Translate

Popüler Yayınlar

13 Şubat 2012 Pazartesi

Switched On:Ayarı ve Sarkaç



"Pre-smartphone çağında, endüstrisi cep telefonlarını daha küçük yapımı üzerinde duruldu.2001 Zoolander filmi, Ben Stiller tarafından canlandırılan baş karakter StarTAC bu taklitleri daha bir Bluetooth kulaklık boyutuna yakın telefonu ters çevirerek bir mizah kullanmaktadır.Film günümüzde (IMDB 2014 için planlanan bir devam filmi listeler) geçmekteydi Ancak doğruysa kurgusal erkek modeli kafasına bir iPad 2 veya Toshiba Excite kadar tutabilir: Özellikle 2010 yılından beri doğruysa telefonları, karşılamak için yayılan görüntüler .

 Bir zamanlar, HTC HD2 4.3 inç EVO 4G gibi ve telefonlar şeklinde bir duvar gibiydi. Ama bu boyutların özellikle Samsung gibi isimlerle 4.65 inç Nexus Galaxy ve 4.7 inç HTC Titan, 4.5 inç infüze göre, artık günlük vardır. Bu nickin çok tanımı, phablet mutsuz - Bu, çok yakında AT & T Not Galaxy bağlı, 5.3-inç tutulmasına sebep olacaktır. Bu büyük boyutlu Android telefon talihsiz Dell Streak bir saçak aygıt olarak reddetti, ama Samsung açıkça o bir Super Bowl tanıtımı yapmak için gereken miktardan daha fazla zaman harcadım potansiyeli yeterince güven vardı olabilir.

Tabii ki, küçük ekranlı telefonlar da vardır, ama onların minyatürleştirme maliyetlerini düşürmek için bir çaba tarafından dikte - yavaş işlemciler ve daha az bellek sürücü eğilimindedir bir uzlaşma. Bir şeyi süper boyutlandırma aksine bir açıklama yapmış birkaç yakışıklı biri HP, Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan devam edilmesi için son telefon Veer oldu.HP yöneticileri o sırada eski telefonlar sessiz kalması giderek varsayımı üzerinde yirmi birinci yüzyılın dönüş oldu onun kısa TouchPad gibi tablet, geçmekte olan tüketiciler için ideal bir yol arkadaşı olarak konumlandırılmış biz PDA esirleri kullandı. HP, dünya çapında akıllı telefon çok daha az servetleri - Veer herhangi WebOS telefonu gibi saygın olarak satılan, kesinlikle Titans dalgasını durdurmak için yeterli değildi.
Bir telefon ekranı çok zengin olabilir, telefonun kendisi çok ince olabilir? En az biri onlar için demektir telefon, ve son zamanlarda şerit ince telefonlar yapmak için itibarını yeniden canlandırmak için çalışan bir firma vardı. Sadece birkaç ay öncedoğruysa Motorola, belirli bir süs LTE cihaz için bir figür RAZR 7.1mm kalınlığında Droid ile başları dönüyor. Bir telefon - Ama daha şeffaf pil uzantısı kolaylaştırmak için Akıllı Denetimleri adı verilen bir özellik ekledikten sonra, son zamanlarda RAZR Maxx Droid ile hemen altında 9 mm birimin kalınlığı genişletti daha büyük kapasiteli pil paketleme için başka türlü özdeş.Droid RAZR Maxx sadece bir tuğladır, daha büyük pil sadece Orijinalini bulduğunuz ampul ile geri fışkırtmalı ilgili. Ama ile orijinal RAZR Maxx RAZR Droid ayıran az iki milimetre doğruysadoğruysa daha Mühendislik beyanı gibi. Yongalar daha LTE enerji verimli hale geldikçe, sebat ve profil arasında bir uzlaşma bulmak için bir ihtiyacı daha az olacaktır. Uzun boylu ve ince gelip bir süre için gündem oluşturmak için devam etmelidir. Derek Zoolander onaylayacaktır.


 Ross Rubin (@ rossrubin) genel direktörü ve NPD Group'a NPD Bağlı İstihbarat Servisi'nin baş analisti. görüşler kendisine aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder