Translate

Popüler Yayınlar

3 Ağustos 2012 Cuma


Logitech odası görüntülü sohbetler yaşamak için TV Cam HD başlattı: built-in Skype, 720p, 200 $

Logitech, oda video sohbetleri yerleşik Skype, 720p yaşamak için 200 $ video TV Kamera HD başlattı
Cisco'nun talihsiz Eğer Umi video konferans sistemi daha böyle olmuştu, o hayatta olurdu? Logitech , bir yol veya diğer bir kez kendi TV Kamera HD öğrenmek üzeredir - Son zamanlarda fark FCC at - geldiğinde ABD bu ay. 199,99 $ cihazı TV'nize kanca ve çalıştırmak için gerekli tüm işlem gücü içeren Skype ve WiFi veya Ethernet üzerinden kanepede geniş açılı, 720p görüntüleri iletir. Önceki aksine TV Cam , bir Viera Bağlan HDTV için gerek yok - HDMI-in her şeyi yaparım. Şirket ailelerin lehine mevcut mobil cihazlar ve dizüstü kullanımı vazgeçmek olacağı düşüncesi bankacılık bir zaman-on gelen çağrı uyarılarını, dört gürültü önleyici mikrofon ve Carl Zeiss lensli özel sistem olduğunu "bütün aile alır Video arama, yani büyükanne torunları herkes doğal olarak hareket edebilir.

Habersiz Sony NEX-5R ve NEX-6 kablosuz bağlantı paketi olabilir

Sony NEX 5R ve NEX 6 WiFiconnectivity ile Endonezya Postel veritabanı üzerinde görünür
Sony NEX fotoğraf makinesi serisi kenara yeni giriş seviyesinden, bugüne kadar bu yıl çok fazla ses çıkarmadı F3 modeli. Ama bu Endonezya Postel listelerinde görünmesini yeni aynasız model numaraları bir çift, yakında değiştirmek olasıdır. Onlar bu yana öldürdü, ama S ony Alpha Dedikodular yer alan kartal gözü önünde NEX-5R ve NEX-6 bu ekran kapmak koparıp oldum. Bu Sony'nin yeni nesil düşündüren bizim ilgi kırılmak oluyor Kablosuz LAN parçası (ki bu liste sonuçlandı), var ise; F da binecek kablosuz bağlantı tren . Listeden toplamak için daha fazla ayrıntı söylentileri (ve umutlu dualarını) noktası olsa da önde kamera gösterisi öncesinde bir duyuru var, Photokina önümüzdeki ay başlıyor.



ASRock Vizyon 3D 252B inceledik: premium fiyat layık bir sessiz, üst raf HTPC

ASRock Vizyon 3D 252B premium fiyat layık sakin bir adı? HTPC Yorumlar
Tabii, biz gidip orada en büyük günaha biliyorum DIY rota sonraki düşünürken HTPC , ancak bir küçük form faktörlü bir çözüm arıyorsanız, önceden oluşturulmuş sistemlerin doğasında meşru avantajları vardır. HotHardware sadece koymak ASRock 3D Vision ile bir 252B bu blok üzerinde yeni teçhizat değil iken titiz incelemesi ve, sadece aynı sizin dikkate layık olduğu söyleniyor. Sistemin kalbinde, bir Core i5 2520M bulacaksınız - hangi Sandy Bridge döneminden - ama küçücük bilgisayarın tüm medya türlerini kusursuz oynatımı sağlamak için söylenir. Diğer yüksek puan sistemi sessiz çalışma ve düşük güç tüketimi içerir ve toplamada, "bileşeni seçenekler, bağlantı seçenekleri ve form faktörü tüm tatlı kırar." Kabaca 900 $ fiyat bazı caydırmak olsa, HotHardware daha iyi bağlantı seçenekleri ve DIY alternatif daha küçük bir boyut sağlar, değerli bir HTPC olarak Vision 3D 252B önerir.

Seedio app ağlar iDevices hoparlör içine, patlamalar çok müzik ve geniş

Alvarez Elektrik Motorları Eko araçların bütçe dostu hattı çıkarıyor

Alvarez Elektrik Motorları araç budgetfriendly Eko hattı çıkarıyor
Tabii, orada bir ton zaten var elektrik sürmek orada, ama bazı millet o değerli, diyelim ki, böyle bir şey içinde bulunan tüm bu çan ve ıslık ilgi olmayabilir Tesla Model S veya yaklaşan Audi A3 e-tron . Neyse ki onlar için, EV piyasada biraz şeyleri karıştırmaya çalışıyor Alvarez Elektrik Motorları gibi indie şirket bulunmaktadır. Kaliforniya şirketi (Çin OEM Liuzhou Wuling yardımı ile) sadece üç duyurdu çevre dostu olan Eko-E Banliyö Araba ile başlayan, araç ve iki büyük olanları EcoTruck ve EcoVan takip - bunların hepsi yaklaşık olarak fiyatlandırılır Bu dikkate vergi kredileri ve yeşil yol giderek birlikte gelen indirimler alarak olmasa sırasıyla 10.000 dolar, 17.000 $ ve 18.000 $,. Doğal olarak, nakit tasarrufu da önemli bölümlerinde hit bir çift almak demektir ve üst hızlarda saat söylenir ise böylece, bir sürpriz olarak EV üçlüsü sadece 30-40 kilometre hafif bir yelpazesi var bekleniyor gelmemeli sadece 25 mph. Size türlü izleme keyfi için ekstra resimleri ile birlikte aşağıda kaynağında Bunlar hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Matrix Bir tablet, bir daha tutumlu 90 $ için satışa sunuldu

Android 4.0 ile Matrix Bir tablet
Doğrudan Pazarlama Eşyalar bir tablet üreticisi olarak en çekici ismi olmayabilir, ancak hala birkaç kaşlarını kaldırdı Matrix Bir Haziran'da: o hala eve götürmek için gurur duyardı hala bir cihaz üretimi sırasında 100 $ bariyer çatlamak umut Anne için. 7-inç kayrak kendi Temmuz ayı sonlarında hedef geçmişte bu kadar biraz satış oluyor ama $ 90 bir sürpriz fiyat düşüşü ile edilir - az ya da çok, bu nakliye en az 10 $ maliyeti dikkate. İlave Hamilton tasarının farkı bir yanılsama olduğunu olsun ya da olmasın, hala bir 1.5GHz ARM ile, para için şaşırtıcı yetkili cihaz alıyorsanız Cortex-A8 çip, dahili depolama hareket Android 4.0 boyunca RAM ve 4GB 512MB iyi bir klip. 2 megapiksel ön kamera, tam boyutlu USB ve HDMI da sadece no-frills döşeme daha olduğunu takviye yardım. Bu, biz 1GB RAM ve 16GB alanı ile çok daha geleceğe yönelik $ 130 baskı için üç haneli bariyer ve bahar çatlatacak kadar cesur olacağını söyledi olması. Özelliği boşluğu hala yeterince geniş olan Nexus 7 sahipleri alıcının pişmanlık karşılaşmazsınız; bu fiyata, ancak aile üyelerine Matrix Ones dağıtıp hayal etmek zor değil çok şeker gibi.

Samsung Galaxy Negri Electronics, yarın için belirlenen gemi tarihinden itibaren ön sipariş için 10,1 kullanılabilir Not

Samsung Galaxy Not Dört Çekirdekli Exynos, gemilerin yarın Negri üzerine preorder için açılır
Negri Electronics için görünürdeki tek bir yerden zor bulmak tablet , artık Samsung'un gelecek için ön-sipariş sunan Galaxy Not 10.1 . Liste - bir ağır 750 $ fiyat etiketi taşıyan - bir kombin Sammy yeni kayrak tanıdık 1.4GHz dört çekirdekli Exynos işlemci , dahili 16 GB depolama ve gerekli 10.1-inç 1280 x 800 çözünürlüklü dokunmatik ekran. Negri de levha güzel bir sürpriz doğruysa olarak geleceğini Quadband 21Mbps HSPA 1900/1800/900/850 radyo, sallayacak belirtiyor. 3 Ağustos yarın - tuzlu hala firmanın önerilen gemi tarihidir. Eğer erken bir evlat olma ayrıcalığı için dışarı bombardımanı sakıncası yoksa, aşağıdaki kaynak linkten cüzdanınızı boşaltmak için çekinmeyin.

Microsoft'tan bir patent lisansı almak için Honeywell yanında, Android el rota gider

Microsoft'tan bir patent lisansı almak için Honeywell yanında, Android yol gider
Eğer verdiyseniz bize durdurun önce bu duydum : (veya kullanmaya devam) bir Google OS kullanmaya başlamak isteyen bir şirket önlemek için Microsoft ile bir patent lisans anlaşması çarptığı yasal baraj hiçbir diyor eğer değişmez takip edecektir. Bu oldu Honeywell melodi bu kez şarkı ve şirket sürekli onun omzunun üzerinden bakmadan Dolphin 7800 sağlam el telsizi, (burada görüldüğü gibi) yeni bir sürümü gibi aygıtlarda Android veya Chrome OS kullanan sağlayacak bir anlaşma ulaşmıştır. Microsoft telif ticaret ellerini hakkındaki klişe kopyasını kullanarak içine Honeywell yönlendiriliyor olmasına rağmen hiçbir taraf, ayrıntılara gidiyor. Ateşkes Honeywell cihazların fiyatları yardımcı olmaz; hatta bu yüzden, bu şirketin resmi Android geri programının bir parçası oldum geliştiricileri ve müşteriler için iyi haber. Bir kök erişebilirsiniz zaman hala gün için özlem demektir Honeywell termostatı .

Kodak, patent anlaşmazlığı, Apple karşı Yargıç kuralları, gelecek hafta açık artırma bozulması değinir

Kodak, patent anlaşmazlığı Yargıç Apple karşı kuralları, geç beyan için mülkiyet iddiaları reddetti
Bu mıdır Kodak'ın an? Kesinlikle Bloomberg kez öne görüntüleme şirket sadece karşı hafif olsa da önemli bir mahkeme zaferi kazanmıştır raporları gibi, geçecek oldu Elma . Tehlikede olan on patent sahipliği Cupertino en geç evre sahipliği dosyalama nedeniyle Manhattan İflas yargıç tarafından tartışmasız kabul edilmiştir ikisi dijital görüntüleme ile ilgili. Olası kesintileri gerekçe göstererek önümüzdeki Çarşamba günü açık artırma da sekiz kalan IP'ler hakkında bir özet karar için Kodak'ın isteğini geri çarpıcı ve daha anlaşmazlığı için kapıyı açık bırakarak, Yargıç Gropper, Apple'ın iddiaları aleyhinde karar vermişti. Yani, Rochester-tabanlı şirket gibi görünseler de, bu kesinlikle onun sıkıntılardan sonu değil, ormanda olduğunu nihayet dışarı - Apple şimdi karşı dava açtı ve bölge mahkemesine dava bir transfer istiyor. Ve Steve yerleşik kullanıcısının olduğunu Evi durumunda yasal sicili herhangi bir gösterge, bir tükenmez savaşmadan aşağı gitmiyor.


Windows 8 hisse senedi uygulamaları resimde olsun, nihai sürüme didiklemek

Windows 8 hisse senedi uygulamaları resimde olsun, nihai sürüme didiklemek
Microsoft kararsız olabilir köklü üzerine Metro lakap onun düz, canlı karo tasarımı estetik atfettiği, ancak Windows 8 nihai yapı içinde herhangi bir daha az yaygın yapmaz. Görmek ister misin? Sabırsız, Windows fanları Google ve gelen ekran bir avuç çalınmakta, var , Windows Mağazası , Windows 8'in apps birçok için son görünümünü gibi görünen açığa önizlemeleri. Neowin'in forumlarda spor ayakkabısı Resimleri, Posta, Mesajlar, Kişiler, Takvim taze önizlemelerini ortaya Xbox müzik , Xbox video ve Xbox SmartGlass uygulamaları. Liveside Bing entegrasyonu OS 'pişmiş bir göz ile forumun bulguları takip etmişlerdir. Hiç iyi görünmedi tembelleştiği - Solitaire, Mayın Tarlası ve Mahjong: kamera arayüzü en kırpma ve video oynatma özelliklerini de olarak işletim sistemi mirası zaman wasters nasıl bir görünüm yapmak. Aşağıdaki galeride kendiniz için onları kontrol edin ve ne kadar uzakta içinde kıvranmak 26 Ekim aniden görünüyor.

Microsoft, patent başvuruları film yapımı, mobil kameralar içine Kinect almak

Microsoft, patent başvuruları çekimini, mobil kameralar içine Kinect almak
Microsoft için kendi emelleri hakkında utangaç olmamıştı Kinect Kullanıcı derinlik algılama yetenekleri. Patent başvuruları bir çift Ancak, umutlarını ve hayallerini daha attığımızı gösteriyor Hollywood'un dönüş. Bir patent taşınabilir gidiyor derinliği kamera: bir "mobil ortamda sensörü" bir oda üzerinden yörüngesini belirleyen ve gider gibi bir derinlik haritası oluşturur, bir Kinect tarzı infrared sensör veya kullanıyor olsun stereoskopik kameraları. Görsel haritalama yeterli değilse,-olurdu kamera gibi bir hareket sensörü dayanır ivme etrafında itişip oluyor olarak daha iyi konuma hakim. Microsoft aygıt tür (varsa) onun kamera için patent kullanabilir ne tavsiye istemiyor, ama geleneksel PC'ler kadar akıllı bir şey iktidar değil.
İkinci patent başvurusu her zaman erteleyerek been ilk yönetmenlik denemesi için evde zaten Kinect kullanır. El hareketleri film düzenleme kontrol, ama derinliği kamera çevrenin bir model oluşturur ve gerçek nesnelerin dışarı 3D sahne oluşturur hem de. Hareket yakalama, doğal olarak, sahnede insanlar kendi kısa ömürlü oyunculuk kariyerlerine devam sağlar. Film editörü var - hem USPTO fantezi olduğunu pass uçuşların bazıları daha yakın gerçeğe rağmen biz, Microsoft bu ya gerçek dünyada mobil sensör patent dosyalama kullanmayı planladığı acil herhangi bir işaret görmedim Tüm potansiyel bir Dashboard güncelleştirmesi işaretlerinden veya Fun Labs Kinect projesi.

Microsoft küçümsedi Metro tasarımı adı, bütün bu sokak jargonu üzerinden bir dava karşılaşabilirlerdi

RT, Windows için Microsoft Surface hands-
: Neredeyse üç yıl için Microsoft'un tasarım dilinin çoğu gördüm, bu özetliyor tek bir kelime var Metro . Ve açılımları olan bir kent görünümünü rağmen Windows Phone , Windows 8 ve hatta Zune HD , Microsoft'un artık Metro rozeti düşkün artık olduğunu ZDNet ve diğerlerinin iddia ediyor. Bunun yerine, sözde bir "endüstri iletişim ile geniş bir tüketici iletişim geçiş" bir parçası olarak adını aşamalı oluyor bunu ilgili ürünlerin sevkıyatı başlarken - bu ürünlerin bazı nakliye oldu bir şirket için komik bir deyim oldukça süre için . Biraz daha derine kazarak, kayma gönüllü olmayabilir üfürüm var. Ars Technica ve Verge Hem Alman perakendeci Metro AG, yasal silah sallayarak ve Microsoft (şüpheli ise) bir potansiyel içinde ticari anlaşmazlık sakinleştirmedikçe zorluyor olabilir doğrulanmamış kaynaklardan duyuyorum. Bu tam olarak Redmond üzerinde herhangi bir yıpranmış sinirlerini yatıştırmak değil "piyasa söylentileri" olduğunu söylemek daha Metro AG, kendisini başka yorum olmayacak. Orada hikayenin herhangi bir hakikat olmalı, biz Microsoft daha sonra bu çinileri için aynı derecede çekici bir isim seçti umut, Windows Street Sign Arayüzü Windows 8-style UI sadece aynı halka olmazdı.

Onyx Ashanti Kullanıcı beatjazz müzik makinesi (video) çok iyi görünüyor, her şeyi yapar

Onyx Ashanti Kullanıcı beatjazz müzik makinesi (video) çok iyi görünüyor, her şeyi yapar
Onyx Ashanti onun beatjazz denetleyici bir demo üzerinden bize gönderdi ve biz de daha sonra bu özel elektronik müzik makinesi ile çekilen oluyor yönünde hayret zorunda mütevazı çabalar . Onyx ' 3D baskılı arayüzü bir ses / nefes çalışan girdileri alır synth iki el kontrol ivme, joystick ve basınç duyarlı butonlar dahil ederken, headgear. Bu kit ve kendi yazılımı kullanarak, Onyx sadece masaüstü tabanlı yazılımından beklediğiniz kontrolü bir miktar canlı dijital müzik yaratabilir. Biz aradan sonra İlginiz için iki video gömülü ettik - bir demo yaptığı son gösterişli ile komple inşa kılıcın benzeri efektler, ve gerçekten beatjazz denetleyici neler yapabileceğini gösteriyor ki daha önceki bir canlı performans.

Boeing 787 Dreamliner United sunmak için hazırlar, bir tur (video) için gemiye tırmanmaya

DNP Boeing United 787 Dreamliner sunmak için hazırlar, bir tur video için gemiye tırmanmaya
Boeing 787 Dreamliner havacılıkta sıcak kuş ve Amerikan yapımı uçağını zaten gemiye yolcu ile uçuş almış olmasına rağmen, bu gövde boyunca ABD-bayrak taşıyıcı hava üniforma ile arazi için henüz bulunmuyor. Japonya'nın All Nippon Airways önde çiftinin 2011 yılının Eylül ayında montaj hattı kendi yol yapma ile teslim almak için ilk oldu. Geçen yıl Japon Havayolları ile ilk tarifeli sefer yapılan Pasifik'ten kendi başına bir Dreamliner, ve bizim kadar şanslı olduğunu gidiş dönüş uçmak birkaç ay sonra Tokyo'dan ayrılmadan bir iç ANA uçuş. Ama şimdi 787 bir Amerikan gemisine yolunda yapıyor. Uçağı çalıştırmak için ilk ABD havayolu olarak, United Airlines içinde yayınlamaya hazırlanıyor gibi Tokyo'ya Denver olarak hem mevcut hem de yeni rotalar, hizmet taşıyıcı filosuna katılacak 50 Dreamliner, onun ilk teslim almak üzeredir gelecek yıl Mart sonu.
Biz United uçak bir ilk göz için bugün, Boeing'in Everett Washington'daki fabrika gitti. Dreamliner ANA uçağına fiziksel olarak aynı görünüyor olsa da, on-board deneyimi biz Japonya gördüklerim den kesinlikle farklı. Dreamliner United'ın büyük 777 çok benzer bir düzen olsa bile, bu dim tonları ile daha büyük pencerelere roomier sayesinde genişletilmiş kulak misafiri bidonları ve daha yüksek tavanlar hissediyor. Görülecek çok daha fazlası var olsa da, bu yüzden Amerika Birleşik yeni orta boy amiral gemisi bir video turu ve fotoğraf yakından bakmak için mola geçmiş atlamak.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder