Translate

Popüler Yayınlar

3 Ağustos 2012 Cuma


Yayın: Güney Kore HTC'nin kalkış yabancı markalar için zorlu bir mücadele kanıtlıyor

Güney Kore Yayın HTC'nin kalkış yabancı markalar için zorlu bir mücadele kanıtlıyor
HTC'nin kapanması onun Güney Kore ofis şirket için başka bir darbe bu yıl görünebilir, ama şaşırmayın: Geldiğini gördüğümüzü. Bir Peter Chou çetesinin yaptığı son yanıt olarak geri kesim olduğunu verilen bulunuyor zayıf performansı , ama burada daha ilginç takeaway Güney Koreli akıllı telefon pazarına yabancı markaların açık çatlamak için zor bir somun olduğu gerçektir. Sadece Seul Herhangi bir taşıyıcı dükkan içine yürümek ve Samsung, LG ve Pantech cihazlarıyla hakim raflarda görürsünüz. Eğer şanslı iseniz, tuhaf Sony, Motorola ve bir köşede cowering HTC telefonlar rastlayabilirsiniz. Peki neden durum böyle? Şimdi bunu nasıl başladığını bir göz atalım.

Vana NVIDIA'nın en iyi, Buhar diyor ve güzel birlikte gelen Linux için Left 4 Dead
Linux, bir vaftiz babası Linus Torvalds , "NVIDIA olduğunu düşünebilir kötü , "ama Vana saygıyla fikirde. Şirketin açık kaynaklı işletim sistemi altında donanım performansını artırmak için, hem de AMD ve Intel gibi, üretici ile yakın çalışıyor. Bu 4 Dead 2 ve Left portuna çalışır gibi geliştirici açıkça bu şirketlerin en iyi alma ilgisi olan Buhar Linux. Vana onun co-op zombi shooter şimdi bir GeForce kullanarak Windows 7 altında yaptığından daha Ubuntu daha iyi performans iddia ettiği gibi bu yakın ortaklık zaten etkileyici meyvelerini edilir GTX 680 . Direct X birinde Microsoft 270 tepesi olarak güç alırken ilk Open GL Linux versiyonu saniyede bir cimri altı kare başardı. Sadece birkaç ay sonra, ve 4 Dead 2'nin 32-bit sürümünde 315fps vuruyor Sol Hassas Pangolin 305fps oturur bile Open GL, Windows portu outperforming. Tabii ki, bu nispeten iyi Ubuntu düşük tepegöz ve Direct X yalnızca bileşikler çalıştıran sorunu olsa da, eşsiz sürücü desteği inkar edilemez olduğunu kurulmuş oldu. Bir 64-bit tek bir 32-bit işletim sistemi üzerinde performansını karşılaştırmak için tamamen adil olmasa da, Vana bazı proof-of-concept egzersiz olarak Linux üzerinde bu oyun gerekmez kanıtlıyor. Linus NVIDIA tüm o ama, Valve ile çalışma sayesinde, herkes daha önce olduğundan daha mainstream Linux getirmek için daha yapıyor olabilir istiyor kuş çevirebilirsiniz.

ARM yeni GPU, bunu kanıtlamak için istekleri OpenCL sertifikası desktopclass beyinleri olduğunu iddia
O zamandan beri bir süre oldu ARM Mali GPU'lar, onun yeni nesil ilan T604 ve T658 , ancak yarı iletken iş sessizlik içinde hareketsizlik ile karıştırılmamalıdır asla. Sahne arkası, çip tasarımcıları ile çalışıyor olması Khronos yeni grafik işlemcileri ile tam uyumlu olduğundan emin olmak için - açık standartlar, bu harika kaleci - OpenCL (AR, fotoğraf manipülasyonu ve bu nedenle genel işlem görevlerin silikon kullanabilirler , video işleme gibi) de oldukça görsel olarak üretmek için.
Önemlisi, ARM mobil cihazlar için "rahat" olmuştur OpenCL'i Gömülü Profil sürümü için yerleşim değil, bunun yerine OpenCL 1.1 uyumlu dizüstü ve masaüstü GPU'ları bulunan aynı Full Profile hedefliyor. Düşük güçlü işlemci, belki de, ama biz Khronos sertifikasyon sadece bu noktada bir formalite olduğunu güçlü bir his var ve bugünün haber sonundan önce gelen gerçek, ticari T6xx çalışan cihazlar bir habercisi olduğu için uzun boylu bir sipariş yıl. Hatta Avrupa fişekler Mali'de 400 Galaxy S III sadece uzun süre hüküm olabilir.

Güncelleme Verizon Galaxy Nexus Jelly Bean ikili AOSP eklendi
CDMA çeşitleri , daima, bir kızıl saçlı üvey olan Nexus hattı . Demek ki, bu birimlerde neredeyse her zaman kendi GSM geride iz güncellemeleri ve resmi destek söz konusu. Fakat Google'ın son yayınlanan sadece sahip, hızını alarak görünür Android 4.1.1 Jelly Bean üç hafta sonra Verizon markalı telefonlar için (JRO03H) ikili geri Toro cihazlar ağırlıyor AOSP içine. Bu ortalama bir kullanıcı için ne anlama geliyor? Çok değil, bu o umutları için iyi bir işaret yok ancak bu, yakın bir taşıyıcı yaptırıma OTA rollout işaret olup olmadığını ölçmek için hiçbir gerçek yolu yoktur yana. Devs için yanıp keyfi için daha kararlı ROM'ları pişirmek için önünü gerektiği gibi Ama köklü kullanıcılar için, yeni ek, bir nimet olduğunu. Peki, bu iyi haber. Kötü? Eğer üzerinde iseniz Peki, Sprint yan LTE Nexus bölünmenin, telefonunuzun hala partiye tekrar davet değil - süresiz.

Starck tarafından incelenmek Parrot Zik: Etrafına fanciest, techiest kulaklık buna değer 400 $ mı?
Siz biliyor musunuz Parrot sadece daha yapar AR.Drone , değil mi? İlkin o CES'te bu yılın başlarında oldu bir bakış yakalamıştım ve daha sonra hakkında geeking başladı - - Starck tarafından Parrot Zik. Bu alışılmadık için bu kulaklıklar bile geekiest ses aşıklar abayı yakmış yapmak için yeterli teknolojileri ile hıncahınç vardır. Yaklaşık 400 $ fiyatla satışa sunulacak, onlar özelliği Yakın Alan İletişimi (NFC), Bluetooth bağlantısı, on-board kapasitif dokunmatik kontrol, aktif gürültü iptali, baş algılama, konuşma ve iOS ve Android için Parrot ses arttırıcı DSP uygulaması için bir çene kemiği sensörü - ünlü tarafından çarpıcı bir tasarım söz değil Philippe Starck .
Bu ilk kez Parrot değildir ve Starck'ın bir araya gelmiş, ancak bu (gibi ev tabanlı hoparlör sistemleri aksine) taşınabilir ses pazarında ilk işaretler yok. Bu gözden geçirme durumunda, bir değil iki Engadget editörleri ürünü test biraz zaman geçirdim. Yani, onlar etkilemek mi? Daha önemlisi, 400 $ fiyat soran değerdir? Siz matkap biliyorum: biz hepsini dışarı yatacağız aradan sonra bizi karşılamaya.

Archos Çocuk Pad 140 $ kapasitif ekran yükseltme, küçük zam alır
Zaten Archos '7-inç aldım Ebeveynler Çocuk Pad kendi ekranı sadece iki ay sonra kapasitif ile rezistif yükseltilmiş oldu gibi biraz, miffed hissediyor olabilirsiniz lansmanı . Ücretsiz multi-touch gibi bir şey yoktur, bu yüzden 140 $ altında bir kuruş toplam getirerek, ICS barut yeni sürümü için orijinal fiyatından üstüne başka bir on dolar ödemek gerekecek. Diğer iç aynıdır, böylece müşterilerin hala boot bazı sincap tabanlı özel içerik ile 1GHz ARM işlemci, RAM ve genişletilebilir depolama 4GB 1GB bekleyebilirsiniz. Sadece çocuklar arada bir gitmek var izin hatırlıyorum.

Neden bu hafta da erken gidiyorsun? Konularda zamanlama? Sürpriz unsuru? Kırık saatler? 13:45 ET size ayar varsa, belki de olacak gibi ve - Sadece Tim Brian ve Terrence kesin olarak biliyorum.
Güncelleme: Annddddd biz bitti! Kayıt yarın yakalayın!
Invalid Date

HTC Rezound nihayet Android 40 yenikile
Sadece kısa birkaç gün , en son sürenin, HTC Rezound şimdi ile şövalye hazır görünmektedir Dondurma Sandviç OTA güncelleme üzerinden. Verizon rollout başladığını belirten yükseltme talimatları ve faydaları yayınlamak için resmi sitesine almıştır. Lütfen kurulum tamamlandıktan sonra, kendinize bakarak bulmalısınız Sense 3.6 ve birçok ilgili özellikler. Yeniler Bu tip genellikle bugün Beats için sıkışıyor yaparken kendi cihazınızla bir bildirim ile ping yok eğer öyleyse üzülmek yok, onun bütün tüketici kitlesine ulaşmasını birkaç hafta sürebilir.

Için geziler (ve Google Earth katkıda) enstantane ile Dergiye nasıl: geotagging kabullenmek

Dergi için geziler nasıl geotagging sarılmayı ve enstantane ile Google Earth katkıda
Geotagging . Bu tam bir uzun süre kayıp sanat değil, ama kesinlikle en millet bir gezi yapmak sonra rahatsız bir şey değil. Avid gezginler, yürüyüşçüler ve genel outdoor kalabalığa rağmen, yıl boyunca özelliğini kucaklayan edilmiştir, ve aslında çoğu kişi farkına bile varmadan mainstream içine sızan oldu. Nasıl yani? Akıllı telefonlar. IPhone, Android cep telefonları ve pazara onların yol yapım Windows Phone cihazların çoğalması göz önüne alındığında - Yol gibi jeo-fikirli sosyal ağların patlayıcı kullanımı ile birleştiğinde, Instagram ve oturaklı - bütün bir nesil artık bir coğrafi etiketli dünyada büyüyor . Telefon kullanıcıları kolay var; çok uzun bir veri bağlantısı ve dahili GPS modülü (modern mobil cihazlarda yaygın) var gibi, gömülü meta veriler bir yama ile fotoğraf yükleme becerisi yatıyor. , Bir ulusal parkta bir çekim çekin yükleyebilirsiniz, ve bunun gibi, dünyanın dört bir yanından izleyiciler ve arkadaşlar şimdi Dünya üzerinde belirli bir yere benziyor ne gibi bir fikrim yok.
Benim gibi seyahat Hounds için, bu delicesine güçlü. Ben dünya üzerinde dönen ve tüm yeni keşfediyorlar, Google Earth'te kayıp saatler geçireceksiniz (bana, en azından) geotagging sihrine yerel sayesinde kişinin tür değilim. Bu adla bir yüzü koyarak fotoğraf eşdeğer bir şey. Enlem, boylam, yükseklik ve herhangi bir JPEG için belirli bir zaman damgası, yalnızca gördüklerini dünyaya göstermek değil edebiliyoruz, ancak tam olarak ne zaman ve nerede gördüm. Büyülü bir kombinasyon, ve nokta-ve-çek fotoğraf makineleri yol bularak GPS modülleri ile - Solmeta muhteşem N3 gibi dış dongle'ları saymıyorum (bizim burada incelemesi ) - bol fotoğraflarınıza konum verilerini eklemeye başlamak için fırsat var. "Neden isteyeyim?" Hakkında ayrıntılı bilgi için ve "en iyi nasıl onları görüntülemek istiyorsunuz?" sorular, en aradan sonra buluşmak sağlar.

Şimdi Birleşik Krallık Apple'ın Lacie Sağlam USB 30 Key 16GB için 35 saklar, 150MBs, 100m dropresistant
Son zamanlarda fazla şiddet karşılaşıldı? Sonra kendiniz için bir hedef göz önünde Lacie yeni sağlamlaştırılmış şimdi şirketin online mağazada mevcuttur USB 3.0 sopa. Evet, bu da göründüğü kadar yağ var SanDisk Extreme aradan sonra karşılaştırma fotoğraf, ama çevresi çoğu su, aşırı sıcaklıklar ve 100 metre damla verilerinizi korumak için tasarlanmış lastik turuncu yastık geliyor. Tam olarak turuncu parçası çıkardıktan sonra bile muhafaza ediyorum ne kadar bu koruma henüz belli değil, ama biz bir 850MB video dosyası için bir RuggedKey karşısında yaptı gerçeğini için kefil MacBook Pro Retina neredeyse tam iddia az 150MB / s maksimum transfer hızı. 16GB için 40 $ ve 32GB için 70 $, sonra ama - yazma hızı SanDisk ile karşılaştırıldığında çok çarpıcı değildi - sadece veri başka bir yol veya 64GB Extreme sopa hızını dörtte seyahat 40MB / s civarında , Lacie de çok ucuza geliyor.

Nixeus 27inch 2560 off x 1440 IPS, 430 $ izlemek gösterir
Belki de daha iyi bilinen acemisi Nixeus, medya flamalar , bir 2.560 x 1.440 piksel çözünürlük WQHD övünme 27-inç IPS Vue modeli ile ekran pazarına düşüncesizce atladı ve 430 $ fiyat vasıl oldu - yaklaşık yarısı sizin için ne ödeyeceğiniz benzer paneller . Şirket Ağustos 21 Şubat'ta vizyona girecek diyor yeni model, güzel bir LG S-IPS panel, gerçek 8-bit renk, 6ms yenileme, DVI / DisplayPort / HDMI 1.4 bağlantı seçenekleri ve tam portre eğimlenme specced gibi görünüyor . Eğer daha fazla ekran alanı ve piksel coveting oldum, ama ekmek ve su azaltılmalıdır istemiyorsanız, yakında ön sipariş kadar gideceğim.
[Teşekkürler, MyCo]

Samsung Mobile 29 Ağustos 2012 IFA olay seti Ambalajsız tarihini kaydedin
Bunun için neredeyse zamanı biliyorum IFA 2012 Samsung davet Ambalajsız Mobil göndererek başladığında. Ünlü olay, phablet tanımlayıcı başlatılması Galaxy Not sadece bir yıl önce, 29 Ağustos'ta gerçekleşmesi planlanan ve akıllı telefon inbetweener halefi olan resmi meydana görmelisiniz. : Bir Not netice sızdırılmış detayları kıt olmuş olsa, biz gelip ne biri hafif bir göstergesi var gizemli bir GT-N7100 için kriterler . Bu test sonuçları inanılan edilecekse, biz aynı işleme güçler sıkıştıran bir cihaz yenileme için mağaza olabilir Galaxy S III - dört çekirdekli Exynos 1.6GHz ve Mali 400 GPU çarptıktan - boyunca OEM kuş sürüsü ile Akıllı fonksiyonlar ve, en önemlisi, bir kalemi yükseltme. Tabii ki, şirketin çok iyi onun kolunun yukarısına başka sürprizler var, ama onun için tutku verilen verebilecek geniş güvenlik önlemleri , sadece öğrenmek için beklemek gerekecek.

AT & T, NextWave edinmeyi kabul eder kadar daha fazla spektrum yutar
AT & T'nin aslında bir sır verme AT o kadar kapmak istiyor spektrumu o belki olabilir, bu nedenle NextWave Kablosuz şirketin önerilen edinimi haberi fazla bir şok yol açmaz. AT & T şirketi satın kabul etti - ve onun tüm WCS (Kablosuz İletişim Servisi) ve AWS spektrum lisanslar ve onunla birlikte sermaye - $ 25 milyon, FCC onayı bekleyen. Eğer beklenmeyen harcamaların 25 milyon dolar saymak ve borcun büyük mavi dünya da ivme kazanmıştır, ancak, toplam dolar hesap 600 milyon tırmanıyor.
Anlaşma kısa AT & T, sonra gelir Sirius XM ile ortaklığa mobil veri şu anda herhangi bir girişimi önlemek için, federal vücut tarafından kısıtlanır - bu WCS (2,3 GHz) spektrum LTE kullanıma açılacaktır sağlayacak umuduyla FCC dilekçe uydu radyo. Hükümet henüz bu teklif için yeşil ışık vermedi (ayrıca, NextWave anlaşma bu yıl kadar sonra onaylanmış olması muhtemel değildir), ama bu hazırlıklarını gelen AT & T, sadece bu durumda durdurma değil - bunu WCS açmayı planlıyor her şey taşıyıcı lehine başarılı olursa üç yıl içinde dağıtım için LTE hazır.

Interdijital Nokia patent savaşı bitmeyen temyiz kazandı

Interdigital
Biz bırakacağım etiketleme ve birlisme bireye - Eğer patent troll ve varlık olmayan pratik tercih olmadığını, semantik bizi ilgilendirmiyor. Endişe bize ne, ancak IP firmanın ise devam eden hukuk savaşı ile Nokia Temyiz ABD Mahkemesinde Fin üretici üzerinde, ve onun son zaferi. İktidardaki bir ters önceki kararın Nokia interdijital patentlerinin ihlal etmediği bulundu ITC tarafından aşağı teslim, ancak bu itiraz işitme yargıçların üçlüsü katılmadı. Söz konusu iddialar 3G radyo ve ağlar ile ilgili - firmaya kullanılan aynı patent ZTE ve Huawei hedef . Bu ithalat yasakları veya yerleşim ücretleri şeklinde ya da Nokia, herhangi bir acil yansımaları olacağı görünmüyor. Windows Phone şampiyonu temyiz itiraz içerebilir, bir sonraki hamle, düşünüyor.

RIM ipuçları Ağustos 9 BlackBerry PlayBook 4G LTE Kanada sürümü (güncelleme: daha hızlı, çok)

Görüntü
Bir için bekleme hızlı PlayBook neredeyse bitti - kuzey komşularımız için, en azından. RIM, iş fikirli kayrak için izleyen 9 Ağustos'ta "select" Kanadalı perakendeciler isabet olacağını resmi BlackBerry blog üzerinden bilmesine izin verin. Eğer hayatınızda BlackBerry PlayBook 4G LTE gerektiğine inanan değil misiniz? Hız, boyut, web tarama ve film ve TV - - aşağıdaki kaynak linkten orta detaylı olarak bulunabilir RIM'in ayrıntılı kayrak almak için dört, sayı 'em dört, nedenleri var. Söz konusu yazılım da eski moda WiFi modeli sahipleri için bir bakım güncelleme gibi şu anda - tablet depolama ve OS 2.0.1 önceden yüklenmiş 32GB sahiptir. Biraz fişekler PlayBook Kanada'da ilk vuruyor, ama ABD, Avrupa, Güney Afrika, Karayipler ve Latin Amerika dahil olmak üzere ek alanlara geliyor olacak "önümüzdeki aylarda."


Güncelleme: Orijinal 1GHz den 1.5GHz kadar 4G PlayBook da rampaları öncesine kadar ima edilmiş gibi - içeri atlayarak önce sadece bir hücresel bağlantıdan daha fazlasını istiyordu müşteriler için güzel bir atılım olduğunu
Güncelleme II: Görünüşe Telus bunu elde etmek için ilk olacak.

Çocuğun alıcı duydum Youve WiFi Snatcher Tanışın
Üzerine Olimpiyat yasağı hatırla WiFi hotspot oyunları 'kurumsal sponsorlar bir prim geri erişmenizi satabilir sağlamak için? Tehdidi ele geçirmek veya dişli kullanırken yakalandı herkes boş görünüyordu çıkarmak için - sonuçta, nasıl 90.000 kalabalığın içinde bulunabilir mi? Bu çıkıyor LOCOG onların büyük kırmızı dedektörleri ile yetkisiz sinyalleri chasing, WiFi polis istihdam var. Onlara bazı kredi vermelidir rağmen - kesinlikle onları uzak bir mil gelen görürsünüz.
[Resim Kredi: Sadao Turner, Twitter ]

Mattel NASA Merak rover Hot Wheels oyuncak ile ölmek atmalarını
NASA'nın merakım da dener sonra gerilim dolu 5 Ağustos tarihinde iniş, bu Hot Wheels döküm modeli şeklinde kendiniz bir tane almak mümkün olacak. Uzaklıkta 2.5 milyar dolarlık fiyat etiketi bir galaksi olurken 1:64 ölçeğinde buggy sadece 1,09 $ kadar az, cesur gezici nükleer motor, matkap, kameralar ve lazer üretecektir. Bir atmosferik girişi, paraşüt dağıtım, retro roket ateşleme ve son vinç tarzı bırak içeren karmaşık bir dizi ile, bir kaç gün içinde karaya girişiminde mükemmel zaman gerçek altı tekerlekli anlaşma tüm işaretleri vurmak gerekir. Eğer oyuncak sürümü ile sonuna kadar yapmak eğer öyleyse, umarım iyi bir a hatıra olacak Ruh gibi değil, diğer bazı - başarı tuvalete Mars gezileri.

Apple Gömülü ikincil ekran Akıllı Kapak için patent istiyor

Apple gömülü esnek ekranlı Akıllı Kapak için patent istiyor
Bir patent müracaat belgesi uyarınca (ve aslında, bir yıl önce dosyalanmıştır) USPTO ile halka yapılan bu sabah, elma bir içine esnek bir görüntü oluşturmak mümkündür inanmaktadır iPad üzere kapak tabletin kendisi işlevselliği "büyük ölçüde arttırmak". Ad-hak en azından bir kesimi, barut yan tarafındaki özel bir bağlayıcı güç ve veri alarak Akıllı Kapak ekstra simge alanı için ana ekran artırmak, ya da ayrı bir medya kontrol arabirimi olarak çalıştırmak için kullanılır olabilir, ya sadece bildirimler gösterir. Aşağıdaki galeride toplanan Çizimler aynı zamanda klavye (ala olarak kapağın tüm iç yüzünü kullanarak az ipucu Microsoft Surface ) veya bir çizim alanı olarak. Tüm patent uygulamalarında olduğu gibi, orada böyle bir fikir hiç Kaliforniya güneş ışığı göreceksiniz söyleyecek bir şey, ama olmadı eğer utanç ağlıyor olurdum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder