Translate

Popüler Yayınlar

10 Ağustos 2012 Cuma

Canon EOS-1D Sinema C 4K kamera hands-(video)


Görüntü
Bu oldu ama Canon'un bu yana yarım yıl oldu ilk sinema pazarına girdi ve şirketin geri zaten ikinci ve üçüncü profesyonel video kuleleri . Sinema EOS-1D C en köklü kopuş C300 Paramount Stüdyoları'nda detaylı bir Hollywood'un etkinlikte geçen Kasım ayında başlattı. Bu bizim ilk önce oldu 1D C, ancak cam korumalı prototipi tanıtıldı bu gözlük de vardı. Şimdi, çok beklenenden daha kısa sürede, (nispeten) kompakt kamera daha parlak şeklinde, spot için geri dönüş yapıyor. Henüz için gemi EOS-1D X dahil olmak üzere benzer takma ve görünüşe, ayı 1D serisi organları gibi, C modeli de için 4K yakalama getiriyor 6.800 $ X'in aynı çekirdek işlevsellik sunan, çok yetenekli hala shooter masa, ancak, Canon çok onun daha az Engelsiz meslektaşı yukarıda kamera fiyatlandırmak isteyen. 15.000 $ olarak, birçok foto muhabiri en dişli çantasına kadar haşhaş kırmızı C logolar görmek için beklemek istemiyorum, ama 4K klip çekmek için ihtiyacı olan cebi derin profesyoneller için, bu, değerli bir kazanım olabilir.

Biz Las Vegas Canon'un öncesi NAB etkinliğinde 1D C yakından baktı. Resim ve spec levha ima ettiğin gibi, neredeyse her şekilde 1D X klon. Aslında, kulaklık jakı ve C logosu ötesinde, çok dışarıdan çifti ayıran değil var. Eğer gerçekten bir CF kart veya 8-bit 04:02 8-bit 4:2:2 24fps yakalar dahil olmak üzere, birçok benzersiz 4K çekim modu şeklinde bir fark göreceksiniz önce menü biniyoruz gerekir : HDMI üzerinden sıkıştırılmamış formatta 2 klipler. Aksi takdirde, C görünüyor ve sadece X gibi hissediyor - biz zaten Canon'un dikkatli göz altında üç kıtada okşamak idare ettik bir model yanlısı snapper, ama yine de gemi için henüz bulunmuyor. Hafif tasarım ilk EOS-1D kadar uzanan, henüz köklü revizyon tweaks ile Her iki fotoğraf makinesi, harici muhteşemler. Eğer her iki modele de gawk için bir şans vardı değil iseniz, en azından NAB bu hafta Canon standında 1D C kontrol edebileceksiniz. İkimiz de kameralar 2012 yılında bazen pazara görmek umuduyla konum, ve kim bilir - Bu Sinema EOS bile gemi ilk next-gen 1D olabilir. Aşağıdaki galeride yakından göz atın.







Ne yazık ki, Canon'un yeni 4K-cams gerçek görüntüleri de umursamadığını aldı. Biz hala bekliyoruz.Bu, bir kırmızı kızıl beyin daha fazladır  yerine Scarlet olurdu düşünüyorumGüzel. Rube Goldberg kamera. $15.000 için böyle bir 4K video prosumer kamera.  Peki sadece benim SDI kablo üzerine  basit bir 20 $ Audio Technica klip kablolu mikrofon üzerinde çalışacak.Sadece makinenin üzerindeki mikrofon girişine takın.NEDEN yeni bir kamera, ses ve gerçek bir örnek klipler ile kamera videoları ON POST?Sen 4K örnek klipleri istiyor?Bu ünü bilgisayarınızın monitörünün çözünürlüğü nedir? Şu anda en popüler bilgisayar-1366x766 çözünürlük. Zor, 720p, 1080p Onun bile değil. Ve bunu 1366x766 için 800x600 çözünürlükte insanların kurtulmak için ne kadar sürdüğünü biliyor musun?Ve iyi şanslar video dosyası, birçok bilgisayar oyun 1080p video, çok daha az 4K video bastırmak olduğunu oynamaya. Bu Canon kamera 500Mbps de staj bilgisayarınıza geri 4K 500Mbps video dosyasını oynatabilirsiniz düşünüyorum kabul eder?
Ayrıca sizin için 4k 500Mbps video dosyası alabilir. A 15 saniyelik klip 1 GB.Kısmen doğru, ama yine de ekstra ayrıntı düşünüyorum düşük çözünürlüklerde yan yana karşılaştırıldığında 1080p daha 4k göz ile daha iyi ele geçirecek.
Bu DSLR fiyat noktasında biraz kafa karıştırıcı. Birisi bu bir azalma yapar ve yeni gelecek-1D kardeşin iç karşılaştırır kadar bekleyemem. Fiyat yükselecek nerede sormak gibi ses dışında, içinde hemen hemen aynı olduğuna dair rivayetler vardır.Biz yeni Canon tüm örnek video görecek? 1D C ve / veya C 500 ya?Ben gerçekten çok DSLR ilgileniyorum.

Eğer bir RED ONE üzerinde bir avantaj, biraz kırpmak istiyorum yapar, ancak Motion JPEG 4:2:2 ile 8-bit söz edildiğinde bu avantaj kaybolur sensörü, seçebileceğiniz aslında.para bu tür, FS700 çok daha iyi bir anlaşma.
$
15 kA pop, ben insanların bir karıştırıcıda biri biti sadece chomping bırakarak ve öğrenmek vardır emin ton değilim. Hiçbir profesyonel tüm fotoğraf makinesi tipik tarzda sorular değil, bir amatör / prosumer bu kamera ve objektifleri için bir 15,000 dolar bütçeye sahip bir DSLR video kamera istiyor. Onlar hala yüksek fiyatlar diğer seçeneklerle karşılaştırıldığında olmasına rağmen C300/500, bundan bana daha mantıklı. DSLR çalışmak zor ve sınıf video formatları, video değil hala fotoğrafçılık için XLR, ND filtre, bina kontrol korkunç bir şekilde yok ve 5D Mark keskin yapılamaz III & 1DX görünüyor veya çözünürlük daha fazla satır çözmek O 1D-C ya sanmıyorum. Bu 500 $ T2i ya da daha iyisi bir 2500 $ 5D Mark II görüntülerinden büyük görüntüleri geliyordu, ben, bu kusurlar tedavi edildi, ancak benim için DSLR ile pek çok sorun, harcamak için harika bir soyağacı video kameranın fiyatı vardır.4K kameralar için 20,000 dolar rekabet nedir? Sadece merak ettim.KIRMIZI ve Sony 4K kameralar var. 4k aynı işlemci ve 1DX hatta aynı sensöre sahiptir 5D Mark II 1DX veya görüntüleri bakarsanız, size 800'den fazla satır bulamayacağınız gibi ne Canon 1D-c hakkında beni endişelendiriyor Kararı kabul etmiştir. Bu çok yumuşak bir görüntü elde, hep birlikte Canon DSLR fotoğraf makineleri ile uyumludur. Canon basın açıklaması üzerine değildi I 4K 4K gibi görünmek için beklemeyin bilir 1D-C, sahip olduğu bazı büyü olmadığı sürece. Ben bir değişim işareti görene kadar, DIGIC V sensörü şey yeni ve etkileyici bir verim var ve muhtemelen birbirlerine olarak 2K 4K video kameralar yapacaktır. Hala muhteşem video, ama fiyat layık hiçbir şey verecektir.Evet, fiyat / kapasite bir boşluk içine düşmek gibi görünüyor. Sadece Sony dolar civarında 10k için yakında yayınlanan bir 4k var gördüm.JVC dolarlık bir 4K kamera 5k ve onun zaten piyasada bulunmaktadır. Bununla birlikte, küçük bir sensörlü makinesi vardır.4k TV'ler aslında yayımlanan eğer biz, DSLR'lere yılında 4K video görmelisiniz. Birlikte genellikle bu teknolojilerin çift vardır, hiçbir yeteneği 4K gösteren 4K hiçbir noktası.değil, gerçekten bir 4K kamera dörtlü Full HD kamera ... Bana kalır ... Dijital 8 Antik
Eğer video kameradan görmek istiyorsanız bile, bunu, AUS görmek istiyorumyanı 7D gibi ... ve diğer DSLR ..... bir patlama kutuplu ve bir Tascam DR100 bir adam ileBen LOLed
Bu kamera, dar alanlarda çekim yapmak isteyen kişiler için sadece yararlı olduğu, neden olur, bu bile, onlar 5dmk3 doğa veya özellik için Iron Man 2 görmek, ama ya daha kullanılan bir yoldur Scarlet (tam olarak hangi büyük değildir) kafa karıştırıcı.Tam kare sensörün cazibesi pek çok film yapımcıları için çok zorlayıcı olduğunu, Scarlet küçük bir (veya FS700) yoktu. Bu artırıldığını 5DIII değil, çok açık ve ergonomik değil KIRMIZI güvenilmez için güçlü bir rakip var. Bunun yerine bir hack GH2 alacağını, kimse onları tüm eski sinema lensler kullanabilirsiniz.Ben GH2 sensör boyutu kameranın çok daha küçük olduğunu bilmiyorum - bu lensler küçük sensörler farklı davranır.

Bu umut verici olduğunu, bundan sonraki 3 yıl içinde 4K video ile (4.000 altında) DSLR tüketici göreceksiniz.
Benim için bu bakışta çok umut verici değildi. Bu özelliklerin çoğunu yeni 5D Mark III olacağını ümit edildi. Onlar o kadar 5 kez maliyet olarak 2012 yılı sonunda bir kamera vardır Aslında biz muhtemelen ne uzun bir süre için bir kaç fotoğraf makinelerinde görmüyorum anlamına gelir. Çoğumuz bu teknik alt $ 4000 piyasada gerçeğe yakın olduğunu düşündüm. Ben de demek, onun DSLR fotoğraf makineleri geleceği olmadığını düşünüyorum. Görünüşe göre hiçbir ekstra ücret ödemeden
$500 T2i inanılmaz video çekmek için teknoloji fiyat artışı olmaksızın $2.012 $ 6.0009.000 DSLR daha iyi yapmak için bir pozisyonda değildir.Bu kamera farklı bir lig gibi 5D Mark II. 5D temelde tam bir format dijital SLR 35 - Bu daha anlamlı ve 4K video ile 4k çözünürlüklü bir video kamera. Şahsen bir T2i var ve harika bir kamera, ama profesyonel bir kamera değil.Bu kamera gerçekten bir 35mm SLR karşılaştırmak değil - 5D 35mm sensöre sahiptir, çünkü bu işlevler, 5D için değildir. Evet, 5D kullanılabilir, ancak bu kamera devam sürer - Bu kamera öncelikle profesyonel film için üretilmiş bir hedeftir.
3 yıl içinde bu alt-4000 serisi olacak - evet - Şimdi alt-1000 serisi bir full frame dijital SLR olarak umuyordum. Sony de de bunu anons edilir - rekabet, fiyatları ile azaltılabilir.
Bu maliyetin büyük bir kısmı olabilir - Unutmayın ki, bu kameralar da kullanılabilir 4K filmi amaçlayan objektif farklı bir tür olabilir.
Bu sadece benim görüşüm - ama Engagdet üzerindeki çoğu insan gibi - çoğumuz profesyoneller değildir ve bir kamera nasıl kullanılacağını bilemeyiz.
S APS-C ise, düzenli Canon DSLR aynı büyütme?
tam kare var. Eğer eski 1D konuşmak Eğer onlar bir APS-H sensör APS-C olanları çok daha büyük oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder