Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

ZTE Light Tab 2 gururla Gingerbread spor, Birleşik Krallık'ta başlattı

Eğer bayat gingerbread küçük bir sakıncası yoksa, ışık V9A ZTE Tab 2 Şimdi Birleşik Krallık mevcuttur. £ 235 için, hafıza Jog için 1.4 GHz tek çekirdekli işlemci, çift kamera, WiFi ve 3G bağlantı (servis sağlayıcılar hakkında hiçbir kelime) ile tam 7-inç, Android 2.3 slate kanca. Ayrıca ek depolama alanı için microSD yuvasına ek olarak 4GB dahili hafıza alacak. Eğer lezzetli bir işletim sistemi yükseltme umuduyla göstermek görünmek istiyorsanız, tablet için ICS üzerinde hiçbir sözcük hala var.

 ZTE Light II Tablet Birleşik Krallık'ta Çok Yakında
Çift kamera ile ZTE 7-inç Android 2.3 tablet

14 Şubat 2012, Shenzhen, Çin - ZTE Corporation (ZTE ") (H pay senedi kodu: 0763.HK / pay senedi kodu: 000063.SZ), telekomünikasyon ekipmanları ve ağ çözümleri konusunda global sağlayıcısı, borsada işlem gören başlattı İngiltere'de 7-inç V9A tablet, ZTE Light Tab II.

Merakla beklenen cihaz, İngiltere'deki tüketicilerin kullanımına, ZTE ilk kendi markalı tablet olacaktır. Inç TFT-LCD kapasitif dokunmatik ekran ve hareket halindeyken verimli veri kullanımını sağlar hızlı Qualcomm MSM8255 işlemci Android 2.3 (Gingerbread) üzerinde çalışan düzenli bir 7.

Sadece 402g ve taşıyabileceğiniz kadar küçük, taşınabilir aygıt, YouTube ve Google tartışma gibi popüler uygulamalar ile donatılmış olarak geliyor ağırlığında. FM radyo ve film oynatma,, genişletilmiş HafiflettiDİYARBAKIR için ideal 5.5 saate sağlayan bir pil ömrü var.

4GB dahili bellek ile tablet 0.3MP kamera bakan ön ya veya büyük 3MP arka kamera ile çekilmiş 200 fotoğraf üzerinde tutabilir ya da harici bir micro SD bellek ile takviye edilebilir kullanıcıların favori parçaları, üzerinde 500 kartı.

GSM, UMTS ve HSPA şebekeleri üzerinde çalışan, tablet kanallarının açık pazarda bir numara ile satın alınabilir olacak.

"ZTE V9A ZTE ilk kendi-markalı tablet, İngiltere'de yapılan ve biz pazara giriş konusunda çok heyecanlıyız edilir. Biz, makul fiyatlarda önemli yetenekleri ile ZTE markalı tüketici cihazları tanıtan, İngiltere'de bizim ilerleme devam etmek planlamak olduğunu" Wu Sa, Yönetmen, Mobil Cihaz İşlemleri, ZTE söyledi. "Bizim Birleşik Krallık stratejisi çok kaliteli cihazlar sağlayan odaklanmış - ahize arenada bizim büyüme ve gelişme ile belirgin bir faktör".

ZTE Light tabletler dünya çapında 30'dan fazla ülke ve bölgelere sevk edilir.V9A da şu anda İspanya, Endonezya ve Hong Kong satılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder