Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı

Neo Geo X Gold dünya çapında Aralık çıkış tarihi alır, 200 $ fiyat etiketi

Neo Geo X Gold dünya çapında Aralık çıkış tarihi alır, 200 $ fiyat etiketi
Sadece bütün olup olmadığını merak edildi Sadece zaman vaporware , Neo Geo X nihayet orijinal Q2 pencere eksik sonra 6 Aralık ayında yeni bir dünya çapında yayın tarihi aldı. Retro oyun sisteminin 20. yılını reboot - şimdi Neo Geo X Gold markalı $ - 200 $ altında bir yüzde önerilen perakende fiyatı vardır ve bunun için el ve yeni çevre birimleri detaylı açılsın - bir joystick ve TV çıkışı olarak iki katına, bir şarj bağlantısı (HDMI veya RCA). Özellikleri beri biraz değişti ilk duyuru ve önceden yüklenmiş başlıkların listesini onu başlangıçta olduğu gibi gibi sağlıklı görünüyor ise el şimdi, 3,5 inç önceden duyurulmuş biraz daha büyük bir 4.3 inç LCD, kapalı gösteriyor.

Adafruit, Ahududu Pi güçlü ışık boyama kulesi inşa trippy fotoğraflar çeker

Adafruit, Ahududu Pi güçlü ışık boyama kulesi inşa trippy fotoğraflar çeker
Gece uzun pozlama fotoğraf çekme ve boyama içlerinde bir iPad kullanarak eski bir şapka olabilir, ancak bina kendi ışık boyama kulesi? Yani bazı ciddi inek cred kazanabilirsiniz ve Adafruit göre, hatta bütün bu zor değil. Yeni örneklerde, takım kullanarak böyle bir mekanizma şekillendirmiştir Ahududu Pi , kod 60 altında hatları ile bir python komut dosyası, bazı açık kaynak yazılım ve elektronik bileşenlerden oluşan bir avuç. Tipik ışık değnek ile yetinmeyen, onlar PVC borular inşa dairesel bir fikstür ve LED şerit tutmak için bir hula hoop ile baharat şeyleri karar verdi. Bisiklet bağlı ve geceleri etrafında geçit töreniyle sonra, yukarıdaki eseri 3D efekti yarattı. Eğer kendi sanat eserleri yapmak kaşıntı ediyorsanız, aşağıdaki kaynak linkten Adafruit en öğretici bir göz atın.

Motorola deklanşör dünya çapında ofisleri üçüncü, yüzde 20 işgücü kesmek için

Motorola deklanşör dünya çapında ofisleri üçüncü, yüzde 20 işgücü kesmek için
Google zaman kazanılmış Motorola Mobilite, Larry Page "hareket etmesine yardımcı olacağını söyledi güçlendirmek , Android ekosistem "ama ilk önce, firmanın yeniden düzenlemek gerekiyor. Başlangıç ​​gibi görünüyor - şirket sadece onun 94 ofisleri üçüncü bir kapanış ve başkan yardımcılarının yüzde 40 dahil olmak üzere, işgücünün yüzde 20'i işten olacağını bildirdi. Hareket Asya ve Hindistan'da varlığını azaltmasını, New York Times diyor, Chicago, Sunnyvale ve Pekin merkezi faaliyete olacak. Olacak Yeni, daha küçük Motorola birkaç düzine yerine, her yıl birkaç kaliteli telefonlar piyasaya odaklanarak, çok az cihazlar üzerinde çalışıyor olacak. Az telefonları elbette daha az parça, anlamına gelir ve firma bazı tedarikçiler düşürme olacak ve sonuç olarak birçok bileşeni olarak yarısını satın alma olacak diyor. Biz yeni Moto en az-is-daha fazla bir yaklaşım ve yeni bir Nexus cihaz doğurmak zorunda potansiyeli için her şeysin, ama Google zaten açıkça bunu OEM'lerle sık oynamıyor ki. Her iki şekilde de, bir başlangıç.

3D ekranlı Samsung ferahlatıcı Serisi 7 Oyun, AMD Radeon HD 7870M

3D ekranlı Samsung ferahlatıcı Serisi 7 Oyun, AMD GPU, sarı tonu
Samsung'un Eğer ilk özel oyun dizüstü - beğeninize inşa edilmedi, başka bir seçeneği almak üzereyiz Series 7 Oyun bir yenileme için kaynaklanmaktadır. Şirketin Samsung Yarın blogu yeni biz övgüyle ince tasarım gölgede bırakan Serisi 7 Gamer Sarı 3D olarak inşa açılmış olacak inceleme , onu tahmin - - parlak sarı bir yüzey ile son model. Kenara Stil, yeni büyük boyutlu dizüstü AMD için mevcut GPU takas olacak Radeon adından da anlaşılacağı gibi, bir 14.3-inçlik süper parlak (400 nit) 3D LED ekran ve HD 7870M. Yeni yapılandırma ayrıca 1TB HDD ve hızlı önyükleme 128GB SSD ile onun ikiz sürücü yuvası bölünmüş olacaktır. Hiçbir kelime uluslararası kullanılabilirliği hakkında henüz, ama Sammy'nin vatan millet hangi halkalar burada devletler yaklaşık 2643 $ için 2.990.000 Won için 14 Ağustos'ta teçhizat alabilirsiniz. Aşağıda (tercüme) kaynak link adresindeki resmi duyuru göz atın.

Sonraki iPhone anakart muhtemelen ekstra kablosuz bir çizgi ile tespit

Sonraki iPhone anakart ekstra kablosuz bir ipucu ile kaçak sahne vurur
Biz de bir sonraki iPhone görmüş olabilirsiniz sırt kabuğu , ön panel , SIM tepsi ve hatta onun kablolama . Neden anakart ne olabilir bunu bir yuvarlak değil mi? Dışarı süzüldü bir WeiPhone forumu atılımcı iPhone 4S ' geçen yıl yönetim kurulu, 2012 güncelleştirme potansiyel yeni kalbi ile geri döndü. Tipster ile yan yana yapmak için yeterli nazik olmamıştır da büyük bileşeni yeni bölümü sadece bir karbon kopyası olmadığını 9to5 Mac, tamir atölyesi iDeviceGuys notlar; bu küçük SIM yuvası (sizin gördüklerinizi ortasına) daha büyük hediye biridir. Gerçek bir tedavi ekstra kablosuz anten bağlantıları olabilir. Onlar 4G herhangi güzelliğinde işaretler değil, anten bağlantıları Apple iPhone 4S neler sunabileceği yetinmez düşündürmektedir. Biz çoğunlukla bu koruma altında ne olduğunu merak kalacaksın - bir sonraki iPhone işlemci hızını yumru bir dağ veya bir pire olup olmadığı konusunda bir gizem. Bir daha göz Engelleme, biz alabilir önümüzdeki ay tam kaşık .

Nasıl Sony Z Serisi Walkman değiştirmek istiyorsunuz?

Nasıl Sony Z Serisi Walkman değiştirmek istiyorsunuz
Sony'nin Walkman Z bir sinir bozucu vardı gecikti yolculuğa batı kıyılarına ve uninspiring taşınabilir medya oynatıcı eğer geldiğinde o, sağlam bir teklif. Kesinlikle bested rekabet bazı alanlarda, ancak Google Müzik ile oynamak güzel olmaz kolay-yontma üstyapı ve kapalı Walkman uygulamaları zaten rakip hizmet yatırılan bu yardımcı olmadı. Yine de, bunlardan biri üzerinde sıçrayan bir iPod Touch satın önlemek için umutsuz olduğunu, bu, nasıl buldunuz? Eğer Kaz Hirai , dünyanın en büyük Walkman PMP kurmak nasıl fikrinizi soran oldu, ne diyeceksiniz?

NAA insan çalışan helikopter uçuş (video) ABD'nin yeni rekor doğrular

Rekor humanpowered helecopter uçuş NAA doğrulama alır
A ekibi Maryland Üniversitesi almak olmuştur gücüyle uçuş yeni ufuklara. Veya, daha doğrusu, uzunlukları, onun Gamera II MUHTARLARI ile 49.9 saniye uçuş süresi için yeni bir rekor ABD ayarlayarak. Kriter olay aslında Haziran ayında gerçekleşti, ancak 9 Ağustos tarihinde Ulusal Havacılık Derneği tüm önemli alkış aldı. Gamera II gelişmiş şanzıman, rotor tasarımı ve yeniden tasarlanmış bir kokpit featuring selefi (şaşırtıcı, Gamera I) üzerine inşa edilmiştir. 11.4 saniye önceki zanaat rekor kırma ile içerik, ekibimiz, daha sonra bu ay uzun bıçaklar ve diğer ince ayar ile helikopter bir daha rafine versiyonu uçmayı planlıyor değil. 49.9 ikinci uçuş da oldukça Amerikan kaydı doğrulama göre, Dünya için Fédération Internationale Aéronautique sunulmuştur. Maryland adamlar başkası zaten var gibi görünüyor gibi olsa da omuzlarının üzerinden bir göz tutmak isteyebilirsiniz bu ödülü gözleri . Aradan sonra video kanıt.

Yüzey hasarı: Açık Anahtarlı


DNP yüzey hasarı Açık Anahtarlı
Gibi birkaç hafta önce tartışılan Açık Anahtarlı ve Microsoft, son 10-K dosyalama belirtildiği gibi, bu donanım piyasaya girmeyi şirket ortakları ile çatışmasına neden olacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Bu çatışma ölçüde olsa da, pek çok değişken ve Microsoft can bağlıdır - ve gerekir - bu iyileştirmek için adımlar atın.

Radioshack Mobil sızıntısı yolda Kriket Kablosuz tabanlı MVNO öneriyor

Radioshack Mobil besbelli bir Cricketbased MVNO olarak başlatılması, HTC Bir V ile başlatılabilir
Ve, belki yorgun, hokkabazlık ana hücresel taşıyıcılar, Radioshack kendi kablosuz markalaşma başlatılması olabilir. Aldığımız bir ihbar göre, Shack Radioshack Mobil dayalı bir no-sözleşme MVNO başlatmaya hazırlanıyor Cricket Wireless . Sızan ekran bir çift (mola üstünde ve sonra) Radioshack Mobil hazır göstermek gibi HTC Bir V listeleme ve 2 yıllık bir anlaşma pranga olmadan aylık düşük oranları vaat eşlik eden bir ürün sayfası bir pasajı. Kriket bağlantısı? Bir aktivasyon numarasını listeler sayfanın "Başlarken" bölümünde, altında bulunabilir o Kriket müşteri hizmetleri hattına borular. Fiyatlandırma ve planları ile ilgili Ayrıntılar kıt, ama biz Radioshack Mobil Cricket'e mevcut teklifleri yansıması bekleniyor söylenmeden konum, hem de sunabilir Huawei Merkür , Huawei Pillar ve bir 4.3-inç Android cihazı Alcatel . Biz bir açıklama için Radioshack temas ve söylentileri ve spekülasyonlar konusunda herhangi bir görüş söylendi.

Görselleştirildiği: McCovey Cove çevresinde DeLorean hoverkraft yolculukları, internet kazanır

Bir Kickstarter fonu ile çılgın Make proje çarpın zaman ne alabilirim? Bizim çocukluk hayallerine cevap almak, bu budur.

Keskin hassas Diamond hones DOE X-ışını lazer obüs

Razorsharp hassas DNP EMBARGOAug12Diamond hones DOE Xray lazer obüs
Enerji SLAC hızlandırıcı laboratuarının ABD zaten bir var oldukça yararlı X-ışını lazer Linak Tutarlı Işık Kaynağı (LCLs'de) -. Ancak, cihaza yeni değişiklikler, yeni bulundu potansiyel ağız sulandırıcı bilim adamları var. Elmas ince bir gofret kullanarak, Stanford-run laboratuar denilen bir süreçle gücünü arttıralım, sonra yalnız bir frekansa ışın filtreli "kendini tohumlama." Bu yoğunluğu azaltmak edildi gereksiz dalga dışarı atarak tarafından dünyanın en güçlü X-ışını lazer daha da fazla punch verilen oluyor. Tweaks atomik seviyede incelik için birçok alanda çapında bilim adamlarının ve görüntü olursa olsun, onlara çalışma ve değiştirmek için daha fazla güç vererek sağlar. Laboratuvar göre, araştırmacılar kim, diğer X-ışını lazer tesisleri kendi laboratuarlara teknoloji entegre olasılığı az "kulaktan kulağa sırıtıyor edildi" adresinden deneme gözlemlemek için geldi. - SLAC ekibi yine kendisi tarafından bir sınıf lazer koyarak, daha fazla optimizasyon ile LCLs'de 10 kat daha fazla yumruk ekleyebilirsiniz iddia X-ray-bilge zaten.

ASUS Zenbook Başbakan UX31A Ultrabook incelemesi: Yüksek çözünürlüklü ekran ve bir çok geliştirilmiş klavye

DNP ASUS Zenbook Başbakan UX31A bir kral ekranlı bir Ultrabook
ASUS ile Ultrabook yarış içine görkemli bir giriş yaptı Zenbook Başbakan UX31E şık bir tasarım ve güzel, yüksek çözünürlüklü ekrana getirdi. Biz sığ klavye ve touchpad ile rahatsız konu aldı ama o makineden hala bir tomurcuklanma kategorisinde ne bizim favorilerinden biriydi. Şirket son 11 inç dahil olmak üzere, yeni Zenbook Başbakan serisi sevkiyat başladı UX21A biz birkaç ay önce kontrol ettim. ASUS Zenbook Başbakan UX31A: Ama bir takip piyasada 13-inç UX31E da var. Bu laptop 1069 $ 'dan başlayan, bir retooled klavye, Ivy Bridge yonga ve 1.920 x 1.080 IPS ekrana sahip. Peki yeni 13-inç Zenbook high-end ultraportables kalabalık bir alanda yığılmasına mı? Tam rapor için mola geçmişte bize katılın.

Green Inhabitat Haftası: Eindhoven'in Evoluon Merkezi, katlanabilir kompakt otomobil ve 3D baskı en iyi

Her hafta bizim arkadaşlar Inhabitat recap haftanın en ilginç yeşil gelişmeler ve bizim için temiz teknoloji haberleri - bu Green Week var.

Yeşil TKTKTK DNP Inhabitat Haftası
Biz Ağustos ayı ortalarında girerken, milyonlarca insanın araba kadar yük ve yaz tatili için plaja dışarı başkanlık edecek. Ama bir yapı koymak ne kadar enerji olursa olsun sandcastle , o Taş Sprey, güneş enerjili, robotik tarafından üretilen yapılar kadar etkileyici olması pek mümkün görünmüyor kum tüm binaları dışında oluşturabilirsiniz 3D yazıcı . Bu kadar inkar etmek zor 3D baskı dünyayı değiştirmek yeteneği vardır - özellikle yardımıyla kollarını kullanımı kazanılan iki yaşındaki bir kız hakkında öğrendikten sonra bir 3D-baskılı robotik dış iskelet (o, "onların kendisine çağırır sihirli silah ").

Bakkal gelen Fisker Karma sahibine döner ateşe hibrid EV bulmak için çalışacak

Fisker Karma Kullanıcı EV ikinci kez yakalar
Fisker Automotive mola yakalamak için görünmüyor olabilir - kendi Karma hibrid EV sedan yine çok sıcak hale gelmiştir çünkü. Benzer bir olay geçen bahar yakın tuz buz ve hasar sahibinin evine yanmış bir model bıraktı, bir Woodside, CA otopark kapalı iken. Jalopnik yakalandı yangın yukarıda Karma belirterek, olayın kelime almak için ilk olduğunu hasarı bir egzoz bulunduğu yakınında, aracın sol ön ayrılmıştır kalmıştır. Hikayeye sahibi Fisker için bir çağrı ve sonra zaten alevler içinde kalakaldı gibi geldi, yerel itfaiye, sormadan, bir bakkal run döndükten sonra araç yayan duman bulundu. Kullanıcı Kablolu Autopia yaptığı açıklamada, Fisker hasar çok otomobilin akü ve hassas elektronik parçaların bulunduğu yerden ve bu gibi görünen unutmayın şiddetli olmuştur bir ücret karşılığında takılı değildi - Dahası, bunu zaten gördü sahibi ve aktif paylaşmak bulgular vardır bir güncelleştirme verme planları ile madde araştırıyor ile yazışmalar.
Bütün söyleyeceğim bu, onun tarafından sağlanan Karma pil sistemi olmadığını göreceğiz A123 Sistemleri (ve önceki odağı geri çağırmalar ), araba tutuşabilme herhangi bir rolü vardı. Neyse ki olaydan yaralanmaların bir haber yok, ama sen fotoğraftan söyleyebilirim, araç aslında buldu edildi. Sen Autopia verilen Fisker tarafından resmi bir açıklama ile birlikte aradan sonra itfaiyeciler tarafından bastırıldı olan alevler içinde Karma bir video bulacaksınız.

Disney araştırmacılar şimdi dijital animatronik (video) klonlayın, yüzünü tıraş edebilirsiniz

Disney araştırmacılar şimdi dijital animatronik video için klonlayın, yüzünü tıraş edebilirsiniz
De kafasında Disney Araştırma sadece ilgilenen yüzünü izleme - onlar da, eşlemek tıraş ve clone istiyorum. Araştırma projelerinin bir çift sayesinde, Walt'un gözdelerinden dijital olarak yeniden inşa ve sakal çıkarma, haritalama sadece sistemleri oluşturmak için yönetilen değil, aynı zamanda animatronik kullanılmak üzere insan yüzlerinin gerçekçi sentetik kopyaları oluşturmak için var. Sakalları ile başlayalım, olur mu? Ama modern yüz yakalama sistemleri gerçekten şeyler için optimize edilmez - Yüz saç kişinin fiziksel kimlik, tıraş hızlı bir yakın arkadaşı tanınmaz hale gelebilir büyük bir parçasıdır. Disney araştırmacılar, sakal algılayan bir algoritma oluşturarak bu sorunu gidermek için çalıştı 3D olarak yeniden kurgular ve bunun altındaki derinin şeklini dışarı süß için topladığı bilgileri kullanır. Bu, cilt episurface sadece bir yeniden üretir, fakat, aynı zamanda konusu bireysel kıllar, nihai ürün traş ile ya da bir temiz olmayan görülebilir anlamına gelir.
Başka bir Disney ekibi de insan yüzüne dikkatli bir göz alıyor, ancak daha somut rekonstrüksiyonlar üzerinde çalışıyor - özel kullanım için ses-Animatronic robotlar. Fiziksel Yüz Klonlama projesinin ardındaki ekip gelecek Disney robotlar için bir insan yüzü çoğaltmak görevi hızlandırmak için animatronik oluşturmanın bir parçası otomatikleştirmek umuyoruz. Bu karmaşık sürecin çeşitli koşullar altında bir konu yüz yakalama ve en iyi orijinal maç için sentetik deri bir kompozisyon optimize etmek için bu verileri kullanarak içerir. Tamamen sakallı animatronik klon halen tabii bir yolu kapalı olan, ama Disney bir gün doğru kuşaklar için Walt Disney World içinde çehresinin çoğaltmak yerine olabileceğini bilmek rahatlatıcı değil mi? Aşağıda kaynak linklerden araştırma özelliklerini dalın ya da temel bir video özeti için okumaya devam edin.

Lenovo bildirildi hazırlıyor Intel ve IdeaPad Yoga ARM sürümleri tablet dönüşüm

Lenovo bildirildi hazırlıyor Intel ve IdeaPad Yoga ARM sürümleri dizüstü dönüşüm
Biz NVIDIA olduğunu bir süre tanıyorum çalışan Lenovo (ve ASUS Windows RT Tablet üzerinde), ancak ABC News biz zaten eylem gizem cihazı görmüş olabilir inanmaktadır. Onun kaynakları aksatırsanız olduğunu yanında Intel destekli IdeaPad Yoga dizüstü / tablet hibrid (LapLet? TabTop?), şirket yayınlayacak Tegra çalışan çalışan sürümü , Windows RT ARM güç yudumlarken teknolojisi ile aynı seksi donanım birleştirerek,. Eğer doğruysa, o zaman çok zor olabilir satın alma kararı dişli geldiğinde bizim ellerde - hala olması beklenen lansman tarihi olan 26 Ekim .


Galaxy Tab 2 7.0 Student Edition En az planlanandan Satın salıvermek, video unboxed gets

Best Buy 2 70 Öğrenci Paketi öncesinde scheduele Galaxy Tab satıyor
Biz aslında Samsung'un bu ihbar ediyorum Galaxy Tab 7 2.0 Öğrenci Sürümü, çevre birimleri için bir klavye bağlayın ve USB konektörü ile birlikte gelir 250 dolar bohça, olurdu resmen 19 Ağustos etrafında Best Buy en raflarda , fakat güzel soran Artık bir puan olabilir. Ona üriner bir sorun (fotoğraf) ile checkout geçelim tipster, Jason (ayrıca Phandroid Kullanıcı forumlarda üzerinden detayları posted kimin) bir e-posta göre, birim mağazanın kafesleri biri içinde kilitli edildi ve sadece bir fiyat kontrol soran . Sadece depolama 8GB, çift çekirdekli 1GHz işlemci ve aynı 1024 x 600 ekran çözünürlüğü olmasına rağmen öncekilerden , barut bir olan solid performer - ama bir arka kamera gibi ekstralar, biz sahip hakkında hell-bent değilseniz 'Jelly Bean ve Tegra 3 yüklü 8GB söylememeye gafil duyarım Nexus 7 200 $ duvar saati onun yalnız tarafından. Yani bu kadar üst seviye özellikleri ile tamam ile ilgili değilseniz bu yerel Best Buy şansınızı denemeye değer olabilir, dedi ICS Samsung'un çeşitli . Sen aradan sonra video unboxing bulacaksınız.


NASA'nın Merak Mars'ta uzun mesafe OTA güncelleme, 'beyin nakli' alır

NASA'nın Merak rover uzun mesafe OTA güncelleme, Mars'ta beyin nakli alır
Taşıyıcı, uzun zamandır beklenen smartphone sağlamak için deigns zaman şık olduğunu düşünüyorum OTA güncelleme? Bu bir şey değil. Müfettişler, NASA'nın Merak Mars orada tüm yol - rover ilk uzun mesafe OTA güncelleme alacaksınız. Hedef yazılım geçişin hem gereksiz ana bilgisayarlar için olan iniş için uygun gibi, engellerden kaçınma sürüş ve robot kolu kullanarak olarak - yüzey araştırmaları için optimize edilmiş yazılım aracı. NASA, bir "beyin nakli" çağırır ve yazılım aslında Dünya'dan uçuş sırasında yüklendiği dikkat çekiyor. Şimdi birileri insan beyni için OTA yüklemeleri etkinleştirmek için lütfen olabilir? Biz gerçekten kung fu öğrenmek istiyorum. 

MIT araştırmacıları, son derece çevik özerk düzlemi (video) geliştirmek

MIT araştırmacıları, son derece çevik özerk uçağı geliştirmek
Eğer bir robot kapalı uçan ediyorsanız, bu bir var şansı var quadrocopter . Yeteneği bir kuruşa gezdirin ve manevra bir labaratuvar dar alanlarda etrafında kırbaçlanan esastır. Araştırmacılar lazer mesafe ölçme cihazları, sensörler ve bir kullanarak sabit kanatlı uçak ile bu engellerin üstesinden gelmek için bir yol anladım Intel Atom tüm verileri üzerinden yayık işlemci. On-board navigasyon sistemleri, ne kadar doğru göstermek için, bilim adamları ekibinin sadece 2.5 metre yüksek tavanlı bir kapalı garaja özerk uçağı aldı. Neden önemli? Araç iki metre kanat açıklığına sahip - hata için küçük bir oda bırakarak. Eylem uçağı görmek için aradan sonra video göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder