Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Çin Moonbase Alpha aramak için önümüzdeki yıl aya bir prob gönderme

Çin Ay'a
Devlet haber ajansı Xinhua olduğunu bildiriyor Çin için bir soruşturma başlatmayı planlıyor ay 2013 yılı ikinci yarısında. Çin ay tanrıçası adını Chang'e-3, onun engebeli yüzey araştırmaları yaparak doğal uydu bir uzay aracı ve gezici yatırmak olacaktır. Bu Sichuan eyaletindeki Xichang Uydu Fırlatma Merkezi'nden başlatmak ve ülkenin uzay programının devam hırs bir işareti olacak - onun bir mürettebat yatırılan sonra Tiangong-1 uzay istasyonunun iki ay önce .

256 Kbps eşleşen dosyaları, hızlı ithalat, doğrudan dağıtım ile Amazon güncellemeleri Cloud Player (güncelleme: Roku, Sonos çok yakında)

256 Kbps eşleşen dosyaları, hızlı ithalat, doğrudan dağıtım ile Amazon güncellemeleri Cloud Player
Amazon Cloud Player hizmet sadece kaliteli ve ithalat geliştirmeleri de dahil olmak üzere bazı büyük yükseltmeleri attı. Belki de en önemlisi, bugün önce ithal şarkıları içeren eşleşen dosyaları için yeni bir 256 Kbps seçenektir. Cloud Player, kitaplığınızda tarama ve otomatik olarak eşleşen parça sunan, yerine manuel ithalatı gerektiren, hem de aerodinamik oldu bir süreç - O bitrate MP3 formatında, bulut eklenen yeni parçalar ve albümler için kullanılabilir. Ayrıca, satın müzik Amazon MP3 Store geçmişte alımları (sitenin gerekli haklara sahip durumda) dahil olmak üzere, otomatik Player görünecektir. Orada albüm kapağı ile birlikte bu tür sanatçı ve albüm bilgileri doğrudan meta verileri düzenlemek için bir seçenek de var, ya da Amazon'un katalog zaten etiket bilgileri kullanabilirsiniz. Cloud Drive , aynı zamanda Player ile daha az entegre olacak - önceki yüklenenler taşınacak yeni ithalat doğrudan Oyuncu saklanır ise bir "Arşivlenmiş Music" klasörü ve depolama kapakları karşı sayılmaz, ancak hala erişilebilir ve indirilebilir olacak. Ücretsiz Oyuncu Cloud 250 kadar şarkı yükleyebilir veya 250.000 o kap bump 25 dolarlık yıllık ücret ödeyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi aşağıdaki kaynak link altındadır.
Güncelleme: Amazon da o Cloud Player yakın zamanda Roku ve Sonos cihazlar üzerinde olacak ekleyerek, Sony Music Entertainment, EMI Music, Universal Music Group ve Warner Music Group ile yeni lisans anlaşmaları sağladı belirtti.

FreedomPop Kullanıcı 99 $ WiMax iPod touch durumda faturaları olmadan bir iPhone vaat ediyor (video)

Freedompop
FreedomPop en özgür "4G" -için-tüm planlarını daha net şimdi onun 99 $ iPod touch kol ön siparişleri almaya başladı oluyor olmasıdır. Ücretsiz veri dağıtım şirketi ağır kullanıcılar için toplu indirimler sunan 10 $ maliyet her ek gigabayttan, 500MB için yarıya inmiştir. Pazarlama Başkan Yardımcısı Tony Miller da iPod olduğunu söyledi TechCrunch kol kamu yaygara planlarını bir değişikliğe zorladı, ama onun dişli bir Android uyumlu sürümü olduğunu söyledi kadar yüksek bir öncelik değildi "yol haritası." Atlamadan sonra video var.

Samsung Music Hub yedekte ücretsiz deneme ile Galaxy S III stateside başlattı

Samsung Music Hub yedekte ücretsiz deneme ile Galaxy S III stateside başlattı
Samsung oluyor ilk Galaxy S cihazın gün uzun bir yol katettik. Beyaz bir etiket içerik platformu sağlamak için 7digital ve Kobo gibi üçüncü taraflara, gereklilik, sonra tekrar güvenerek. Zaman, servet ve Android cihazlar popülaritesi şirketin konuyu değiştirdi ve 'le Galaxy S III , bu in-house yazılım ile donanım entegre modern bir kullanıcı deneyimi için başlık oldu. Rağmen Müzik Hub zaten son amiral gemisi parçası olarak birçok Avrupa ülkesinde yurtdışı başlattı, bu servisin ABD'de şimdi gösterilmek için nihayet hazır.
Üzerine inşa edinsel mSpot teknoloji Geçtiğimiz Mayıs, şirketin freemium hizmet ödemesiz kullanıcılar (çok ve bazı indies), dört büyük plak parça milyonlarca kadar yüklü bir dijital mağazası erişimi sunan, her iki dünyanın en iyi birleştirir , web tabanlı bir oyuncunun yanı sıra için uzaktan ve offline satın alınan müzik saklama yeteneği "kayıtlı cihazlar." Abonelik sürümü kişiselleştirilmiş radyo istasyonları, serbest akışı ve bir ekleyerek bu gratis malları üzerine inşa Halbuki, iTunes benzeri "Match & Scan" özelliği aylık 10 $ için karıştırın.
Rakipleri tarafından sağlanan zaten kalabalık dijital müzik platformları Ever bilincinde, Samsung'un meraklı için bazı güzellikler bu Amerika'da ilk kez dışarı kandırma: 30 günlük deneme ve onların seçtikleri bir bedava albüm. Elbette, güzel bir teşvik var, ama zaten rakiplerinin müzikal alemlerde çok yerleşmiş olan - iTunes, Google Play ve Spotify başlayanlar için, - bu yeni ekosistem benimsenmesi zor gerçekten satmak olacak. Bu me-too, mobil müzik sunan üzerine lowdown için kırılma geçmişte tıklayın.

PSA: Apple bugün iWork.com beta kapatmaya, icloud sabırla sizi bekliyor

PSA Apple bugün iWorkcom beta kapatmaya, icloud şimdi sizi bekliyor
Bu andan giden aylarda, Apple tam bir set tanıtmak gördüm yeni MacBook Airs ve son derece yüksek res Pro kendi - ama bugün şirket, biraz farklı bir yol alýyor kapatılıyor onun doc- paylaşım iWork.com iyiliği için. Tüm daha bir beklenen geçiş yapmak Cupertino kıyafeti bu doğal bir hareket olarak, ancak, kaybolur icloud-ağır aslında benzer şeyleri başarmak mümkün olacak bir yer - ekosistem. Iyi haber hala belgeler olmalı ve durumda bu yardıma ihtiyacınız için, Apple'ın destek sayfasında (aşağıda bağlantısı) tüm bu adım sizi dolduracak Sizin görünmez soyunma temizlemek ve kaydetmek için günün geri kalanında var olan -adımlarla.

Outlook.com önizleme: Microsoft, online e-posta teklifleri yeniden keşfediyor

DNP Outlookcom önizleme detayları, ekran görüntüleri ve Microsoft'un yeni e-posta hizmeti izlenimleri
Belki duydum, ancak Microsoft başlattı bugün yeni bir e-posta hizmeti. Hayır, Hotmail'e değil - tamamen yeni, yerleşik-from-scratch hizmet. Bu Outlook.com ve süre, en azından, o Hotmail ayrı olarak var olacak olan. Peki neden Redmond, sadece köklü bir revizyon Hotmail'de vermedi? Peki, arkadaşlar, iki açıklaması vardır. Birincisi, kibar biri: teknik nedenlerden dolayı, mühendisler daha kolay sıfırdan yeni bir hizmet oluşturmak yerine eskisini güçlendirme bulundu. Frank cevap: Microsoft farkındaydım Hotmail bir kötü rap, bu afiş ve gösterişli video reklamları sayesinde vardır. Aslında, şirket, büyüyen kullanıcı tabanı bazı uzak Gmail ile rekabet için değil istiyor, ama sifon çok samimi olmuştur. Hotmail hiç baktı çok temiz - Bunun gibi, Outlook bir taze, en az bir arayüz sunar. Dahası, reklamlar burada daha pared aşağı şunlardır: insanlar (haber bültenleri hala adil oyun olan) arasındaki iletileri hiçbir video reklam ve hiçbir hedefli reklamlar.
Hizmeti bugün itibariyle halka açık olduğunu ve yeni bir Microsoft hesabı oluşturursanız, SkyDrive alan 7GB birlikte, neredeyse sınırsız depolama olsun. (. Microsoft kelime "hemen" başka türlü oyun sistemine sınırsız depolama kullanabilirsiniz spam karşı kendini korunmak için kullandığı) Ve biz bu hizmeti bir çekim vererek değer olduğunu söylemek ne zaman bizim söylediklerimizle almalısınız: neredeyse için test ettik iki hafta. Kendinizi yer almak ve daha sonra ayrıntıları, gösterimler ve daha fazlası ekran görüntüleri için aradan sonra bizi karşılamaya gidin.
Not: Ekran görüntüleri birçok "NewMail" yerine sol üst köşesinde "Outlook.com" deyin. NewMail Microsoft halka hizmet açıklamadan önce kullanılan bir kod adı olduğunu.

Microsoft Outlook.com, sınırlı reklamları, sınırsız depolama ve Skype bütünleşik yeni bir e-posta hizmeti başlattı

Microsoft, birkaç reklamları ile neredeyse sınırsız depolama Outlookcom, yeni bir e-posta hizmeti başlattı
Yani Microsoft bugün yeni bir e-posta hizmeti başlattı - olmayan Hotmail yeniden tasarlanmış bir versiyonu değil, tamamen yeni, yerleşik gelen-zemin-up hizmeti. Bu Outlook.com denir ve Microsoft Hotmail'in kötü rap ile arasına mesafe koyması çalışır gibi şimdi, en azından, o, Hotmail ayrı olarak var olacaktır. Böyle olduğundan, e-posta özellikleri iki hizmet arasında temelde aynı, fakat görsel açıdan, Outlook.com Hotmail değil her şeydir: Hotmail afiş ve video reklamlar rahatsız etti, Outlook'un sağduyulu. Gerçekten de, tek tek insanlar (haber bültenleri ve bu hala adil oyun vardır) ile görüşmelere herhangi bir hedefli reklamlar bulamazsınız. Bu tüyler ürpertici kişiselleştirilmiş reklamlar yerine, size Twitter ve Facebook, bir şeyler retweet ve böyle olabilir, hem de yorum gönderme hızlı erişim görürsünüz. Bu özelliği bugün canlı olmasa da Skype entegrasyonu, (Sonunda!) de geliyor. En önemlisi, aksi Hotmail saati vermezdim ki Gmail kullanıcılarının uzak cezbetmek için tasarlanmış yeni bir minimal arayüz getiriyor.
Outlook.com bugünden itibaren halka açıktır. Yeni bir hesap oluşturmak veya varolan bir Hotmail adresi kullanarak oturum açabilirsiniz. Onun önizleme aşamasında hala olsa, herkes (: hayır gerekli davet okuma) kaydolabilirsiniz. Depolama "neredeyse" sınırsız - Microsoft potansiyel spam sınırsız bir hesabı söz istemiyor - ve ilk kez bir Microsoft hesabı herkes oluştururken ücretsiz SkyDrive depolama zamanki 7GB alır. Siz de kontrol edin istiyorsanız, bu kaynak link kadar vurmak ve sonra bizim sından derinlemesine önizleme detaylı izlenimlerini ve ekran görüntüleri bol bol için.

YouTube yeni kanallar pazarlamak için extra bir 200 dolara milyon atar

DNP YouTube wannabe kanal üreticileri başka bir 200.000.000 $ atacağım
Onun genişletmek için Google ile ilgili var orijinal içerik deney Mayıs ayında duyurulduğu gibi, yeni video kanalları pazarlama etrafında başka bir 200.000.000 $ yayarak. Görünüşte markalı, yanında görünmesi için bir prim ödemek için istekli olduğu reklamverenler ile yakalandı Poehler ve NBA Yıldızı Blake Griffin gibi ileri gelenleri ile yaklaşık 100 yeni YouTube kanallarına, oluşturduğunuz $ ve 150 milyon non-crummy içerik. Bu gözbebekleri çekmek amacıyla gerekirse bir gösteri 180 derece almak için anında geri bildirim ve esneklik gibi yaratıcı seti ile de popüler. Mountain View da muhtemelen WSJ kaynaklara göre, gelecek yıl Fransız ve İngiliz izleyiciler için daha parlak programlar getirebilir. Yapar ve göletin o tarafta iseniz, düzende zift almak isteyebilirsiniz.
Güncelleme: Google, herhangi bir yeni kanal veya üretim para yatırım olmayacak doğruladı, orijinal olarak bildirilen - 200.000.000 $ sadece pazarlama içindir.


Pantech Marauder QWERTY kaydırıcıyı Verizon için resmi alır, indirim sonrası 50 $ çalışır

Pantech Marauder QWERTY kaydırıcıyı Verizon için resmi alır, indirim sonrası 50 $ çalışır
Biz sadece bazı gördüm kanıtlar Pantech yeni bir QWERTY kaydırıcıyı yakında Verizon isabet olacağını birkaç gün önce, ve bu gerçekten de böyle olduğunu çıkıyor. Taşıyıcı şimdi resmen Pantech Çapulcu, bu 2 Ağustos'ta piyasaya sürüldüğünde 50 $ posta-içinde indirim (iki yıllık sözleşme) sonra sadece 50 $ geri kılacak bir LTE donanımlı bir cihaz duyurdu. Beklendiği gibi, bu tam olarak senin etrafında en uç telefon almayacağım - Eğer bir 3.8-inç WVGA ekran, 5 megapiksel kamera, belirlenemeyen bir 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, mobil hotspot alırsınız işlevsellik, ve Android 4.0. İkincisi, yeni akıllı telefon kullanıcıları hedefleyen bir basitleştirilmiş kullanıcı arayüzü sağlarken Biraz özellikle, telefonu aynı zamanda görünüşte stok Android (veya ona yakın bir şey) olan eski olan Standart ve Başlangıç ​​modları, bir seçenek sunar. Onlar gibi bir isim tarafından korkutulma olmadığı varsayılarak "Çapulcu" olmasıdır.

Google, Maps NYC metro uyarılar getiren toplu taşıma biraz daha katlanılabilir kılar

Google, haritalar NYC metro uyarılar getiren toplu taşıma biraz daha katlanılabilir kılar
Google üzerinden New York şehri metro bilgilerini sundu Haritalar için biraz zaman şimdi , ancak 100-artı yaşındaki transit sistemi navigasyonu olan herkes mutlu bir şekilde anlatmak / size şikayet edecek kadar, bu bilgilerin gerekli sadece bilgi olmadan yararlıdır hizmet değişiklikleri - bir sürü iş eski bir muhafaza içine girer. Google Android ve web tabanlı meslektaşı Maps for hizmet değişiklikler getirerek oyunu upping oluyor. Haritalar 468 istasyonları birine tıklayarak ilgili bakım bilgilerini yanı sıra etrafında gezinmek için adım adım talimatlar getirecektir. Boingo kadar dışarı WiFi rulo daha fazla istasyon için, ancak, yeraltı gitmeden önce durumunu kontrol etmek isteyebilirsiniz.

BBC 33 megapiksel Super Hi-Vision Olimpiyat görüntüleri kapalı gösterir, biz soruyoruz: neden?

BBC 33megapixel Süper HiVision Olimpiyat görüntüleri kapalı gösterir, biz neden soruyorsun
Kamu tüketimi için ilk canlı Super Hi-Vision yayını idi Olimpiyat açılış töreni Londra'da geçen hafta. Biz de bu galası, ya da ikinci veya üçüncü gösterimleri görmek için alamadım - ama dördüncü? Ah evet. Biz, sağ BBC Yayın Evi içinde küçük bir tiyatronun önünde kadar bir koltuk kaptı canlı izledi 33 megapiksel Su Sporları Merkezi, besleme ve bu süreç içinde bazı çok hoş anılarım emilir. Aynı zamanda, bir soru filigran gibi görüntüleri üzerine asılı: neden rahatsız? Dünyanın pek kavramı ile kulpları oluyor 4K zaten az pikselleşme çözer, düzenli izleme mesafesi neden yoktu, bu yüzden BBC ve Japon yayın kuruluşu NHK adanmış bir SHV Video kamyon gönderilen gideri gidin, bir SHV ses kamyon 22.2 için hileli kanal ses ve dünyanın tek üç 8K Ultra HDTV kameralar Londra'ya? Neyse ki, bu soruya cevap başardı sorumlu biriyle yakaladı. Dediler ne için okumaya, artı izlemek gibi görüntüleri olanın bir anlamda biraz daha dolgun.

Apple TV Hulu Plus, app canlı

Apple TV Hulu Plus, app canlı
Henüz herhangi bir resmi bilgi görülebilir, ama tipsters raporu ve biz kendi başımıza teyit ettik değil Hulu Plus, sessizce için yayıyoruz Apple TV, bu sabah set-top kutuları. Twitter raporlar kutusunu yeniden çevrimiçi geldi kez simgesi gelmeden bağlantı kaybı işaret ederken biz onlara açıldığında Bizim hokey diskleri vardı. Şimdi bunu bir kontrol ediyor ve Netflix gibi , bunu isterlerse kullanıcıları iTunes üzerinden hizmet için ödeme yapmanıza izin verir. Menüler ve UI size kutusunda henüz görmüyoruz eğer o zaman muhtemelen yeniden başlatılmasını sonra olmalı, uygun tüm Apple TV tarzdadır. Aksi takdirde herhangi bir hack olmadan Apple TV üzerinde sadece aynı eski Hulu Plus, (nihayet) var veya gerekli yönlendirmeleri, yeni kullanıcılar web sitesinde ya da cihazın kendisi üzerinden kayıt yaptırarak 1 hafta ücretsiz deneme dolanabilir olabilir.
Güncelleme: Biz şimdi resmi onay var, daha fazla bilgi için Hulu blog kontrol etmek veya iki hızlı demo videolar için aradan sonra.



Lansman başlık olarak Square Enix, Final Fantasy III isimleri ile OUYA ortakları

Lansman başlık olarak Square Enix, Final Fantasy III isimleri ile OUYA ortakları
Biz Kickstarter gişe başarısı büyük bir anlaşma olduğunu bir süre için şimdi söyleyerek oldum OUYA konsolun oyun seçimi üzerinde dönmek olacaktır. Haberler sadece ön adil biraz daha parlak var - özellikle RPG severler için. Şirket ile ortaklığa girmiştir onun Kickstarter sayfası (her zamanki gibi) aracılığı ile ilan Square Enix . Bu gelişen ilişkinin ilk meyvelerini oyun konsolu için piyasaya başlığını yapım, Final Fantasy III olacaktır. Şirketin unvanı "görkemli grafik ayrıntılı OUYA yüksek tanımlı çözünürlük yararlanabilmesi için güncelleştirilmiş" olacağını umut verici - OUYA Kullanıcı MO olduğu gibi, ve, oyuncular oyunu ücretsiz bir demo elde edilecektir. Oh, ve bu tutulması izlemek için, ürünün Kickstarter sayfasına gitmek için sekiz gün ile akıllara durgunluk veren 5.820.345 $ şu an.

T-Mobile Verizon spektrum anlaşmayı onaylamak için FCC çağrısı

T-Mobile Verizon spektrum anlaşmayı onaylamak için FCC çağrısı, onun kesim istiyor
O Verizon için plaka kuvvetlendiriyorum başka bir ağ sağlayıcısı görmek garip, ancak T-Mobile'ın büyük toplarla bazıları sadece bunu yapmak için FCC ziyaret etti. Şirketi Verizon gelen AWS spektrumu lisanslarının satın istiyor SpectrumCo , Cox ve Leap mümkün olduğunca çabuk üzerinden itti ve onun motifleri çok açıktır edilecek: bu şirket sadece bir ay sonra gelir bazı dostu bant genişliği paylaşımını kabul etti anlaşma bitti kez . T-Mobile da Kırsal Telekomünikasyon Grubu (RTG), yorumlarına meydan savunuyor Verizon satın rekabetin zarar verecek diye. Oh, ne kadar T-Mobile tamamen içinde mücadele bu yana işler değişti ters yönde .

Sony Xperia Tablet iç slaytlar sızan: Yüzey tarzı klavye ve geçici 450 $ fiyat etiketi

Sony Xperia Tablet iç slaytlar Surfacestyle klavye ve geçici 450 $ fiyat etiketi sızan
Sony'nin yeni nesil tablet Alman haber sitesi, Mobiflip tarafından farkedildi iç slaytlar üzerinde sızdırılmış gibi görünüyor. Kısacası, daha ince ve daha hafif bulunuyor Tablet S iç özellikleri de dahil olmak üzere, bu koz ise, Tegra 3 16, 32 ve 64GB; dört çekirdekli işlemci, Android 4.0 ("veya daha"), 3G bağlantısı ve üç depolama seçenekleri. Bütün tabletin aynı aşağıdaki katlanmış dergi tasarımı Sony'nin mevcut tablet, su sıçramasına ve evlerin olduğu slaytlar öneririz 6.000 mAh pil WiFi tabanlı web tarama 10 saat yönetecek. Bazı belirsiz fiyatlandırma sırasıyla $ 450, $ 550 ve $ 650, yukarı işaretlenmiş farklı boyutlu modelleri ile, bile var. Resimler de Microsoft'un benzer, bir sonraki tableti için hafif bir klavye eklemek için Sony'nin planları kapsayacak Yüzey planları, ama bazı Akıllı Kapak esque kickstand becerileri iyi ölçmek için atılmış. Biz aradan sonra klavye kapağın bir atış ekledim, fakat slaytları geri kalanı bir tur alabilir - aksesuarları ve rıhtım bir sal içerir - aşağıdaki kaynak linkten.
Güncelleme: Biz sahip bir Sony sözcüsü, temas içinde oldum "bu aşamada herhangi bir yorum." Biz Avrupa fuar önümüzdeki ay kadar beklemeniz gerekebilir IFA katılımıyla Sony - - başladı daha somut bir şey duyana kadar.

Spotify kendi Android uygulaması için kesintisiz radyo ekler

Spotify kendi Android uygulaması için kesintisiz radyo ekler
Onun iOS kardeş yakalanması, Spotify 's prim (ve bütün ABD merkezli) kullanıcıları artık Google destekli mobil cihazlarda aynı değil-öylesine rastgele radyo çalma işlevselliğini keyfini duyurdu. Bu herhangi bir sanatçı, albüm veya çalma öneririm ve yavaş yavaş başparmak-yukarı (aşağı) çabaları hakkında geribildirim sunarak Spotify Kullanıcı çalma verme becerilerini geliştirme yeteneği "radyo istasyonları" yaratmak da dahildir. Android uygulaması son sürümü için kaynağı ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder