Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

Yeni Ainovo 7 Basic incelemesi

Dünyada ilk hiç duymamış bir firmadan geliyor - Çin dışında yaşıyorsanız, zaten. Google alarak yeni OS basılmış ve uygun fiyatlı bir kasa içine kayıyor, Ainovo Novo 7 Basic çok iyi bir teknoloji konusunda takıntılı kitleler arasında hit bir uyayan olabilir. Tabii, bu marka değeri ile Amazon ve Apple'ın sunduğu ayrılmaz bir parçası olan düzenli içeriği ekosistemleri olmayabilir, ancak ABD doları 99 bu fiyat sayesinde, kullanıcılar, kendilerini yalnız Ice Cream Sandwich günaha büyülenmiş bulabilirsiniz. Küçük cihazların Galaxy Nexus ve ASUS Transformer Prime da dahil olmak üzere bir kardeşliği dışında, birkaç cihazlar resmen bu 7-inç sekme ayrı bir avantajı daha pahalı, Gingerbread-paketleme Kindle Fire üzerinden ödünç verilmesi, Android 4.0 'a ev sahipliği oynamıştır.1GHz bir MIPS XBurst işlemci, 800 x 480 LED ekran ve VGA öne bakan / 2 megapiksel arka kameraya göre Ingenic JZ4770 mobil uygulamalar işlemci ile, bu 'hayır fırfırlar' slate Bezos ve Co geçmiş pazarda çığır açılmasıYani, 'bilinen' rakipler karşı kendi tutmak yönetmek nedir?Yoksa bütün bu 'köşe kesme', 'aşağıdan-bar' sadece başka bir arz olmak için nasıl düşük maliyetli tablet ortaya? Biz bu ve diğer yakıcı soruların cevaplarını sunar. videoyu izleyin.

Hardware

 


Bu çalının etrafında dayak vardır: size uygun yaptığınız ödeme olsun ve bu durumda, Novo 7 Basic gövdesi underwhelms. Demek değil ki, onun inşası her gün yapmayı zorunluluk değil, cihazın ışığı işlenmesiyle ilgili gıcırtılar ve creaks sürekli akışı, çok daha güven vermektedir. Iki renkli plastik kasa Çubuk daha premium Ainovo Tab ekürisi 79 dolar fiyat tip bir format daha az estetik bir şekilde kafa karıştırıcı oluşturur, Paladin olabilir. Bir hurma gibi sesler arayan tüketiciler, ergonomik tasarımı sürücü olarak, sert kenarları ve düzgün sırt uzakta kirli parmak izlerini kendi payına daha fazla çeker, burada sopa fazla zaman almaz. 7.4 x 4.4 x 0.5 inç (187.5 x 112 x 12mm), 0.1 santim daha kısa ve 0.3 inç dar, yangın neredeyse ayırt edilemez. Bu iki sekme nispeten kalın, ancak ayrılması gerçek tell-tale işaretleri, ek altı ons ağırlık slate olduğunu. Hiç kuşkunuz olmasın: Bu ​​ciddi avuçiçi, açıkçası lüks olmayan, ultra-hafif materyallerin kullanılmış.
 Ainovo I / O Temel sağ tarafında bulunan için mevcut tüm giriş yuvası ve kapasitif tuşu ile, muhafaza Novo 7 sadece bir tarafa sürülebilirler en çok yoğun. Bu güzelce paketlenmiş dizi kulaklıklar, HDMI, mini-USB ve güç bağlantıları, microSD kart içine gömme bir reset düğmesi ve boşluğa ek için portları içerir.Ön duvara kolayca boyunca hareket ve görmek güç takviyesi yanında bulunan fiziksel rocker anahtarı zamanki Android yumuşak tuş çeşitleri (sans-arama) ve ses kontrolü, olacaktır.Cihazda Markalaşma canlandırıcı seyrek ve sol üst ön tarafında küçük bir logosu ve cihazın hoparlörlerinden posterior ile gösterilen, mümkün olduğu kadar mütevazi olması için yapılmış. Bunun üzerine de VGA ön darbe ve sırtının arkasındaki 2-megapiksel shooter.

 Bu tabletin Multimedya referansı kesinlikle değildir. Daha Temel 4GB ve 16GB arasındaki kurumsal planlanan yineleme yarı noktasıdır 2 GB, bir microSD çıkarılabilir hafıza kartı ile desteklenmiş bir büyük 8GB donanmış. Bu zemine rağmen bulut bazı şeyleri saklamak için ayrıcalığı ise, önemli bir müzik, uygulamalar, videolar ve fotoğraflara adanmış bir kütüphaneye ev sahipliği yapmak için yeterli alana sahip. Ne ICS, ne kullanıcı bu sekme menteşeleri yapmaya verebilir - yani, üçüncü parti uygulamalar ve içerik. Kalıcı bağlantı arayan potansiyel sahipleri muhtemelen bütçelerini ve diğer high-end adoringly bakmak, ağ slatese bağlı olmalıdır. Öksürük clunker'll gıcırtılı 3G harici bir modeme bağlanma olanağı tek seçenek. Neyse ki, WiFi  b / g / n,desteği ile geliyor bir / sürece aynı ev ağı veya bir hotspot, World Wide Web'e erişimi  bir sorun değil.
 Kökeni ve retina ekranı çalıştırmak için bir sonraki , harika bir hikaye anlatmak istiyorum, ama bu sefer $ 99 , bahsediyoruz. Ve gerçekten, bu fiyat dostu portföyü, ben 1024 x 600 dolaşım ile karşılaştırıldığında sağlar LED aydınlatmalı subpar 7-inç 800 x 480, hakkında çok fazla şikayet edemem bir ticaret olarak görünüyor. Biz başarıekipmanı olmadan indirilen Android Pazarına erişim büyük bir eksikliği (yani, çünkü zaten onun temelinde yerel medya bir sürü yemek gibi, ama değil ).  Apks (geri kalanları zaten vardır) yüklemek için, kısa metrajlı film YouTube klibi, o derinliği ile içerik kazmak ve olabileceğimiz dalış hazırlamak. Kontrast Güçlü , kötü görüş açıları ve bir anti-glare ekran eğilimli? Evet erişilebilirlik görsel deneyimi az-daha-makbul. Floresan ışık altında bile , hiçbir engel olmadan ekranı görebilmenin tek yolu.

Performans ve batarya ömrü
 Tamam, bu yüzden biz kesinlikle sizin için dışarı kabuk olabilecek en üst raf tablet PC güzel değil bulunuyor, ve biliyorum, ama bütçe Temel Kullanıcı değeri gerçek ölçüsü RAM, 1 GHz MIPS-tabanlı Ingenic CPU ve 512 MB ne kadar tutungüne gün. Spec-akıllı, bu ICS sekmesini dilenci giyim herhangi bir kafa dönüm edilmeyecektir: çift çekirdekli ayrı bir eksikliği, en iyi, vasat. Yine de, tablet test zaman, nispeten daha az performans hıçkırık karşılaşmaya şaşırdık, ama tüm kullanıcı deneyimini bozacak hiçbir şey rahatsız edici. Kenara Arasıra kekemelik geçişler, genel UI çoğunlukla tatmin edici bir düzeyde tepki göstererek, kesintisiz akar. Bu, aygıtın haptic geribildirim kuvvet (ve gürültülü) bazı güçlü olarak görülmeye, yandan fiziksel bir sarsıntı olarak kayıt için yeterli alışmak sürer fazlalaştı.

Bu mizaç sekmenin yan yüklenen uygulamalar dönek kabul Bound, olağan şüpheliler kullanan diğer cihazlar ile gerçek bir kriter tête-à-tête hazırlamak mümkün değildi.Rağmen düşük çözünürlüklü test gadget'lar yana olduğunu ve bu olduğunu söyledi, biz başarı cılız bir 913 puan oluşturulmuş olan, bunun üzerine Quadrant tıkınma aldınız mı.Galaxy Tab 7.0 'ler 2.700 karşı biriktirecek ve teknoloji böl burada ne kadar büyük olduğunu daha net bir resim elde edersiniz. Ainovo sekmesini, Kindle Fire İpek işlenmiş tarayıcı ayaklarına soldurma 5,691.1 ms onun puanı SunSpider test çok daha iyi başarılı olamadı. Yine, bu kalitesiz performans Basic asılıyor kökenleri göz önüne alındığında anlaşılabilir bir durumdur.

Tablet
Battery Life
Ainovo Novo 7 Basic 8:00
Samsung Galaxy Tab 7.7 12:01
Apple iPad 2 10:26
ASUS Eee Pad Transformer Prime 10:17
Samsung Galaxy Tab 10.1 9:55
Apple iPad 9:33
Motorola Xoom 2 8:57
HP TouchPad 8:33
Lenovo IdeaPad K1 8:20
Motorola Xoom 8:20
T-Mobile G-Slate 8:18
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 8:09
Lenovo ThinkPad Tablet 8:00
Archos 101 7:20
Archos 80 G9 7:06
RIM BlackBerry PlayBook 7:01
Acer Iconia Tab A500 6:55
Sony Tablet P 6:50
T-Mobile Springboard (Huawei MediaPad) 6:34
Toshiba Thrive 6:25
Samsung Galaxy Tab 6:09
Motorola Xyboard 8.2 5:25
Velocity Micro Cruz T408 5:10
Acer Iconia Tab A100 4:54
Toshiba Thrive 7" 4:42

 Tablet akıllı telefonlardan değildir ve onlar gibi, sürekli tüketici kullanımı ve ağ bağlantısı boşaltma çift whammy olmaz. Doğru, onlar push bildirimleri bir akışa gibi duyarlı olabilir, ama biz en azından, iki gün boyunca kendi suçundan yudum bu sadece WiFi, mini-bilgi işlem cihazları bekliyoruz. Kindle Fire içine paketlenmiş ekstra 400mAh cazibe yoksun olmasına rağmen, Novo 7 Basic 4000 mAh pil kullanımı üç gün bucaksız üzerinde ışığa orta tutar. WiFi etkin ve bir e-posta hesabı, 15 dakikalık aralıklarla senkronize etmek için akılda tutmak, bulunuyor. Biz gerçekten pazara erişim eksikliği nedeniyle Twitter gibi veri tüketen uygulamalar ile şarj uzun ömürlü vurgulamak mümkün değildi, ancak bizim resmi yıkık testi (video loop, yüzde 65 sabit parlaklık) dayalı, sekme sürmelidir tam sekiz saat - sağ şirketin kendi iddiaları doğrultusunda.

Software
 
 Eğer bahsettiğimiz ilk kez bu tidbit kaydetmediyseniz durumda, sekme Ainovo gerekli tüm Googleness sıyrılmış olduğunu tekrar hatırlatmak olacak - hatta daha da rahatsız edici, Gmail entegrasyonu. Bu son kullanıcı için nasıl çalışır? Aksine kötü, dürüst olmak gerekirse. En cazip mobil yazılım Google Android dayalı GAPPS çapındaki tüm cihazların onun sorunsuz entegrasyon olduğunu. Web tarama ve oyun: Ama yazılım paketi entegre olmadan, biz iki seçenek Verimlilik ile bırakılır. Bu temel gerçekten oyunların bir avuç olduğu kadar yüklü üzerinden almaya çalışırken bu ikinci noktadır. Tahmin edilebileceği gibi, somurtkan kuş askısı, bu dünyaca ünlü paketi, HD Spider-Man, son defans ek olarak, burada bir görünüm getirmişti ve 3D balık turbofly Wow. Bu bir hesap içine onun zavallı ekran, erişilebilir içerik (PlayStation sertifikasyon burada uzun bir yol gider) ve dokunmatik kontroller kullanılması eksikliği alırsa etkilenecek bu tablet adanmış bir şüpheli hedeftir.
Biz yanlış yönlendirilmiş teklifleri spartan kazma birkaç dakikadan fazla adamak için bu sekmeyi izlerken herkes beklemiyoruz. Bu iki katına çıkabilir olarak go-Amazon Kindle uygulaması ile önceden yüklenmiş ne eReader, ama eğer bu senin çanta, neden sadece bu ekstra
$100  harcama ve yangın almak değil mi? Ya da daha iyisi, sadece bir dokunuş ucuz Kindle alır. Web'de sörf yetenekleri ile ilgili olarak da, baştan beklemeyin. Sayfalar tam masaüstü kablosuz yüksek hızlı yukarı yüklemek için 46 saniye sürdü, ama tamamlandığında, navigasyon oldukça hızlı oldu. Pinch-to-zoom da beyaz boşluk kullanmadan bizim parmak hızlı hareketler ayak uydurmak başardı ve denetçi yatılı korkulan oldu.


Burada dürüst olmak istiyorum, Ainovo Kullanıcı hiçbir Samsung, böylece bu slate kameralarında eğilimi olumsuz etkisi için kombo ne hayal kırıklığı ne de şok edici. Gerçekte, tamamen optik yeteneklerini göz ardı edilmelidir.Temel iddiaları 720p video çekimi, ancak yukarıdaki örnek göreceğimiz gibi, bu gerçeği uzak bulunuyor. Ekranda oynatırken açıkça çevresel gürültüye boğulmuş bir ses ile bir gergin, bulanık klip bitiyor.

Wrap-up
 Tablet. Herkes kimse, hiç kimse gerçekten onları daha iyi ve fiyatları genellikle prim kategorisi gerçekten tüketici alanının her kademesinde nüfuz tutulur kullanmayı bilir . Böylece, $100 Mountain View bölgesindeki kod altında bir tablet sadece zihnin en tutumlu hitap etmeyeceğini düşünmek mantıklı olacaktır, ama tamamen piyasaya aşmak için. Ne yazık ki, ama anlaşılır bir milyar dolar ve bir kayıp hisse satmak arzusu kasasına desteği olmadan, Novo Ainovo 7 Temel, gözlük rekabet kalite veya seçimi uygulaması inşa edilemez.Şirketin en düşük ortak payda teknolojisi hizmet için bir tablet oluşturmak isteyebilir, ama sonunda, bu vaat ürünü daha çekici. Evet, $ 99, kağıt üzerinde zorlayıcı bir ihtimal, ancak ekstra bir Benjamin için, iki kalp, bir katı (banal varsa) şasi, güvenilir performans ve detay hub doğrudan bir hat ve içerikte olabilir Amazon. Gerçekten, bu açıktır. Gadget'ları uyumsuzluğu koleksiyonunuza baz eklemek için istekli olmadıkça, şiddetle kabullenmesini ve bulut bağlı yem üzerine Bezos yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder