Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı


Gocen optik müzik tanıma (video hands-on) gerçek zamanlı olarak notlar oynamak, basılı bir skor okuyabilirsiniz

Gocen optik müzik tanıma gerçek zamanlı Handson video notları oynamak, basılı bir skor okuyabilirsiniz
Bizim de katta klasik müzik takılmaları bu kadar sık değil SIGGRAPH , Bach'ın Kantat 147 ayar yıllık grafik fuar Gelişen Teknolojiler salonunda Gocen en küçük masa tarafından durdurmak için yeterli bir neden oldu böylece. İlk bakışta, standında dört Japon erkekler üzerinde bir şey yapıyor olabileceğinden MacBook Pro'lar - ama yakından incelenirse, her biri aynı büyüteç benzeri cihazlara sahip olduğu ortaya çıktı - Orada görünürde bir enstrüman değildi USB üzerinden her dizüstü bağlı. Her kendinden aydınlatmalı el okuyucu Aşağıda notalar küçük yığınlar vardı ve yakında erkekler her çok yavaş bir görünüşte mükemmel yorumuyla oynarken, yan taraftan kendi cihazları hareketli olduğu ortaya çıktı "Jesu, İnsanın arzusuyla Joy."
Gocen olarak adlandırılan proje, bir şekilde kendi yaratıcıları tarafından açıklanan "müzikal performans ve öğrenme müzik için el yazısı gösterim arayüzü." Tokyo Metropolitan Üniversitesi'nde geliştirilen cihazın hoparlörleri bir dizi sonra bir ses mikseri her bilgisayar aracılığıyla gönderilen ve bir optik müzik tanıma (OMR) kullanarak gerçek zamanlı bir (hatta el yazısı) basılı müzik skoru okuyabilirsiniz. Eğer bu, hat boyunca dikey okuyucu hareket ettirerek farklı perdelerde çalınabilir notlar, üzerinde kayarak önce sayfa üzerinde bir enstrüman adı tarayıp onları arayabilirsiniz eğer, müzisyenler - arayüzü tamamen metin ve müzik tabanlı . Kesinlikle yakın zamanda bir orkestra yerini almayacaktır - bir senkronizasyon dışında düşmeden bir grup oynamak için bakım inanılmaz miktarda alır - ama Gocen koordineli performansları için pratik bir cihaz daha bir öğrenme aracı olarak daha tasarlanmıştır. Her nota ses geliyordu tam olarak nasıl İşitme daha kolay öğrencilerin öz-öğretim bağlı olanlar için anında geribildirim sağlayarak, onların eğitimi ve başlangıç ​​aşamalarında müzikal temellerini ana için yapar. Sen Japonya merkezli ekibi ile gerçek zamanlı performans demo, aradan sonra bizim eller video daha yakından bakabilirsiniz.

iPad Çin tablet pazarının yaklaşık% 73 viraj olduğu tahmin

iPad Çin tablet pazarının yaklaşık% 73 viraj tahmin
Biz gösterildiği tablet pazar payını görmeye alıştığınız dünya sahnesinde . Çin, ancak, genelde dokunulmamış edilmiştir. Analysys Uluslararası çözme pazarında bir çatlak aldı ve süreç içinde birkaç beklentileri neşeli etti: kendi tahminlerine göre, iPad'in kurşun dünyadakinden daha Çin'de bile büyüktür. Homegrown kahramanı ise ikinci çeyreğinde ülkede satılan tüm tablet yaklaşık yüzde 72.7, Apple aromalı olan Lenovo, yüzde 8,4 'de uzak bir ikinci oldu. Herkes az dört yüzde ile uğraşmak zorunda kaldı ve daha çeşitli Çinli teknoloji alanında yansıyan - gibi Eben ve başka yerlerde olduğu gibi çok az tanıma sahip markaları ile ocak-nob zorunda Acer, Asus ve Samsung gibi görece ağır topları Teclast .
Araştırmacılar kredi Apple'ın kurşun, yeni iPad bir arada bir 7.8 puanlık kazanç ve fiyat-cut iPad 2 . Çin'in tanınan: Biz Analysys 'rakamlar olsa da, bütün hikayeyi olmayabilir eklemek istiyorum gelişen shanzhai pazar ordusu, KIRFs bir analist grubun radar altında ve (genellikle Android tabanlı) çok küçük markalar olasılıkla kayma. Yani yine de tabletleri Apple'ın nüfuz ayrı bir ters nasıl bir örnek var, dedi çok daha küçük akıllı telefon payının bile Android etkinliğin yatağı olan bir millet.

Shader Yazıcı düşük sıcaklıklarda (video hands-on) ile silinebilir ısıya duyarlı 'boya' kullanıyor

Shader Yazıcı düşük sıcaklıklarda Handson video ile silinebilir heatsensitive 'boya' kullanıyor
Bu yeni Nike giymiş Lovin 'cesur? Eğer spor ayakkabısı sahneye güncel iseniz, sizin taban yapmadan önce spor ayakkabı tasarımları uzun bir yol verebilir farkedebilirsiniz. Yeni decaling tekniği daha fazla para dışarı bombardımanı olmadan gardırop kadar değiştirmek icar, ancak, bir iz bırakmadan gece etiketleri ve diğer sanat eserleri "silmek" için olanak verebilir. Shader Yazıcı adında bir prototip cihazın, ısıya karşı bir lazer (50 santigrat derece, 120 derece Fahrenheit) bi-stabil renk değiştiren malzeme ile kaplanmış bir yüzey kullanır. Lazer ulaştığında "mürekkep," o zaman gece (14 derece Fahrenheit) dondurucuda -10 santigrat derecede nesne bırakarak kaldırılabilir görünür bir tasarım oluşturur. Lazer ve dondurucu sadece standart sıcak ve soğuk uygulamak, böylece teorik olarak ekleyebilir ve herhangi bir kaynak kullanarak tasarımlar kaldırmak olabilir.
Bir amaçları için SIGGRAPH Japonya Bilim ve Teknoloji Ajansı, Keio Üniversitesi, Tokyo Üniversitesi üyeleri içeren demo, takım, MIT , sadece birkaç saniye içinde bir plastik kaplamalı bebek için ısı uygulamak için bir saç kurutma makinesi kullanılır - - bu kaynak tam bir lazer hassas sunmuyor, ama çok daha hızlı çalışır. Sonra, bir flaş değil özensiz desen kapalı yandı (-58 Fahrenheit) basınçlı hava, Celsius yüzeyi-50 derece püskürtülür. Çok daha çekici baskılar bir iPhone kapağı ve açıkça tanımlanmış gözleri ile benzer bir plastik bebeği ile birlikte SIGGRAPH logolu bir spor ayakkabı, olduğu gibi her taraftan vardı. Biz de şu anda küçük bir tasarım uygulamak için yaklaşık 10 dakika sürer özel lazer teçhizat, az göz için bir şansı vardı, ama gemide daha yüksek enerjili lazer ile gelecekte çok daha hızlı olabilir. Saç kurutma makinası / konserve hava combo teknoloji demoing çok daha etkin bir biçimde sunuyor, ancak, aradan sonra elimizi-video göreceğimiz gibi.

Süper Angry Birds USB denetleyicisi için çekim (video) geri sapan koyar

Süper Angry Birds USB denetleyicisi için çekim video sapan koyar
Evet. Biz biliyoruz. Güzel olduğu kadar vardır birçok yolu oynamak için Angry Birds oynamak insanlar var gibi. ki bir sürü var . Ancak, yukarıda gördüğünüz Süper Angry Birds denetleyici bize konuşur. Neden? Sadece bir değil, çünkü sling shot, ya da bir tahrif kullanımı mevcut teknoloji . Bu ahşap "sling" Eğer büyük müzik stüdyosunda masaları gördüğümüz motorlu fader birini gizler. Bazı kodlama sihirli (bir tabloda depolanan bir güç eğrisi yani) kullanarak, yaratıcıları, onu gerçekçi bir direnç hissi, elastik sans vermeyi başardık. Donanım kalan bir "Müzik ve Motorlar" mikrodenetleyici ile, Max / MSP ve Arduino programlanmıştır. Bu açı ve aynı cihaz temin tetikleme özel bir güç ile, ya, sadece askı parçası değil. Bir çok zarif bir çözüm düşünüyoruz. Biz eğer Şimdi, biz merak bu şey büyütmek ?

HP, EDS da satın üzerinde $ 8000000000 hit almasını beklediğini

HP 8000000000 $ isabet alır Normalde yönetim ve kazanç bakış gerçekten bizim dikkatini çekmeye değil iniş sallayın. Ancak, HP, sadece bu gibi hareketler için PR gömüldü bugün bir bilgi özellikle ilginç tidbit oldu. Q3 yılında şirket satın alma ile ilgili sorumlu bir "Şerefiye değer düşüklüğü" bir parçası olarak vergi öncesi varlıkları 8 milyar dolar (ancak nakit) vurmak için beklediğini Elektronik Veri Sistemleri . Yani bazı işten çıkarılma sonra emici olacak 1.5 milyar dolarl fiyatına ek olarak var 27.000 çalışanı Mayıs ayında. Şirketin aslında çeyreğine ilişkin kazançlarının görünümüne yükseltti ederken, 22 Ağustos bu iki ücretleri alt satırında ilgilendiren ne kadar öğrenmek kadar beklemek gerekecek.

Samsung patent parfüm-paketleme cep telefonu ... yeniden

Samsung patent parfüm paketleme cep telefonu ... yeniden
Cidden, Samsung, ne halt ile olan kokulu cep telefonu patent ? Bu ilk, ya da bir cep telefonu, parfüm cepleri koymak düşündüm hatta ikinci kez değil. Bu son patent biraz farklıdır önceki kavramları , biz varsayalım. Biz bu bir şarj bağlantısı yerleşik bir kokusu dolum istasyonu var bakın. Yani, pili şarj etmek için telefonu aşağı ayarlayın, aynı zamanda "yükler" vücutta aromatik sünger. Bu pasif bir kokulu bandı ya da püskürtme mekanizması olmadığını da belirtmek gerek. Bunun yerine "emici malzeme" ısıtılır, doğrudan veya devresi tarafından bir uyarı parçası olarak tetiklenen pil. Yani, sizin hippi dostum aramaları, telefon patlama olabilir her zaman Tanımlı Cevap: Phish ve paçuli (ya da, kokusu hava ile doldurarak başka bir şey ...).

NPD: Apple, Samsung kontrolünde akıllı telefon pazarında yüzde 55, yüzde 91 kadar kontör satışı

NPD
Göre NPD Group , Apple ve Samsung daha Amerikan akıllı telefon pazarının yarıdan kontrol. Ikinci çeyrek rakamları sözleşme telefon satışları aylık soda daha düz iken, için bu ortaya koyuyor ön ödemeli cep telefonu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 91 fırladı. Yükselişe geçen yıl amiral gemisi yakışıklı erken benimseyenler olarak göze koyamadık düşük gelirli müşterileri snaring, fiyat merdiven aşağı düşen yatırılacaktır. Piyasanın bu öğenin Virajda mücadele ikilisi teknoloji panteonunun kalanı kırıntıları için etrafında kazıma bırakarak yüzde 43 satışlarını arttırmak yardımcı oldu. Örnek vermek gerekirse, HTC ise, pazarın yüzde 15 olan, uzak bir üçüncü Motorola (yüzde 12) ve LG (yüzde altı) turu ilk beşte yer alıyor.

NASA'nın X-48C hibrit kanat gövde uçağı ilk test uçuşunu tamamladı

NASA'nın X48C hibrid wingbody uçağı ilk test uçuşunu tamamladı
Sıkıca bir gezici dikim sonra Mars yüzeyini ve yeni bir test metan yakıtlı uzay aracı , NASA onun X-48C hibrit kanat gövde uçağın ilk test uçuşunu sıkılmış olmuştur. Uçan kanat ve geleneksel olanlar bütünleştiren tasarımıyla, sayesinde uçaklar , X-48, 20 ila 30 oranında daha fazla yakıt verimliliği, daha fazla yakıt kapasitesi ve geleneksel el sanatları dışında, son hali ile daha sessiz bir sürüş sunabilir. Bitmiş modeli 11.000 deniz mili ve 240 metrelik kanat açıklığı bir tahmin aralığı var. Tam boyutlu uçak bir yüzde 8,5 ölçek olarak, uzaktan kumandalı prototip, 20 metrelik kanat açıklığı 500 pound ağırlığında. Test süresince, başarıyla dokuz dakika göklere aldı ve 5,500 feet irtifada zirve yaptı - bu 35 dakika boyunca yükselen ve neredeyse iki kat daha yüksek tırmanma yeteneğine sahip olmasına karşın. Sanatın başka bir sürümü (uçuş sopa arkasında bir insan ile büyük bir olasılıkla) yolda en az dört yıllık olduğu tahmin edilmektedir ve son model bir on yıl daha gelmesi beklenmiyor.

Yayın: ekosistem ürünü olduğunda, bir favori seçmek kolay değil

Sizin Ekosistemler Are
Hiç Myers-Briggs Tip Göstergesi aldınız mı kişilik testi ? Eğer insanların kişilik tipi kısaltmalar karşılaştırdığımız zaman, sonunda mutlu bir saat içinde başarısız olacaktır. Ben test yıl önce aldım ve resmi kişilik tipi hiç hatırlama var. ENTJ (bakılırsa, Düşünme, Sezgisel, dışadönük)? ISFP (algılama, hissetme, Duyarlı, İçedönük)? Hiçbir fikrim yok.
Ama sana şunu söyleyebilirim: Ben bir WiBG dijital vatandaşıyım. Bu benim Ekosistem Tip Göstergesi olduğunu. Geri bir dakika içinde o kadar. Birincisi, bazı ekosistem geçmişi.

Google, etkileşimli Olimpiyat karalamalar devam ediyor, basketbol bir oyun ile boşluk test eder

http://www.engadget.com/2012/08/08/google-olympic-doodle-basketball/~~V
Klavyenizin dünkü hayatta ise atletizm testi , Mountain View bölgesindeki millet başka interaktif attılar doodle sizin Olimpiyat hayalleri karşılamak için. Bu sefer size sadaka şeritten bir ritm içine almak için boşluk dokunarak arcarde tarzı basketbol en iyi çekim verebilirsiniz. Sonra o mavi play tuşuna basın, ana arama sayfasına en iyi Kevin Durant vermek için 24 saniye olacak. Google + palavra hakları için bir şans aşağıdaki kaynak link üzerinden parmaklarınızı bekliyor.

Disney Research Botanicus Interacticus sıradan bitkiler için kapasitif dokunmatik ekler, biz eller devam

Disney Research Botanicus Interacticus sıradan bitkiler için kapasitif dokunmatik ekler, biz Handson Video gitmek
Elbette, bitkilerin konuşurken bol zaman harcamak, ama hiç onları söylemeye yaptık? Berlin merkezli Studio NAND, icat Walt Disney'in deneyimini geliştirme kolu ile işbirliği içinde Disney Araştırma , neredeyse acayip düzeyde insan-bitki etkileşimi almak için bir yol buldu. Özel-yerleşik kapasitif sensör sonra borular bir başka sıradan bir bitki ile çok düşük akım, duyular ve dokunmatik modülü. Etrafında projenin adı Botanicus Interacticus ve merkezleri Vücudunuzun varsayarsak topraklı olup, cihazı, bir kök tutun yakaladı ettik tam olarak belirlemek için 200'den fazla frekansları kullanır. Sonra, programlı olabilir nasıl bağlı sensör elinizi nereye denk geldiğine göre değişir interaktif bir melodiye çocuğunuzun tekrar avlusunda masif meşe tırmanmaya çalıştığı bir bildirim kadar geribildirim herhangi bir kombinasyonu, tetikleyebilir bitki boyunca.
Bu Disney Araştırma olduğu için demo Botanicus Interacticus çok daha fazlasını yapmak için hiçbir planı şu anda orada olsa da, şirketin büyük olasılıkla, interaktif bir tema parkı cazibe yeni teknoloji kullanmak istiyorsunuz SIGGRAPH katılımcı. Bu haftaki gösteri yaratıcıları onlar genel halk üzerinde proje denemek gibi geribildirim toplamak için bir fırsat veriyor. Eğer kişi için yaklaştığınızda bile bir elektrik alanı kesinti hissedebilir bir orkide için dokunmatik tam yerini dahil hassasiyeti tam gamı ​​sunan bambu bir sopa kadar yanda dört farklı istasyonları var. Interaktif bitkiler günlük yaşamda bir role sahip olmayabilir, Botanicus Interacticus kesinlikle kapasitif dokunmatik bir akıllı uygulamasıdır. Sadece mola geçmişte eylem görebilirsiniz.

Apple daha MSRP dolardan 50 yenilenmiş 'yeni' iPads satan başlar

Apple daha MSRP dolardan 50 yenilenmiş 'yeni' iPads satan başlar
Geri zaman Apple'ın üçüncü nesil kayrak başlangıçta edildi dünyaya tanıttı , şirketin çok sessizce fiyatları aşağı savurdu kendi arasında birinci ve ikinci nesil refurbed iPads. Şimdi, yaklaşık beş ay sonra, onun muzaffer lansman A ve diğer ülkelerin ABD, Cupertino satmaya başladı oluyor piksel dolu orijinal fiyatı 50 dolar daha az yeni iPad - Elbette, bir yenilenmiş sakıncası yoksa bu var ünitesi. Yine daha önce söylediğim gibi, Apple herhangi göre oldukça iyidir onun "Sertifikalı Yenilenmiş" online mağaza üzerinden satılan her iPad ile bir yıllık garanti içerir Craigslist sen burada bulabilirsiniz anlaşma. Şu anda, hisse senedi oldukça yüklü gibi görünüyor, ama bu son olacak ne kadar bilemezsiniz. Diğer bir deyişle, onlar sıcak değilken onları almak isteyebilirsiniz.

GameStop Mobil Bir MVNO olmayacak; şirket hala diğer taşıyıcıları gelen ön ödemeli SIM'lerin satış test

GameStop Mobil hala diğer taşıyıcıları gelen ön ödemeli SIM'lerin satış test Bir MVNO şirket olmayacak
Bir de son röportajda GameStop patronlara ön ödemeli GSM SIM kartları satan eşiğinde olduğu ortaya çıktı bir varlık - - başka bir şey değil, bizimle GameStop CEO'su Paul Raines GameStop Mobil doğruladı "bir mockup." Hatırlayacak olursanız, bir web sitesinin tamamı Mayıs ayında tekrar piyasaya hizmet vermek için AT & T şebekesi dayanıyordu hawking SIM kartları için GameStop portal gibi görünen vitrine. Zamanda, kolektif gerçeğin bir onay bekleyen nefesini tuttu - Tüm sonra, bir sözleşme ücretsiz özellikle biri, AT & T'nin elinde bir veri yalnızca SIM dışarı gözetlemek tam olarak kolay değil. Ne yazık ki, CEO onu belirterek, "sadece yaratıcı bir şey" olduğunu bize haber "bile tiz olmak bir fikir değildi." Sürekli, Raines söyledi:
. "Biz size bir ön ait telefon ile birlikte bir paket ile müşterilerine sunmak için çalışıyorsanız Bir MVNO (gülüyor) yoktur ve onlara, oyun oynamak arama yapmak, ve her şeyi sağlayacaktır - You ' SIM kartları ve ön ödemeli planları satabilirsiniz, böyle şeyler var, ve biz mantıklı hangilerinin görmek için birkaç test sürecinde olan "t bunun için bir ağ olmalı.
Tabii ki, yanlışlıkla fikir adanmış bir web sitesinin tamamını yayınlamak bile tiz olmak değil bir şey için biraz çılgın görünüyor - ne tasarımcı tür o kadar boş vakti var? - Ama en azından hikaye şimdi bir sonu vardır. "Şimdilik" diyoruz, çünkü söz konusu sahada nihayet şimdi bu olabilirdi , AT & T Mobile Share planları bu ay debuting edilir.

Engadget Röportaj: GameStop CEO'su Paul Raines görüşmeler tablet, OUYA ve olmamış MVNO

Engadget Röportaj GameStop CEO'su Paul Rainer tablet, OUYA ve olmamış MVNO konuşuyor
Istenmeyen oyun dişli boşaltmak için mi arıyorsunuz? Size yolda muhtemelen konum GameStop . Dünyanın en büyük bağımsız video oyun perakendecisi olarak, onun mallar bir zaman ya da iki göz değil bir oyun meraklısı hayal etmek zor. Son birkaç yıl içinde, ancak, firmanın perakende satış dışında genişlemektedir - içine onun parmakları daldırma dijital dağıtım , akarsu ve hatta telefonlar ve tablet . Tuğla-harç mağaza bile bina ile flört gibi görünüyordu mobil şebeke . Köşeyi dönünce bütün ayaklar bu değişiklikler ve yeni bir konsol döngüsü ile, bazı bakış açısı elde etmek GameStop CEO'su Paul Raines yakalamak için iyi bir zaman gibi görünüyordu.

Vana Buhar için yeni Yazılım bölümü duyurdu, oyunlar bazı şirket 5 Eylül almak için

Biz Vana yakında genişleyen olacağını göstermesi oldu Buhar kategoride yeni bir toplu oyunlar sayesinde ötesinde teklifleri kısaca kendi Android uygulaması ortaya çıktı geçen ay, ve şirket şimdi hamle resmi yaptı. Özellikle mobil uygulaması tartışırken olmasa da, Vana olmayan oyun başlık ilk seti çeşitli (isimsiz henüz) şirket diyor ki uygulamaları sunan, 5 Eylül'de Buhar isabet olacaktır onaylamıştır "yaratıcılık üretkenlik aralığı." Beklediğiniz gibi, bu tüm yüklü ve Steam üzerinden güncelleştirilmesi mümkün olacak ve Steam Cloud çalışmanızı kaydedin ve herhangi bir bilgisayara erişmek mümkün olacak. Vana da başlıkları ilk gruptan sonra bir "devam eden moda" eklenmeye devam edecek ve geliştiriciler Buhar Greenlight sistemi ile kendi başvurularını mümkün olacağını söylüyor.

Windows Phone uygulaması Kare CEO'su ipuçları, Starbucks fon 'uluslararası çabaları doğru devam edeceğini söyledi

Windows Phone uygulaması Kare CEO'su ipuçları, Starbucks fon 'uluslararası çabaları doğru devam edeceğini söyledi
Muhtemelen duymuş gibi - tüm sonra, oldukça uzun bir vızıltı yaratmış oldu - Starbucks, sadece bir ilan Meydanı ile ortaklık Meydanı uygulaması ile Pay üzerinden mobil ödeme kabul etmek. Bu kahve perakendecisi ödeme hizmeti ile entegre etmek için büyük ulusal zincirlerden biri olarak şu anda, bazı 75.000 tüccarlar için işlemler yapılan Meydanı için büyük bir haber.
New York'ta bir kahvaltı bugün, Kare CEO'su ve Twitter kurucusu Jack Dorsey ve Starbucks CEO'su Howard Schultz ortaklığın önemi hakkında sorular sahaya çıkardı. Önümüzdeki tatil sezonunda 7.000 Starbucks mağazalarına Meydanı ödemeleri getirecek rollout merkezli konuşmaların çoğu da, tartışma da mobil ödeme şirket için genişleme diğer alanlarda değindi.
Şu anda, Kare uygulaması ile Pay iOS ve Android mevcuttur. A sordu Windows Phone uygulaması kurulma aşamasında, Dorsey "Biz kesinlikle kullanıcıları için nereye inşa edeceğiz ve Windows Phone arabirimi hakkında heyecan duyuyoruz" dedi. Dilediğin gibi o atın.
Starbucks önümüzdeki tatil sezonunda Meydanı ödemeleri kabul etmeye başlayacak ve Dorsey kahve perakendecinin 25.000.000 $ yatırım işe alımı için kullanılacağını söyledi ve genişletmek için "uluslararası çabalar." 60 ülkede 18.000 mağazası olan Starbucks şirketi, kesinlikle herhangi bir yurtdışı planları doğal bir ortağı olacaktır.

IOS geliyor Google'ın revamped sesli arama, evinin bahçesinde Siri tackles

IOS geliyor Google'ın revamped sesli arama
Google sesli bir süre kendi iOS uygulaması kullanarak web arama olanağı sunmaktadır. Ama, her zaman sadece bağlantılar yığını tükürmek. Sonraki sürümü oldukça olarak ürpertici almak alışkanlık olsa Şimdi Google , onunla sunacağımızı seslendirdi yanıtları Jelly Bean var yenilenen arama seçenekleri bir parçası olarak girmiştir. UI ayrıca Şimdi onunla inline getirmek için bir revizyon alma ve keskin çizgiler ve sınırlı renk şemaları doğru Mountain View yakın estetik eğilimleri edilir. Açıkçası, yeni uygulama ayrıca tap Bilgi Grafik Eğer "ne, San Francisco gibi hava var", gibi doğal dil sorguları yapmak ve ayrıntılı bir seslendirdi yanıt almak için izin. Google'a göre güncelleme ", önümüzdeki birkaç gün" içinde App Store vurmak gerekir ama sizin için favori spor takımının sekmeleri tutmak için beklemeyin.

Yarın bütün İngilizce konuşan milletler gelen Google Bilgi Grafik, sonuçları listeleri ekler

Google Bilgi Grafik
Google, içeriksel ve akıllı arama servisi başlattı Bilgi Grafik sadece birkaç ay önce. Bugüne kadar, çoğu ülke hala dışarıda kalacak ise, onun durumu sınırlı ve oldu, yarın tüm "İngilizce" konuşan ülkelere geliyor olacak. Hangi hedef arama ve hedef ayırt bağlantıları sadece bir sayfa aksine, hemen ilgili bilgileri size sunmak için yeteneği arama teknolojisi ve biraz ürpertici güç gizli sosu bir sonraki adımdır Şimdi Google da Jelly Bean . Grafik aynı zamanda koleksiyon ve listeleri sorguları yanıtlamak için yeteneği dahil olmak üzere bazı donanımlar ve tweaks, aldı. Yani, Disney World, her bir çekim küçük binişleri bir yatay kaydırılabilir listesinde üst kısmında görünecek arıyorsanız söylüyorlar. Daha ne kadar bizim İspanyolca, Fransızca veya Çince konuşan sarsak kadar eylem üzerinde alabilirim? Bu kimsenin tahmin olur. İngilizce evinizin anadili Ama, eğer, geri kalanı Google lezzet sadece akıllı biraz aldı güvence verdi.

T-Mobile Galaxy satın alma zevk için artık Not: PSA

PSA Tmobile Galaxy artık mevcut online ve mağaza Not
Bu 8 Ağustos olacaktır: nerede biliyor musun Samsung Galaxy Not nedir? Bir T-Mobile müşteri iseniz, fantastik ünlü phablet şimdi mali akmasını hazırdır. Gelen bir devam filmi düşüncesi varsa - Yerel mağaza dönecekse veya çevrimiçi gitmek için çekinmeyin üç hafta taze bir iki yıllık taahhüt karşılığında 250 $ aşağı plunking sizi caydırmak değil. Alışveriş maceraya başlamak için aşağıdaki kaynak Başkanı.
(Hayır cinas tasarlamak) Not: Walmart takılı olmadığı sözleşmesi ile 350 dolara T-Mobile Galaxy Not sunuyor. Bu sınırlı bir zaman anlaşma ise emin değiliz, ama kesinlikle dikkate değer. [Teşekkürler, Joe!]
Güncelleme: Not tüm sonra bir sözleşme kanca olmadan Wally Dünya kaçış değil görünüyorsunuz. Okuyucu e-postalara göre, Walmart belirterek, siparişleri iptal edilecek gibi görünüyor "Samsung Galaxy Not yanlış sitemizde fiyatlı ve biz Kullanım Şartlarımıza uygun olarak sipariş iptal edilmiştir." Boo.

Lazerler ile Acer ırkları LED'ler, yeni hibrid projektör doğdu

Lazerler ile Acer ırkları LED'ler, yeni hibrid projektör doğdu
Acer genellikle süsleyen onun için sayfalarımızın pico projektör serisi, ancak şirket bir yaprak çıkardığı high-end kitap en son taşınabilir olmayan bir model için, K750 LED lazer melez. Dünyanın ilk açılan projektör. Kadar 100.000:1 için bir kontrast oranı, beklediğiniz gibi, dışarı 1080p tükürür Acer renk parlaklık, doygunluk ve sadakat cıva lambaları çok daha iyi olduğunu iddia ve iş doğru eğilmiş gibi görünüyor ve eğitim pazarları, yetenek on / off K750 anlık gerekçe üretken türlerini sallanmaya. Evinizde bunlardan birini fantezi, ancak, daha iyi nakit tasarruf yapmaya başlayabilirsiniz - AVForums bunu Birleşik Krallık'ta yaklaşık £ 1,700 (yaklaşık $ 2,650) bir fiyat etiketi taşıyan bu ay geçerli olacak iddia.

Okul rehberi 2012 Engadget arka: ultraportables

iFixit Retina ekran MacBook Pro için onarım manuel üretir, DIY sınırlarını test eder

iFixit Retina ekran MacBook Pro için onarım manuel üretir, DIY sınırlarını test eder
Biz hayranları oldum iken MacBook Pro Retina ekran ile , iFixit çok istekli olmamıştır - etrafında dayalı bir şirket DIY onarım en bileşenleri yapıştırılmış veya yerine lehimlenmiş bir sistem düşkün değildir. Bu bakım, bir denemek isteyenler için bir onarım kılavuzu gelişmekte gelen takım durmadı. 16 kılavuzları toplam sistem yarasız bırakarak gerçekçi bir şansı bu parçaları sökmeye veya kaldırmak nasıl bize göstermek. Bazı temel bileşenleri içermez iken, iFixit bazı dikkat bayraklarını devam ediyor: bir bölümü ile elde sıklıkla diğerlerinin birbirinden alarak ve Bataryayı çıkarmadan gerektiren kalıcı hasar çok gerçek bir olasılık taşımaktadır. Hala özel bir sipariş için daha fazla ödeme Apple daha (zaman bir seçenek) SSD kendinizi yükseltmek için tercih ederseniz, sizin tutumluluk için bir yardım eli şimdi var.

3D baskılı 'Magic Arms' onun ekstremitelerin küçük bir kız kullanımı vermek

3D baskılı 'Magic Arms' onun ekstremitelerin küçük bir kız kullanımı vermek
Bizi yanlış anlamayın, biz hayran 3D yazıcılar ve tüm katkı maddesi üretim hareketi. Eğer ABS-jetler çıkmak için gidiyoruz ve bazı Ama, eğer arkadaşınız küpleri çok daha sonra ve bir yırtıcı pençe, biz çok teknoloji için umut var sanmıyorum. Neyse ki, aslında 3 boyutlu yazıcılar yönelmişlerdir orada insanların (bizden daha iyi insanlar, biz ekleyebilirsiniz) vardır geliştirmek insanların hayatlarını . Örneğin, doğumsal bozukluk artrogriposis multipleks konjenita (AMC) ile doğan iki yaşındaki Emma, ​​hikayesini atın. Hastalık Emma'nın durumda, kollarını oldu, tek bir pozisyonda kilitlenir bir kişinin eklemler neden olur. Orada yardımcı olabilir protez, ama çoğu metal yapılır - çapa yelek de dahil olmak üzere - 25 kiloluk kız için onları çok ağır yapacak olan.
Bunun yerine raftan gidiş, doktorlar bir 3D yazıcı döndü Stratasys özel kalıp parçaları ve Emma için hafif bir yelek oluşturmak için. Sonuç: Bir kez kollarını kaldırıp edemeyenler iki yaşında şimdi, renk oynamak ve kendini besleme yapabilir. Parçaları Baskı da bir başka önemli sorunu çözer - Emma büyüyor ... hızlı. Sevimli tot zaten onu ilk yelek geçmek vardır, ama annesi sadece Çocuklar için Nemours / Alfred I. duPont Hastanesi çağırır ve yapılan yeni bir birine sahiptir. Aynı yedek parça için de geçerlidir. Bir menteşe veya brace molası, sadece yeni bir teslim edilmeden önce birkaç saat (değil gün veya hafta) olması gerekiyorsa. Daha fazla bilgi aradan sonra heartwarming video çıkışı kontrol için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder