Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı


Mformation temyiz zaferiyle biter gibi RIM 147.200.000 $ hit kaçar

Mformation temyiz zaferiyle biter gibi RIM 1472000000 $ hit kaçar
RIM başarıyla patent ihlali kararı temyize kararını hasar 147.200.000 $ için kurtulmuş şirketi icar Mformation karşı. Bu aslında bir uzaktan yönetim patenti ihlal ettiğini, ancak bir California yargıç delilleri gözden geçirilmesini sonra kararını bozdu olduğu bulundu jüri sonra nakit yığını ödeme emri verildi. Mformation hala itiraz ve böylece eğlenceli olabilir ve sıfırdan başlamak için yeni bir deneme neden kapsamı vardır.


Olympus 57.000.000 $ tasarruf zararı, güçlü yen ve azalan kompakt fotoğraf makinesi pazarında askıda

Olympus 57.000.000 $ tasarruf zararı, güçlü yen ve azalan kompakt fotoğraf makinesi pazarında askıda
Olympus 2012 yılının ilk çeyreği için 56.700.000 $ zarar bildiriyor. Onun da coveted tıbbi görüntüleme kol karlı kalır, onun yaşam bilim ve endüstriyel birim kemer sıkma kurumsal sayesinde yaşadı. Şaşırtıcı olmayan, düşük seviye kompakt kamera pazarının daralması, ancak satış OM-D E-M5 LAK yüzde 50 artarak, kayıplarının bir kısmını telafi ve 89.000.000 $ son çeyreğinde bu birini yılında 19 milyon işletme kayıplarını azaltır. Onun çoğu gibi Japon rakipleri , aynı zamanda bulduğunu güçlü yen verimlilik dönüş, yakında değiştirmek olası değildir bir eğilim bastırmış.

Birlikte klavye ve USB adaptörü ile $ 249: Galaxy Tab 2 7.0 Öğrenci Sürümü Best Buy bekleniyor



Ford C-MAX Hybrid yönüyle 47MPG için anma, C-MAX Energi EV modunda 85MPH vurur

Ford CMAX Hybrid şehir ve hem karayolu üzerinde 47MPG için anma, CMAX Energi EV modunda 85MPH vurur
Için bekleme Ford C-MAX Hybrid uzun bir olmuştur ve sürüş genel anahtarları bir dizi gerçekleşmeden önce biz hala düşene kadar bekleyeceğim. Den arada, işte iyi bir haber EPA ne kadar uzak olduğunu merak gezginler için hibrid MPV olan birleşik gücü devam edecek. Oldukça mesafe olmalıdır: şimdi teyit yakıt ekonomisi değerlendirmesi o şehirde koyarak veya otoyol seyir için olsun, bir daha da 47MPG olduğunu. Ford biraz daha pahalı olan Toyota, üzerinde bir kenar binmek onun 25.995 $ vererek rakamları hakkında karga istekli daha fazladır Prius V kentsel alanlarda 40mpg karayolu uzanıyor ve eğimleri üzerinde 44MPG dalgalanmalar. Erken zafer geçit töreni de, C-MAX Energi ile devam ediyor - plug-in hibrid varyant düzenli Hybrid veya Prius plug-in ya da daha saf EV sürüş, ya da daha hızlı daha 20MPH bir tempolu 85MPH zirveye ulaşır yapabilirsiniz. Toyota piyasadaki bir araca sahip olmanın önemli bir miktar daha avantajlıdır. Melez bir aile hauler taahhüt henüz edenler olsa da, onların sabır onlara bazı ekstra verimlilik ve hız kazanabilirsiniz bilmek mutluluk duyacağız.


Galaxy Not 10.1 sadece raflardaki yerini zaten kökleri olmalı dedi

DNP Galaxy Not 101 corroboration için çevresinde çok değil, zaten kökleri olmalı dedi
Samsung'un piyasaya sunduğunu duyurdu Sadece iki gün sonra Galaxy Not 10.1 (ve kaynak kodu ), zaten köklü anlaşılmaktadır. Zedomax adlı bir XDA kullanıcı daha sonra geleneksel ODIN moda superuser'd sürümünü yüklemeden, stok Avrupa firmware içine kök enjekte edilerek Feat çıkardı iddia ediyor. Olağan ile bricking uyarılar, bu görünüşte hala ana şirketin OTA güncellemeleri alırken sen, kalem etkin canavara onaylanmamış uygulamaları yüklemeye başlamak izin vereceğim. Biz kendi kendimizi bunu doğrulamak isterim GT-N8000 , fakat biz henüz bir yok - ve ne başkasının zor yapar, bu nedenle tedaviye başlamadan önce bunu onaylamak üzere diğer bazı cesur ruhu için beklemek isteyebilirsiniz.

OUYA Kullanıcı Kickstarter finansman tamamlandı: kaldırdı üzerinden 8.590.000 $, Mart ayında sevkıyat başlar

Bu bir şal var! Ve - söylemek yeterlidir, bir oldu nispeten kısa ama şaşırtıcı verimli bulunuyor başlangıçta rekor - fon işletilen OUYA , kırılabilir, Android tabanlı oyun konsolu. Ilan edilmeye yana çalışmak için sadece 29 gün ile, Yves Behar -tasarlanan sistemin kendi resmi 01:00 ET fon süre bugün (Aşağıdaki nihai taksitli bulabilirsiniz) itibariyle Kickstarter üzerine hemen altında 63.300 destekçileri üzerinden 8.580.000 $ sayesinde komisyonlu etti .
Geliştirici sürümleri için tercih edenler destekçileri çoğunluğu Mart 2013 gibi erken bir konsol almak gerektiğini, ancak Aralık ayında kendi birimleri ile tinkering başlatmak mümkün olacak. Kickstarter çoğunluğa kaçırdınız? OUYA Nisan yakın kapısına varmak için bu birimlerin bekliyor, yakında web üzerinden halktan ön sipariş almayı planladığı, çünkü üzülmek yok.
Sayılar elbette resmin sadece bir parçasıdır. Hatırlayacak olursanız, OUYA hızla OnLive, Square Enix, XBMC, VEVO ve benzeri şirketlerin ortaklıklar ile ilgili bir takım edinilmiş Robotoki - ve bu yeterli değildi, sanki daha dün Namco Bandai ve Plex resmen içerik sağlayan katıldı parti de. Dahası, şimdi her konsolda bu dört kadar destek olduğunu biliyorum touchpad donanımlı kontrolörleri yerel çoklu eylem. Hatta tüm bu ile, bu hikayeyi çok üzerinde, Joystiq noktaları olarak dikkat dan Julie Uhrman ve şirket "söz", resmi açılıştan önce daha güncellemeleri var. Doğal olarak, hala OUYA Kullanıcı (gerçekten) küçük, nasıl görülecektir Tegra 3 -powered yer kaplayan oyun içinde üç büyük karşı yaşayacağından, ama biz konum iyimser .
Final, seri üretilen ürün aylar hala olsa da, bu arada aşağıda şık destan modülünde OUYA tüm golleri bir recap bulacaksınız. Ayrıca Joystiq adresindeki arkadaşlar kadar vurabilir burada bugüne kadarki başarıları hakkında şirketten ekstra fikir için.
Güncelleme (01:15): çekim vurmak sıfır rağmen, hala rehin 01:00 tarihine geçmiş kabul ediliyor görünür - daha hızlı olacak! Yakında vaadinde resmen durdurulur olarak tekrar numaralarını güncelleştirmek için emin olacak.
Güncelleme 2 (07:30): Bu biraz zaman aldı, ama OUYA Kullanıcı Kickstarter resmen bir daha rehin kabul etmiyor. Son numaraları? 63.416 destekçileri 8.596.475 $ nihai toplamı yükseltmek için yardımcı oldu.

Nikon Coolpix L610: AA-powered, 1080p destekli 249 $ nokta ve ateş

DNP Nikon Coolpix L610 249 $ bir AApowered, 1080pcapable pointandshoot
Bir amiral gemisi değil, ama Nikon'un yeni Coolpix kesinlikle birçok için fiyatlandırma açısından tatlı yerinde vuracaktır. Coolpix L610 AA'ler bir çift güvenmek için uzak özel hücreleri yıkan bir giriş seviyesi kompakt. Dünya gezginler bir elektrik prizine dışında herhangi bir köşesinde dükkanında bu bir paket bulmak daha kolay olduğunu iddia edebilir ve sadece bir kaç seçkin uygun olsa da, biz AA fikri tamamen kenara attı edilmediğini memnunuz. Özellikler-bilge, bir 16 megapiksel BSI (Arka aydınlatmalı) CMOS sensörü, 1080p film modu, 3-inç arka LCD, optik VR görüntü stabilizasyon, HDMI soketi ve 14x geniş açı zum objektif bakıyoruz. Bu arasındaki oturmak için tasarlanmış P510 ve P7100 249 $ fiyat soran az darn cazip görünen bir yeni model tasarımı ile, büyüklüğü açısından. İlgilenenler için, bir kırmızı, siyah veya gümüş motif giyilmesi Eylül ayında raflarda.

Nikon 1 J2 aynasız fotoğraf makinesi: küçük kontrolü tweaks, $ 549, Eylül ayında gemi

DNP Nikon 1 J2 aynasızlar kamera küçük kontrolü tweaks, $ 549, Eylül ayında gemi
Nikon bile bir yıl sonra törenle girdi aynasız dünya, o kadar takip veren oldu J1 : bu Nikon 1 J2, ve bu - en azından - yakın evrensel biri olarak nitelendirdi bir fotoğraf makinesi için nazik bir revizyon Daha fazla hayal kırıklığı LAK seçenekleri. Kırıcı, tabii ki, çünkü Nikon. Oldukça açık fotoğraf (yaklaşık bir iki şey bildiği bir şirket D3S / D4 , herkes?), fakat fiyat, performans ve objektif uyumluluğu açısından ıskalamak gibi görünüyordu. J2 ile, bu tür do-ermiş gibi geliyor. Biraz tweaked turuncu renk ve reimagined dış kaplaması dışında, J2 boyutu J1 ile aynıdır. Aynı 10.1 megapiksel CMOS sensör (1 inç), aynı otofokus sistemi ve aynı lens koleksiyonu için destek bulabilirsiniz. Yenilikler yaratıcı seçenek ve P / S / A / M pozlandırma modları erişim çat pat eklemek Modu Seçici arama için eklemeler vardır. Arka LCD çözünürlüğü çift (921.000 nokta için, D4 ile aynı) gördü, ve kamera akıllıca bir 1 Serisi lens dışarı uzanan zaman açın ve ne zaman geri çekilmeden bu depoya kapatmak için tasarlanmıştır.
Belki de en önemlisi, Nikon fiyat soran açısından aynı oyun alanı üzerinde nihayet var. J2 549,95 $ için Eylül ayında satışa sunulacak ve bu J1 ile birlikte aynı 10-30mm f/3.5-5.6 kit objektifi bulunuyor. Hatırlayacak olursanız, J1 kiti fazla 100 $ başlayan, henüz Sony'nin ucuza çok daha az yumruk sunulan NEX-C3 . Canon: Aynı zamanda bir diğer oyuncu J1 yana LAK hareketine katıldığı olduğunu bilmenizde yarar var. Muhtemelen, EOS M hala hemen hemen her şekilde J2 yendi; gerçekten J2 bir revizyon gerekli şey yavan 1 inç sensörü oldu, henüz kalır. Belki de bu çileden dışarı iyi haber J1 hemen uzak olmayacak olmasıdır. Nikon güzel bir indirim büyük olasılıkla, zamanın belirsiz bir süre için mağaza raflarında kalmasını istiyorum doğruladı. Yeterince düşük teklif oldu, bu eksikliklerle birlikte yaşamak daha kolay olabilir.
1 Serisi için; aksesuarlar açısından, Nikon da isteğe bağlı 11-27.5mm f/3.5-5.6 (gemi gelecek ay 189,95 $) tanıtılması oldu. 10-30mm kit lens (kağıt üzerinde) benzer olsa da, bu adam, fiziksel bir boyut ve ağırlık açısından yaklaşık yüzde 30 daha küçüktür. Ve diğer uçtaki, WP-N1 su geçirmez kılıf var. Bu kadar derin bir 140 metre altında-deniz eylem için J1 ve J2 hem kaplamak için tasarlanmış oluyor, ama şaşırtıcı 749,95 $ (!) Fiyat etiketi jeers çekmeye bağlıdır, kıkırdar ve boş bakıyor. Şimdi, liyakat sualtı kılıfları ever "uygun fiyatlı" ama korur donanım daha tam 200 $ Dahası bir muhafaza sunan değil mi? Kuşkulu. Yani biz kesinlikle birini test etme şansını zevk ediyorum, dedi, ama en iyi Nikon'un J1 / J2 o kadar para aşağı plunking önce uzun bir süre seçtiğiniz sualtı kamerası olacak emin olun.

Akamai: pik internet hızları Q1 yüzde 25 yıl için yıllık atladı, Almanya mobil dünya başında

Akamai pik internet hızları Q1 yüzde 25 yıl için yıllık atladı, Almanya mobil dünya başında
Eğer dünyada internet erişim hızları bir bakan sanıyordum Eğer büyük ölçekli yavaşlama , şimdi için sürtünme durdurabilirsiniz. Veri Akamai ortalama hızları sadece 2.6Mbps olduğunu gösteriyor, ancak 2011 başlarında daha iyi sonbahar ve bir fark yüzde 25 üzerinde sağlıklı bir yüzde 14 iyileşme oldu. Ortalama pik internet bağlantı hızları bu yılın ilk çeyreğinde sadece kadar arttığını: 13.5Mbps de, ortalama maksimum bir yıl önce karşı yüzde 10 sezon için sezon artırmak ve aynı yüzde 25 oldu. Liderleri Hong Kong'un yanan 49.3Mbps tipik downlink sonuçlanan, yoğun nüfusu ve yüksek teknoloji bu ideal karışımı ile Asya topraklarında kalır. Akamai 10Mbps minimum "yüksek geniş bant" bağlantı, bir patlama pik hızları büyümenin çok bağlıyor - Danimarka, Finlandiya, Güney Kore, İsviçre ve ABD gibi ülkelerde kabaca ekstra hızlı erişim bunların kabulü iki katına Geçtiğimiz yıl.
Çok yüksek sesle tezahürat önce, mobil hızları hala HSPA rağmen birlikte trudging edilir + ve LTE kendi varlıklarının hissettiriyorlardır işaret ediyorum. Iyi düzenli Amerikan oranı en gelişmiş ülkelerinden bazı gitmek zorunda ne kadar da altını çiziyor ki, 2.5Mbps idi; en tutarlı hız 6Mbps yaklaştığında ismi açıklanmayan bir Alman gemisi geldi. Biz ABD kendi tarafından gidersem düzenli sabit genişbant kalitesini net bir boşluk da var Ulusal Genişbant Planı standartları. ABD genişbant Sadece yüzde 60 küresel saflarında 14. sırada ABD koyarak, 4Mbps işareti bitti. Bu gibi projeler umuyoruz Google Fiber herkesin beklentilerini artırabilir, ama Akamai tam çalışma almak için kısa bir süre kaynak vurabilir.

Ağustos ayında Kore'de başlayan Volte çağrıları desteklemek için Samsung Galaxy S III LTE,

AT & T ve Sprint için Samsung Galaxy S III
Eğer bir LTE sürümünü satın almak bekledi memnun değil misin Galaxy S III ? Samsung daha hızlı hücresel veri ile sürümlerini destekler onaylamıştır LTE üzerinden Ses onlara kalite aramak için bu IP tabanlı destek vererek, uygun donatılmış ağlarda. Rollout başlayacak Kore LTE modeli Ağustos ayında destek almadan - biz şüpheli SK Telecom erken bir ortağıdır burada - çoğunlukla Amerikalı ve Kanadalı sahiplerine yükseltmeleri sınırlamak isteyen yabancı LTE pazarlarda, bir dağıtım izledi. Biz ince az millet eminiz: Hakkında bizim tek vicdan azabı güncelleştirme "LTE cep telefonu üzerinden dünyanın ilk Sesi" Galaxy S III yapar Samsung iddialarını olan LG ve MetroPCS güncel ayak uydurarak hakkında söyleyecek bir iki şey var olaylar.

Hint resmi BlackBerry eavesdropping soğukluğu 'bir çözünürlük doğru gittiğini' olduğu iddia

Hint resmi BlackBerry eavesdropping soğukluğu 'bir çözünürlük doğru gittiğini' olduğu iddia
Ya da en azından, inanıyorum - bürokrasi, Ah, onlarla ilgili olarak eğlenceli onlar bilmeni istiyorum tam olarak ne söyledi konum olmasıdır. Mutlaka fark edeceğiniz gibi - - Hükümet edildiğine Hindistan'da oyunun adı, var RIM ile kavgalı Waterloo firma şifreli e-postalar ve BBM mesajları izlemek için bir araç sunarlar ısrarı yıldır. Bu ilgili olabilir bir vahiy olarak Mumbai BlackBerry sunucularını , Bilgi Teknolojisi Hindistan'ın Bölümü R. Chandrasekhar "konusu bir karar doğru gidiyor." iddia etti Bunu izleme zaten yürürlükte olup olmadığını bilmek zor olsa da, Chandrasekhar, "Kanun uygulayıcı kurumlar ne gerek elde edersiniz." Sözlerine ekledi Bir diğer bilinmeyen RIM, bu gelişmelerde rol oynadı olup olmadığıdır. Onun parçası için, şirketin iddia, "RIM, farklı ülkelerin özel indirimler içermez yasal erişim gereksinimleri için tutarlı bir küresel standarda sahiptir." Her şey artık sizin için anlaşılmaz ise Yani, sadece hatırla: nasıl gibi sorumlu olanları bu.

GNOME OS detaylı planları: masaüstü bilgisayarlar ve tabletler ve akıllı telefonlar, ah!

GNOME OS oh my, ayrıntılı masaüstü bilgisayarlar ve tabletler ve akıllı telefonlar planlıyor! Bu GNOME kendi dağıtımı paketlemek için planlanan devs Linux zor bir sır, ama biz çok fazla bilgi duymadım. Şimdi Allan Gün, arayüz ve UX tasarımcılarından biri değil, sadece gol, ama hareket arkasındaki mantık anlattı. Vakıf bir kaç şey, aralarında baş tabletler ve akıllı telefonlar doğru hareket GNOME hayatta kalmak için umut, daha fazla parmak dostu olmaya ihtiyacı anlamına gelmesidir gerçekleştirmiştir. Yani masaüstü ortamı mutlaka iOS ve Android almaya bakıyor anlamına gelmez. GNOME OS kullanıcı deneyimini rafine ederken, ilgili SDK ve API istikrarı hedefi ile, geliştiricilere yönelik olacak. Bu sadece UI tweaks, ancak yeniden çekirdek uygulamaları ve anlamı "içeriğe erişmek için yeni bir model." Bir hızla gelişen piyasa (ve onun içi için Ubuntu kaybı karşısında alaka korumak için Linux korkusuz çabaları hakkında daha fazla bilgi için Birlik UI) kaynağı kadar vurdu.

Lenovo'nun ThinkPad T430u Ultrabook sonunda 779 $ için bu ay gelen

Hatırla Lenovo ThinkPad T430u ? Iş kullanıcıları hedefleyen Ultrabook (ve Thunderbolt portu ile ilk PC'ler biri, biz ekleyebilirsiniz)? Sizin radar düştü, biz gerçekten hata değil mi: o (: yedi ay önce okuma) CES tüm yolu geri açıklandı. Zamanda, Lenovo'nun o Q3 kadar gemi olmaz bizi uyardı, ve aslında, o 779 $ 'dan başlayan, daha sonra bu ay satışa hakkında. Bir tazelemeye ihtiyaç durumunda, bu gerçekten kelimenin Ultrabook anlamını test etmek için ilk gördüğüm ultraportables biriydi: bu 8GB'a kadar, bir 14 inç (1366 x 768) ekran ve Ivy Bridge işlemciler sunulacak RAM, HDD ya da 128GB solid-state sürücü ve video belleği 1GB ile isteğe bağlı NVIDIA GeForce GT620M CPU bir seçim. Bütün bir on 1.400 $ harcama kendilerini getiremiyor yol savaşçıları için kötü bir önerme değil, söyledim X1 Karbon .

Windows için Google Chrome daha güvenli Flash player alır, kullanıcıların tarama sanal güvenlik ağı verir

Windows için Google Chrome daha güvenli Flash player alır, kullanıcıların tarama sanal güvenlik ağı verir Krom 21 döndü geçen hafta ve bu yeni sürümü, Google'ın tarayıcısında Flash videoları oynuyor imal edilmiştir daha güvenli ... Windows kullanıcıları için, zaten. Kadar bu son sürümü, bir sanal Windows için plug-in Adobe Flash Player koyar Krom 20 Linux için yaptım . Bu Sandbox Chrome'un son derece sağlam yerli versiyonu gibi "güçlü" olduğunu - hatta Windows XP - hangi Flaş kaynaklı kötü amaçlı yazılım Microsofties zarar anlamına gelir. Flash Player plug-in güvenliğini sağlama çalışmalarının iki yıl sonucudur ve mümkün yapıldı mimarisi eklentisi yeni Adobe ile birlikte geliştirilen Google. Güvenlik faydaları yanı sıra, mimarisi, yumuşak kayma ve hızlı Flaş render için Flash çöker ve GPU hızlandırma yüzde 20 azalma yoluyla performans artışı getirdi. Hemen iyi haber Windows kullanıcıları için ise Ve, Google OS X için bir liman işleri olduğunu bize güvence verdi ve yakında Mac versiyonu gemi umuyor.

Lenovo ThinkPad Tablet 2 resmi: Windows 8, NFC ve parmak izi okuyucu, Ekim ayında geliyor

Lenovo ThinkPad Tablet 2 resmi bir Windows 8, NFC, bir parmak izi okuyucu ve opsiyonel bir klavye
Eğer dikkat ediyor ise, Lenovo readying biliyordu sadece ThinkPad markalı Windows 8 tablet , ancak muhtemelen zaten çok, tüm sızan özellikleri fark ettim. Gerçekten de, ilk bu şey gördüm Lenovo cihazın özellikleri en gizlemeye özen, bize oldukça hands-off dikizi verdi Computex fuarında tüm yolu geri. Daha sonra, bu kadar açık FCC içinde ve resmi belgeler bize barut aslında oldukça kısa bir süre geldikten olacağını bildirir.
Ve işte! Daha önce de bildirildiği gibi, bu Windows 8 ve Intel Atom işlemci çalıştıran bir 10-inç barut olduğunu. Ve evet, o anki yerini alacak ThinkPad Tablet Android çalışır. Diğer önemli özellikleri bir 1366 x 768 IPS ekran, 10 saat batarya, opsiyonel 3G / 4G, mikro-HDMI çıkışı ve 2MP / 8MP kamera bir çift vardır. Çoğunlukla, bu hücresel bağlantı HSPA + şeklinde olacak ama ABD, en azından, tablet, AT & T'nin LTE ağı mevcut olacaktır. Biz daha yeni sızıntıları öğrendiği gibi, bu 9,8 mm kalınlığında bir tablet tablet üzerinde bir yuvaya istiflenmesi edilebilir bir parmak izi okuyucu ve bir kalem ile birlikte, bir NFC radyo için oda yapar. Ayrıca, buna da üç USB portu, HDMI çıkışı ve bir Ethernet girişi olan bir rıhtım olarak, opsiyonel bir klavye ile birlikte satılacak.
Biz bilmiyoruz? Bir şey Fiyat. Şimdiye kadar, Lenovo, yalnızca Windows 8 ne zaman tablet, Ekim ayında satışa sunulacak diyor nakliye başlar . Şu an için, biz bu gece duyurusu öncesinde aldı, bazı eller fotoğrafları ile birlikte izleme keyfi için parlak basın shot karışımı var.

Ahududu Pi bitmiş Gertboard I / O genişletici, devir yaratıcı motorlar ( ön siparişleri, şimdi videoyu açmak Güncelleme) kızdırır

Ahududu Pi bitmiş Gertboard IO genişletici, devir yaratıcı motorları kızdırır
Ahududu Pi Gert van Loo I / O genişletici Ahududu Pi doğrudan yönetmek olmadığını görevler üstlenmesi ışıkları, spin motorlar ve aksi yanıp vaat ediyor: sadık neredeyse kadar ana cihazın kendisi gibi Gertboard sabırsızlıkla edilmiştir kendi. Biz geç 2011 yılından bu yana proje üzerinde çalışmalarını gördüm de, genişleme artık yeni bir teaser sonrasında gerçeğe daha yakın olarak görünüyor. Zarif tasarımı en büyük çimdik bir ile orijinal PIC denetleyici yerini Arduino zaten çok kırılabilir, minyatür bakıyor olacağını kalabalığa tanıdık bir unsur şüphesiz - enerjili çip Linux bilgisayar. Gert üç fiziksel buton getirdi ve dönüştürücüler iki kanallı analog-dijital ve dijital-analog olmasına rağmen, başka her şeyi, bir arıtma olduğunu. Biz bu hafta tam hikaye öğreneceksiniz ve o zamana kadar hepimiz hayal edecem Eğri tutulmuş bir Arduino projeler biraz Ahududu Pi yoldaşlık ile daha iyi yapılmış olabilir.
Güncelleme: bekle kısa olduğu ortaya çıktı ve kendi bazı lehim yapmaya hazır tarafların artık element14'te TL 30 Gertboard ön-sipariş edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Ahududu Pi blog (2) denetleyin veya aradan sonra gömülü Sayın van Loo kendisi ile bir video röportajda bakın.

Bu Modem Dünya şudur: Merak Fanboy öldürüldü

.

DNP Bu Modem Dünya konumundadır
Usain Bolt hızlı. Gerçekten çok hızlı. Yani hızlı, aslında, hepimiz onun ilginç kişiliğini çok düşkünüm ve o Jamaika geldiği gerçeğini kazmak. Hepimiz Bolt fanboys konum.
Olimpiyatlar insan vücudu ve ruhu bir kutlama olarak dünyaya, barışçıl bir yarışma her iki yılda dünyayı bir araya getirmek ve bize kendi ülkeleri için bir ruhlu, huzurlu ilahiyi milliyetçiliği dönüştürmek için izin. O başka bir sporcu onu altın madalya aldı olarak bitirmek için Amerikan ulusal marşı için beklemek olayı durduğunda Usain Bolt yarış sonrası bir röportaj sırasında Olimpiyat ruhunu görüntülenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder