Translate

Popüler Yayınlar

1 Ağustos 2012 Çarşamba

US Cellular, $ 180, bugün Motorola heyecanlandırıyorsun 2 başlattı 3 Ağustos tarihinde XT Defy

US Cellular, $ 180, bugün Motorola heyecanlandırıyorsun 2 başlattı 3 Ağustos tarihinde XT Defy
Lansmanı ile Atrix HD Bir kaç hafta önce, Motorola'nın iki yeni cihaz başlatarak bina momenti devam ettirmek için bakıyor US Cellular bu hafta. Birincisi kadar, bariz heyecanlandırıyorsun 2 takip bölgesel taşıyıcı sürümüne Foton 4G . Mevcut itibaren online bugün ve yarın mağazalarda, yeni heyecanlandırıyorsun Dondurma Sandviç, 4.3-inç ColorBoost panel, 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, Kevlar destek, 1080p video yakalama alma yeteneğine sahip bir 8MP arka kamera, terbiyeli ince profili yer alacak (8.4mm) ve Atrix HD ve Droid RAZR gördüm ne benzer bir sıçrama kalkanı. USCC sitesi olduğu fiyatlandırma konuma göre değişebilir söyler iken, sonra $ 180 oluyor heyecanlandırıyorsun 2 gibi görünüyor 100 $ posta-içinde indirim ve zorunlu iki yıllık bağlılık.
Motorola'nın cephanelik saniye cihazı, XT Defy Ağustos 3rd başlatmak kaynaklanmaktadır. Biz dünyanın diğer bölgelerinde bu model arazi gördüm, ama bu (sizin saymakta sürece ABD'deki büyük bir mobil operatör isabet oldu ilk kez Cumhuriyet Kablosuz bir rakip gibi). XT, IP67 dayanıklılık katsayısı, 3.7-inç FWVGA (854 x 480) Gorilla Cam, Android 2.3, bir 1700 mAh pil, 720p video kaydı ile 5MP kamera ile ekran, 1GHz işlemci özelliği, sağlam tarafta biraz daha fazla olduğunu Defy ve 512MB RAM. Biz hala fiyatlandırma US Cellular bir haber bekliyoruz, ama biz orta sınıf olmak için bekliyorlar.

Microsoft Windows 8 üretim için serbest bırakıldı onaylar, OEM iş ortakları artık son kodu var

Microsoft Windows 8 üretim için serbest bırakıldı onaylar, OEM iş ortakları artık son kodu var
RTM. Sokaktaki adam için, bu üç harf fazla anlam ifade etmeyebilir. Microsoft'un bir sonraki işletim sistemi için dört gözle bekleyenler olanlar için, kutlamaya değer bir kilometre taşı var. Microsoft bugün onaylamıştır Windows 8 ile OEM ortaklarına son kodu kapmak ve kuvvetle başlayan cazip olacak sistemlerinde uygulanmasına başlamak sağlayan, imalat yayımlanmıştır 26 Ekim .
Eğer belirli bir yaygınlaştırma ayrıntılarını merak ediyorsanız, buraya. 15 Ağustos başlayarak, devs kendi MSDN aboneliği ile Windows 8'in nihai sürümünü indirmek mümkün olacak, ve BT organizasyonları Windows 8 test artılarını kendi TechNet abonelikleri aracılığıyla Windows 8'in nihai sürümü erişmek mümkün olacak. 16 Ağustos'ta, Windows için var olan Microsoft Yazılım Güvencesi ile müşterilerine Toplu Lisans Hizmet Merkezi (VLSC) aracılığıyla Windows 8 Enterprise sürümünü indirmek mümkün olacak. Ayrıca o gün, Microsoft İş Ortağı Ağı üyeleri Win8 erişimine sahip olacaktır. Yazılım Güvencesi olmayan Volume License müşterileri 1 Eylül'de Microsoft Toplu Lisans Bayiler aracılığıyla Windows 8 satın almak mümkün olacak ise 20 Ağustos tarihinde Microsoft Action Pack Sağlayıcıları (MAPS), mal erişim alırsınız.

Mavizon Mavia izci son anda ön sipariş ulaşır, araba ve iPhone yakın arkadaşlarım yapar

Mavizon Mavia, son anda preorder ulaşır masaüstü ve iPhone tarafından araba izler
Onun için Mavizon planları hatırla Mavia araç takip cihazının yaklaşık iki yıl önce (eski Autobot)? Şirket bazen 2012 yılında durumu söz ve biz ön sipariş için hazır araba arkadaşı ile ciddi olarak buradayız. Iş modeli ancak, 2010 yılından bu yana önemli ölçüde değişti. Bu ucuz bir Bluetooth cep için ön 169 $ var OBD-II kapısından ilk yüz için $ 99, ya da iki paket için 299 $ - - periferik ama tam izleme hizmeti her yıl 5 $ bir ay veya 49 $ mal olacak. Sıçrama yapanlar sıra kurmak olarak araba yaşam belirtileri bir görünüm elde edebilirsiniz geofenced , bildirimleri uzun vadeli performansını izlemek ve bir arkadaşının kahve dükkanı check-in doğaçlama yol tarifi alabilir. Mavia adet ilk parti birkaç hafta içinde elinizde olur, bize söylendiği, hem tarayıcı gibi iPhone tabanlı uygulamalar kanatlarında bekliyor olmalıdır.

John Carmack destekli Oculus Rift VR proje hit Kickstarter, geliştirici kit 300 $ 'dan başlayacak

John Carmack Kullanıcı Oculus Rift VR proje hit Kickstarter, geliştirici kit 300 $ 'dan başlayacak
Biz duyduk , geçen ayın sonlarında John Carmack destekli Oculus Rift VR kulaklık artık herhangi bir gün Kickstarter isabet olacağını, ve bugün, o gün olduğu ortadadır. Proje sadece 250.000 $ bir gol ile kalabalık finansman sitesinde başlattı. Takım (şirket kurucusu Palmer Lucky liderliğindeki) kulaklık $ 15 ve $ 25 (veya basit bir teşekkür için $ 10) için poster ve t-shirt ile başlayan, ve tabii ki, kendisini çeşitli rehin seçenekleri sunuyor, bu ulaşmak için başlangıçta olduğu Sadece bir geliştirici kit olarak sunuluyor. Ayrıca Doom 3 BFG bir kopyasını içerir ve (imzalı kitleri ve komple bir paket de mevcuttur) Aralık ayında satışa bekleniyor, geri 300 $ size koyacaktır. Bunlar hareket eden, hızlı, aynı zamanda 275 $ çalıştırmak 100 demonte prototip kitleri, biri dolanabilir ve bir ay önce Kasım ayında yollayabilirsiniz. Bu geliştirici okunur durumunu havaya rağmen, proje dışı etkileyici bir başlangıç ​​için zaten - bu yazı olarak $ 50,000 kaldırdı oldu. Sen aradan sonra projenin her zamanki video tanıtımı bulabilirsiniz.

Nokia Drive isimli navigasyon incelemesi: bir off-grid-spin Lumia 900 alıyor

Bir offthegrid spin Lumia 900 alarak Nokia Drive isimli navigasyon incelemesi
Ben yıllardır onun hakkında övgü söylemiyor ettik, ama ancak şimdi sanayi düşünce aynı trene biniyor gibi görünüyor. Bu sadece benim doğal olmayan seyahat hayranlığı veya kaybolmadan bir tamamen sağlıklı bir korku olabilir, ama bir mobil cihaz seçerken isimli navigasyon uzun zamandan beri benim için öncelikli olmuştur. Ya da, daha da önemlisi, bir mobil işletim sistemi. En uzun süre için, iOS Google Maps Navigasyon yalnızca ikinci mevcut olması nedeniyle Android için elimi zorla, hatta çevrimdışı değil iken, hala uzak, sistem entegrasyonu, harita güncellemeleri ve genel açısından herhangi bir diğer yönlendirme uygulaması aştı silkiness.
Hatta bizim kadar uzanan 2010 mobil GPS atışlarında , Nokia, bir oyuncu olmuştur. O zaman, bu veri gerekli bit yolda tutmak için bu ho-hum alternatif bir lejyon arasında tek meşru çevrimdışı çözüm sunan, takımını lider kıyafeti Ovi Maps oldu. Ama açıkçası, Nexus genel yarar açısından biri, bu yüzden begrudgingly, ben bir kenara itti benim kadar gösterilebilir Nokia'nın istikrarlı bir Symbian cihaz yoktu. Sonunda, Google geldi ve önbelleğe eklendi etkili olan en kısa sürede bir hedefe takılı olarak yol boyunca tüm yönlendirme rehberlik indirilen yolları için. Katil, ancak hiç sinyal düşmesi gerektiğini yolu uzak veering kibar etmiyordu. Kapatın, ama sigaram yok.
Hızlı ileri bugün ve Google Maps Navigasyon zaten var ettik çevrimdışı modunda çalışma + cihazları Android 2.2 için. Ayrıca, şirketin Brian McClendon itiraf Haziran ayında 2012 olarak bizim için 'Haritalar' olay bu iOS (ve potansiyel olarak diğer platformlarda) app tüm özelliklerini sunmaya "kararlı" oldu bu. Ama şimdi ve burada bir şeyler bulmak için benim aceleyle, ben son zamanlarda rehberlik Lumia 900 döndü. Kelimenin tam anlamıyla. Geri Mart ayı sonunda, Lumia münhasır Nokia Sürücü uygulama kazanmıştır tam çevrimdışı erişim ve ben Amerika'nın en uzak yerel bazı yoluyla 1.900 millik trek gezinmek için sadece cep telefonu kullanmak istedi. Bu nasıl gitti? Öğrenmek için aradan sonra bize katılın.

Ahududu Pi Dondurma Sandviç kalkar ve çalışan, lezzetli geliyor

Ahududu Pi, Android 40 ve çalışıyor alır büyük şirketler embarrasses
Çalışmaları Ahududu Pi sadece durmaz ve programlama kutusu resmi blogundan son haberleri onun zaten Google'ın (var yani ikinci ) yeni Android tekrarında tamircilik oyuncak çalışıyor. Bu erken sürüm bildirildi yerde zaten donanım hızlandırmalı grafik ile sorunsuz çalışırken, bir geliştirici hala AudioFlinger, Android doğal ses yazılım desteği eklemeye çalışıyor. Bu Ahududu aromalı Ice Cream Sandwich görünüşte bir çekirdek ve henüz kamuya açık değil VideoCore ikili görüntü hem de çalışır. Takım hala kullanıcılarına kaynak imkanı sunar önce iki kod satırı tek bir varlık sarılmış olabilir mi içine bakıyor. Aradan sonra hızlı bir video soğuk prova nasıl deneysel eşleştirme ücretleri bakın.

CarBot size savaş modu olan kin yerleşmek sağlar

CarBot CarBot size savaş modu olan kin yerleşmek sağlar
Eğer biraz daha kendi robotlar tercih ederseniz karasal veya yangın - - Arkadaşları, Danışma Evcil 'CarBot, labirentine gidin, hile yapmak bir adamcağız, ile yarış var. Araba edilebilir kontrollü bir iOS ya da Android Aygıt kurulu ücretsiz bir uygulama ile, ve çoklu oyun modları dışarı Duke dört oyuncuya kadar izin verir. Mayhem sevenler için en popüler freestyle ve sürüklenme 'n' ırk seçeneği için bir kişilik modu ile birlikte onları devre dışı bırakmak için rakip araçlarda yangın sağlayan "savaş", olabilir. Küçük tekerlekli botlara nesneleri önlemek için kendi kızılötesi sensörler kullanmak hangi bir labirent modu, şirkete göre "askeri hassas," bile var. Dahili pil USB tabanlı meyve suyu her 45 dakika için Çalma süresi 25 dakika verecek ve her CarBot 30 $ geri koyacaktır. 

Retina ekran MacBook Pro için Added yapılandırma seçenekleri baz model dışarı max izin

Retina ekran MacBook Pro için Added yapılandırma seçenekleri baz model dışarı max izin
Temel için 2199 $ MacBook Pro Retina ekran ile kesinlikle herhangi bir dizüstü ödemek için bir çok şey, ama bir sonraki modeli tüm yol gitmeden bir kaç daha fazla özellik eklemek isteyenler bugüne kadar bir çok seçenek olmadı. O değişen gibi Yani şimdi bellek çift mevcut birine ek olarak Apple'ın çevrimiçi mağaza üzerinde gösteren işlemci ve depolama için yapılandırma seçenekleri ile olsa da, sanırım - icar, örneğin, aynı zamanda bir atlama olmadan işlemci yükseltmek büyük SSD (veya tersi). Onlar çıktı ve (depolama çift 500 $ fiyat da merakla yüksek uç aynı 2799 $ ucuna getirir bu sabah siteden birkaç kez ortadan kayboldu ettik bu seçenekleri olsa da, henüz oldukça emin bir şey değildir da) daha hızlı bir işlemci ile birlikte gelir modeli. Taktıkları durumunda sizi haberdar edeceğim.

Lenovo, Windows 8 ThinkPad Tablet 2 gözlük ucu NFC, klavye dock, yavan adı sızdırılmış

Görüntü
Geri Haziran ayında Computex fuarında, biz harcamak için var biraz kaliteli zaman Lenovo'nun önümüzdeki Windows 8 tablet ile - sonra çok uzun değil, FCC yanı sıra, benzer bir specked cihaz etrafında oynamak var. Şimdi, bazı sızdırılan bilgiler sayesinde, biz çok tanıdık görünüyor şirketten bir barut görüyoruz. Spec levha göre, hangi Apple'ın iPad ile ürün kafa kafaya karşılaştırır, Windows 8 ThinkPad Tablet 2 de dahil olmak üzere, pil ömrü 10 saat ve iki kamera aşan, 10.1-inç 1366 x 768 IPS ekrana sahip olacak Sekiz megapiksel arka biri. Ayrıca gemide NFC ve parmak izi okuyucu, 9,8 mm gövde içine paketlenmiş hepsi bu. Oh, ve Lenovo'nun businessy odak doğrultusunda, biz de alışılmış işaret sopayla tamamlamak, çok ThinkPad görünümlü klavye birimine bir bakış var. Aradan sonra bu göz atın.

Roku Akış hazır cihazlar Insignia, Mitsubishi, Onkyo, Oppo ve diğerleri gelecek Kaynaş

Roku kendi minyatür açıkladı Akış Çubuk CES, ve biz hala kesin bir çıkış tarihi veya fiyat etiketi yok ise, şirketin "Roku Hazır" donanım sunacak üreticilerinin bir listesi üretti. Bu liste Eleman Elektronik oluşur; GlobalVue International, LLC; Haier; Hitachi Amerika, Ltd; Amblem / Best Buy (ki zaten ne olursa olsun-oldu-için-bir kez bu stratejiyi denedi TiVo destekli CTV ); Mitsubishi Electric (TV); Onkyo ve Integra; OPPO ve TMAX Digital, Inc (Apex Digital ® TV'ler). Unuttuğunu durumda, Roku Çubuk Akış içine fişleri MHL sadece HDTV, alıcı veya başka bir aygıt için video beslemek değil-uyumlu HDMI portu, aynı zamanda uzaktan kumanda girişleri ve güç kabul ve internet erişimi için kendi WiFi bağlanmasından getiriyor . Bu şekilde, kullanıcılar gerektiğinde kolayca gelecekte yükseltme, tüm ekstra kablolarını ya da anahtarlama uzaktan kumanda olmadan bağlı bir TV içine bir "aptal" düz panel yapmak için bu tek aksesuar ekleyebilir ve.
CEO'su Anthony Wood olarak belirtildiği önce birkaç gün Roku bugünkü odak eklenti için iyi tümleşik bir deneyim sağlamak için birlikte çalışmaya istekli şirketler bulmaktır. Potansiyel alıcılar için açıkça yapmak, HDTV'lerin, alıcılar ve Blu-ray oynatıcılar gibi Roku Hazır cihazlar sadece onlar uyumlu olduğunu göstermek için bir logo ile damgalanmış olmayacak, bazı dongle Onun nedeniyle tarih için ayarlanır inç dolu ile gelecek biz Roku Akış Stick ile ilgili diğer ayrıntıları çivilemek kadar "önümüzdeki haftalarda" böylece uzun olmamalı.

CPU ekip başkanı AMD poaches Apple'ın platform mimarisi kurşun

AMD poaches Apple'ın platform mimarisi kurşun
Biz birinin makul yüksek profilli ihaneti sonra varsayalım AMD'nin için kendi Apple , Sunnyvale şirket intikam gerekiyordu. Yani geri ödeme ile mikroişlemci biriminin kurumsal başkan yardımcısı ve baş mimar olarak AMD katılacak Jim Keller, Cupertino artık eski platform mimarisi başkanı, şeklinde bugün açıklandı. Açıklamada, şirketin Keller muhtemelen onun sıkça dedikodusu parçası olarak ", düşük güç tasarımı uzmanlığı" onun yararlanarak olacağını söyledi ARM planlar . Keller daha önce de tasarım bölümü başkan yardımcısı olarak çalıştı PA Semi o iPad, iPhone ve Apple TV içindeki işlemcilerin gelişiminde önemli bir rol oynadı Apple kat getirilir önce. AMD, masaüstü ve dizüstü alanı hem de Intel ayak uydurmak için düşük güçlü mobil çipleri içine bir hamle mücadele daha savmak için bir plan olabilir korkunç gün . Aradan sonra PR göz atın.

Artık Amazon Instant Video iPad uygulaması, iPhone ve iPod Touch hala isteyen bıraktı

Artık Amazon Instant Video iPad uygulaması, iPhone ve iPod Touch isteyen kalır
Bir gün onun yükselttikten sonra bulut müzik çalar, Amazon App Store'a iPad için yerel bir Amazon Instant Video uygulaması (henüz iPhone veya iPod Touch) teslim etti. Bu akış erişimi olan Başbakan Instant Video aboneleri için, hem de indirilen veya video on-demand akın etti. Diğer önemli özellikleri erişimi içerir çıkar / kuyruk ve bir gün geçirin Sezon ile abone herhangi gösterileri otomatik erişim TV'de onlar hava sonrası. Ücretsiz app iTunes Ancak aniden ortaya gibi, şimdi saklamak mevcuttur Apple TV Hulu Plus, biz henüz paylaşmak için herhangi bir resmi PR yok dün.
Biz onunla uğraşmak için bir şansı vardı ve biz demeliyiz, Amazon gerçekten sonra geliyor Netflix bu bir. Uygulaması sorunsuz ve video oynatıcı kendisini sadece çıplak kemikleri iOS tedavisi alırken, app her parçası çıkar dahil olmak üzere, cilalı görünüyor. Eğer abonelik üzerinden şeyler izlemek ve sorunsuz bir şekilde satın alma veya bireysel kiralama (aslında VOD içeriği göz, ya da satın almak veya uygulama içinde onu satın alamayacağı önemli uyarı ile kullanılabilir taze / premium içerik atlayabilirsiniz gerçeğinde ekle kendisi) ve orada devam eden ciddi bir rekabet var.

NTT DoCoMo, Fujitsu ve NEC sevgi ve LTE ortaklığı yeniden alevlendirmek, Samsung ve Panasonic yağmurda bıraktı

NTT DoCoMo, Fujitsu ve NEC sevgi ve LTE ortaklığı yeniden alevlendirmek, Samsung ve Panasonic yağmurda bıraktı
Huysuz -tekrar , off-tekrar arasındaki aşk ilişkisi NTT DoCoMo , Fujitsu ve NEC başka bir yön aldı. Samsung ve Panasonic birlikte ortak bir LTE platform oluşturmak için bir ortaklık çözüldükten sonra, üçlü mum ışığında bir akşam yemeği yerken, onların sevgi canlanan var. Çete, Access Network Technology, inşa etmek için bir girişim nakit için beklemek, tabloya kendi Ar-Ge ve IP knowhow getiren her parti ile akıllı telefonlar ve tablet için LTE platformları. Için nakit kadar stumping vardır Orada Reddedilen aşıklar hakkında hiçbir kelime Samsung ve Panasonic ekip-up hakkında hissediyorum, ama özel bir gözyaşı döken ve eski güzel günleri düşünmek olmasaydı biz şaşırmam.

Mophie en iyi sürmek, eylem kameralar içine iPhone'lar dönüşür özel uygulaması ile gelir ve 130 $ başlar

Mophie en iyi sürmek, eylem kameralar içine iPhone'lar dönüşür özel uygulaması ile gelir ve 130 $ başlar
Orada iPhone aksesuarları günümüzde harcıâlem olduğu hiç şüphe yok, ama her şimdi ve sonra biz şiddetle periferik paketinin diğerlerinden öne bir veya iki rastlamak. Nerede İşte Mophie Kullanıcı şirketi işaret hızlı var gibi - ve - ağır bir isteka alır Yeni tanıtılan atlatmak açıkça, hangi gelir GoPro eylem atıcılar . Kenara Tüm ilham olsa da, iyi sürmek iPhone arkadaşı Mophie bu yoğun, acele dolu maceralarını sırasında cesur halk yardımcı olmak için su geçirmez ve darbeye dayanıklı koruma özellikleri sistemi entegre bir polikarbonat halinde sunan / montaj ile güzel kendi başına iyi yığılmış var. Ayrıca, Mophie Kullanıcı donanım ötesinde şeyler alarak ve aynı zamanda atlatmak birimi boyunca çifti için ücretsiz bir uygulama duyurdu; bu insanların bir profil oluşturmak ve diğer biniciler ile video kayıtları paylaşabilirsiniz bir yer verecektir. Kıyafet modelinin fiyatı iPhone 4 / 4S aksesuar bir barışçıl 130 $ başlayan ve etrafında muhakkaktı olmalıdır "Eylül ayı ortalarında." Bu arada aradan sonra ekstra bir pic ve PR doğru farklı bir görünüm ve gelen kesin bir kelime yakalamak ilgilenen herkes için, orada Suyu Paketi yapımcısı.

TAT kurucusu Hampus Jakobsson başlangıç ​​arazi için RIM (: bir darbe olarak değil çok güncelleme) bırakır

TAT kurucusu Hampus Jakobsson başlangıç ​​arazi için RIM bırakır
RIM sadece önlemek için görünmüyor olabilir personel shakeups . Hampus Jakobsson, Astonishing Tribe yılında kurucusu ve önemli bir faktör BlackBerry 10 Kullanıcı arayüz tasarımı, o akıllı telefon üreticisi terk ediyor olacağının sinyallerini vermişti. O ne yaptıklarını söyledi olmasa da O, hareket arkasındaki itici güç olarak başka bir başlatma başlatmak için bir kaşıntı değinir. Emektar RIM de diğerleri onun rolü aldığınızı ve o kapıdan başları gibi o bir kargaşanın bekliyoruz unutmayın hızlı oldu - Biz kesinlikle bu Jakobsson diye terk ediyor hangi iklim farkında olduğunu söyleyebilirim. Güvenceler gerçeğin en azından bir tane var, biz söylemek istiyorum. BlackBerry ile 10 cihaz Ocak ayında ortaya çıkan RIM'in mevcut programa, yazılım zor iş büyük olasılıkla zaten bitmiş olacaktır. Yine de, bazı taraftarların yol gösterici bir ışık herhangi bir followups etkilemeye etrafında olmayacak hayal kırıklığına uğrayacaktır eminiz.
[Resim kredi: Medya Evrim, Flickr ]
Güncelleme: Biz TAT alındığından Jakobsson RIM Stratejik İşbirlikleri bir Direktörü olduğunu öğrendim, o kat getirilen şirketin net BlackBerry arayüz tasarımı üzerinde çalışırken, o işi, kendi yol gösterici olmamıştır. Kalkış hala bir etkisi vardır - bu sadece tasarım değil daha kurumsal seviyede bulunuyor.

Google değişiklikleri duru Mağaza geliştirici kuralları oyna, izinsiz reklamlar yasaklanacak görünüyor

Google değişiklikleri duru Mağaza geliştirici kuralları oyna, Airpush ve KIRF uygulamalar yasaklanacak görünüyor
Google için geliştirici politika tweaked olmuştur Oyun Deposu izinsiz reklamlar, hileli uygulamalar ve açıklık abonelik iptalleri azaltarak bir göz ile. Diğerleri kendilerini geçmek, ya da "kafa karıştırıcı benzer" Apps artık çok Kızgın Byrdz olanlar bin örneklerine veda, çekilecektir. Airpush ve gibi, bildirimleri pencereden Reklamlar KDDI'ye au biri artık verboten listesi üzerine kendi yol yapmak. Ayrıca kullanıcıların kendi aboneliklerini iptal ettiğinizde, bunlar geçerli fatura dönemi için iade olmayacağını açıklığa kavuşturulması oldu, ama dönem sona erinceye kadar ödenen arabalar kornalarını çalıyorlardı almaya devam edecektir. Geliştiriciler artık aykırı bulunmuştur noktası uygulamaları Mountain View Kullanıcı efendiler tarafından çekilecektir sonra değişikliklere uymak için 30 gün var.

FBI sonunda dijital gider, Mulder ve Scully dosya dolapları dışarı atarak başlamak

FBI sonunda dijital gider, Mulder ve Scully nihayet dosya dolapları atabilir
FBI, 12 yaş ve 600.000.000 $ sonra, nihayet Sentinel adlı bir bilgisayarlı sistemin lehine kağıt kayıtları terk etti, duyurdu. Bir tarayıcı andıran, o soru-cevap formları, vaka takip ve büronun ağ üzerinden dosya paylaşımı için bir yetenek sunuyor. Yardımcı yönetmen Jeffrey Johnson en büyük engel Gemide almak için ikna edici kağıt seven ajanlar olduğunu söyledi, sistem ölü ağaçlar üzerinde hala kaybolmamış bulunuyor ilgili verileri ekleyerek, kullanıcıları nag için tasarlanmıştır böylece. Herhangi bir şansla, bazı girişimci genç ajan gerçek yerini bulmak için geniş veritabanı yararlanabilecek Alan 51 .

Dropbox kullanıcı bilgisi çalındı ​​onaylar, yeni güvenlik önlemleri ekler

Dropbox Pro hesapları aynı fiyata iki kat olsun Dropbox son birkaç hafta içinde kendi kullanıcılar tarafından bildirilen istenmeyen bir doğrudan sonucu olduğunu itiraf etti güvenlik ihlali . Her iki giriş adları ve şifreler de dahil olmak üzere bir kullanıcıdan almayan sayıda çalındı ​​Dropbox çalışanı. Bu hesap şirketin ilk etapta Spam neden inandığı şeydir müşterilerinizin e-posta adreslerinin bir listesini içeriyordu. Buna karşılık, onların hesaplarını korumak için bu etkilenen temas ve birkaç yeni güvenlik özellikleri sundu. Bu birkaç hafta içinde gelecek olan iki faktörlü kimlik doğrulama seçeneği ve şüpheli etkinlik için kontrol edecek yeni bir otomatik özelliği içerir. Tek bir sitede ihlali keder bütün bir çağlayan neden olabilir belirterek - Dropbox her zaman yararlı çoklu web sitelerinde şifreleri yeniden kaçınmalarını olduğunu ısıtılması sırasında yeni açılış sayfası da hesabınıza herhangi bir giriş gösterecektir.

Yeni TI güç yongaları evrensel şarj doğru enerji, hareket tasarruf

Yeni TI güç yongaları evrensel şarj doğru enerji, hareket tasarruf
TI sadece yapım işinde değil ARM tabanlı işlemciler . Şirket bileşenleri ve tüm fişleri şekilde yapar. Kendi içinde şeyler arasında geniş repertuarı silikon şarj kontrolörleri . Texas Instruments 'son teklif, UCC28700, bir etkileyici düşük alt-30mW boştayken (beş yıldıza gereksinimleri Avrupa Komisyonu'nun yeni toplantı), çeker, ama bir opto-geri besleme ihtiyacını ortadan kaldıran küçük bir paket içinde yapar sadece devre veya diğer harici bileşenler. İkinci bir yeni kontrolör, TPS2511, 1.2 özellikleri Şarj USB Pil kullanılarak tabletler ve akıllı telefonlar için 5V evrensel sisteme taşıyarak çoklu şarj sorunu ele almaktadır. Bu düşük elektrik faturaları (sözde öyle ise) sadece anlamına gelebilir, ancak çok sayıda cihaz üzerinden kullanılabilecek küçük duvar siğiller olduğunu. 

Kinect Araç güncelleme uzak belleğe fare girdi, fiziksel temas, el hareketlerini dönüyor

Kinect Araç güncelleme fare girdi içine bizim çılgınca hareketleri dönüyor
Microsoft'un kullanarak Kinect bir fare genellikle geliştiricilerin Kutsal Kase kabul edilir yerine, daha önce iyi çalışıyor almak için kesmek ve diğer hileler yaşandı Windows için Kinect hatta bir seçenek oldu. Fransa'da Microsoft, David Catuhe için bir kurşun Teknik Evangelist sadece az derme çatma bir yaklaşım sağlamıştır. Onun Kinect Araç yan projesi için 1.2 güncelleme orjinal pozisyonundan fare çizmek için 'manyetik' kontrolü de dahil olmak üzere, doğrudan fare kontrol kancaları tanıttı. Yeni moda girişi (diğer jestler arasında) kontrol altında tutmaya yardımcı olmak için, Catuhe da avantaj aldı SDK 1.5 kontrol etmek için serbest olduğu el sallanmak oturma ve herhangi bir girdi kabul etmeden önce Kinect bakıyor-olacaktır. Açık kaynak sizce eğer öyleyse Windows yazılım, deney bugün için kapmak için kullanılabilir hands-free bir araba gibi PC masaüstüne kadar ait, şimdi hayalini gerçeğe dönüştürmek için hazır bir yol var ... en azından, size yazmak zorunda kadar.

İngiltere Lordlar Kamarasının Birleşik Krallık TV cep telefonları için açık hava dalgaları tamamen online gitmek ve ayrılmak istiyor

İngiltere Lordlar Kamarasının Birleşik Krallık TV cep telefonları için havasında açık bırakmak tamamen online gitmek istiyor
Lordlar 'İletişim Komitesi Birleşik Krallık tüm Evi TV yayını cep telefonları için kablosuz spektrum boşaltmak için internete taşındı gerektiğini önerdi. Raporunda, panel gibi bir ağ uzun vadede daha ucuz ve daha verimli olacaktır ederken, aynı zamanda ülkenin yeniden inşa kapsamlı gerektirecek bulundu arkaik iletişim altyapısı . Verilen analog-dijital yayına geçiş devam ediyor şu anda, bir başka geçiş timetabled olacak gibi görünmektedir - fiber-optik geniş bant getirerek maliyetleri üzerinden endişeler hala vardır, özellikle de kırsal alanlarda . Planında herhangi bir değişiklik Hükümet tarafından kauçuk damgalanmış olması gerekir, ama onlar iyi gördüm eğer belki daha uygun olurdu 8K Video bu bağlantılardan biri görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder