Translate

Popüler Yayınlar

13 Şubat 2012 Pazartesi

zAPPed board games hands-on




Tamam, ama oyunlar yerleşik Hasbro IOS gelen hat Bölümü kelime oyununu içinde yanıt vermezse hiçbir oyun değiştirici doğruysa zapped, başarılıdır. Hayat oyunu, diğer klasik Tekel Battleship ve daha sonra bu yıl için planlanan bir iPhone uygulaması başlattı geliştirilen iphone ile kullanmak için özel bir duyurusu sadece birkaç gün önceydi.Oyun deneyimiz için iDevice parçası üzerinde çalıştıklarını ve etkileşim teşvik etmek için çok basit bir çözümüyken.Parçalarını yerleştirilen tahmin izin uygulamaları tanımlamak için benzersiz kapasitif plastik pedi olduğundan. Farklı teknelerle Battleship trombositlerin biraz farklı düzenlemeler var operatörünüze veya destroyer sağlamak için batırıldı eğer uygulamayı görmek için .

Monopoly bankamatik kartları oyuncu ayırt aynı oyunu kullandı. Bir işlem gider yapma zamanı geldiğinde, iPhone ekranda haritayı sürükleyin ve fonlar otomatik olarak eklenir veya hesabınızdan düşülür. Monopoly de bir mini-oyun hapisten kırmaya dahil olmak üzere, bazı ek oyun seçenekleri ekler. Hayat oyunu, tabii ki, sanal bir tekerleği döndürmek değil, aynı zamanda bahisli sanal özelleştirme -. Saç ve aksesuarlar düz pembe veya mavi ile takılıp göre eklemeler. Monopoly Haziran ayında sona ererse ise Yaşam Sayı Oyunu Eylül ayında Battleship ardından, piyasaya $25 zapped'de.Edgar Alvarez, bu rapora katkıda bulunmuştur.

YAŞAM OYUN, ISLAH HASBRO zapped Perşembe İLE Monopoly ve Battleship 'zapped' devrimci App GET

Hasbro 10 zapped oyun oynamak için yepyeni bir şekilde ve Yaşam Oyunu sürümü ile birleştirilmiş bir dijital tahta sunar Şubat 2012

Pawtucket, RI (10 Şubat 2012) - Hasbro, Inc (NASDAQ: HAS), dünyada bir oyun şirketi, markalar yine Hasbro oyunların tanıtımı ile oyun sektöründe yeniliğin öncüsü olacak zapped. Bu yeni oyunlar oyuncular günümüz tüketicilerin teknoloji ek işlevler ile geleneksel analog yüz-yüze etkileşimin birleştirme imkanı vermektedir.

Hayat Oyunu, Tekel ve Battleship - 2012 yılında, Hasbro Oyunlar üç ikonik markalar ile oyuna başlamak için yeni bir dönemin zapped. IOS cihazlar, sosyal oyun deneyimi dijital benzersiz bir modelini oluşturmak için bir oyun tahtası üzerinde uygulamalarını bağlanırken bu oyunların elemanları hayat buluyor.

"Mobil cihazları ile her zamankinden daha fazla olduğu ailelerde kabul ederek, benzersiz bir oyun deneyimi yaratmak istedik bizim dünya çapında marka ve patentli teknolojisi ile yüz yüze oyun devrim vardır," Eric Nyman, dedi Dünyanın önde gelen markası Hasbro Oyunlar.

İlk oyun 10 geçerli yaşam zapped oyununun raflar, vurmaktır Şubat 2012. 100'den fazla ile, gülerek alıntılar göre, karışık komik animasyonlar ile "Amerika'nın En Komik Videoları", oyunun sevilen klasik oyun yeni bir bakış açısı sunuyor. Sadece indirin, iPad, ipucu oyun YAŞAM uygulaması OF OYUN zapped gemide iPad koydu ve göz her fırsatta, bir oyun olarak başlar, bu yönetim kurulu olarak oyuncuların oluşturabilir ve güncelleyebilirsiniz kendi kişi ve spin ona eşlik iPad uygulamasında YAŞAM peg sanal spinner OF THE GAME zapped.

YAŞAM Perşembe OF THE GAME Amazon.com bulunmayabilir zapped ve ToysRUs.com 24,99 $ yaklaşık satış fiyatının ilk. Oyun R Us Times Meydanı artık ve mağazalar içinde 17 haftalık mevcuttur Oyuncaklar olacak Şubat, bu yıl diğer perakendecilere dağıtım öncesinde. Oyun 2-4 oyuncu, yaşları 8 ve yukarı önerilir. YAŞAM zapped app OF THE GAME App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

MONOPOLY Dokunmatik ekranlı iPhone veya iPod zap katan bankacılık hizmetleri birimi dönüştürülür ve özel bir aygıt IOS üzerinden kredi kartı basit bir musluk ile sanal hesaplarından para çıkarmak olacaktır. Buna ek olarak, oyuncular eğlenceli ve sanal oyuncular bir özellik zengini olmak için yola kadar zorlu mini-oyun yoluyla hayata şans ve Topluluk Göğüs kartları göreceksiniz. (Haziran 2012 Mevcut)

Battleship Perşembe oyuncular Universal Pictures özellik için film "Battleship" esinlenerek zapped, stratejik manevralar, roket saldırıları ve yıkıcı başlatmak ölümcül hava saldırılarına devam eden mücadele uygulanması sırasında mahkeme olarak iPad ekranı birleştiriyor. Parçaları otomatik olarak iPad algılar ekranda gemi yerleştirilir sonra, adet oyun vardır ve bunlar hareket halinde. (Eylül 2012 Mevcut)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder