Translate

Popüler Yayınlar

4 Ağustos 2012 Cumartesi


Fransız hacker Sega Genesis için bir şok yaka bağlamak, izin Küfür sinek (video)

Mazoşistler vardır, ve daha sonra mazoşistler vardır. Biz ikinci kategoride Fransız hacker Dyak ve Furrtek koymak olurdu. İki zeki ve kendini yaralama modders sevgili tweaked Sega Genesis kontrolörleri oyuncu hasar alır her zaman bir çift sinyal göndermek için. Bu sinyal rumbles üretmek değil veya yanıp sönen ışıklar, ancak bunun için bir şok anlamına yaka için bir port üzerinden iletilen köpekler . Bu doğru, sen vurmak olsun, her zaman, zapped olsun. Aldığınız elektrik sarsıntı neredeyse ölümcül, ancak Yukarıdaki video dışında bleeped Küfür barajından gelen söyleyebilir olarak, kesinlikle hoş değil. Kesmek cesursun, acı ve biraz sakıncası yoksa, kaynak bağlantıyı mod tüm detayları bulacaksınız, tam olarak kolay değil ama.



RIM Başkanı: Biz Android de 'ciddi' baktı, sürüyü katılmak istemedi

Resmi fotoğraf RIM Thorsten Heins
RIM'in şimdiki CEO'su Thorsten Heins olmuştur çok samimi onun şirketin planları ve geçmişle ilgili, ama genellikle şirket bile sapma dikkate olduğu izlenimi vermiş biri doğru vizyon , bir BlackBerry OS gelecek. Rağmen BlackBerry 10 çok RIM'in evrenin bugünkü merkezi, Heins, firmasının gözleri başıboş kısaca yaptığı Telegraph'a açıkladı - bir noktada, bu "ciddi" bir platform olarak Android incelenmiştir. Şirket bir "me-too" stratejisi verimliliği takıntılı BlackBerry kalabalık uymayan karar sonra vefat yedekleme sona erdi, yürütme diyor. RIM bu, Nokia gibi, karar yeterince ayırt edilememesine rağmen Google'ın ekosistem. Biz içi OS üzerinde kumar olsun veya olmasın amorti öğrenmek önce gitmek için biraz zaman hala vardır. Heins 'yorumlar hala Neler olmuş olabileceğini hayal bırakırsanız, yine de merak etmeyin, en azından bir kaç şirket vardır kendi vizyonlarını sağlayarak biraz daha somut biçimde.

Android 4.1 Jelly Bean çoklu kullanıcı desteği (video) için kaba ama çalışma kodu taşıyan kanıtlanmış

Android 41 Jelly Bean çok kullanıcılı desteği Video için kaba ama çalışma kodu taşıyan kanıtlanmış
Bugüne kadar mobil cihazlar paylaşımı aileler arasında kalıcı bir sancı var geçtiyse, birden çok kullanıcı profilleri yokluğunda oldu - el olduğunu iPad veya Nexus 7 geri geldiğinde Junior ve size bir nokta-farklar oyunu oynamak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce bulunan kodu referanslardan bazıları uzun süre gecikmiş test Jelly Bean Google, en azından aile araçlar kullanır üzerinde anksiyete biten araştırdı gösterir. Komut-satırı kodu AOSP tabanlı sürümleri Android 4.1 size kendi kilit ekranı güvenlik, ev ekran düzeni ve sınırlı ayarları ile komple ayrı bir misafir profili, oluşturmanızı sağlayacak. Kod cilasız olduğunu söylemek için ancak bir ifade olacaktır. Apps ve hatta bazı bildirimler donanım yanlış ellerde kalırsa biraz utandırıcı daha fazla olabilecek, hangi ana hesabınızdan üzerinden geçiyorum. En azından talimatları (ve aradan sonra video) gösterisi olarak, geri dönmek çok kolay. Ya gerçekten varsa - - Google çoklu kullanıcı kodu terbiye alır ve komünal tablet haline Nexus 7 bunun olmasını istediğiniz döner. Asıl sorun olduğunda görmek için bekliyor olacak

Acer Aspire Timeline Ultra M5 yorum: ayrık grafik ile Ultrabook (ve optik sürücü)

DNP Acer Aspire Timeline Ultra M5 incelemesi 481TG6814
PC endüstrisi olabilir 100-bazı küsur onun kolunun yukarısına Ultrabooks, ama neyse ki sizin gibi huzursuz teknoloji değerlendirenler için gerçekten, aynı kalıptan bütün dökme değilsin. Yıl giyer gibi, fiyatları 700 $ gibi düşük dip görürsünüz, ve birkaç ayrık grafik ile sunulacak - 30 fps'de engelli oyun güzel bir mola. Ve, bazı nadir durumlarda, her iki elde etmek yönetmek makineleri bulacaksınız. Enter Acer Aspire Timeline Ultra M5 ilave bir prim karşılığında, NVIDIA ile bulunabilmektedir, $ 680 başlatın ve ve 15-inç dizüstü bilgisayarlar - serisi, 14 bir çift Kepler grafik. Dahası, test ettiğimiz 14-inç model bir Intel onaylı Ultrabook kadar tam teşekküllü bir dizüstü bilgisayar olarak bunu yapmak, bir DVD yazıcı var. Buna göre, bu back-to-okul sezonu teklif üzerinde sadece diğer düşük fiyatlı ultra taşınabilir, ancak bazı bütçe genel notebooklar için değil karşılaştırmış olursunuz. Peki nasıl bu kadar yığını mı? Görelim.

Engadget Podcast 304 - 2012/03/08

Iyi gemi Teknoblog Podcast tarihinde tarafından bir hafta yelkenleri - gemiye gelir. Size bir margarita yazdırabilirsiniz.
Hosts: Tim Stevens, Brian Isıtıcı
Konuk: Terrence O'Brien
Yapımcı: Trent Wolbe
Müzik: Orbital - Asla
01:15 - Google ertelenmesi Nexus S önceden sipariş edenlere ücretsiz bir cihazı gönderme ', daha iyisini yaparız' başlatmayı
02:30 - Google kargo ücretsiz Nexus S ön siparişleri başladı
15:05 - MacBook Pro incelemesi (13 inç, orta-2012)
22:00 - T-Mobile incelemesi için Samsung Galaxy Not
24:54 - MakerBot Replicator izlenimler: her evde 3D ​​yazıcıların başlangıcı?
43:00 - RIM ipuçları Ağustos 9 BlackBerry PlayBook 4G LTE Kanada sürümü (güncelleme: daha hızlı, çok)
46:13 - Apple, 'en başarılı OS X sürümü' dört gün içinde 3 milyon Dağ Aslan indirme bildiriyor
49:53 - Apple tasarımcısı Samsung durumunda tanık tavır alarak, birlikte daha iPhone / iPad prototipleri getiriyor




Podcast duyun



Podcast abone

[ iTunes ] doğrudan iTunes (geliştirilmiş AAC) içinde Podcast abone olun.
[ RSS MP3 ] RSS toplayıcıma Teknoblog Podcast besleme (MP3) ekleyin ve gösteri otomatik olarak teslim olması.
[ RSS AAC ] RSS toplayıcıma Teknoblog Podcast besleme (geliştirilmiş AAC olarak) ekleyin.
[ Zune ] Zune Marketplace doğrudan Podcast abone olun.
Podcast indirin

LISTEN (MP3)
LISTEN (AAC)

Robot stok tüccarlar 45 dakika içinde 440.000.000 $ kaybedersen, heceleyerek birine ihtiyacım var

Robot stok tüccarlar 45 dakika içinde 440.000.000 $ kaybedersen, heceleyerek birine ihtiyacım var
İnsanlar öğrenmek asla ve görünüşe göre ne robotlar yapmak. Özerk ticaret AI itaatsizlik 45 dakikalık çılgınlık içinde Radioshack gelen Ford ve American Airlines (Ah) için her şeyi hisse satın alarak, bu hafta New Jersey Şövalye Capital Group bir harcama çılgınlığı devam etti. Şirket istenmeyen stok boşaltması çalıştı, ama zaten kırmızı yaklaşık yarım milyar dolar olduğunu keşfettim - 2011 ve "ağır darbe" iş yapma kabiliyetini gelen, tüm kar temizlemek için yeterlidir. Keşke bu bir kendini korumuştu bu .

Distro Sayı 51 Apple'ın Mountain Lion de derinlemesine bir bakışla gelir

Distro Sayı 51 Apple'ın Mountain Lion bir indepth göz ile geldi
Eğer duymamıştım durumda, Apple'ın piyasaya en son sürümü OS X geçenlerde. Beklendiği gibi, yeni çıkmış Dağ Lion işletim sistemi eklenmiş bir dizi özellik Sundu - bu iOS ile senkronize daha da yakınlaştırmaktadır bazıları. Bizim bu haftaki sayısında e-dergisi , hayvan adım dışarı spot içine ve yazılımı bizim tam uzunlukta incelemesinde bir veya iki kelime (birkaç bin, tam olarak) sunuyoruz. Cupertino millet işi tam çay bardağı değilse, biz de yeni Outlook.com ve T-Mo sürümü vermek Galaxy Not Engadget ince dişli bir tarak ile yakın bir inceleme. HTC'nin Eric Lin gişe bültenleri ve "IRL" daha biz düzenli kullandığınız cihazların ortaya koyar hakkında "Reaction Time" sohbetler, "Bu Modem Dünya ise," Q & A bir shot alır gadget kokuyor tartışıyor. Bize güvenin, bu sefer rahat olsun istersiniz. Sizin ayakkabısı kick ve başlamak için seçtiğiniz download linki giderim.
Distro Sayı 51 PDF
ITunes App Store Distro
Google Çal Store Distro
Distro APK (sideloading için)
Facebook Distro gibi
Twitter Distro izleyin

Stompy bir Kickstarter ile yerden alır: 2 tonluk hexabot bir yolculuk satın

Stompy bir 2ton hexabot bir yolculuk satın Bir Kickstarter ile yerden alır
Haziran ayında bir vaat edilen Kickstarter Projesi Hexapod en 10 metre uzunluğunda, iki ton için Stompy . Biz Gui Cavalcanti ve de yandaşları (James Whong ve Dan Cody) olduğunu bildirmek için mutluyuz en Artisan İltica şaka değildi. Bu sabah sayfa canlı gitti ve resmi rideable altı ayaklı robotlar için destek taahhüt edebilir. Şimdi şasi tasarım aşamasında, yarım ölçekli prototip bacak üzerinden yüzde 80 olduğunu (Gimpy) onun cesaretini kanıtlamış ve tam boyutlu prototip bacak tasarlanmış ve gerekli parçaları sipariş, bunun için fon sıraya başlamanın zamanı final projesi. Bunu nasıl çalıştığını biliyorum: para belirli bir miktar taahhüt ve karşılığında size ödül belirli bir düzeyde alırsınız. Sunmak için çok fazla yok mu? 10 $ biraz daha somut bir şey elde alacak iken, sadece 5 $ için ekip Beyaz Dağları dönüşebilecek ve üst adınızı bağırmaya - ". Benim diğer araç altı bacağı vardır" okuyan bir tampon etiket

Tritton Warhead 7.1 Kablosuz Xbox 360 incelemesi için Surround Sound kulaklık

TASLAK Tritton Warhead 71 Kablosuz Xbox 360 incelemesi Boom Ses Kulaklık Surround!
Bu kesin: Eğer bir primo kablosuz surround sound kulaklık arayan bir oyuncu iseniz, şimdi satın almak için çok iyi bir zamandır. Çünkü iki haftadan daha az oldu Astro Oyun Kullanıcı A50 kablosuz surround kulaklık etkileyici Engadget incelemesi dayağı geçtiği ve şimdi Mad Catz ve Tritton olan çılgın Kitties bir dönüş için kadar vardır. Bu ikilinin çekileceği bir yıl ve bir buçuk üzerinde iyi amiral gemisi Warhead 7.1 Wireless ile, yerden Microsoft lisanslı Xbox 360 kulaklık tam aralığı almak için sadece birkaç gün içinde raflarda ayarlanır Ses Kulaklık Surround.
Kenara Xbox 360 kullanıcıları için bazı yenilikçi ve özel özellikler, paketleme gelen, bu sistem için sadece tamamen entegre kablosuz kulaklık gibi duruyor - İlk defa sizi sinir bozucu bir denetleyici-to-kulaklık kablosu veya ihtiyacınız olmayacak denetleyici monte Bluetooth dongle sesli sohbet için. Biz bu 300 $ Dolby Kulaklık-özellikli kulaklık bir erken bakmak için şanslı oldum, böylece aradan geçen bize katılın ve biz bunu beklemeye değer oldu olmadığını bildiririz - Çok geç, çok olsun ya.

'WiFi hazır ürünler touting için Aussie regülatörü rap TV vericiler

'WiFi hazır ürünler touting için Aussie regülatörü rap TV vericiler
Sony , LG , Panasonic , Samsung ve Sharp aslında bir WiFi ağına bağlanmaya hazır değilseniz artık Avustralya "WiFi için hazır" olarak TV'ler ve Blu-Ray oynatıcılar pazarlayacak. $ 120 TL (80 $ - $ - 100 $) gibi etiketli pek çok ürün genellikle 100 $ 'lık ek bir satın alma gerektiren dongle ve ACCC , ülkenin ABD MTK Doppelgänger, bu uygulamanın sonlandırılması için yapımcıları emretti. Bir müşterinin yanmış hissetmeden sonra bekçi şikayette zaman her şey başladığı onun "WiFi hazır" TV ... değildi. Benzer terimleri ürünlerde kullanılmaya başlandı olması aslında var adaptörleri built-in aşağı altından regülatör göre, uygulamaya karşı bir grev oldu. Eğer dünyanın başka bir yerde durması için ne varsa Ancak, bu kadar caveat emptor , her zamanki gibi.

YouTube inceltir ana besleme, özeti seçeneği ekler

YouTube inceltir ana besleme, özeti seçeneğini ekleyin
Kanal abonelikleri biraz hantal almak başlıyor olsaydı, birkaç yeni içerik seçeneklerini artık siteye yayıyoruz ile tamircilik isteyebilirsiniz. Daha fazla detay ile büyük küçük refakat, kullanıcılar artık, bireysel güncellemeleri gizlemek yeni yüklenenler onları sınırlamak ya da sadece kendi yem doğrudan iptal edebilirsiniz. Eğer zaten izledim bir şey YouTube yeni bir vurgu görünüm aşırı gayretli videomakers az üretken katkıda sıkmak emin olmalıdır ederken, gereksiz tekrarları önlemek için grileşir - ve bir sonraki dalgası için bazı oda yapmak ( ağır- pazarlanan ) YouTube kanalı.

Boeing, SpaceX kazanmak NASA'nın uzay taksi 'fon ırk (güncellendi)

Boeing, SpaceX bildirildi NASA uzay taksi finansman yarışı kazandı
NASA bildirildi seçti Boeing ve SpaceX için birincil finansman almak için iki şirket olarak " Ticari Mürettebat Programı . " Haber bildirildi NBC News 'Jay Barbree sızdırıldı, ancak ilgili tüm tarafların NASA'nın bugün daha sonra resmi duyuru yapana kadar yorum yapmayı reddetti. Boeing ve SpaceX fon ev 1 milyar dolarlık toplu almak etmesine karşın, Sierra Nevada birincil iş ortağımız ya başarısız olursa, müdahale etmek, görev süresi - "bekleme" aday olarak seçilmiştir. Eğer doğruysa, o zaman Jeff Bezos 'anlamına gelir Blue Origin tamamen yarış dışı kesilmiştir - Bir milyarder eğer hayal kırıklığı almak kolay olsa ... Biz duydum.
Güncelleme: NASA doğruladı Uzay X ve Boeing sırasıyla 440.000.000 $ ve 460 milyon dolar alırken back-up seçim Sierra Nevada, 212.500.000 $ alınmasıyla, onun tavsiyesi. Kutlamak için, SpaceX başka stargazing Video hazırlanmış oluyor - doğru aradan sonra var.

Xiaomi Telefon 2 16 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olabilir, ambalaj ağırlığı 180kg dayanabilen

Xiaomi Telefon 2 16 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olabilir, ambalaj ağırlığı 180kg dayanabilen
Çinli başlangıç ​​söylentiler Amid Xiaomi yakında gelecek nesil Android smartphone getirerek edilecek, çeşitli casus shot edilmiştir dolaşan web etrafında. Aynı kişi, sözde "Xiaomi Telefon 2" 1.5 hızında daha büyük bir ekran gibi Qualcomm'un dört çekirdekli yongası yer alacak CNMO söyledi rağmen Ancak bir şirket temsilcisi zaten, hepsi reddedilmiş tasarımları vardı iddia ederek onları aşağı çekti GHz. Bu doğruysa, etli paketi resmen yeni Xiaomi Telefon ilk akıllı telefon yapacak APQ8064 ikinci Ayrıca telefonun kayda değer bir yatırımcı olduğunu saymıyorum - Xiaomi ve Qualcomm arasındaki sıkı ortaklık verilen sürpriz olmayacaktır silisyum, üreticisi. Biz gerçeği biliyoruz ne zaman gelince, Sina Teknik içeriden göre, Xiaomi 16 Ağustos'ta lansman ev sahipliği yapacak ve işin garibi, ¥ 199 medya dışı katılımcılar (yaklaşık 30 $) bilet teklif edeceğini bildiriyor başına. Aksine, taraftar sadece içine yürüyebilen açıklanması Haziran olarak satıldı üç milyon olan - Orijinal Xiaomi Tel.
Bu arada, Xiaomi kurucusu Lei Haziran ve arkadaşları, yakında çıkacak ikinci nesil smartphone minimalist, çevre dostu ambalaj kapalı gösteren edilmiştir - daha fazla pics aradan sonra. Yukarıdaki samimi fotoğrafta gördüğünüz gibi ve daha önce olduğu gibi, şirket, yine onlar 85kg dan açıkça fazladan bir adam gerekli 180kg için ağırlık çarpmış sadece bu sefer ayakta-on-box dublör çekti. Yeni MIUI amiral gemisi cihaz gibi görünüyor güvenli bir teslimat için set all - biz artık gereken bir bedeldir.

Logitech odası görüntülü sohbetler yaşamak için TV Cam HD başlattı: built-in Skype, 720p, 200 $

Logitech, oda video sohbetleri yerleşik Skype, 720p yaşamak için 200 $ video TV Kamera HD başlattı
Cisco'nun talihsiz Eğer Umi video konferans sistemi daha böyle olmuştu, o hayatta olurdu? Logitech , bir yol veya diğer bir kez kendi TV Kamera HD öğrenmek üzeredir - Son zamanlarda fark FCC at - geldiğinde ABD bu ay. 199,99 $ cihazı TV'nize kanca ve çalıştırmak için gerekli tüm işlem gücü içeren Skype ve WiFi veya Ethernet üzerinden kanepede geniş açılı, 720p görüntüleri iletir. Önceki aksine TV Cam , bir Viera Bağlan HDTV için gerek yok - HDMI-in her şeyi yaparım. Şirket ailelerin lehine mevcut mobil cihazlar ve dizüstü kullanımı vazgeçmek olacağı düşüncesi bankacılık bir zaman-on gelen çağrı uyarılarını, dört gürültü önleyici mikrofon ve Carl Zeiss lensli özel sistem olduğunu "bütün aile alır Video arama, yani büyükanne torunları herkes doğal olarak hareket edebilir. " Sen cazip ediyorsanız, aradan sonra tanıtım Video eylem ürünün iyi bir bakış sunuyor.

Habersiz Sony NEX-5R ve NEX-6 kameralar kablosuz bağlantı paketi olabilir

Sony NEX 5R ve NEX 6 WiFiconnectivity ile Endonezya Postel veritabanı üzerinde görünür
Sony NEX fotoğraf makinesi serisi kenara yeni giriş seviyesinden, bugüne kadar bu yıl çok fazla ses çıkarmadı F3 modeli. Ama bu Endonezya Postel listelerinde görünmesini yeni aynasız model numaraları bir çift, yakında değiştirmek olasıdır. Onlar bu yana öldürdü, ama S ony Alpha Dedikodular yer alan kartal gözü önünde NEX-5R ve NEX-6 bu ekran kapmak koparıp oldum. Bu Sony'nin yeni nesil düşündüren bizim ilgi kırılmak oluyor Kablosuz LAN parçası (ki bu liste sonuçlandı), var ise; F da binecek kablosuz bağlantı tren . Listeden toplamak için daha fazla ayrıntı söylentileri (ve umutlu dualarını) noktası olsa da önde kamera gösterisi öncesinde bir duyuru var, Photokina önümüzdeki ay başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder