Translate

Popüler Yayınlar

3 Ağustos 2012 Cuma

Sharp yeni iPhone ekranları yapmak ve bu ay onları gönderinizin

Sharp yeni iPhone ekranları yapmak ve bu ay onları gönderinizin
Bugünün kasvetli bitirmek için çaba kazanç raporu üzerinde yüksek, Sharp Başkanı Takashi Okuda kasıtlı yaptığı şirket, yeni bir iPhone için ekranların üretimi sözleşmeli olanlar arasında olduğunu kayma izin verdi. Biz zaten sayısız nedenleri şüphelenmek için iPhone 5 Eylül 12 civarında ilan edilecek ve Okuda şimdi söyleyerek olduğunu teyit etti "gönderiler Ağustos ayında başlayacak." Daha önce söylentiler ve bileşen sızıntıları güvenilir edilecekse, ekran olacak önemli ölçüde daha büyük (4-inç çapında olasılıkla) ve biraz daha az yusyuvarlak üzerinde daha iPhone 4S .

Apple'ın icloud veri merkezi Reno gelmek için yeşil ışık, bir yıldız olmak

Elmalar icloud veri merkezi Reno gelmek için yeşil ışık
Bir icloud kurmayı Apple'ın planları veri merkezi içinde kıvılcımlar, Reno artık ekonomik kalkınmanın yerel kurul anlaşma kauçuk damgalı var çekiş kazanmıştır. Büyük ölçüde törensel iken, weirdly adlı zemin kırmak için şirket ikna için vergi indirimleri dolar 89 milyon Parlamento onay verilen oluyor "Proje Jonathan Hub." Yeni veri merkezi umarım Dağ Aslan için olduğu gibi OS 10.9 yükseltme gibi gergin değil sağlayarak, yıl sonundan önce canlı gitmesi bekleniyor geçen hafta .
[Resim kredi: Amy Meredith, Flickr ]

TshirtOS yüzde 100 pamuk (video), programlanabilir, web bağlantılı olduğunu

TshirtOS webconnected, programlanabilir, yüzde 100 pamuk
Bir LED ekran, kamera, mikrofon, hoparlör ve ivmeölçer hepsi içine paketlenmiş t-shirt ve akıllı telefon üzerinden kontrol? Bu tshirtOS, bir arkasındaki konsept giyilebilir şu anda sadece prototip olarak mevcut "kendini ifade" için bir platform. Bu, tweets gösteriş müzik videoları oynatmak, göbek yüksekliği fotoğraflar çekmek ve Instagram off göndermek ve hemen hemen oyun dışında her şeyi yapabilir vurmalı . Ballantine Kullanıcı viski cahoots (açıklanamaz) olarak fikir geldi CuteCircuit, ürün testleri yapmak ve yeterli millet faiz kayıt eğer kitle akıllı gömlek üretecek hakkında o söylüyor. Orada bu hiç birisi için Kickstarter sayfa, kesin özellikleri veya fiyatlandırma, ama CuteCircuit tarihi ve aradan sonra biz TshirtOS bir dram uğruna sadece viral pazarlama dublör daha fazladır inanmaya eğilimli konum video dayalı - tıklayın yahut kendi adına karar.

IDC: pazarının yüzde 68 ile tablet tepenin Apple'ın hala kral

Pazar yüzde 68 ile tablet tepenin IDC Elmalar hala kral
IDC sadece tablolar durumu hakkında en son belge rivayet var seviyorum istatistikçiler, meraklıları ve insanların 's cabal tablet piyasasında . Ikinci çeyreğinde sevk 25 milyon slates, bunların 17 milyon idi iPads - pazarının Apple 68.2 oranında verir. Samsung yana olmasına rağmen, 2.4 milyon cihaz ve Amazon üçüncü ile ikinci olurken Kindle Yangın yapımcısı numaraları ortaya koymuyor, Orada dahil bazı varsayımları muhtemelen var. Eski başarısına bağlı olarak, bir yer (veya iki) yukarı taşımak için bekleyebilirsiniz rağmen ilk beş dışarı Yuvarlama, ASUS ve Acer olarak Nexus 7 Q3 sonuçlarını bir kaç ay içinde yayımlanır.

Archos, ilk basın shot ile G10 xs kızdırır üç hafta içinde piyasaya sözü

Archos, ilk basın shot ile G10 kızdırır üç hafta içinde tam sürüm sözü
Daha önce, Archos sadece şimdiye kadar bize bir anlık verilen sahiptir G10 xs tablet - bu yıl başlatmayı planlıyor FCC dosyalarında sayılmaz. Şirketin medya mekanizması içerisinde yer almayı şirket lansman sadece üç hafta uzak olduğuna dair bir onay Facebook üzerinde bir teaser basın görüntü yazmamış gibi, bir kez daha dönüyor. Biz zaten Android 4.0 kayrak microSD, mini HDMI ve bunun için bir bağlayıcı destek biliyorum olsa da, çay Bize verilen konum eğik atış yaprağı okumak zor Eee Pad Transformer tarzı klavye dok. Başlıca soruları şimdi G10 xs ABD'de açılan yanar merkezinin yanı sıra bizim paranın karşılığını alırsınız patlama derecesi.

Keskin ağrı, Q1 1,2 milyar dolar kaybı ile devam ölçüde 2012 için tahminlerini düşürdü

Keskin ağrı, Q1 12 milyar dolar kaybı ile devam ölçüde 2012 için tahminlerini düşürdü Zaten üzerinden kazınarak sonra felaket 2011 , Sharp, bu yıl küçük ama önemli bir kar bankacılık olmuştu. Bu umutlar 2012'de 100 milyar yen ($ 1250000000) kaybı aşağı doğru revize ediliyor için işletme kazancı 20 milyar yen ($ 250 milyon), Japon üreticinin tahmini ile, buharlaşmış. Hiç kimse bir satın aldığı göründüğü gerçeği bu doz, büyük ölçüde sadece gitti çeyrek sonucu Aquos TV (rağmen 90-incher oldukça şaşırtıcı olmak) veya bir Sharp yapımı LCD panel ve şirket 94 milyar yaptı Sadece üç ay uzayda yen (1200000000 $) kaybı. Reuters'in haberine göre, birçok 5.000 personeli işten şirketin ilk büyük turda işlerini kaybedebilirler.

Sony bültenleri Q1 2012 mali sonuçlar, 312.000.000 $ kaybı yiyor

Sony'nin
Şirketin iyimserlik olmasına rağmen, 2012 gösterisi için Sony'nin ilk çeyrek rakamları üç ay önce , o 312.000.000 $ net zarar yapılmış. Kısmen getiren yatırılır, 30 Haziran tarihinde biten üç ay için satış bir kuyruklu 19200000000 $ çekti Sony Mobil ailesine tam. Ancak, Mobil Ürünler ve İletişim Bölümü (hangi yeniden yapılandırılmasının maliyeti Sony Mobil bir parçasıdır) $ 356 milyon kaybı kaydetmek için ek kazanç bozulmadan, 143.000.000 $ geldi. Oyun-akıllı, PlayStation üreticisi PSP ve PS3 düşen satış olarak 45 $ lık bir milyon kayıp sadece kısmen satış telafi edilmiştir uğradığı PS Vita . Kompakt fotoğraf makinelerinin satış düşerken kendi görüntüleme bölümü daha iyi haberler vardı, DSLR ve "Profesyonel" ürünler 160.000.000 $ kar ile sonuçlanan, mola aldı.
Biz boyunca gördüm bir trend içinde Ev Eğlence sektöründe , LCD televizyon satışları şirketin 126.000.000 $ kaybı yemeye zorlamak, düşmeye devam etti. Bu öncelikle Hindistan'da reklam satışları bir dalış ve pazarlama maliyeti (ama üreten değil) Amazing Spider-Man nedeniyle var ancak film ve TV, $ 62 milyon bir kayıp kaydedildi Eylül ayına kadar kabul edilmeyecek olan kar. Ona büyük harcanan Son olarak, EMI satın Bu çeyrekte, Usher gibi büyük-bilet albümleri 4 Myself arıyorsunuz ve Tek Yön All Night bölümü 92.000.000 $ bir kar sağladı Up var. Sony'nin Kaz Hirai yönettiği "yürütmek için su basıyorum da Bir "Strateji, hala yastık altında saklanmış 8400000000 $ var ve düşük satış karşısında, düşük maliyetler hareketle Mart 2013 sonuna kadar kar ettiği 1,6 milyar dolar olmasına yardımcı umuyor .

Lenovo ThinkPad X1 Karbon fiyatlandırması Hong Kong'da tespit

Lenovo ThinkPad X1 Karbon fiyatlandırması Hong Kong'da tespit
Lenovo süzülüyor ThinkPad X1 Karbon hafif ne bir fısıltı gibi çok olmadan Mayıs ayında bize geçmişte Ultrabook Kullanıcı fiyatı olacaktır. Şirketi olsa, bir Hong Kong back-to-okul promo broşürü olacağa benzeyen o haykırarak akla gelmez. Sürece Newsmth.net yazılan nihai fiyatlandırma temsil gibi, yerel halk normalde RAM ve 128GB SSD 4GB i5 1.7GHz Core bir X1 Karbon için ($ 1,660 US) 12.880 HK $ hakkında ödemek için bekleyebilirsiniz. Eğer bizim gibi bir PC için ABD'de gördükleriyle doğrudan karşılaştırırsanız oldukça prim var Samsung 9 Serisi ki bu fiyatlar Pasifik'in diğer tarafında benzer olacağını söylemek zor fakat buna rağmen, Hong Kong hiçbir satış vergisi var diğer faktörler arasında. Fiyat ABD lansmanı süre sonra bu yaz göre değişir bile, şehirde öğrencilerin zaten Ultrabooks arasındaki rekabet özellikle şiddetli büyürse en azından bazı kıpırdatmak oda anlaşılacağı HK $ 9,180 ($ 1,184) bir indirim alıyorsanız.

Samsung kickstarts bizim telefonları ve tabletleri, kitlesel üretimini 4 kat daha hızlı mobil flash bellek başlar

Samsung, massproducing 4x daha hızlı mobil flash bellek başlar bizim telefonlar ve tablet kickstarts
Samsung hızlı NAND flash bellek bırakmak içeriği değil , geleneksel solid-state sürücüler . Onun Pro Sınıf 1500 sık pokus akıllı telefon ve tablet depolama performansını büyük bir sarsıntı vaat ediyor. Ne kadar? Bu isim bir ipucudur - birlikte IOPS verileri okur 3,500 yaklaşık dört kat daha hızlı bir önceki gömülü flaş çip Samsung test etmiş daha veri, yazarken bunu 1,500 IOPS (input / saniyede çıkış) ulaşır. Gerçek dünyada, bu kadar 140MB / s veri ve 50MB / s yazma için okurken olarak yol açar. Samsung yoğun dahil olmak üzere yeni yongalar, bulunan kitapta hemen hemen her hile atılan sonra hız gelir 20-nanometre üretim süreci, hızlı geçiş DDR 2.0 kendi kontrolörü ile hafıza ve yeni bir JEDEC yedek bant genişliği 200MB / s bellek standardı . Biz hatırlamak iyi yapardım rağmen Samsung, fabrikaların yayıyoruz olan 16GB, 32GB ve 64GB parçalar için müşterilerine adlı değil bayındır telefonu iş sadece büyük müşteri Samsung kendisi olduğunu garanti etmez: bile yasal zorluklar karşısında, Samsung'un hala en az olan bir kayda değer istemci çok onun flaş kaynağı yakalamak için eğilimindedir.

Dondurma Sandviç Android cihazların yüzde 15,9 oranında temsil eder, Gingerbread bir ısırık alır

Dondurma Sandviç Android cihazların yüzde 159 temsil, Gingerbread bir ısırık alır
İki önemli güncellemeleri sonra (üç Eğer tablet münhasır saymak eğer Petek ) ve Gingerbread nihayet bocalamaya başlıyor. Erişim cihazları Google'ın en geç iki hafta ankete göre Çal mağaza , Dondurma Sandviç Android kullanıcı tabanı 15.9-yüzde doldurarak, yükselişte. Yani tam beş puan önünde Android 4.0 yoktur 's Temmuz skoru ve OS içine yiyor 'Diğer lezzetler: Gingerbread (Android 2.3), 3.4 oranında düştü Froyo 1.8 ve tarafından (Android 2.2) Eclair bir tarafından (Android 2.1) yetersiz yarım oranında. Google'ın son şekerleme güncelleme, Jelly Bean (Android 4.1), pazarın 0.8-yüzde utangaç bir dışarı eking yanı sıra bir görünüm getirmişti. Aşağıdaki kaynak linkten kendiniz için çizelgeleri Google'ın koleksiyonu göz atın veya cihazlar yorum nereye denk geldiğine bize bildirin.

Üç geliştirmeleri ile iMac Oniki Güney başlangıçları BackPack 2 raf aksesuarı

Üç değerli geliştirmeleri ile iMac Oniki Güney başlangıçları BackPack 2 raf aksesuarı
Artık, büyük olasılıkla aşina Oniki Güney , küçük kalıyorum övünür Mac fikirli aksesuar üreticisi. Eh, üç yılda ilk ürünü, başlangıcını sonra BackPack , Seni güldürmek olacak üç şekilde raf aksesuar rafine oldu. Hatırlarsanız ederseniz, BackPack başlangıçta birimi ardındaki discretely oturdu iMac ve Apple Ekran için eklenebilen bir depolama raf olarak hayatına başladı. Şimdi, BackPack 2 eklenebilir sadece ileriye dönük bir şekilde, ama aynı zamanda entegre kablo yönetimi ve dikey destek sunuyor düzgün gibi gibi ekipmanları tutmak için açılmış olacak MacBook Air ve dik sabit diskler. Toplamda, BackPack 2 vites 3.5 kilo kadar barındıracak ve 34,99 $ için artık ulaşılabilir. Eğer yeniden tanımak istiyorsanız, sadece aşağıdaki galeri kontrol edin.

Facebook Connect karbon ayak izi,, 2011 enerji kullanım raporunu yayınladı detayları

Facebook Connect karbon ayak izi,, 2011 enerji kullanım raporunu yayınladı detayları
Daha fazla Facebook haber, ama biz geri döndük bu kez numaraları yerine yeni bir raporlama ve özelliği , iyileştirilmesi ya da entegrasyon . Onun bir parçası olarak misyonu bir bir şey için tanıdık mavi takas yeşil renk olduğunu , Facebook bugün karbon ayak izi ve genel serbest enerji kullanımını rakamlar 2011 için. Kolay görsel öğeleri içine biyo-babble Torna, şirketin tüm yıl için, aktif bir kullanıcı latte bir orta kabaca aynı karbon ayak izi işgal dikkat çekiyor. Veya, tipple hayranı iseniz, şarap gözlük bir çift. Etkileyici, sosyal dev enerji kullanımının yüzde 23 yüzde 25 veya daha fazla olan 2015 hedefi için iyi yolda koyar, temiz ve yenilenebilir kaynaklardan geldi. Eğer daha fazla bilgi ve istatistikler tam bir dökümünü istiyorsanız, tam rapor aşağıda kaynak bağlantı mevcuttur.

IRIScan Anywhere 3 kablolar olmadan makbuz ve fotoğrafları kaydeder

IRIScan Anywhere 3 kablolar olmadan makbuz ve fotoğrafları kaydeder
Taşınabilir tarayıcılar oldukça değildir yenilik bunlar çok doğru olduğunu, eskiden. Ama onlar daha az etkileyici ve yararlı bir konum. Son IRIScan, Anywhere 3, şarj edilebilir piller ile minik, kablosuz belge ve fotoğraf tarayıcıları uzun bir geleneği izler. Onun dahili bellek, SD kart, hatta standart bir USB belleğinizde için dosyalarını kaydetme kapasitesi var. 199 $ IRIScan az 3 Anywhere herhangi bir ucuz değil yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi, rakiplerinden daha ve kesinlikle değil küçük taşınabilir tarayıcı . Ancak, Outlook veya Lotus içine kartvizitlerden iletişim bilgileri aktarmak ve OCR ile düzenlenebilir dosyalar halinde taranan dokümanlar dönelim bazı ücretsiz uygulamalar (Readiris Pro ve Cardiris Pro) ile geliyor.


Bu Modem Dünya mı: Bunları Smell musunuz?

Her hafta Joshua Fruhlinger katkıda Bu Modem Dünya ise , tüketici teknoloji kültürünü keşfetmek adanmış bir sütun.
DNP Bu Sen Modem Dünya Smell musunuz that
Iki gadget kokular vardır: Biri tetikler mutluluk ve beklentisiyle, diğer üzüntü ve korku buluşuyor.
Biz kutusunu açmak gibi ilk duygusal bir mermi gibi geldi. Vaat maceralar ile bu plasticky koku size ulaşırken, merak ve heyecan ile bir ilk power-up ve sel bizi dalga geçiyor.
Elektronik hayalet vazgec ikincisi onun çirkin başını gösterir. Bu koku - bu koku biliyorum - erime devreleri ve dijital ölüm veri kaybını panik, suçluluk ve güvenliği için korku bir sarmal içine bizi gönderir.


FDA onayladı Proteus Dijital Sağlık e-hap doz izlenmesi için

FDA onayladı Proteus Dijital Sağlık e-hap doz izlenmesi için
Bir "ağızdan alınan veya sensör" atıştırmalıklar lezzetli gibi görünmüyor, ama çok geçmeden doktorun söylediği şey olabilir. Mide asidi ile temas ettiğinde aktive minik bir mikroçip yakın zamanda ABD ve Avrupa'da sağlık düzenleyici kurumlar tarafından yeşil ışık verildi. Sensör zaman yuttu , harici bir yama sinyalini alır ve onu gerekiyordu kim üzerinden bir mesaj vuruyor. Ya da, aşağıdaki yönergeleri - teknoloji sağlık uygun olarak biz bilinen bir sorun ile mücadele amaçlanıyor. Doğru zamanlama ve doz birçok ilaç için önemlidir, ve gevşek programları tedavi başarısızlıkları veya kötü ilaca dirençli gelişimi için sorumlu olabilir hataları . Gerekli çalışmalarda plasebo hap kullanılmasına rağmen, bir ilaç ağır zaten teknolojisi için bir lisans Torbalı etti gerçek dünya uygulamaları . Geçen mikroçip düşünce onları yeme düşünce daha rahatsız ise, endişelenmeye gerek yok - kamikaze sensörleri kısa bir süre görevlerini tamamladıktan sonra midenizde çözülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder