Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı

Yayın: Gelecekte yavaş geliyor ama devrimler bekliyor değer

Yayın geleceği yavaş yavaş geliyor, ama devrimler değer bekleyen vardır
İsviçre gezisi sırasında, ailem bir dağın eteklerine ulaşmak için yakındaki bir gün yürüyüşümüze başladık. Bu doable görünüyordu, ama zaman geçtikçe çeşitli yaklaşımımızı önce çekilmeye görünüyordu. Kaç saat sonra görünüşte herhangi bir mesafeyi kapatmak için başarısız olan, döndü.
Bundan teknolojisinde geleceğe Geçişi aynı şekilde hayali görünebilir. Biz bir kum saati ile bırakarak kum taneleri sayma sanki biz irdelemeye ve bir kilometre taşı sanki her küçük artımlı buluşu kutlamak, biz zamanın izini kaybedersiniz. Oyunu değiştiren buluşlar ilerlemeler aynılık bir sürü kadar ekler hangi dönemleri ayrılmış, nadirdir. Fütürizm affetmeyen bir iş. Ama bazen, bulut bilişim ve medya yakınsama durumlarda olduğu gibi, itfa sabırla gelir.


Microsoft, Apple v Samsung'da konusu tasarım patentleri lisanslanamaz, Yüzey severler rahat nefes

Microsoft, Apple v Samsung'da konusu tasarım patentleri lisanslanamaz, Yüzey severler rahat nefes
Geçen hafta, biz öğrendim lisansını Apple'ın teklifini geri 2010 yılında Samsung - onun iPhone ve iPad tasarım patentleri dahil olmak üzere - IP bir paket. Bugün, Reuters Apple, Microsoft benzer bir anlaşma önerdi ve Redmond millet sunulan onları aldığını bildirir. Lisans kendisinin Detayları kıt, ama anlaşma, doğal olarak, açıkça iDevice kopya yasaklayan bir hüküm yoktu. Peki, Microsoft'un Samsung benzer bir kavgalı gelecekte karşılaşabileceği endam millet için, tekrar düşünün. Ballmer ve arkadaşlar bu yuvarlatılmış köşeler, kenardan kenara cam ve bunların önümüzdeki Yüzey tabletler üzerinde siyah çerçeveler için haklarını satın almak için öngörü vardı gibi görünüyor.

Microsoft, Windows trompet RT OEM iş ortakları, listeler ASUS, Dell, Lenovo ve Samsung

Microsoft, Windows trompet RT OEM iş ortakları, listeler ASUS, Dell, Lenovo ve Samsung
Ardından keskin yorumlar Microsoft'un kararı çevreleyen Acer'ın JT Wang ile rekabet Microsoft Ekosistem ve Planlama ekibinin başkan yardımcısı - - tablet alanda hayati OEM iş ortakları, Mike Angiulo ile olan kocaman bir "teşekkür ederim" olanlarla plakasına çıktı çok ilişkilendirir. Kenara yapmak için yardımcı olacak olanlar öven gelen , Windows RT geçen bir tuhaflık daha fazla şirket ASUS, Dell, Samsung ve Lenovo onboard söz konusu işletim sistemi ile nakliye ARM tabanlı ürünler olacağını ifade etti. Bu hoş çok Yoga aslında gemi olacağını doğrulayan bir WinRT varyantı olarak ve aynı zamanda Dell'in olduğunu açıkça zor iş sanatçısını bir nokta için ödedi. Tam modeli detaylarını açıkladı, ne de gemi tarihler, ancak Microsoft müttefikleri gelip eşit koşullarda vermek için sahne arkasında fazla mesai olduğunu açıkça belli oluyor olmak değildir 26 Ekim .

Life on Mars: Merak Bir hafta

Life on Mars merakım bir hafta
Mars'ta hayat var mı? NASA'nın son görevini kızıl gezegene de belki de daha yerinde bir soru bu soruyu cevaplamak veya olabilir, orada Mars'ta hayat vardı. 10:02 At EST 26 Kasım geçen yıl AM uzay ajansı Mars Bilim Laboratuarı (misyonu tam isimlerini vermek için) kızıl gezegene sekiz aylık yolculuğa başlıyorsunuz. Hiç gezegene gönderilen en gelişmiş donanımları - ve büyük-hiç rover - hiç daha önce bahsedilen çok daha büyük mesafelerde, en ilginç bölgelerinin bazı keşif izin vermelidir. Geldiğinizde, zor bir iniş, mobil laboratuar (Merak olduğunu) müzakere edilerek kaya örneklerini analiz ve mikrobik yaşam ya da uygun koşullar kanıt arayan (687 Dünya günü) bir Mars yılı geçireceksiniz - biz umut içinde yaşayamaz - gerçek kanıt aynı. Aradan sonra, gezegenin yüzeyinde ilk yedi gün içinde önemli olaylar bazılarına bir göz atın.

LG Optimus Vu yaz sonuna kadar geniş fikirli Amerikalılar geliyor

LG Optimus Vu incelemesi kurşun
Eğer bir 4:3 oran aşık ediyorsanız Optimus Vu ancak kendi aramak için Amerikalı bir modeli olmadığını hayal kırıklığına kalır, LG gününüzü biraz güneş ışığı getiriyor. Koreli şirket, ekstra geniş ve LTE donanımlı versiyonu Gambas'a planları onaylamıştır phablet zaman şimdi ve Eylül sonu arasında, - başka bir deyişle yılın üçüncü çeyreğinde bir ara ABD. FCC adresindeki arkadaşlar sayesinde, biz bile oluyor biliyor Verizon başlı sadece ilk değilse. Diğer detayları çoğu yetersizdir. Zamanlaması Android 4.0 Big Red günkü sayısında tabii olarak ile sevk edeceği, büyük olasılıkla yapar; LG me-too var Q Ses arayüzü Ancak, 2013 yılına kadar İngilizce konuşmak değil. Biz çoğunlukla LG'nin Amerikan planları ve Samsung arasında, biliyorum sonraki Galaxy Not , 2012 Büyük PDA Revival tüm hızıyla hala çok.

Okul rehberi 2012 Engadget arka: Oyun

Okul kılavuzuna Engadget sırtına hoş geldiniz! . O yaz tatili sonunda vermiyorsun önce gelmiş hafta gibi neredeyse kadar eğlenceli değil, ama teknoloji araçları güncellemek için bir şans olasılıkla ağrının hafiflemesine yardımcı olur Bugün, bizim oyun alıyoruz - ve baş edebilirsiniz için okula hub geri onlar ayı boyunca ilave konum olarak ürünün kılavuzları geri kalanını görmek için. Biz olacağız ayın sonunda - geri kontrol etmek emin olun veriyor rehberlerimiz yer dişli bir ton - ve göbek sayfa kadar vurmak tam burada !
Okul rehberi 2012 oyun için DNP Engadget arka
Bu günlük bazı haklı eğlence ile okulda eziyet olduğunu dengelemek için zamanı geldi. Neyse ki, bizim seçimleri birçok iş ve eğlence arasında ki ince çizgide yürümek - normal bir dizüstü ötesinde biraz daha nakit kadar güdük istekli iseniz, en son PC başlıkları taşıma kapasitesine sahip bir şeyler alabilir. Diğer seçeneklerinden bazıları eğitim kazık daha sert bir satış olabilir, ama hepimiz biraz stresten kurtulmak gerekir, değil mi? Ve yaşam döngülerinin sonuna yaklaşan büyük konsolları ile yer almak için daha cüzdan dostu zaman var olmamıştı. Bizim favori oyun seçimler için aradan sonra atlamak. Tüm paranı learnin 'için ayrılmış oldu, o zaman kesinlikle bizim çekilişlere girmelidir. Yorum bırak aradan sonra kazanmak, ve ziyaret için bir şans hediye sayfa tüm detayları için.

WSJ: Google Wiley gelen Frommer Kullanıcı kazanmak için ayarlayın, güvenilir seyahat Yorum eklemek

WSJ Google güvenilir seyahat Yorum eklemek, Wiley gelen Frommer Kullanıcı kazanmak için ayarlayın Sadece bir yıl sonra Zagat edinimi , Google, başka bir güvenilen yaşam tarzı markası bir hamle yaptı. John Wiley & Sons Inc, seyahat siteleri ve kılavuz kitapları Frommer ağının şimdiki sahibi, kısa bir süre beklenen bir kapanış ile, Mountain View satın doğruladı. The Wall Street Journal'a göre Google, mutlaka şirketin aksi takdirde sadece online modeli uygun düşmez Frommer sayfasının yazdırılan kılavuz kitapları, ilgili bir çağrı yapmadı. Bir departman yöneticisi Google şu an için mevcut yolda Frommer Kullanıcı tutmak için planlanan söyleyerek, bir röportajda edinmesi konusunda açıklama yapmış olsa da bu, yeni içerik kol Zagat önderliğinde düşecek olup olmadığı da bilinmiyor. Ne şirket hangi profesyonel kredibilitesi ile kullanıcı gönderilen seyahat içerik yedekleme, Google, yorum portföyünü artırmaya yardımcı olabilecek, satın alma için fiyatlandırma onaylamak mümkün. Ayrıntılı bilgi aşağıdaki kaynak link altındadır.
Güncelleme: bakılırsa, Google bildirildi kendi NYC ofislerine ekibi hareketli, gemide baskı personel devam edeceğiz. Çevrimiçi editörleri işten çıkarmalar çoktan başlamış sahip olan, ancak daha şanslıyız.

Koltuk Darvinciler Flickr'da yeni böcek türü keşfetmek

Koltuk Darvinciler Flickr'da yeni böcek türü keşfetmek
Entomolog Shaun Winterton onun bilgisayarının konforunda Malezya Lacewing yeni bir tür keşfetti. Aylak aylak gezen Flickr , o alınan bir böceğin Guek "Kurt" Hock Ping ek rastladım kanat boyunca yabancı bir siyah-mavi desen taşıyordu Malezya orman içinde yürüyüş yaparken. Arkadaşları işaretler tespit alamadığım zaman, o yeni bir tür bakıyordu gerçekleştirilen ve aceleyle fotoğrafçı e-posta - bir yıl sonra, zor canlılardan biri ele geçirdi. Doğal Tarih Müzesi'nde Simon Brooks gönderilen şüphe teyit edildi. Koltuk gezgini Onun kızı sonra yeşim Semachrysa adlandırılmış ve derhal kullanılan Google Dokümanlar dünyanın zıt uçlarında Guek ve Brooks ile co-yazar kağıt. Annen Bilgisayarınızda çok fazla zaman harcadığımız şikâyet ederse, size garip yaşam biçimleri ve eski arıyorsanız onu söyleyebilirim medeniyetler düz bir yüzü.
[Resim Kredi: Guek "Kurt" Hock Ping, Flickr ]

Engadget Giveaway: dört Nexus 7 tablet biri, NVIDIA nezaket kazanın!

Engadget Giveaway dört Nexus 7 tablet biri, NVIDIA nezaket kazanın!
Google yeni amiral gemisi tablet, ASUS yapımı ilan Nexus 7 de bizim biri olarak -, 200 $ satın alabileceği en iyi kayrak olmak için iyi seçeneklerdir öğrenciler için - ve bunun bedelini yenmek zor iken, biz gidiyoruz uzakta olursa olsun dördü vermek! Bu haftaki yarışmaya tüm sayesinde Nvidia , dört çekirdekli Tegra 3 arkasında millet o güçler Jelly Bean tablet ve sorunsuz ve keyifli bir deneyim haline dönüşüyor oyun. Bu küçük çocuklar kesinlikle kapmak değerdir, bu yüzden girmek için bir yorum ekleyin!

200 $ Sprint 19 Ağustos vurarak ön sipariş Motorola Foton S 4G LTE kadar,

Bazı QWERTY klavye üzerindeki başparmak almak için ağrıyan Sprint aboneler, LTE eylem çok daha uzun beklemek zorunda kalmazsınız. Taşıyıcı Motorola'nın ayrıntılı duyurdu Foton S 4G LTE 200 $ fiyat etiketi taşıyan, Pazar, 19 Ağustos tarihli ağ isabet olacaktır. Telefonun bir 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, Dondurma Sandviç ve sekiz megapiksel arka kamera karşı karşıya ambalaj. İlgili taraflar Foton S, ve ark önceden sipariş edebilirsiniz. bugün.

20nm mobil çipleri teşvik etmek için anlaşma ARM ve GlobalFoundries çekiç

20nm mobil çipleri teşvik etmek için anlaşma ARM ve GlobalFoundries çekiç
Tabii bunu İngiliz, ama ARM mobil imparatorluğu yerine fethinden daha dikkatli işbirlikleri yoluyla inşa ediliyor. Çok yansıtan GlobalFoundries ile çip tasarımcısı en son anlaşma Benzer bir anlaşma geçen ay rakip döküm TSMC ile imzaladı noktasında bir durumdur. Bu kolay çip üreticileri (benzerleri için yaparak hızlı, enerji verimli 20nm işlemcilerin benimsenmesini teşvik etmek için tasarlanmış Samsung , belki de) aslında silikon uydurmakla homurtu iş için GlobalFoundries 'kapısını çalmaya - dökümhane şimdi olacağından yonganın tam da bu tür üretmek için prepped. Bildiğim kadarıyla düzenli gadget alıcı ile ilgili olarak, bir şey bütün bu siyaset tutarlar: mobil işlemci büzülme yeni 32nm sonra dışarı peter gitmiyor ki daha fazla güvence Exynos cips veya 28nm Snapdragon S4 - geçmiş itmek oluyor Bu 22nm kriter Ivy Bridge zaten masaüstü alanda kurulan ve umarım telefonları ve tabletleri teslim az suyu ile daha fazlasını yapın .

Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi ABD'de Ice Cream Sandwich lezzet alır

Samsung Galaxy Tab 101 WiFi ABD'de Ice Cream Sandwich lezzet alır
Samsung yaygın (gayri resmi olarak ise) beklenen Galaxy Tab hattı yükseltmek , bu yaz Ice Cream Sandwich. Neyse ki, bir kaç taraftar parçası üzerinde sadece hüsnükuruntu değildi. Sayısız Galaxy Tab 10.1 WiFi ABD'de sahipleri kısa bir süre Pazartesi günü yataktan sonra Android 4.0.4 resmi bir itme alma bildirdin. Yeni TouchWiz, Chrome desteği ve daha fazlasını bekliyoruz - sadece yükseltme herhangi bir benzersiz katlanmış beklemiyoruz. Bazı açılardan, biz büyük olasılıkla alıyoruz Galaxy Tab 2 10.1 bir Tegra 2 işlemci ile. Tek gerçek belirsizlikler uygun Galaxy Tab satırın kalanında sıçrama gibi olasılığını yapacak, ne zaman Jelly Bean , umarım, bu ülkede Samsung'un ilk tablet benimseyenler bazıları için güncelleme yolun sonu değil.

Kendi kendine yanan Karma hakkında Fisker sorunları ikinci ifade

Selfcombusting Karma hakkında Fisker sorunları ikinci ifade
Mola yakalamak için Fisker yetersizliği sadece araç ile eşleşti endişe güvenilirlik kaydı . Şirket bir park sonra başka bir bildiri yayınladı, minnetle boş Karma EV bazı tercih kendini kurban etme son Cuma Kaliforniya otoparkta. Şu anda neden onun (idi inanmıyor önceden hatırlattı ) Lityum-iyon pil ateşleme bölgesi, sürücü tarafındaki ön lastik önünde, motor bölmesinin dışında olduğunu öğrenmiş, egzoz yönlendirme veya elektrik bileşenleri. Biz aradan sonra tam metin var, bu arada biz daha bir çok yürüyüş yaptığını düşünüyoruz.

Amatör arkeolog Google Earth kullanarak  piramitleri bulur

Amatör arkeolog Google Earth kullanarak mümkün piramitleri bulur
Çoğu Google Earth hobi biraz memnun ederken yapışmayı, geotagging , bazı kadar sahip loftier emelleri . Uydu arkeolog Angela Micol o Giza yaylası benzer üç-in-a-line düzenlemesi de dahil olmak üzere toprak altında yüzyıllardır gömülü Mısır'ın kayıp piramitleri bazı yerlerde, keşfedilen düşünüyor. Mısırbilimci zaten gizli yerlerde keşfedilmemiş olduğunu doğruladı, şimdi onu içeri kepçeler arama değer olmadığını belirlemek için aşağı alanındaki bilim adamları var

100.000 dpi'ye kadar baskı yapabilen 'vitray' nanoteknoloji

'Vitray' nanoteknoloji tarafından hazırlanmış 100.000 dpi renkli görüntü
Singapur Araştırmacılar, yüksek çözünürlüklü renkli görüntüler bir metal-bağcıklı nanometre çerçevesini kullanarak tipik yöntemleri daha keskin birkaç kez yaratmayı başardılar. Normal, mürekkep püskürtmeli ve lazer jet yazıcılar inç başına 10,000 nokta dışarı toplayabilirsiniz iken, bu nanoteknoloji tabanlı tekniği yaklaşık 100.000 dpi teorik bir sınırı vardır. Tekniği tipik modern baskı daha litografi yakındır ve gelecekte yüksek çözünürlüklü yansıtıcı renkli ekran ve yüksek yoğunluklu bir optik depolama için önünü açabilir. Bilim adamları tam desenli metal nano yapılar hazırlanmış ve özellikle amaçlanan rengini yansıtmak için yüzey tasarlanmıştır. Proje lideri Dr Joel Yang göre, bu "şifreli" renkleri aktive görüntü yayılmış bir ultra-ince metal film "ekibi, belirli bir nanoyapı desen, boyut ve boşluk tekabül renk bir veritabanı inşa". Görünüşe göre henüz başka bir nedeni bizim anlayışsız yükseltmek için etli retina .

Google, Mozilla ve Wikimedia projeleri bir günlük 'translathon' de Maya dili çeviriler

Google, Mozilla ve Wikimedia projeleri bir günlük 'translathon' de Maya dili çeviriler
Yucatec, Meksika'nın en çok konuşulan Maya dili, yirmi anadili Google, dili getirmeye yardımcı olması için geçen Perşembe günü bir araya geldi Mozilla ve Wikimedia projeleri. Mozilla Translathon 2012 adlı etkinlik, Firefox için çeviriler sağlamak için düzenlenen Google'ın Tehlikedeki Diller Projesi , yetki Wikipedia ve 500 olduğu Wikimedia yazılımı crowdsourced makaleler, boot etmek. Doğru kelimeleri bulma, ancak, çoğu zaman zor bir öneri olabilir. "Tercüme edilemez kelime var," Mozilla Meksika temsilcisi Julio Gómez CNNMéxico söyledi. "Maya, dosya yok. Tab yok." Gómez grubu olduğu gibi yabancı kelimeleri tutmak, ya da aynı fikirleri temsil etmek için diğer terimleri bulabilirsiniz olduğunu anlatmaya devam ediyor. Yazılım yerelleştirme ek olarak, Wikimedia Meksika Devlet Başkanı Ivan Martínez göre ", kendi kimlik ve kültürel mirası kurtarmak" çabası Maya hoparlörler olanak verebilecek olduğuna inanılıyor. Eğer yerli dilinde wiki makaleleri incelemek isterseniz, aşağıdaki kaynak linkleri kontrol edin.

Neo Geo X Gold dünya çapında Aralık çıkış tarihi alır, 200 $ fiyat etiketi

Neo Geo X Gold dünya çapında Aralık çıkış tarihi alır, 200 $ fiyat etiketi
Sadece bütün olup olmadığını merak edildi Sadece zaman vaporware , Neo Geo X nihayet orijinal Q2 pencere eksik sonra 6 Aralık ayında yeni bir dünya çapında yayın tarihi aldı. Retro oyun sisteminin 20. yılını reboot - şimdi Neo Geo X Gold markalı $ - 200 $ altında bir yüzde önerilen perakende fiyatı vardır ve bunun için el ve yeni çevre birimleri detaylı açılsın - bir joystick ve TV çıkışı olarak iki katına, bir şarj bağlantısı (HDMI veya RCA). Özellikleri beri biraz değişti ilk duyuru ve önceden yüklenmiş başlıkların listesini onu başlangıçta olduğu gibi gibi sağlıklı görünüyor ise el şimdi, 3,5 inç önceden duyurulmuş biraz daha büyük bir 4.3 inç LCD, kapalı gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder