Translate

Popüler Yayınlar

14 Ağustos 2012 Salı


DARPA'nın Esir Hava Amfibi Transporter afet yardımı (video) sırasında, suyun üzerinde sürücü yardımcı olabilir

DARPA'nın Esir Hava Amfibi Transporter afet sırasında video, su sürmek yardımcı olabilir
Bir kaç ay geri, DARPA doğal ya da "insan yapımı" felaketler sırasında yardımcı olmak üzere teknolojiler geliştirmeye çalışıyor ediyorum duyurdu ve bu TEMP planı (Taktik Genişletilebilir Denizcilik Platformu) dört temel modüler sistemlerin yanı sıra dahil - bir yani bu yukarıdaki resimde olduğu canavarca biri olarak deniz araçları teslim oldu. Esir Hava Amfibi Nakliyeciler, ya da kısaca CAAT Dubbed, sağlam tekerlekli taşıyacak olmanın ana amacı ile, hava dolu Pontonlar gelen, sürücü-on-agua güçler alır "su üzerinde ve doğrudan karaya kaplar." Ancak, DARPA programının müdürü Scott Littlefield göre, bu konuda daha çok büyük resmi askeri gemiler ve uçaklar tek başına yerine getirebilir eşsiz askeri misyonlar odaklanmak izin vermek için "diyerek, bu kaldıraç standart ticari konteyner teknolojiler geliştirmek için mantıklı gemiler. " Eğer eylem ATV taşıyıcı hızlı bir önizleme bulacaksınız -. DARPA kendisi tarafından yüklenen bir vid sayesinde, artık CAAT tüm yenilikler hakkında, aradan geçmiş üzerinde bu kadar kafa için bir fikir alabilirsiniz

Araştırmacılar uygun parçaları güneş hücreleri olarak çalışması, daha ucuz paneller yol açabilir

Araştırmacılar uygun parçaları güneş hücreleri olarak çalışması, daha ucuz paneller yol açabilir
Güneşin Harnessing gücü zor bir iş olduğunu, ancak bu bile son birkaç hafta biraz gördük ilginç gelişmeler alanında. Bu son taksit olarak, araştırmacılar Lawrence Berkeley Ulusal Laboratuarı ve California Üniversitesi , potansiyel olarak kendi üretim maliyetini azaltarak, herhangi bir yarıiletken güneş hücreleri vermenin bir yolu anladım var. Sen verimli güneş hücreleri yarı iletkenler kimyasal bunlar bir yönde akmaya üretmek akım için modifiye gerektirir, bkz. The process Yarıiletkenlerin birkaç tip pahalı malzemeler ve sadece çalışır kullanır, ancak takım normalde uygun değildir olanları kullanarak bakıyor - sihirli bunları elektrik alan uygulamaktır. Bu alan enerji gerektirir, ama ne tüketildikleri hücrenin ne zaman aktif üretebilen ve kimyasal modifikasyon anlamına gerekli değildir ne çok küçük bir bölümü olduğu söylenir.
Suyu akışını standardize etmek için bir alan kullanarak kavramı yeni bir değil, hücrelerin geometrik yapısı, takımın işi kuşkucular karşılamak için çalışan prototip bir çift ile, bir gerçekliği yaptı. Onların odak yarıiletkenler en düşük maliyetle en yüksek verimi sunabilir hangi kaymıştır bu daha, yolda. Ve araştırmacılar bu soruya cevabı ne zaman, bunu ancak ticari üretime çatlama almak için sola bir şey yok. Tam bilimsel açıklaması için aşağıdaki bağlantıları kadar vurdu.

Spotify Radyo yaşasın alır, masaüstü aşağı beceriksizdir

Spotify Radyo yaşasın alır, masaüstü aşağı beceriksizdir
Hemen hemen ilk günden itibaren, mobil Spotify Radyo özelliği de üstünlük sağladı masaüstü muadili yaşasın ve beğenmedim düğmeleri -, bir özelliği varlığı sayesinde. Daha ince terzi sizin zevkinize göre müzik seçimi yeteneği herhangi bir otomatik olarak oluşturulan çalma için oldukça önemli bir özelliktir. Son olarak, Spotify bugün yayıyoruz bir güncelleştirmenin içinde Mac ve Windows müşterilerine düğmeleri getiriyor. Hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri en iyi olarak, güncelleme sonunda size masaüstünde mobil uygulaması üzerinden oluşturduk radyo istasyonları görüntülemenizi sağlar, platformlarda ve senkronize edilir.

Stop-motion müzik video, OpenOffice ve Excel dayanmaktadır bulur başarı için formül (video)

Bu zaten üretmek eziyet olarak kabul edilir stop-motion video ile klip oluşturarak hayal - tablo çok korkulan her sabah iş yerinde görerek bu uygulama. Iyi Gizem Guitar Man olarak internet bilinen Joe Penna, çekinmiyor. O ve ekibi, bir greenscreen karşı bir performans kaydedilen video After Effects bir mozaik baktı ve çerçevelerin 730 yeniden başladı OpenOffice (ve bazen Excel ) ... elle. Biz Penna ve çalışmalarını tamamlamayı mürettebat ne kadar sürdüğünü bilmek istemiyorum, ama sonuç büyük olasılıkla hiç fatura ve kurumsal harcamaları için bir anlamı bir app çıkacağım canlı olduğunu. Tamamen üretilen Video üzerindedir, siz illüzyon şut ve pürüzlü rumba olmasını nasıl geldiğini görmek istiyorsanız hikaye mola geçmişte tıklayın.

Android patent ihlali, lisans sunulan Apple detayları Samsung için 2010 sunum

Android Apple patent ihlali, lisans sunulan Samsung için 2010 sunum ortaya
Olarak Samsung ve Apple arasında savaş ABD Bölge Mahkemesi bir hafta dışarı kapalı, ikincisi için avukatlar kendi odaklanmış argüman delil ve Apple 2010 yılında Samsung yapılan sunum ve patent lisansını teklifini kapsayan ifadesinde. AllThingsD ve güverte var toplantı (aradan sonra gömülü) slaytları, alanları ve özel belirterek patent Apple OS ihlal olarak Android inanıyor veya şeyler Samsung özellikle kopyalanmış öğeler, artı Apple yöneticisi Boris Teksler ifadelerini hakkında bir rapor. O bir "güvenilir ortak" (Apple, ödenen bu yana olmalıdır çağırarak, Samsung ile toplantı hakkında bugün tanıklık parçalar için 5700000000 $ ödenen Tim Cook ve Steve Jobs her konuda doğrudan konuştu o yıl).
Daha fazla bilgi önümüzdeki hafta Teksler beklenen ederken, yaklaşık akıllı telefon başına $ 30 ve tablet başına $ 40, yanı sıra aynı zamanda Symbian ve Bada çalışan telefonlar toplanan telif anda Apple, sonradan sunulan lisans anlaşma üzerinde bir tutarı koymak için zaman vardı yüzde 20 indirim imkanı ile Samsung lisans çapraz olsaydı kendi teknolojisini geri Apple. Şirketlerin noktaları (Samsung henüz gelmedi kendi argümanları ile 12 geçmiştir ise Apple 11 yaşında ve bir buçuk saat) iddia etmek 25 saat her Hakim Koh ile sınırlı ama birkaç kalacak kadar zaman var emin olan herhangi bir çözünürlük önce daha fazla âyetlerini ulaşılır.

Eurocom, güç merkezi Akrep dizüstü tanıttı çoğu masaüstü daha fazla video belleği Sundu

Eurocom, güç merkezi Akrep dizüstü tanıttı çoğu masaüstü daha fazla video belleği Sundu
Eurocom onun için kalplerimiz bir garip ama yumuşak nokta oyulmuş olan masaüstü yerine düzey dizüstü bilgisayarlar - overkill donanım üzerinde ısrarı belirsiz ultraportable bile bırakır Canavar ambalaj geniş ekranlı (daha ince de varsa) karşıtları için rezerve güç türü. Hiçbir yerde bu sadece başlattı, 17.3-inç Akrep daha çok-çok-is--asla yeterli tutum doğrudur. RAM, 32 GB'a kadar destek verirken artık benzersiz değildir , Akrep isteğe bağlı NVIDIA'nın iki taşıyabilir GeForce GTX 680M parça başına video RAM tam 4GB grafik yongaları. Bazı tüm PC'ler, millet toplam sistem belleği daha fazla grafik belleği var. Eurocom isteğe bağlı AMD'nin iki slot can Radeon HD 7970M veya tek bir grafik çekirdeğine istifa ve işlemci ve depolama seçenekleri zamanki kuş sürüsü kadar dört 2.9GHz Core i7 ve dört sürücü olarak sona eriyor. Oyun kalabalık ile bazı ciddi palavra hakları söz değil - biz bu ikili 680M seçeneği seçin ve 2857 $ fatura ile çıkıp çok cazip itiraf rağmen tam anlamıyla işleyen bir Akrep net olacak en düşük fiyat 1793 $ olduğunu.


Sayım Bürosu, ilk mobil uygulaması bültenleri ABD ekonomisi üzerinde gerçek zamanlı istatistikler sunuyor

ABD Sayım Bürosu bültenleri Amerika'nın Ekonomi mobil uygulaması, hareket halindeyken gerçek zamanlı istatistikler sunuyor
ABD Sayım Bürosu sadece kendi serbest ilk genel API istatistik onun engin mağazalara web ve mobil uygulaması yapımcıları erişim sağlayarak, geçen ay, ve şimdi de ilk mobil uygulaması bırakarak ekstra mil gitti. Amerika'nın Ekonomi Dubbed, app işsizlik oranı (tüm ülkenin gayri safi yurtiçi hasıla gelen konut satışları için her konuda bilgi sunan Ticaret Bakanlığı ve ABD ekonomisinin gerçek zamanlı görüntü elde etmek için Çalışma Bakanlığı verileri, üzerine çekiyor gerekli tablolar ve grafikler) ile başvurdu. Bir iOS uygulaması vaat ederken, bu, şu anda Android smartphone telefonlar ve tablet için var "önümüzdeki haftalarda." Ayrıca Bürosu üç planlı uygulamalar ilk kez oluyor - diğerleri önümüzdeki birkaç ay (ayrıca, Android ve iOS için kullanılabilir olacak, her ikisi de) üzerinden gelen olduğu söyleniyor.

LG Eclipse (LS970) Sprint LTE ağı desteklemeye hazır, FCC docs açılır

LG Eclipse LS970 Sprint LTE sanatçısını desteklemeye hazır, FCC docs açılır
Duman olduğu yerde, orada yangın ve bu son FCC celbi bakışlarla, LG'nin LS970 için tüm ama bir kilit Sprint LTE sanatçısını . Iddia edilen dört çekirdekli Krait işlemci ile donatılmış Eclipse, ağır yakışıklı olarak bu taşıyıcı eğmek rivayet arkadaşı Adreno 320 GPU ve 2GB RAM, zaten hayal az onun spec yükü bırakarak, birkaç sızıntı konu olmuştur . , Yanı sıra NFC desteği; Ve şimdi bu Komisyonu dokümanlar ziyaretle, bu uberphone gerçekten Hesse liderliğindeki operatörü (LTE Band 25 CDMA 820/850/1900) için uyarlanmış 3G/4G radyolar paketi yok doğrulayabilirim Bluetooth 4.0, WiFi a / b / g / n, GPS ve SVLTE (aynı anda ses ve veri). Biz onun gerçek ekran boyutuna tam olarak emin olamaz iken, bu rakam 4.67-inç ihtimalle 5.2 x 2.8 inç (130.9 x 71.6mm) ölçüleri verilen görünür bulunmamış bildirdi. Yani biz dahil testlerin yağmurundan gelen toplamaktadır başardık hepsi bundan ibarettir, ancak Big Yellow kablosuz ev aramak için bir kaşıntı eğer GS III alternatif , bu bir sonraki olabilir.

NPD: Xbox 360, Temmuz ayında istikrarlı bir düşüş video oyunu imparatorluğu yönetti

Xbox 360 slim incelemesi
Oyun pazarındaki liderliğini bir görünüşteki zafer olduğu gibi Microsoft bazen hissediyorum gerekir. Xbox 360 kez daha zirveye yerleşti NPD konsolları yakın bir çoğunluğu yüzde 49 pazar payını almıştır, Temmuz ayında Grubu'nun donanım çizelgeleri - ama satılan 203.000 adet ile dik bir düşüş vardı 257.000 adet , Haziran ayında elleri ticareti olduğunu ve bambaşka gelen zafer gün bir galibiyetin daha fazla anlam verirdi. Sadece analist grubu notları her ne kadar Nintendo ve Sony, kendi rakamları paylaştı değil Nintendo'nun 3DS ve DSi aylık artış her türlü vardı. Bir bütün olarak sektörü açıkça öncesi tatil sıkılan kombine etkileri ve diş uzunluğunda bir konsol nesli hissediyordum: donanım geliri 150.700.000 $ için ayda yüzde 32 düştü, söz konusu oyunların gelir gördüm daldırma yüzde 23 260.700.000 $ için. Eğer bir suçlu gerekiyorsa, ikinci çeyrek için daha önceki raporları hızlı dijital satış daha azalan fiziksel oyun satarak benzer vardiya alacak olan bunları değiştirmek. Umut her zamanki sonbahar başak kalır, hatta bu yüzden, Temmuz rakamlar büyük üç platformlar ödünç zamanında yaşayan olabileceğini düşündürmektedir.

Vizio İnce + Işık incelemesi (14-inç, 2012): nasıl şirketin ilk dizüstü bilgisayarlar kadar ölçüyorsunuz?

Vizio İnce Işık incelemesi 14inch, mid2012 bir TV yapımcısı PC pazarına girdiğinde ne olur
Dokuz ay önce, Vizio dizüstü yapmadı. Şimdi, görünüşte tüm okuyucularımız ile ilgili yazılı bilgi verilmiştir. En iyi değeri fiyatlı TV'ler için bilinen şirket, bir koleksiyon ile, PC pazarının doğru genişlemektedir all-in-one ve ince ve hafif dizüstü . O halde neden halt biz bir inceleme yayınlamak için gidiyoruz ne zaman soran çok sayıda e-posta elde edilmiştir? Windows bilgisayarlara geldiğinde alışveriş seçeceği herhangi bir sıkıntısı var gibi de olsa, bu değil.
Cevap: Vizio onu rakiplerinden kırılması ederken etkileyici özellikleri sunan oluyor yani televizyonlar ile yaptığı PC'ler ile aynı yaklaşım benimsemektedir. Tipik bir örnek: Vizio Kullanıcı dizüstü bilgisayarlar bütün tam-metal tasarım, solid-state sürücü, sıfır bloatware ve 1600 x 900 minimum ekran çözünürlüğüne sahip. Ve evet, bu bile 900 $ gider en düşük seviye dizüstü için de geçerlidir. Bu 1.100 artı bir Ultrabook dolar harcama önlemek istiyorum millet için çok cazip bir anlaşma olurdu şimdi neredesin, görebilir miyim? Eh, meraklı oldum olanlarınız için, biz Vizio 14-inç İnce + Işık test ettik ve şimdi bekliyordum ki gözden açığa çıkarmak için hazırız. Bu çaylak bilgisayarın kağıt üzerinde göründüğü kadar iyi olup olmadığını görmek için mola bizi geçmiş tanışın.

Adidas Sosyal Medya Barikat ayakkabı kavramı parça (video) tweets hamle

Adidas Ayakkabı Sosyal Medya kavramı parçaya tweets hamle
Adidas yapmak için bilinir bağlı ayakkabı - ama asla oldukça bağlantılı-up bir Nash Para kavram olarak içine görünümünü geç yaparak Londra Olimpiyatları . Sosyal Medya Barikat ayakkabı bir kamu hesabı üzerinden kaçak çok anlamıyla Twitter güncellemeleri almak icar, bir koşu ayakkabısı bir telefon ve bir temel iki satırlı LCD cesareti örgüleri. Hatta imza şeritler uzaktan kumanda aracılığıyla Tonu değiştirmek Adidas. Herkes 100 metre sprint koşusu sonrası tebrik tweets kontrol sporcuların vizyonları gelmeden önce, sadece onu değil bir üretim planı daha bir fikir olduğunu hatırlıyorum: Adidas Sosyal Medya Barikat aramak için hızlı olmasına rağmen "atlet bağlantısı gelecek," sadece sporcular koyarak bir çift göz şimdi röportajları Olimpiyatları 'medya salonu ile sallanan olanlardır. Bunu bilerek, biz hala 2016 Rio oyunlar sırasında bitiş çizgisinde bazı gelecekte ayakkabı dolgu koşucu 'egoları hayal edebiliyorum.

Her desteklenen aygıt artık istikrarlı CyanogenMod 9, bugün düzeltme olsun

CyanogenMod logosu
Biz gördük CyanogenMod 9 istikrarlı bir sürümü mükemmel bir denge ulaşmak Galaxy Nexus üzerinde sadece geçtiğimiz Perşembe. Şimdi CM9 çalıştırabilirsiniz tüm cihazlar daha muhafazakâr hayranları CyanogenMod en özel Android 4.0 sürüme bir yol vererek, aynı cilalı devlet firmware olsun: Artık kulübe katılmasına herkes için zamanı. Kodları bu vanilya Dondurma Sandviç oturan bulamayacağınız diğer tweaks arasında bir ses ekolayzer, OS jest komutları ve temalar, getiriyor. Eğer bir kanama kenarında yaşamak şekilde maceracı değilseniz 10 CyanogenMod , (çok daha güvenli) sonraki en iyi şey için kaynak link .

Sonraki iPhone minik yerleştirme konektörü muhtemelen fark (güncelleme: Daha fazla bilgi)

Sonraki iPhone minik yerleştirme kablo muhtemelen görülen, bulmacayı tamamlamak yardımcı olabilir
Biz söylenti sonraki iPhone gördüm ufacık docking portu daha çok kez . Bu bağlantı noktasına takılan kablolama herhangi Ancak, bugüne kadar varolmayan olmuştur. Fotoğrafları Nowhereelse.fr düştü Eğer fantezi sadece uçuşlar daha vardır, onlar gördük deliği ile eşleşen çok daha dar ve muhtemelen daha ince bağlantı gösteriyor. Bu tam boyutlu bir USB konektörü karşılaştırma tarafından cüceler çok küçük, ve bugün bildiğimiz 30 genel karşı tarafı başına sadece sekiz bağlantı pinleri (ya da belki toplam) var. Boyut küçültme dışında herhangi bir özel hileler varsa biz de, söylemedim konum: Yeni kablo ucu çift taraflı görünüyor ise, orada hiçbir garantisi Apple hemen her cep boy örseleyen, sağ tarafı yukarı şartını kaldırdı olacak biz bugüne kadar gördük port biçimi. Gerçek ise, yeniden şarj ve senkronizasyon için bir daha az güçlük yol açabilir. Vazgeçmek ya da dönüştürmeniz gerekebilir uzun süredir iPhone sahipleri ya da, bu konuda, - sadece mikro-USB gibi standart bir geçiş için umut ediyorum edenler çok teselli olmaz aksesuarları lejyon .
Güncelleme: biz ilk posted beri söylenti biraz fleshed etti. Bu her iki tarafta sekiz pim olduğu iddia, fakat farklı işlevleri gerçekleştirmek ve bize herhangi bir şekilde bağlantı ucunu takmada izin olabileceğini oldu. Güya, konektörler de son modellerden değildir ve isimsiz yüklenici Apple'ın standartlarını karşılayan vardı gelmiştir sorunları yansıtıyor. Yeni bağlayıcı için sıçrayan gelecekte iPads iddiaları endişe etmeyin: Bir biçim anahtarını devam gerçekten varsa, bunu diğer cihazlar davayı takip edeceği doğal.

Google, geçerli telif hakkı iddiaları çarptı siteleri downrank için

Google, geçerli telif hakkı iddiaları çarptı siteleri downrank için
Google bunu ilk günden beri hemen hemen kendi arama sonuçları ile içerik korsan kolaylaştırır iddia şikayet ediyor. Gelecek haftadan itibaren, web devi sık suçluların downranking tarafından korsan materyal barındıran sitelere çok daha agresif bir yaklaşım alarak olacaktır. Yeni sonuçlar algoritma hesaba bir site karşı alınan geçerli telif bildirimlerin sayısını almak ve sıralamada uygun bir şekilde cezalandırmak olacaktır. Google, bu tüketicilerin daha kolay gibi içerik meşru kaynakları bulmak için izin vereceğini söylüyor Hulu ve Spotify , ama rutin olarak Google gibi şirketlerin çekiç tehdit stüdyoları, içerik üreticileri ve hükümet yetkilileri yatıştırmak amacıyla biri olarak hareket görmek zor değil dava ve kısıtlayıcı mevzuat . Mountain View da sanayi endişeleri oldu nasıl tepki vurgulamak için hızlı oldu - alır ve kombine 2009'un tüm yaptıklarından çok bir gün daha Telif hakkı şikayetleri işler gerçeğini gerekçe. Daha fazla bilgi için, kaynak link kadar vurdu.
Güncelleme: MPAA Google'ın hamlesi üzerine Michael O'Leary, Küresel Politika ve Dış İlişkiler Kıdemli Başkan Yardımcısı, aşağıdaki bildiri yayınladı:
Google'ın eylemler onlara filmleri erişmek ve TV online ve uzak haydut cyberlockers, peer-to-peer siteleri ve yaratıcıların zor iş çalmak diğer haydut işletmelerden gösterir için sayısız meşru yolları tüketicilerin yönlendirmek yardımcı olacağını iyimser dünya genelinde. Biz bu gelişmeyi yakından izliyor olacak - şeytan ayrıntılarda her zaman - ve hizmetlerinin meşru işletmeler ve yaratıcıları değil, hırsızlar lehine olmasını sağlamak için bir adım daha ileriye Google'a için sabırsızlanıyoruz.

SIGGRAPH 2012 wrap-up

SIGGRAPH 2012 wrapup
Düşünüldüğünde SIGGRAPH görsel içerik oluşturma ve ekran üzerinde duruluyor, fuar alanında da gawk ilginç elemanlar hiçbir sıkıntısı yoktu. Hollywood'un yapımları için baskılı 3D nesnelere hareket yakalama demolar itibaren, eğlencesi bol Los Angeles Kongre Merkezi'nde bu yıl yoktu. Ana ürün tanıtımları ARM dahil Mali-T604 GPU ve bir avuç üst düzey ekran kartları AMD, ancak gösterinin vurgulamak gibi kurumların üst araştırmacılar toplama kavramı gösteriler çeşitli ev sahipliği Emerging Technologies kanat oldu University of Tokyo Elektro-İletişim ve MIT . Sergi yıl boyunca yakın geldi, ancak aşağıdaki galeride fuar eylemi ile takip edebilirsiniz.

FTC ve Facebook gizlilik anlaşmazlığı, ince atlayın

FTC ve facebook gizlilik anlaşmazlığı
Peki, Mark Zuckerberg nihayet bir sosyal ağ onun juggernaut kullanıcı gizliliği ile uğraşırken, bir "hata demet" başvuran sonra doğru şeyler yapmaya çalışıyor. FTC ve Facebook içinde anlaşmazlığı kabul etmişti Kasım ve şimdi anlaşmanın son ayrıntılarını gidermesinden edilmiştir. Gözle tavizler listesinden eksik nakit olduğunu. Hükümet yerleşim parçası olarak herhangi bir hamur kadar öksürmeye Facebook istememeye - sıralama kaçınarak ağır para cezası Google son zamanlarda yanlış sonunda kendini bulduğu. Şirket, ancak, büyük ölçüde bu kullanıcı verilerini nasıl işleyeceğini yenilemek ve 20 yıldır her iki yılda bir gizlilik denetimleri kendisini tabi olacaktır. Müşteriler artık her zaman bilgi paylaşımı "açık ve belirgin" uyarıları ile sağlanacaktır. Şey paylaşılabilir Ve önce, kullanıcılara dağıtılmak üzere bu bilgi için kesin izni vermek zorundadır. İdeal olarak, bu önlemlerin birinci günde yerde olurdu, ama biz bu noktada ne alabilirim alacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder