Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı

Kulaklar-on Klipsch en son intra-işitsel kulaklık sırası ile: Resim S4 (II) serisi, X7i

Klipsch en son Intraaural kulaklık serisinde Resim S4 II serisi, X7i ile Earson
Geç olarak kulak içi kulaklıklar, yeni bir dizi fancying Been? Hatırlayacak olursanız Klipsch sessizce yeni açıkladığı zaman, o geçen hafta 200 $ Görüntü X7i ve kulaklar Görüntü S4 (II) serisi bir üçlü . Bugün, bizim mitts aldıktan sonra yeni Image biri kendi NYC Event'de kulak üstü modelleri, biz ilk defa olarak-kulaklarını kontrol başardık. Hafızanızı tazelemek için, X7i dengeli armatür sürücüler ve onun bir adım aşağı seçenek olarak tasarlanmıştır sahip, seramik malzemelerden hazırlanmış şirketin ilk seti 350 $ X10i . S4 (II) modelleri, diğer taraftan da şaşırtıcı denenmiş ve doğru S4 hattının yenilenir vardır.

Samsung Exynos 5 Çift beyaz kağıt mobil grafik, bellek performansı için yeni yüksek notlar doğruladı

Bizim SIGGRAPH demo ARM Mali-T604 GPU Samsung'un kısa bir ön bilgi verdi yaklaşan Exynos 5 Dual CPU, ama bize görüntülemek için şimdi şirketin sonraki büyük işlemcisinin tüm ayrıntıları hazırız. Kadar destek içerdiğini GPU dışında WQXGA için mükemmel - (2,560 x 1600) çözünürlük 11.8-inç P10 mahkeme dosyalarında belirtilen - ve çok daha fazlası, Android Makamı tarafından ortaya çıkarılan beyaz kağıt ayrıca Wi gibi özellikler için destek söz -Fi Ekran, yüksek bant genişliği LPDDR3 12.8GBps RAM, USB 3.0 ve SATA III bir bant genişliği ile 800MHz hızında çalışan. Ayrıca hemen hemen herhangi bir codec, stereoskopik 3D olarak 60fps de 1080p video kodunu artı OpenGL ES 3.0 ve OpenCL 1.1 gibi grafik API'leri ele beygir iddia ediyor. Bütün bunlar bir çift çekirdekli 1.7GHz nezaket gelir, ARM Cortex-A15 şirketin 32nm High-K Metal Gate süreci ve üzerine inşa CPU Paneli Kendini Yenile güç tüketimini azaltmak için gereksiz piksel değişen avoids teknolojisi. Veya Qualcomm'un gelen yarışma - PDF etrafında yüzen diğer kodlardan ve kriterler bol var, aşağıda ya da sadece arkanıza yaslanın ve tabletler ve telefonları bunlardan biri ile gelen görmek bağlantılı PDF onları kontrol edebilirsiniz S4 ve NVIDIA'nın Tegra - - Daha sonra bu yıldan itibaren içinde.

Google, PayPal, VeriFone ve ABD gemileri grup bir arada Mobil Ödemeler Komitesi kurma

Google, PayPal, ISIS ve ABD gemileri grup bir arada Mobil Ödemeler Komitesi kurma
Orada çok az şüphe var mobil ödeme ticaretin geleceği için potansiyel bir ton tutun, ama doğru yönde olmadan (ve benimsenmesi için istekli), teknoloji tüketicilerin çoğunluğu için bir pratik merakı biraz daha fazla kalır. Mobil ödeme sektöründe geleceği için bir yol tanımlamak için bir çaba, ağır toplarla çok sayıda Mobil Ödemeler Heyeti oluştururlar Elektronik İşlemler Derneği çatısı altında bir araya gelmiştir. Grubun tüm üst ABD gemileri dört değil, aynı zamanda Google, İsis, VeriFone ve PayPal yer kalmıyor. Böyle Wells Fargo ve American Express, Discover, MasterCard ve Visa ile birlikte Capital One gibi bu mali kurumlara ekleyin ve hızlı bir şekilde bu grubun kazanmak için oynuyor olduğunu fark edeceksiniz.
Mobil Ödemeler Komitesi birincil amacı, tüccarlar ile ilişkileri teşvik, modern ödeme yöntemlerini tüketici erişim sağlanması, en iyi uygulamaları keşfetmek ve ağlar, ekipman ve finansal kurumların birlikte çalışabilirlik sağlamak vardır. Grup ayrıca, yasa koyucular ve düzenleyiciler ile lobi faaliyetleri ile iştigal edecek, ve buna ek olarak mobil ödeme potansiyeli hakkında tüccar ve tüketicilerin hem de eğitmek için çalışacak. Çok önemli oyuncular (ve rakipleri) büyük bir masa etrafında oturan, ne bu toplantılarda duvardaki sinek olmak vermezdim? 

Apple, Samsung, mahkemeye satış verilerini ortaya milyonlarca hizmet övünme

Apple, Samsung, mahkemeye satış verilerini ortaya milyonlarca hizmet övünme
Bir akıllı telefon var Seul veya Cupertino da kot cebinde sürme? Bu tek değildir. Yeni belgeler Samsung dosyalanır, Apple'ın devam eden hukuk mücadelesi her zaman doğru olduğunu biliyordu şey onaylayan, birkaç yıl geri giderek özel satış verileri ortaya koyuyor: orada cihazların bir yeri vardır. Samsung'un dosyalama bunu 21.250.000 "sanık" telefonlar ve 1,4 milyon sattı ortaya koymaktadır tablet Haziran 2010'dan itibaren bu yılın Haziran ve cihaz tarafından veri daha aşağı kırılır ve, bazı durumlarda, taşıyıcı. Galaxy S II , örneğin, tüm modelleri ve taşıyıcılar arasında satılan 4.1 milyon adet üzerinde olan ABD satışlarının aslan payını alıyor. Epic 4G satılan 1.890.000 bir görünüm sağlar ve Captivate 1.390.000 at toplamları. Son olarak, Samsung Prevail sadece Galaxy S II gerisinde, satış 2.25 milyon netleştirme tarafından lakap kadar yaşıyor - onun 180 $ fiyat soran birim başına daha az geliri getirdi bile.
Apple'ın çizelgeleri ile toplam satış detaylandırma, biraz daha az spesifiktir iPhone , iPad ve iPod Touch hatları yerine her özel donanım yinelemenin satış - detaylı rakamları yukarı kılan duraksıyor ama nerede. ABD'li tüketicilerin 34 milyon iPad ve 46 milyon iPod touch cihazları ile birlikte, 2007 yılından bu yana 85 milyon iPhone kaptı var - topluca, gelir yaklaşık $ 80000000000 getirerek. O koyar üç aylık raporlar da, perspektif içine değil mi? Aşağıdaki kaynak link tam iki grafikleri göz atın.

Oyun konsolları mümkün genleşmesi SlingPlayer anket ipuçları

Biz tam olarak eksik olmamıştır SlingPlayer destekleyen cihazlar gibi ve geç oyun konsolları: ama placeshifting servisi gibi görünüyor muhtemelen tümüyle yeni bir alanı genişletmek için ayarlanmış olabilir. Bu kelime oyun konsolları (özel olarak da bir Xbox 360, PlayStation 3 ve Wii sahibi sorar) için bir SlingPlayer app müşterilerin ilgisini ölçmek için çalışır Komik değil Zatz, elde edilen yeni bir Sling anket geliyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, ancak ayrıntıları ancak böyle bir uygulama tam HD olarak Slingbox video atalım olacağını belirterek anket ile, bunun ötesinde hafif ve doğal bir konsol denetleyici ile kontrol etmek mümkün olacağını düşünmüştüm. Bu Sling kendisini doğrudan geliyor ederken Tabii, yine de sadece bir anket, bu yüzden şu an için çok fazla umut kalkarken tavsiye etmem.

Blake Patterson'un Byte Bodrum: kalkınan meraklılarının için nihai adam mağara

Kalkınan meraklılarının Blake Patterson'un Byte Cellar nihai adam mağara
Apple IIGS? Tabii ki. Commodore 64C? Bu bahse. NeXTstation Turbo Renk? Booyah! Bu üç klasikleri Blake Patterson var sadece parçasıdır kandırdın-out teknolojisi den ve evet, biz kıskançlıktan kaynayan konum - Byte Mahzen olarak biliniyor. Bu, nasıl yapıldığını, çünkü notlar, millet alın. Toplamda, Byte Cellar şu anda 69 bilgisayar, video oyun konsolları, PDA ve diğer kayda değer gadget'lar ev oynar. Atari ve Amiga arasında geçiş yapmak için ihtiyacınız var? Her sistem düşünceli biri kolayca kuleleri arasındaki kaçmak sağlayan bir tezgah üzerine serilir gibi bir sorun değil. Hatta duvarları sızdırma bağbozumu cred geçmiş dönemlere ait bir Space Invaders motifi, nadir posterler ve donanım bileşenleri ile.
Blake koleksiyonunda şu anda donanımları tam bir listesi ile birlikte aşağıda kadar bağlantılı oldu bir panorama fotoğraf ile tüm götürün emin olun. İster donanım onun tadı kabul olsun, kesin olan bir şey şudur: adam basınçlı hava bir sürü geçmesi gerekiyor.

Araştırmacılar bir biyometrik olarak biyoempedans kullanmak sağlık monitör cihazları kim bildirin

Araştırmacılar bir biyometrik olarak biyoempedans kullanmak sağlık monitör cihazları kim bildirin
Olsa harika olmaz mıydı spor ve tıbbi araçlar otomatik olarak giymişti kim biliyordu? Dartmouth araştırmacılar, sağlık monitörleri küçük bir elektrik akımı ve biyoempedans sensör kullanarak sadece böyle bir yeteneği sağlamak için yeni bir yol ile geldi. Görüyorsunuz, her kişinin vücudu elektrik akımına karşı farklı bir miktarda sağlar, böylece biyoempedans benzersiz bir biyometrik kimlik olabilir. Araştırmacıların fikir güvenli, göze batmayan bir şekilde kendi takan tanımak ve diğer taşınabilir cihazlara o kimliğin iletişim kurmak için biyoempedans okuma kullanan bir bilezik yaratmaktır.
Böyle bir bilezik kullanarak, "cihazların birbirlerinin varlığını, aynı bedenin (ve geçişli olan vücut bilek cihazdan öğrenmek), şifreleme anahtarları türetmek için hangi paylaşılan sırlar geliştirmek ve güvenilir ve güvenli iletişim kurma üzerine olduğunu kabul keşfedin. " Diğer biyometrik veya şifre doğrulaması aksine, biyoempedans okumaları çok daha çekici şifreleri hatırlama veya parmak izi ve retina tarama daha, hangi pasif alınabilir. Şimdilik, araştırmacılar proof-of-concept bilezik sekiz elektrot oluşturdunuz ama doğruluğu istenen bir şey bırakır - Parmak izi tanıma bir başarısızlık oranına sahiptir, oysa doğru, zaman sadece 80 ila 90 oranında kendi takan tanımlar 1000 yılında 1 'den daha azdır. Yani, biz biyoempedans tabanlı güvenlik bir şekilde gidiyoruz, ama araştırmalar devam etmektedir, ve aşağıda kaynağında her şeyi öğrenebilirsiniz.

Gizem Samsung GT-P8110 tablet FCC geçer (güncelleme: olası değildir P10)

Sır Samsung GTP8110 tablet FCC geçer
Biz yeniden hakkındaki adil bir pay biliyor Galaxy Not 10.1 , ama bekle - bu nedir? Başka Samsung tablet, GT-P8110, Koreli teknoloji devi için basit bir yakın geleceğe yönelik bir strateji olarak bakıyor ne zorlaştırmak için FCC doğru bir yolculuk yaptı. Muhtemelen Galaxy Tab varyantı eğimli kenar ve estetik bir değişiklik işaret eden bir arka anten pencerenin yokluğu ile, herhangi bir streç tarafından tanıdık bir tasarım değildir. Ajansta 16GB modeli kablosuz özellikleri muhafazakar unsurlar - sadece 802.11n WiFi, Bluetooth ve NFC var. Bilinmeyen barut ne olabileceğini Bizim şu andaki tek ipucu bir söz olan 11.8-inç P10 mahkemede delil olarak, ama biz bilmiyoruz en P8110 neyi temsil veya eğer P10 2012 yolda bile ise, Samsung'un yol haritası olarak geçmişte ima etti. Biz güvenmiyordur konum Ambalajsız Mobil FCC bugün olduğundan bu konuda daha fazla ışık tutacak.
Güncelleme: Biz anlamak gibi boyutları beri onları gerçekçi olduğu 11.8-inç ekran destek vermeyeceğini de, P10 olduğunu düşünüyorum daha az eğilimli konum.


Roto-Bir-Matic Retro otomatı enjeksiyon kalıpları oyuncaklar Beklerken (video)

Roto-Bir-Matic Retro otomatı enjeksiyon kalıpları oyuncaklar Beklerken (video)
Gelişi 3D baskı üzerimize kesinlikle ve onun yardım enjeksiyon tarihli bir teknoloji için önemli geçiş yapmak geriye yenilik. Roto-bir-Matic yakın zamanda canlı gitti oyuncak üreticisi Chicago Rotofugi mağaza ve bir dakika altında sizin için bir polietilen plastik heykelcik yaratacak, onu bir belirteç beslemek sağladı. Rotofugi ve ürün tasarım şirketi Squibbles MÜREKKEP vintage Kalıp-a-Rama otomatı yeni bir yaşam kira verdik ve şimdi de gelecek için kalıp tasarımları katkıda sanatçılar arıyoruz. Şu anda heykeltıraş Tim Biskup tarafından tasarlanan tek gözlü ejderha Chicago merkezli için teklif üzerinde hipsterler , ama rüzgar kaçınan için bir belirteç-to-oyuncak video demo kat ötesinde bulunur.

Skype artık, Meksika ön ödemeli kart satışı daha kolay sınırsız arama planları almak için yapar

Skype artık, Meksika ön ödemeli kart satışı daha kolay sınırsız arama planları almak için yapar
İster inanın ister inanmayın, ön ödemeli kartlar gerçekten güneyinde ABD sınırındaki bir şey vardır. Aslında, içinde millet çoğunluğu Meksika çoğu yerine aylık sözleşme çeşit ile yapışmasını daha bu yol gitmek seçin. Beklendiği gibi, Skype oluyor gibi, ödevini yapmış ve bu durum dikkate alınmıştır Microsoft ait hizmet bir çift satış başlatmak için planlarını açıkladı ön ödemeli Meksika'da kartı seçenekleri. Yeni başlayanlar için, mobil ve ABD'de sabit hatlara hem de bir arama planı sunan 100 peso (yaklaşık $ 8) Ayda anlaşma, orada ödeme-as-you-go dakikalık sac maliyeti 150 peso ama ücretleri bir iken mütevazı .30 peso ve 170'den fazla ülkeye aramaları içerir. Skype göre, bu kartlar, Best Buy, Radio Shack, 7-Eleven ve El Palacio de Hierro gibi tüm Meksika üzerinden birden mağazalarında satışa sunulacak.

GSM Galaxy Nexus için CM9 ilk kararlı sürümü toprakları

GSM Galaxy Nexus için CM9 ilk kararlı sürümü toprakları
Evet, bu kesinlikle bir alınması oldu ise , ancak popüler CyanogenMod nihayet kararlı sürümü olan dokuzuncu yineleme . Bu ROM Sitesini vurmak için henüz, ama bu GSM Galaxy Nexus için onun sadece, çünkü şu anda muhtemelen. Dondurma Sandviç tabanlı ROM açıkça devs için bazı sorunlar ortaya çıkardı ama geniş bir yayın ve CM10 çalışma (dayanmaktadır yolundaki worming oluyor Jelly Bean zaten oldukça güzel ilerliyor). Birçok yönden Android 4.0.4 bir sürüme hareket stoku 4.1 çalışan kişiler için geriye doğru bir adım olacaktır, fakat temalar, jestleri ve birinci sınıf DSP golü için CM9 destek kesinlikle uzak resmi Google sürümü birkaç cazibesi olacaktır. Kendiniz için istikrarlı Maguro dostu sürümü indirmek için kaynağı kadar vur.

NVIDIA Tegra Q2 kazanç üzerinden geri sıçrama: 119.000.000 $ kar gelir 1040000000 $ üzerinde

NVIDIA logosu
Ikinci çeyreğinde NVIDIA'nın mali performansı mobil alanda sabır ödülleri gösterir. Bu sadece kârını çift gördüm asık suratlı bir ilk çeyreğine kıyasla şirketin sadece biraz 1040000000 $ gelir önde kenarlı rağmen, 119.000.000 $ için. Tegra 3 telefonları ve benzeri tabletlerin bir takım: başarısını açıklarken, şirketin tüm banka hesap lehine çalıştı olayların bir izdiham işaret etmek için hızlı Trafo Pad TF300 NVIDIA'nın çeyrek parlak yaptı, ama o da işaret edebilir çok-genişletilmiş için GeForce 600 hattı PC tarafında ve ilk telefonu taşımaları NVIDIA-rozetli Icera yongaları . Grafik gurusu gelirinin yanı sıra üçüncü çeyreğinde sıcağında daha keskin tırmanmak için bekliyor - hit kült arasındaki Nexus 7 tablet ve bir olarak rol , Windows RT büyük ortağı , NVIDIA para yazdırmak için en azından geçici bir lisans var.

BlackBerry PlayBook 4G LTE hands-

BlackBerry PlayBook 4G LTE Handson
Bir hücresel donanımlı versiyonunu almak için RIM'in girişimleri BlackBerry PlayBook az söylemek, rahatsız edilmiştir. Şirket Mobile World Congress'te niyetini sinyallerini geçtiğimiz Şubat taşıyıcıları olarak sadece izlemek, geri adım attı RIM LTE üzerine dikkatini kısmen olarak ve taşıyıcı büyüdü kısmen sonrası - satış üzerinden ürkek WiFi versiyonu. Bir buçuk yıl sonra, nihayet bir LTE sürümü var ve önyükleme için daha hızlı bir 1.5GHz işlemci ile. Ama 4G veri ve bir işlemci yumru tüm fark eder? Ve yükseltme orijinal PlayBook yana geçti rekabetçi bir alanda gerçekçi bir atış anlama geliyor? Bizim eller içinde bulacaksınız.

Klipsch değişiklikleri duru Görüntü One serisi kulaklıklar, (: kulaklarının üzerine güncelleme) ilk Bluetooth varyant duyurdu

Klipsch değişiklikleri duru Görüntü One serisi kulaklıklar, ilk Bluetooth varyant güncelleme earson duyurdu
Olarak güncellenmesi ve genişleyen eğer kulak içi kulaklık serisinde yeterli değildi, Klipsch ileriye gitti ve revamped duyurdu Image Bir kulak üstü NYC Irving Plaza burada ayarlayın. Bize söylendiği gibi, yeni Image Bir selefi akustik olarak benzer, ama şimdi zaman içinde daha iyi almak gerekir, daha şık ve sağlam bir tasarıma sahiptir. Özellikle, kulaklık sadece sol earcup (yerine orijinal gibi iki bardak bölmeyi daha) götüren tek bir kablo var ve bu karışıklığı önlemek için düz çeşitliliği de var. Kulak kenarları hala katlamağı, ama şimdi onlar doldurulmuş bir torba içinde depolama için daha küçük bir ayak izi yapma, hem de kafa bandı içine katlayabilirsiniz. Konfor açısından, deri kaplı kulaklık artık gelişmiş bir mühür ve daha fazla konfor sağlamak için tamamen düz olduğu. Bunun ötesinde, bir Apple sertifikalı inline uzaktan / mikrofon sizin müzik ve hareket halindeyken çağrıları kontrol etmenize yardımcı olacaktır. Bir uçağı dönüştürücü, bir 1/4-inç adaptörü ve yumuşak kabuklu taşıma çantası dahil doğal ve en iyisi olan, fiyatı 150 kemiklere ayarlamak kalır.
Yerine sadece verdiği çok orijinal, ancak, Klipsch nihayet kordonlar nefret edenler için 250 dolar Bluetooth donanımlı versiyonu sunarak kablosuz kulaklık oyuna girmeye karar verdi. Bu sürüm sağ earcup dışına düğmeleri olarak konumlandırılmış oynatma ve ses kontrolleri sahip çimdik ince ile neredeyse aynı görünür. Image Bir Bluetooth da spor bir dahili şarj edilebilir pil, henüz seti sadece kablolu kardeş üstünde ağırlığı 10 gram (toplam 180 gram) kazanır - bir çıkarılabilir kablo pasif işlevsellik için pil die sağlar gerekir. Dahası, kulanıcılara bilmek mutluluk olacak aptX ve A2DP yüksek kalitede kayıpsız ses akıtmak için fırınlanmış hem de vardır. Kulaklarınıza zaten heyecanla karıncalanma varsa, yeni Image Bir ve Image Bir Bluetooth ayın sonunda raflarda ayarlanır. Bizim ilk izlenimleri ile bu yazı güncelleme olacak gibi zaten olay burada kendi adım ile kutuların her iki seti de koyarak konum, çok yakında tekrar kontrol edin.
Güncelleme: Aşağıdaki kulaklık görüntüleri bulmak ve bizim kısa kulaklarının üzerine aradan sonra olacak.

Microsoft bildirildi 'Metro' için yedek olarak 'Windows 8' yerleştiğinde

Biz zaten Microsoft geçici şimdi ikincisi olduğunu "Metro" yerine de "Windows 8-style UI" kullandığını duydum kavgalıdır ve şimdi kalıcı bir yedek olabilir gibi görünüyor. ZDNet Mary Jo Foley konuşan adı açıklanmayan bazı kaynaklara göre Microsoft, sadece bir kez Metro olarak bilinen her şey için bir isim olarak "Windows 8" kullanmaya karar vermiştir. Yani "Metro tarzı uygulamalar" artık biliniyor olacak "Windows 8 uygulamaları" ve "Metro kullanıcı arayüzü" Şimdi olacağı anlamına gelir "Windows 8 kullanıcı arabirimi." Dahası, Foley de ifade "Windows 8 uygulamalar" zaten Lenovo'nun yeni için promo sayfasında yukarı dönmüş belirtiyor ThinkPad Tablet 2 de geleneksel Windows 8 uygulamalar sadece ayırt etmek için "masaüstü" uygulamalar olarak bilinen olacağını belirtir, iki. Biz Microsoft kendisi gelen değişim daha duyarsam sizi haberdar edeceğim.

Chilly Sandalye kol saç yükseltmek için statik elektrik kullanan, zorlama bir 'duygusal tepki' (video hands-on)

Chilly Sandalye kol saç yükseltmek için statik elektrik kullanan, zorlamak duygusal bir tepki Handson Video
Arkasına saklanarak SIGGRAPH Emerging Technologies demo alanı - Böyle bir projenin ait olabilir tam olarak nerede - bir şey ama masum görünen bir koyu renkli ahşap sandalye. Toyko Elektro-İletişim Üniversitesi, Chilly Başkanı da seslenmek gibi, cihaz yürütmesini görevli ile tüyler ürpertici duygu için bir referans olabilir bir ekip tarafından düzenlendi. Bir sorumluluk muafiyeti imzaladıktan sonra, katılımcılar size kalabalık bir koridor, Dr Frankenstein laboratuvarında görmemek beklediğiniz bir şey gibi görünüyor kavisli bir kılıf altına gizlenmiş serin, düz metal bir platform üstüne kollarını dinlenme önce bodur pop bekliyoruz Los Angeles Kongre Merkezi. Kurulduğunda güç, uğursuz görünümlü contraption size farklı medya biçimleri tüketiyor, deneyimi "zenginleştirmek" bir film izlerken ya da bazı şarkıları dinlerken olmak için hizmet vermektedir. Daha sonra vücudunuzu saç çekmek için neden bir dielektrik levha kutuplaştırıyor bir elektrot, meyve suyu 10 kV pompalamak için bir güç kaynağı kullanarak çalışır.
Gerekli bedelsiz bizim yaşam uzakta imzalanmasından sonra, biz oturup yolculuk için bağladı. Build-up birkaç dakika rağmen, tüm deneyimi sadece birkaç saniye ne gibi görünüyordu sonuçlandırıldı. Sandalyenin önünde bir projeksiyon ekranı direk yukarıda kılıf doğru tüyleri jet hissettim gibi bir uyarı sunmak için yaktı. (: Deneyim, yukarıda fark etmişsinizdir abartılı tepki haklı yakın gelmedi not) biz Chilly Başkanı saç çıkarmayı başarmıştır şüphem yok ama biz gül zaman, önceki durumuna hiçbir görsel kanıtlar vardı . Bu özellikle şu anda gerekli tüm ekstra donanım dikkate alındığında, gelecekte ev sineması kurulumları hayata nasıl olabileceğini görmek zor, ama potansiyel olarak bu yenilik daldırma başka bir katman ekleyebilirsiniz 4D konumlar biz eğlence ziyaretleri sırasında önlemek için görünmüyor olabilir parkı. Sen aradan sonra eller video bizim Chilly Başkanı deneyimi şahit olabilirsiniz.

Slackware ve Arch Linux için bir rehber: Linux ile ellerinizi kirletmeden

Slackware ve Arch Linux için bir rehber Linux ile ellerinizi kirletmeden
Geri 1991 yılında, Linus Torvalds adında bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi o yaratıyor olduğum bir haber üzerine açıklamada "hobi işletim sistemi." Bu hobi Linux idi ve bugün tüm donanım ve tatlar bir görünüşte sınırsız dizinin şekilde, veya durumu ile, bir tamirci işletim sistemi çok daha fazlasını "dağıtımları." Belki Linux yeni konum, ya da belki Ubuntu gelen cred biraz daha inek bir şey için mezun kaşıntı konum. Ne olursa olsun, biz kullanarak, tüm bu komut istemleri acı almaya gidiyoruz büyük iki örnek olarak dağıtımlar.

Warner Music Group streaming servisleri artık dijital gelirin yüzde 25'i için hesap diyor

Biz bol görmeye oldum kanıt olduğunu akarsu müzik hizmetleri Spotify, Pandora ve Rdio gibi her zamankinden daha millet çekerek, ve şimdi de bu büyümenin müzik etiketleri alt çizgileri nasıl etkilediğini iyi bir fikrim var. Üçüncü çeyrek kazanç raporunda, Warner Music Group streaming servisleri artık kayıtlı müzik grubu için dijital bir gelir tam 25 sini ortaya koymuştur. Tüm çeyrek için Warner Music toplam gelirinin yüzde 8'ine çevirir AllThingsD raporlar, gibi, veya yaklaşık 54.000.000 $. Dahası, akış büyümenin görünüşe göre dijital müzik (en azından henüz değil), geleneksel satış içine kesme değil gibi, her yerde şirket için net bir artı gibi görünen ve aynı zamanda fiziksel medya satışlardaki düşüş daha büyük .

Apple bildirildi fiyat taşıyıcıları ve diğer perakendeciler iPhone indirimler eşleşen

Apple bildirildi fiyat taşıyıcıları ve diğer perakendeciler iPhone indirimler eşleşen
Yukarı barındırılan bir sızdırılmış Screengrab göre MacRumors , Apple'ın perakende mağazaları şimdi fiyat maç taşıyıcı ve iPhone rakibi perakende indirim yetkisi var. Özellikle, not Best Buy başlayan fiyatlarla, "taşıyıcıları," çalışanların bilgilendirir Radio Shack ve Hedef 49,01 $ yönüyle tasarruf gibi görünen ile uyumlu olabilir. Merakla, Wirefly, Amazon, Negri Elektronik ve hatta Walmart gibi yerlerde belirtilmeyen, bu yüzden aşağı olanların herhangi bir görülen reklamları dayalı fiyat çalışmaya gayret tavsiye etmem. Not ayrıca sadece iPhone 4 ve 4S bahseder ve biz iyi niyet bu tür hiç iPad, Mac donanım veya hemen hemen herhangi bir diğer Apple kiti uygulanmış olmaz oldukça emin. Tabii ki, çılgın şeyler yaşandı. Bu yorum için Apple uzandı ettik ve cevap seçmelisiniz bu makale güncelleştirilecektir.

General Motors, NanoSteel yatırım yükünü hafifletmek için umut

General Motors, NanoSteel yatırım yükünü hafifletmek için umut
Artırmak için en basit yolu nedir yakıt verimliliği ? Bir oluşturun hafif araç elbette. Yani en azından, GM'in planı, ve o NanoSteel denilen nano yapılı malzemeler tasarım firması yatırım yaparak daha verimli bir geleceğe doğru ilk adım atmış oldu. "Önümüzdeki birkaç yıl içinde, araçların hafif ağırlık yakıt ekonomisini geliştirmek için önemli bir odak alanı olacak." GM'in Jon Lauckner anlaşma söyledi. Nano yapılı İleri Yüksek Mukavemetli Çelik (AHSS) GM yapısal bütünlüğünü ödün vermeden bir aracın aşırı kilo traş etme potansiyeline sahiptir bahis oluyor. Çok çalışmak daha kolay, ve ısıtmalı olmadan şekil ve kesilebilir. Neden GM katkısının büyüklüğü açıklanan, ancak ortaklık tarafından teşvik NanoSteel CEO'su Dave Paratore görünüyor, bunları kendi nano yapılı AHSS için "gelişiminin son aşamalarında hızlandırmak" sağlayacaktır belirten olmamıştır. Belki arada, iki firma Başkan Obama'nın karşılayabilir 2025 kilometre hedefi

OTA Güncelleme Merkezi, özel Android ROM'lar için PC-ücretsiz yükseltme teşvik

OTA Güncelleme Merkezi, özel Android ROM'lar için PCfree yükseltmeleri teşvik
Over-the-air firmware güncellemeleri en akıllı telefon platformları için dayanak noktasıdır, ancak özel ROM inşaatçılar bile Android ile, böyle bir lüksü vardı nadiren var. OTA Güncelleme Merkezi, bu asil yükünü omuzlamak istiyor. Sadece çirkin bant genişliği faturaları önlemek için güncellemeler hosting ile birlikte, Merkezi Cihaz üzerinde firmware yanıp sönen ve ya bir önbellek veya daha dramatik yükseltmeleri için tüm kullanıcı verilerini silerek, bu güncelleme kontrolleri gibi, bir Android ROM yaratıcısı ihtiyacı olabilecek her şeyi sağlar. Üstelik ücretsiz, bu yüzden hobi gelen tecrübeli ekipleri herkes yararlanabilir: Uygulamada, gerçek dikmek maliyetidir. Kullanarak veya OTAUC kullanmayı planlıyorsanız olanların listesi ortak olmasa da, bunu birkaç yol umuyoruz deneysel yapılar arasında CyanogenMod artık resmi kodu olarak bakım sevmek aynı ihale alabilir ve diğer ROM'ları.

Gartner Q2 2012 yılında, aşağı taşınabilir PC'ler Batı Avrupa masaüstü gönderiler kadar rapor

Gartner Q2 2012 yılında, aşağı taşınabilir PC'ler Batı Avrupa masaüstü gönderiler kadar rapor
Teknoloji ve mali çeyreğinin sonuna geldiğinde, bir orada olacağım maaş bahse girebilirsiniz analist raporu neyin ne icar veya iki. Ve göre Gartner Batı Avrupa için son tahminler, bilgisayarlar 2011 yılında aynı dönemine göre gönderiler bir yüzde 2,4 azalarak, bu yıl 2. çeyrekte çok da başarılı olamadı. Taşınabilir bilgisayarların sevkıyatlar (okuma: değil tablet) masaüstü floundered ise yüzde 12,8 bırakarak, yüzde 4 oranında büyüdü. Profesyonel pazarın yüzde 5,3 oranında azalırken, bu, yüzde 0,4 'lik küçük bir büyüme, tüketici bilgisayarları kaydedildi. Büyük toplarla arasında, HP, bazı pazar payı kaybetmesine rağmen kazık üstünde kaldı ve Acer aynı hafif bir artış ile ikinci konumda kaldı. ASUS bronz madalya pozisyonuna şirket yukarı hareket, sağlıklı bir performans ortaya koydu, süre Dell dördüncü podyum bıraktı. Bütün bölge için satıcı istatistikleri Almanya'da Fransa'da yankılandı, ama çeyreğinde edildi Apple Birleşik Krallık pazarında ilk beş içine girmeyi başardılar. Meike Escherich, Gartner analiz müdürü, bölgedeki ekonomik belirsizliğin yanı sıra için bekleyen cansız talebe genel performansına bağlıyor Windows 8 makineleri. Hepimiz eğlenceli mahvetmek istemiyorum, sayıları kapsamlı bir dökümünü kaynak link sizleri bekliyor bu yüzden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder