Translate

Popüler Yayınlar

9 Ağustos 2012 Perşembe

Thunderbolt her yerde, şimdi bunu PCI Express 3.0 ile daha hızlı yapın

Durum, Intel gezegeni farklıdır. Orada, 'Thunderbolt sürücüleri' ve böyle bir kültürün, yapay zeka gibi ucuz ve bol gibi çevresel aygıtlar, yeni, kullanıcısının kamuoyunun dikkatini zaten, sırada ne var ki döndürdük. Bazı Vaad 50Gbps optik arabağlantı 2015 için beklemeye razı olduğunu, ancak sabırsız birkaç acil heyecanlarla yeni Thunderbolt 'PCI Express 3.0 standart' kullanmayı deneyin. PCWorld 'PCI Express' Sandy Bridge E, Ivy Bridge ve Xeon 'E5 çipseti "daha anlamlı" 10Gbps Thunderbolt çalışıyor , PCIe 2.0 üzerinden yüzde 60 hız artışı sayesinde, en yeni form yapmak söylüyor. Belki haklıdırlar, ama yine bu gezegende, biz hala bizim USB 2.0 donanımlı Xperia S. için Leo Sayer iyi transferi üzerinden yol yüzde 33 var.
KAYNAK:PCWorld

Peki, bu on bas-bas zaten eğer. Kimse hemen hemen hiç ekipmanı, çünkü şu anda rahatsız edilmek istiyor Ayrıca, (henüz) vardır. Onun teorik kullanımı varmış gibi emin görünüyor ve bu yüzden TB tutmak ve göz olabilir. (Birçok gösteriye sahne aslında yine de kullanmak için liman gösterilecek olarak, TB dursun) olsa da, ben adaptörleri bir hayranı olduğumu söyleyemem

Gelecekte, faydaları herkes, hoşuna olsun veya olmasın. Aksi takdirde ucuz Computer Shopper seri ve paralel kablolar.
Taşınabilir sabit disk 1TB barbut kendisine, ben bir TB sürücü satın olacağım sanmıyorum. Özellikle çoğu hala USB 2.0 çalıştırıyorum diğer bilgisayarların ... Yedekleme harika ama taşınabilirlik daha iyidir.

Daima Thunderbolt ile, olanaklar ilgi olmuştur, ama yine de benim yeni MacBook Air için kullanılmaz. Harici SSD'ler Thunderbolt (veya hız yararlanabilirsiniz şey) bekliyorum, fiyat düşmeye  ya da bir elma iDevice dock bağlantısı Thunderbolt kablosu çözmek için.
Herkes için bir dizüstü bilgisayara Thunderbolt = harici GPU. Hiçbir zayıf grafik!Veya hatta daha iyi ve daha entegre harici grafik çözümü için sadece çok daha güçlü ExpressCard yuvası olabilir.
Elbette, bir şirketin böyle bir adaptör, böylece biz masaüstü bir kart koymak olabilir. Biz harici kart bağlandığınızda, o zaman ultra-kitap alabilir, ve hala en son oyunları.
Neden bu kadar vereme karşı insan vardır?im yanlışsa, ancak bir TB İç bağlantı beni düzeltmek de kullanılabilir mi? Sata yerine vb. Yani standart TB ise, bir olarak kullanarak hakkında olmalıdırDahili ve harici port şeyler daha da kolaylaştırır.Tabii ki yanlış olabilir ve benim bütün argüman boşaltıldı olacak
 Bu gerçekten bir iç bağlantı olarak kullanılamaz ... başka daha şimdi değil olabilir. Siz temelde USB veya DVI veya başka bir şey dahili bir bağlantı olabilir, ama bağlanmak bağlayan her ne olursa olsun bir şekilde kullanmak olduğunu, ama kimse onlar için ekipman yapar. TB ile aynı şey. Onun harici konnektör gibi olması ekipmanın iyi yaptı ve dahili aygıtlar PCIe / SATA pazarlanacak devam edilecektir nerede olduğunu böylece. Ve sürece SATA değiştirmek istemiyorum. Daha hızlı, ama daha her başı kablo portu mal olmaz, bu nedenle bütün ondan yararlanacak sizin cihazlar yüksekliği ve pahalı SSD ile insanların sadece küçük bir grup için fiyat yukarı itmek istiyorsunuz.


Iain M. Banks 'Kültür serisi için bir başvuru için yazara teşekkür ederim. İyi şeyler. Yüksek son donanım bilim seven herkes Bankalar 'kitap ciddi bir okuma vardır kendisi vermek için, bilim kurgu borçludur. Ben tavsiye ederim iki "Oyunların Oyuncu" ve "algebraist" dir.

TB sorunu Apple ve "TB / Display Port Combo" onların aptalca bir fikir: bir bilgisayara her bir TB-port, onu aynı zamanda yeni bir DisplayPort (ve yeni bir ekran oluşturma işlevi vermelisiniz )
Bu zincirleme ekranlar ve çevre birimleri olabilir. TB ve iMac ile başlamak için iki port var. Ve cihaz birden çok bağlantı noktası olabilir.
TB şey ile geriye doğru uyumlu değildir, bu nedenle sonuçta herkes için işe yaramaz bir arayüz olmakla sektör profesyonelleri ve Apple çeşit daha fazla ödemek mutlu olacağını .

Thunderbolt neredeyse high-end makineleri için tüm geliyor ortası olduğunu. Apple sadece önde kabulü için eğri oldu. Bir süre Yah eSATA şekilde yapıyordu. Zaten limanda hiç benzemez, bu sadece orada, bir arabanın üzerine çizgili yarış gibi biraz görünüyor!

TB çok daha üstün bir teknoloji ...Bununla birlikte, her ikisi için oda vardır. USB 3 parmak sürücü, fare veya klavye gibi alt uç çevre birimleri için avantajlı iken bu ekranlar, disk dizileri, yüksek kapasiteli, AV I / O iletim gibi high-end, bant genişliğine ihtiyaç duyan cihazlar için onun TB grafik kartları ve benzeri.Cidden, internet üzerinden insanları tartışmaya en anlamsız soruları bulmak için. USB-TB yardımıyla gerçekten, önemli değil benim için. USB hızları Aktarılan lanet berbat ve ben yaptı. USB 3.0 fare ve klavye için ciddi overkill olduğunu. Bu madde için, USB 2.0 fare ve klavyeler daha hızlıdır gerektirir.
Eğer ekstra bant genişliği gerekiyorsa Evet, ama, bir USB yuvası 3 fare / klavye USB2, ama bir USB3 / HDD konektörü sopa hala mümkün takabilirsiniz. Ben PCI-E 3.0 ayrıca Asus tahta taban PCI-E 3.0 ile 1155 (Sandy Bridge) ile sağlar Sandy Bridge p8z68 çalışır düşündüm. Ben kurulları da vardır eminim.
Tüm kitaplar hemen hemen tüm yeni anakartlar gök gürültüsü Ivy Bridge ise Z77 şimşek, yeni dizüstü bilgisayarlar çeşitli gerçekten gök gürültüsü ve şimşek Mac'ler var mı var, Thunderbolt var Ultra.
Thunderbolt tüm liman Ivy Bridge ultra-kitaplar standart olarak ilan edilmiştir.Bu ŞU ANDA her yerde. Hayır, olacak? Intel'in diyor.
Thunderbolt neredeyse high-end makineleri için tüm geliyor ortası olduğunu. Apple sadece önde kabulü için eğri oldu.Gigabyte U2242 Ultra Kitap Thunderbolt olduğunu.
Thunderbolt asla tutmaz. Ben bizi hayal kırıklığına zorlayarak, Intel için çalışan ilgileniyorum. Onlar ışık pik yapmak için başarısız oldu ve sonra bu yerleşti. Sadece USB 3.0 trene atladı var. Ama hayır, Intel, Sony olduğunu.
USB 3.0 artık dört yıldır, yıldırım sadece biri olmuştur, USB 3.0 cihazları vardır daha sonra Thunderbolt cihazlar var zaten.

Herhangi bir durumda, Işık Tepe ve Thunderbolt aynıdır. Optik kablolar Thunderbolt ile uyumlu, onlar, kablo adaptörü bakır sadece optik alıcı-verici gömülürler. Dahası, optik kablo hattı tek uzun bir avantajı, hızlı değildir.
USB 3 olduğu gibi, bu tamamen farklı bir pazar ve fonksiyon görür. Yüksek bant genişliği ve düşük gecikme süresi bağlantıları için Thunderbolt kullanılır ise USB 3, basit bir aygıt portu ve en perhiperals ve sürücüler için bir hizmet "yeterince hızlı" ucuz her yerde bileşik için kullanılır böylece birleştirme, örneğin çeşitli harici SSD RAIDs veya ses ve video exteral kartları bağlayın. USB, dönem ile bunu sadece edemez.

Işık Tepe Intel kullanılan gelişme adıydı.Apple sonra "Yıldırım" ve Intel kayıtlı ve Apple teknolojisi için varsayılan ad olarak bu ismi kullanmaya karar verdiler.Sony, "Ben olmaz!" Dedi ve defalarca LightPeak adlandırılan, aynı teknolojiyi kullanır. bujileri değişti ve harici GPU bağlanmak için kendi dizüstü bazı dediği

Hangi büyük olasılıkla geçen yıl en büyük teknoloji ironisi. Port desteği USB ve Işık Tepe yapılan bir USB 3.0 form faktörü içine Sony bütünleşik aydınlatma ucu. Intel ve Apple hayır, karar ve mini-dport kullanabilirsiniz. Bir kere, Sony standartlarına uymak için çalıştı ve tokatladı Intel + Elma karşısında kaybetti. Bu arada, Sony USB standart kuruluşları görmezden geldi.
Port MacBook tam hız flaş kadar hızlı değildir.Ben sadece harici grafik kartı ile tam hız gidebiliriz düşünüyorum.
Ben PCIX 3.0 hala Core2Quad ediyorum off ben yeni bir bina bulundu ne olduğunu tahmin ve onu ve tüm seviyorum, ama ben kesinlikle BF3 CPU darboğazları görmek ve yenisini inşa etmek istedim. Bu standart kadar bekleyemem.
Bu konuda tüm yorumlar yanıt olarak hiçbir TB birimler, çünkü orada ... Herkesin aslında Thunderbolt hızları kullanmak için dünyaya satın alacak
$1000 Pegasus R4 dizinin vaadidir.
Onların
$400  iyi gider - $ 700 dizüstü / masaüstü bilgisayarlar ... Teknik açıdan konuşursak rağmen, FW400 çünkü genel halk için çevre birimlerinin düşük maliyet ve aynı anda her yerde bir> FW800 ve USB1> USB2, aslında <USB ve FW800 <USB2 ve tarih tekerrür halinde, TB <USB3 FW400 oldu. Ortalama tüketici, yüksek bant genişliği ile bu cihazlar için yüzlerce ya da binlerce dolar saçmak değil.Aslında Android vs iOS karmaşa ile benzer bir argümandır. Yani Android ikisi arasında eşit bir şans olarak daha sağlam ve esnek ise, genel kamu çoğu, basit olduğu IOS aygıt için giderdim ve sevimli olanı. Siz saat hızları, bellek ve tüm teknik jargon bir sürü yok.
Tüketiciler genellikle yararlanmak istediklerini makul, uygun fiyatlı rahat ve basit. USB 3 çoğu kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak. Şimdi rekabet ve hikaye değişiklikleri ile eşit TB aksesuarları vermek fiyatı düşürmek. Bu çocuk oyuncağı.
Ortalama IOS cihazlar hariç Mükemmel noktası, genellikle çok daha pahalı meslektaşları Android daha vardır.
En önemsiz androidler karşılaştırılmıştır beri. Iyi vardır, iyi inşa edilmiş ve iyi yükseltme yolları vardır. Ama en kıyasla nadirdir taşıyıcı lehine görünüyor androidler "bir TV'de görüldüğü gibi bir özgür satın almak".
Thunderbolt hiçbir yerde! Için 'Lanet USB 3.0 bağlantı noktası tutmanızı sağlar 1-hepimizin kullanmanız gerekebilir! Şu anda tamamen bakım Thunderbold!

USB 3.0 artık dört yıldır, yıldırım sadece biri olmuştur, USB 3.0 cihazları vardır daha sonra Thunderbolt cihazlar var zaten.Kitaplar tüm Ultra Thunderbolt var, hemen hemen tüm yeni Z77 anakartlar var Thunderbolt, Ivy Bridge olacak gök gürültüsü, çok yeni dizüstü bilgisayarlar ve Mac'ler,  çeşitli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder