Translate

Popüler Yayınlar

7 Şubat 2012 Salı

Samsung Galaxy Tab 7.7 gözden geçirme






Bir 11 günlük süre geçen sonbaharda içinde, Engadget iki farklı Samsung Galaxy tablet değerlendirmeleri yayınladı.
  Çoğunlukla olsa da, biz kulağa Sammy stratejisi "sopa görmek" ile bıkkın, kıyafeti değil  açıkladı ama bir ay boyunca iki adet 7 inç'lik.
 Bunlardan biri, 7.0 Plus, orta sınıf özellikleri
in-between boyutu arasında uygun bir orta fiyat, Kasım ayında, ABD'de satışa çıktı.
 Ama bu tablet, her zaman bizim ikinci bir
brushed metal getiren rakip, Galaxy Tab 7.7, 10 saatlik pil ve Super AMOLED Plus, 1280 x 800 ekran yanında bir teselli ödülü gibi hissettim. Kağıt üzerinde bile, her zaman umut verici görünüyordu. Özel.

Çıldıracağım, olsa da, devletlerin burada bizler hala Best Buy ve Amazon seviyor ile bir tane satın edemez ve Verizon Wireless, LTE uyumlu bir versiyonu satmayı planlıyor olsa da, biz ne zaman varacağız hakkında yetersiz birkaç detayları bilmek ne kadar mal olacak veya bir off-sözleşme seçeneği olup olmayacağını.

668,50 $ mal olacak bir tablet almak olsaydı bir doozy Neyse ki bizim için, Negri Elektronik üzerinde bizim arkadaşlar uluslararası bir model, 16GB dahili depolama ve WiFi, HSPA ve EDGE / GPRS radyo ile  bağladım ABD.


Donanım

 Galaxy tabletlerin son birkaç yorumu karşılaştıracak olursak, tasarım paragrafları birlikte kanamaya eğilimi bulabilirsiniz. Hafif ve ince.
İyi yaptı, ama plasticky. Yıkayın, durulayın, tekrarlayın. Ama 7.7 yeniden işlenmiş bir tek ekran boyutuna uyması için sadece bir rehashed bir cihaz daha fazla gibi geliyor: bu yana izlemiştir 10.1, 8.9 ve 7.0 Plus ile birlikte orijinal Galaxy Tab net bir adım.Afiş ve diğer HTC yapımı cihazlar akla getiren bir tasarım seçimi - Bu cihaz ile, Samsung, optimum anten alımı için izin veren iki ucundaki plastik şeritler ile fırçalanmış metal bir kapak için denenmiş ve doğru plastik destek, esnaf. Daha öncekine göre daha ince, daha ince bir grup olmasına karşın 10.1 gibi, ön yüzeyi etrafında ince bir metal yüzük, var. Şimdiye kadar söyleyebilirim, çerçeveler, onların makul dar olduğunu söylemek için 7.0 Plus bulacaksınız olanlar gibi aynı genişlikte. Ve hatta söz değil bu şok edici bir Super AMOLED Plus ekran. Biz, daha sonra Daha ne söyleyebilirim ki? Bu sadece daha yüksek kalitede bir kit bir parçası olduğunu söylemeye sadık bir Samsung hayranı almaz.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder