Translate

Popüler Yayınlar

6 Şubat 2012 Pazartesi

Mad Catz Cyborg M.M.O. 7 hands-on oyun faresi






Mad Catz 'Cyborg RAT ayarlanabilir bilgisayar fare serisi, küçük revizyonlar kendi payına düşeni gördü
 ve kablosuz yükseltmeleri ve whitewashed DPI ince ayarları masaüstü zararlarına dönüştüren tüketicilerin tercih edilen bir saç vermiş bu cihazlar arasındaki farklılıklar, mütevazı olmuştur
en iyi ihtimalle.
Şimdiye kadar, en azından.girinizCyborg M.M.O. 7, teçhizat en son oyun fareleri agresif tasarımlı çizgisine ek olarak, eksisi RAT lakabı.Mad Catz 'son nokta ve tıkırtı,, selefine adı dökülme rağmen, kendinden önce gelen fareler gibi RAT kadar, ama daha çok düğme, daha fazla özellik ve daha fazla renk ile kendisini ayıran.Yenilikleri görmek için okuyun, farklı ve ne neler aynı kalmamalıydım.

 Yaklaşık MMO7 fark ilk şey, standart sol ve sağ clickers ve dpi anahtarı dışında olan parlak turuncu vurgular canlı renklere sahip, her tek bir düğme, kaydırma tekerleği ve rocker fare üzerinde açılır. , Turuncu renkli aksanlar, aygıtın 'kullanıcısının Netlog'daki metal undercarriage, gibi olarak yanı gibi Üniteyi kullanıcısının Netlog'daki gelen, üç swappable palm dinlenmeleri, of, toplam iki adet ve onun, üç kulpları (pinkiebirine olmak' etmek için uzatmak.



Parlak renkli, hemen hemen fareyi başparmak dinlenme kullanılabilir yedi yeni girişler dikkat çekerek, "yenilikler" göstergesi olarak görür.MMO - Burada kez geçiş RAT 7 en hassas amacı olan bir tanıdık yuvarlak topak bulacaksınız 7 yeni beş yönlü rocker hala "keskin nişancı düğmesi" hile yapar, ama aynı zamanda selefi üzerinde dört girişleri sunuyor. Taarruzcu 5D modeline olduğu "iki tarafın kullanıcısının Netlog'daki",,: iki adet ek bir arasında geçiş yapar,,, thumb geri kalanı kullanıcısının Netlog'daki dip Kullanıcı of edge bir tane daha süpürgeliklerin yanı sıra,, şunlardır. Geri kalanı üst dudak eski düğmeleri ile birleştirildiğinde, bu eklemeler, herhangi bir zamanda on geçiş yapar bir başparmak erişim sağlar. Sarılmak ActionLock düğmeleri çift farenin yatay kaydırma tekerleği her iki tarafında, her, aktive, kendi tıklayıcının bir sabit giriş geçiş yanı sıra her bir düğmesinin kenarında LED renk değişimi gösteren bir mod.

Yeni kemirgen değişikliklerin çoğu açıktır, ama biz yardım edemem, ancak cihazdan olumsuz etkisi gibi birkaç küçük ince ayarları fark olamazdı.Standart RAT 7 fare kullanıcı kuzeye ya da güneye geçiş ile çevresel duyarlılığı yukarı veya aşağı tekme sağlayan, sadece kaydırma tekerleği altında bir DPI ayarlama bir rocker özellikleri - MMO 7 bu özelliği atmak, ancak bunun yerine swap bi değil standart bir buton için yönlü rocker. Bu arasında geçiş yapmak için sadece dört düzeyi vardır, önemli bir rahatsızlık değildir, ancak aşağı hızlandırmaya edememek ve dört ayarları ile sadece bir çentik hassasiyeti düşmesi bisiklet biraz daha uygun. Yine de, tek yönlü rocker işi alır, biz MMO önceden ayarlanmış yapılandırmaları herhangi isabet herhangi bir sorun yoktu 7 '6400 dpi aralığı.
 
 
 
 
 
 M.M.O. sıra customizability ön tarafında hafif bir dezavantaj gibi görünüyor - tüm selefi farenin başparmak dinlenme açısı aynı hareketli parçalara sahip olmasına rağmen artık birimin altıgen anahtar kullanılarak ayarlanabilir.Farenin serçe muhafazası ve başparmak dinlenme sürgülü mekanizma hala standart onaltılık soketleri kullanmasına rağmen, başparmak dinlenme dönme direnci ayarlayarak, phillips tornavida kullanımını gerektirir. Bu vida-swap muhtemelen cihazın en büyük hatası olduğunu ve bu garip (ve biraz rahatsız edici) ise, ilk etapta değişiklik neden yapıldı, merak etmek zorunda olsa da, bu, en iyi küçük bir rahatsızlık bulunuyor. Altıgen anahtarı hala her yerde işini yapar hiç zorlanmadan alternatif bileşenleri, verdiği başparmak dinlenme forward pozisyonu dışarı takas ve, kemirgen karnındakalırdı beş altı gram ağırlıkları güvence.

Fareyi kullanarak tahmin tanıdık bir mesele hareketli parçalara neredeyse biz yeni bir canavar ile oynarken kendimizi hatırlatmak zorunda kaldı o kadar ki, bizim el gibi rahatça, Cyborg daha önceki modeller gibi kalıplı. Parlak renkler ve yeni butonlar vahşi toplama örneği olsa da,. Biz, Cyborg öncesi yapılandırılmış MMO profil paketi indirilir ve büyü phasers ateş ve kolaylığı ile düşmüş düşmanları yağmalayarak, bazı eski oyun hesapları yanıyor. Başparmak ulaşılabilecek on harf, stok kalemleri, yetenekleri ve eylem yuvaları erişim ile bir esinti oldu.M.M.O. yüklü olduğunda daha kolay var 7 kullanıcısının özel World of Warcraft eklenti, add-on kullanışlı bir fare bir oyun on-the-fly özelleştirme için sürükle ve bırak arayüzü verdiği.






 RAT / MMO 7 donanım olarak büyük olarak, periferik onun arkadaşı yazılım paketi harikası bir sürü borcu var - iyi hazırlanmış onlarca serbestçe kullanılabilir oyun profilleri ile komple kendi özel kontrol programı yüklemek veya kurmak için kullanıcılar sağlarklavye haritalama ve makrolar. Mad Catz 'Cyborg farelerin tüm kullanıcılar anında arasında geçiş yapabilirsiniz üç "cyborg modları," veya profil yapılandırmaları özelleştirmek için aynı programı kullanarak.MMO7 sadece serçe görevlisi üzerinde bir "mod vites" düğmesi ekleyerek, etkin bir şekilde herhangi bir zamanda açılabilinir üç ek profil yapılandırmaları ekleyerek bir adım daha ileri götürür. Bu 78 programlanabilir komutları fare vazgeçmez. Yowza.Sadece, rekabetçi PVPers bize korkuyla titreyecek kılan teknoloji bu tür erişimi olduğunu bilerek MMO7 bazı sonra tüm önemli becerileri program için yeterli yer ve.

Söylemek yeterli olur, hardcore MMO oyuncular sevdikleri makro bağlamak için bir yer bulma herhangi bir sorun olmayacaktır. Ancak, farenin altı kat üzerinde 13 adet programlanabilir buton için her şeyi bağlamak için yapmanız gerekir anlamına gelmez - MMO fare değil-öylesine multiplayer oyunlar için kullanırken, aşırı özelleştirmek günaha yol açan, bizim yolumuz var biz sadece hassas amacı etkinleştirmek için istediği zaman bize yanlışlıkla bir menüyü açmak için. Bu yazılım hemen hemen her şey yapabilirsiniz, ama kötü profiller için herhangi bir muhasebe var. Ancak, dikkatli bir şekilde hazırlanmış bir kontrol şeması güzel bir şey.





 MMO 7, Cyborg farelerin en farklı olma özelliğini de taşımaktadır. RAT 7 ve 9 tanıdık özelleştirilebilir kasaya paylaşıyor olsa da, yeni butonlar, yeni özellikler ve yeni bir programlanabilen bir mod da bir ev sahibi ile özgün tasarım artırmaktadır. Alıp götürdüklerini daha ekler ve çok az alır. FPS-fikirli oyuncular farelerin Rat serisi ile tanıdık, 5D presesyon amacı rocker yeni pozisyonu ile konabilir rağmen, bu sonuçta multiplayer online oyunlar için özel olarak inşa edilmiş bir cihaz, ve uyar.Programlanabilir düğme bolluk ve swap profilleri MMO oyunları bir esinti sunan ezici seçenekleri yönetmek yapmak ve nispeten küçük bir alana kolayca erişilebilir işlevselliği bir sürü paket başarıyor. Kendisinden öncekiler gibi, birinci sınıf bir fare bir MMO bükülmüş biri. Bu sadece bir soru bırakıyor: premium fiyat değer mi? 130 $, hiçbir sürpriz karar - ama başka bir şekilde, sert oyun koymak. World of Warcraft son yedi yıl içinde ne kadar harcandı? İşte biz de öyle düşünmüştüm. Yeni fare keyfini çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder