Translate

Popüler Yayınlar

10 Ağustos 2012 Cuma

Big Fish Sınırsız, oyuncular mobil oynayabilirsiniz

Cihazınız 4G ile bir Darwin Ödülü Win.Hizmet kötü, Java kullanır ve daha fazla bilgi, yalnızca Windows üzerinde çalışır.
Görüp anlayabilir, evde oynadığımız bir oyun yeniden başlaması tür yol idi. Ama evde iken, bir tablet, dizüstü bilgisayar ve TV arasında geçiş gerçekten çok nokta değil. Bu hizmet için yılda $ 96 çok, biraz dik görünüyor  çoğu düşük-Big Fish Games, bir tür olduğu göz önünde bulundurularak bu çocuklar için olan ebeveynler için makul bir gerekçe göremiyorum. Yalnızca bir hesabı izin varsayarak yaşıyorum. Birden fazla çocuğun (veya oyuncular) var ise, satın abonelikleri ayırmak gerekir?
Cehennem diye bir mağarada PC ve TV var Nerede LMAO Tarih öncesinden başlayarak veya bir delik.



Sadece büyük ekran TV'de bu gizli nesneleri noktaya nasıl olacağını çok daha kolay düşünün! :) Ama tüm ciddiyetiyle, biz müşterilerimizin oyunları zevk için yeni bir yol sunmak için heyecanlıyız. Size en azından bir deneyin. Big Fish Sınırsız A Premium Abonelik (hiçbir reklam, tam ekran oyun, oyunlar daha büyük seçimi) aylık $7,99 maliyeti. Siz de ücretsiz olsa oynayabilirsiniz!Daha doğrusu PC ve daha uygun iPad cos 3 oyun Maç üzerine "Hogs" oynayacaktı.ama fikir yine harika. http://www.bigfishgames.com/unlimited/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder