Translate

Popüler Yayınlar

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Lensbaby Edge 80 Optik 'tilt-shift'

Amazon 199 dolardan  - http://goo.gl/36e5wSadece sipariş, pics için bekleyin
 http://www.flickr.com/photos/v ...





 
Tamam sanırım; kuşkusuz "her" fotoğraflar biraz rastgele odak ayarı, ama ne olursa olsun ihtiyacı var.Ben yakın kalkarken ve DOF karıştırmasını seviyorum ama bunu yapmak için bir ihtiyaç aslında var sadece, örneğin, ben her şeyden daha önemli olmasını istediğiniz bir şey varsa; nedeni, gözlerin yine de nasıl çalıştığını olduğunu biliyorum.
Her zaman böyle bir öğe gözden çünkü gerçekten bir fotoğraf günlüğü başlamalı, bilgisiz gösterir.kim bugüne kadar bu görüntülerin% 90 tilt-shift fotoğraf çerçevelemek için ne yaptığını bilmek bir

Bu Engadget at uzmanlar oluşturulduğu tam TERSİNE nedenle bir tilt bok lens kullanmanız hilarious.Objektif lego minyatürler çekim yapmak için değil DOF artırmak için oluşturuldu.Korkunç görünümlü, keskin olmayan çekim. Böyle D3S olarak iyi bir kamera kullanılarak ..
 
Ben sadece amatör bir fotoğrafçı değilim, ama aynı etkiyi size lensin üzerinden koymak bir filtre boyunca vazelin spread 3 TL'lik bir kavanoz ile vardı olabilir inanıyorum.Smear bağlı olarak birkaç çekim için onun sadece iyi Verilen, ama bu satın alıyor, muhtemelen bir konunun birkaç kadeh daha için ihtiyacınız olmayan bir amatör. Eğer düzenli olarak bu tür bir işlev ihtiyacınız varsa o zaman muhtemelen kesinlikle
$1500 objektif haklı bir pro olurdu.Vazelin sadece yumuşak, puslu etkiyi verecek. Filtreleri Yumuşatma, külotlu mercek gerilir veya gevşekçe paketlenmiş karahindiba kabartmak aynı etkiyi verir.Tilt-shift lensler bir bütün farklı bir canavar vardır.filtre üzerinde vazelin sağlayacak alanın derin değil Blur
bir tilt shift adaptörü aynı şeyi yapmıyor?
Bu hiç bir kaydırma fonksiyonu olmadığı halde, Lensbaby Kenar 80 yaşamınıza "tilt-shift" bir dilim getirebilir bilmek güzel. Bu eklemek için, neden insanlar o sevimsiz minyatür etkisi "tilt-shift" çağrısında ısrar ediyorsun?Tüm bu önemsiz gerçek tilt-shift gerçekten bu kadar uzak olamazdı topal bir yenilik gibi görünüyor yapar.Bir tilt shift lens gözden geçirilmesi ve bunun dışında tek bir iyi bir resim elde etmek mümkün değildir.Bir yarım tamam minyatür etkisi ile 1 resmi tespit edilen ancak "diğer değilken resim bu rastgele parçası odaklı oh bak" Tüm diğerleri sadece görünmektedirLanet olsun, sen Makapu'U kadar gitti? Sana Hawaii Kai vardı bilseydi Biz asılı olabilir.Eğer hala bu büyük delikler kullanın böylece ek olarak, neden bir CPL filtre kullanmak değil mi?Sadece netleştirmek için: Bu lens ile parlaklığını ayarlamak için ISO değiştirmeyin; sizin deklanşör hızını değiştirmek.

Bir T2i ve 60d ile herkes eh şimdi bir gün profesyonel nedir? tanrı iyi. Bu konuya komik :) konumundadır
Sana bir Lensbaby photoshop için gerek kalmadan elde edebilirsiniz etkileri aşina değiliz bakın.

Kenara gerçekten onlar sağlanan fotoğrafları çoğunda gerekli değildir gerçeğinden, kolayca gerçek resimde neyin önemli odaklanarak "uygun" bulanıklık alabilir.

Bu Tenteler, ama en azından sizin photots gelen, (perspektif değiştir) kaydırır değildir.Eğer minyatür izlenimi vermek gerekiyordu tilt-shift lensler değil mi?
F
otoğrafları görmek sadece üst / alt veya sağ / sol kenarları arasında net bir görüntü üzerinde bulanıklık edilir. Bulanıklık bile konu kameradan ne kadar ilgisi yok. Aynı etki, normal fotoğraf çekmeyi ve yazılımı ile kenarları bluring elde edilemedi?
Tilt-shift lensler birçok amaç, "minature" fotoğraf yapmak olduğu AZ hizmet vermektedir. Öncelikle, eğme işlevleri esas görüntünün DAHA, odak az değil böylece odak düzlemi yatırmak için tasarlandı - tüm resim yapma, bir manzara fotoğrafı da zemin boyunca çalıştırır böyle odak düzlemi kaydırmak için yani keskin görünür dahi geniş diyafram açıklıklarında. Açıkçası, ayrıca görüntü daha küçük bir parçası odak olduğu gibi odak düzlemi döndürmek için eğim kullanabilirsiniz, ancak bu gerçeğin çocuklar bu gün o kadar çok seviyorum ki sevimsiz post-processing etkisi gibi görünmüyor - Yeni başlayanlar için , netliği azalır size daha fazla döndürülmüş odak düzlemi almak, ancak sadece photoshopped resimleri başına saf bulanıklık içine düşüyorlar değil.
Vites gelince, bu muhtemelen daha yararlıdır - bu objektif bakış açısı geçmemizi sağlar - vites fotoğraf oldukça birkaç metre aslında nerede üstünde bir yükseklik alınacak görünmesini sağlar, bu çok gibi görünmeyebilir ama mimari fotoğrafçılık için büyük sonuçları var - artık yüksek binaların perspektif deforme yakınsak hatları var. Ayrıca Shifting size kesintisiz panoramalar oluşturmak sağlar; bir fotoğraf sola tüm yol değiştirdi alır ve başka bir sağa tüm yol değiştirdi - Eğer kamera dönen elde çıkan manzara mükemmel bir bozulma olmadan, dikişli olacak bunları birleştirdiğinizde .
Renk Cambridge konuda bazı büyük makaleleri vardır:
http://www.cambridgeincolour.c ... 

http://www.cambridgeincolour.c ...


 Ken Rockwell http://www.kenrockwell.com/tec ...

WTF Eğer yanlış olan, t / s lensler karşısında değil, odak içinde her şeyi yapmak için yapılır! 

Neden kimse kendi görüntüsüne sahip bulanıklık isterim.Sanatsal etkisi. Ama kazanılmış bir tat var.
Eğer bir düşük sonunda Nikon kullandığınız sürece manuel çekim gerekmez ki yontma lensler ile sadece metre. Her diğer kamera, Av bu lens ile iyi çalışması diyafram ayarlamak ve metre olacak ve doğru pozlama için uygun bir deklanşör hızı seçecektir. Deklanşör hızı çok yavaş ise o zaman gülünç eğer hızlı sonra gürültüyü azaltmak için ISO düşürmek, ISO yükseltmek. Tüm basitçe değil, otomatik çekim kadar ve sadece deklanşöre basmak ama herkes 10 dakika içinde anlamaya yetecek kadar kolay değil.
Minyatür etkisi bir kaç dakika, size gerçek bir T / S lens olduğu gibi kullanırken ne kadar iyi bu lens yapar için serin iken? Mimari fotoğrafta kilit taşı sabitleme gibi ...
Sen Micro Four Thirds kamera varsa iyi bir CCTV lensi alarak aynı efektler elde edebilirsiniz. 35mm F1.2 lens cctv gibi
£ 25 için gitmek
objektif fotoğrafçının suçu suçu yok, şeyler minyatür bakmak yapma konusunda öyle değil, bu lens düzgün kullanılmadığı, iyi tilt shift resimleri gördüm. Onun iyi etki için moda ve fotoğraf gazeteciliği tarzı portreleri de çok kullanılır. Eğer şeyler göz minyatür sonra photoshop faydalanmak istiyorsanız, böyle bir şey yapmak istiyorsanız, o zaman bir tilt shift http://farm5.static.flickr.com ihtiyacım var ...
Neden bu odak dışında var, bunu istemez!
Değil photog ve im emin orada arkasında bazı yaratıcı nedenle, ama bu pics odaklanmak beni şaşkın yaptı ... neden her şey bir minature benziyor? Onun size gidip bir model Hawaii fotoğraflarını çektiler gibi ...


Yani bu lens için oluşturulan etki değildir, ama çoğu zaman eğlence üzerinden yapılmaktadır. Tilt-Shift, öncelikle mimari fotoğrafçılık (bu paralaks çizgileri düzeltir) ve moda fotoğrafçılığı gibi yaratıcı portreler için kullanılır. Doğru kullanıldığında etkisi görünmez.
Bu tam olarak bu lens oluşturulan ve kullanılan olduğu etkidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder