyat sistemi duyurmak ve Lenovo.com de 21 Ağustos bir on-satış tarihini hedefleyen, Carbon resmi perdesi kaldırdı. Giriş seviyesi bir model 4GB ile 1.7GHz Core i5-3317U işlemci çalışacak ve 128GB SSD ve Intel HD entegre grafik içerir. ThinkPad X1, olduğu gibi 3G bağlantısı isteğe bağlı bir özellik olacaktır. Iş odaklı Ultrabook hakkında daha fazla bilgi için mola geçmişte Başkanı.

SiriusXM Talep radyoda başlattı, iOS uygulamaları çevrimdışı erişim sunuyor

SiriusXM Talep radyoda başlattı, iOS uygulamaları çevrimdışı erişim sunuyor
Burada nihayet var! On Demand SiriusXM 21. yüzyılda uydu radyo servisi ushering başlattı. 200 gösteri ve programlama 2,000 saat şirketin söz kütüphanesi öğrencilerin boş dere aboneleri için online ve mevcuttur. Erişim iOS üzerinde web veya SiriusXM uygulamalar yoluyla mevcut aboneler için ücretsiz ve kullanılabilir. App kullanıcılar bile çevrimdışı oynatma için gösteri (biz bunları yapar inanıyorum indirmek için seçmeyi ). Şimdi yine Opie & Anthony başka bir iddia komik bölüm kaçırmak gerek kalmayacak. Rağmen, size yapsaydı daha iyi bir insan olabilir. 

Yol güvenliği projesi simTD araba, altyapı bağlanır. Hayat, zaman kazanmak için Umuyor

Yol güvenliği projesi simTD, araba bağlanır altyapı hayatlarını kurtarmak için Umuyor, zaman
Canlı trafik bilgisi olasılıkla her gün birçok yumruk toplantı direksiyon engeller. Frankfurt Almanya'da yeni bir deneme düzeni, ancak, daha da yol öfke gereksiz önleyebilir. Projesi "araba-to-x" teknolojisi ile yüklenen üreticileri bir dizi 120 araç içerir. Arabalar yollarda güvenli ve daha az kalabalık yapmak için bir girişim, birbirleri ile iletişim ve genel altyapı ile olur. Yanı bu tıkanıklıkları ne gibi - hem temel konum verileri gibi, diğer araçlar bir kez aktive arkasında araba öneren bir fren lambası, varlığı ve konumu tehlikeleri hakkında bilgi paylaşmak için bir engel uyarı sistemi bulunmaktadır. Ve tabii ki - - oto sanayi projesi Üniversiteler, araştırma enstitüleri, telekom sağlayıcıları arasındaki bir işbirliğidir. Biz deneme çıkıyor nasıl görmek keskin demektir. Bizim düşürmek için, sadece olsa bile sonraki taksi ücreti .

IOS için Facebook SDK 3.0 beta birlikte mamul halinde, mobil reklamlar etiketi geldi

IOS için Facebook SDK 30 beta birlikte mamul halinde, mobil reklamlar etiketi geldi
Hızlı dönüş, sadece Facebook oyunun adı olabilir. Onun sadece bir kaç hafta sonra iOS için SDK 3.0 beta ulaştı , yeni bir geliştirici aracı bir cilalanmış sürümü su yüzüne çıkmaya başladı. Bu sevkıyat gibi, SDK daha iOS-yerli deneyimi, daha iyi API desteği ve slicker oturum yönetimi vurgulamaya devam ediyor. Herhangi iOS 6 entegrasyonu hala Apple, yazılım güncelleme bitinceye kadar beklemek zorunda kalacaklar; Facebook ileri görüşlü geliştiriciler hizmet için aktif ayrı bir beta parça tutuyor. Sosyal ağ düzenli üyeleri oldukça Ancak, aynı ödülü alma değildir. Genişletilmiş uygulama desteği, bir mobil reklam beta aynı hızla takip ediliyor. Facebook hala iken bize ayırdığınız tam bir delik pazarlama saldırının başlığı zaten yüklü değilse, geliştiriciler ilgili App Store için hızlı hop, Facebook'un mobil portallarını kendi Android ve iOS uygulamaları pitch icar oluyor. Hiçbir tahmini tamamlanma tarihi var, biz bu müşterilerin çoğu bir gecikme ya da iki sakıncası olmaz bir Facebook beta olduğunu bir duygu var ... ya da on.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder