Translate

Popüler Yayınlar

5 Şubat 2012 Pazar

Spark Linux tablet özellikleri, güncelleştirilmiş



Spark Linux tabanlı tablet şimdiden kısa bir tanıtımı var, ama ayrıntılar az .O zamandan bu yana bilgilerin biraz daha fazla kilit bölümleri, Q & A sayfası eklenmiştir.Hangi satın alma kararını sway yardımcı olabilir.KDE Plasma Aktif UI bildiğimiz sportif olurdu mütevazı bir 800 x 480 ekran üzerinden dışarı bakan 1.3 megapiksel video görüşme için yanlara kıvrılan kamera. 1GHz / 512 MB dahili ve bildirilen  iki USB portu ve 3.5mm audio jack Yukarıda resmi önsürüm resim görülüyor. GPS konuşma, bir sonraki yineleme içine yapım var  ama şimdi kendi yolunuzu bulmanız gerekecektir. Ana haber Bununla birlikte, bu ön-siparişleri, önümüzdeki hafta için saptanmış ve gönderim Mayıs ayarlayın. Ilk odak, Avrupa ancak ABD perakendeciler gelmesi için planlar görünüşe göre devam etmektedir


İki yıl önce benim eski G-Tablet bu özellikleri daha iyi olan ve bunun için Ubuntu insanlarla çalışmayı "oldukça açık" olduğunu heyecanlı olurdu.

"Açık" lakabı olarak önce beni çekmez, ben çalışır ve senin için ne istediğinizi iyi çalışır ekipmanları istiyorum. Tabii "üzerinde bir işletim sistemi yüklemek ... tamamen kilitlenmemiş var" ama sadece sistem gerçekten geliştiriciler değil, tüketiciler için başlangıçta açık yapar.

icaros? Sky? Windows 8? OSX? Onlardan herhangi bir kutudan çıkan "çalışacak şüpheliyim 'sistemi için ve muhtemelen diğer OS için olanlar olmak izlerler' geliştiriciler dedi çünkü, programlı özel olması, ikili sürücüleri vardır açılmaz o zaman beklerken bir geliştirici çekirdek işlevselliği kaybedersiniz olasıdır yapılabilir.

Yani 'açık' nick müşteri acele gerektiğini biri değil. Ben geliştiricilerin diğer işletim sistemleri için bir veya iki yıl push-Destek sonra açık bir platform oluşturmak mümkün olacak ve bu güzel, bu kötü demiyorum. Ama bu noktada hala bu eski donanım istediğiniz olacak? Tabii, bunu kullanabiliriz ama - gerçek olsun, bir çift ve dört çekirdekli tablet uzun bir canlılığı koruyacak.


 İnsanlar artık 'kavram ispatı' istemiyor fonksiyonel istiyor.

 Daha sonra En İyi Alım.

 KDE tablet arayüzü var, bu tabletlerin arabirimleri gibi olmalıdır KDE'yi 5 ofis için 3/Unity/Lion/Win8 GNOME arayüzleri düşünmek aynı hatayı yapmasını bekleyebilirsiz anlamına mı geliyor?


Bunun gibi görünüyor. XFCE artık tek umudumuz.


 Off topic: Neden makalesi Anonim / FTC'nin devre dışı yorumları nelerdir?

 KDE muhtemelen sadece kurallı ve birlik olarak netbook / tablet arayüzü odaklanmak yeni KDE 4 masaüstü paradigmasını terk etmez. Öncelikle Plazma hızlı bir resmi KDE bağımsız bir proje olduğunu düşünüyorum, KDE kısmen paradigma plazma esneklik büyük önem ve nasıl yapabilirsiniz öz görünüyor farklı durumlara uyum sağlamak için söyledi. Ayrıca, KDE kendisi gerçekten çok Hepimiz artık tek bir yöne gidiyoruz "demeye meyilli görünmüyor" toplayıcı yazılım "daha fazla olması için bir masaüstü ortamı olmaktan odağı değişti, terk ve her şey satır düşmek! "


 Kaynak kodu tamamen ücretsiz değildir. Bu satın alma tam bir lisans değildir, ama bireysel lisans caizdir. Özgürce bir web sitesi, yer, okul, kurum, yayın etkinlikleri, sergiler, fuarlar, at arkadaş açık hava için kaynak kodunu dağıtmak için değil dileklerimizi saygı lütfen aile, devlet, yabancı bir hükümet, ya siz ya da bilmiyor olabilir, o başkası.

 Bu bir 'kullanıcı başına' temelinde bir kaynak olarak bazı sürücüler izin gibi görünüyor. Kendi 'kamera firmware' oluşturmak istiyorsanız Yani gerçekten 'disk' için kaynak kodu gerekir.

Fikir güzel. Bunlardan birkaç yüz gibi olmaları halinde sürpriz olurdu.


Göreceğiz. Preorder bildirimleri zaten 1000'de kabul edilmiş, umarım onlar ünitesi ön sipariş başına gerçek fiyatı azaltmak için yeterli olacaktır. Gerek bekleyin ve görün.

 Bu gerçekten bir kitle pazarı aygıtı olarak beni şaşırtmadı , bu yüzden kitlesel pazardaki eksiklikleri eleştirmek insanlar görmek biraz garip.

 Ben Ars sadece "kitle piyasa" konularında elde genel "Zeitgeist". Böyle Lockdown gibi konularda herhangi bir tartışmaya ayrılır. Amerikalı saldırdı ve eleştirdi, sadece mevcut .

 Spark Mer Core ve KDE'nin Plazma Aktif tarafından desteklenmektedir
[Spark Plazma Aktif kullanıcı deneyimi sunuyor] [Spark KDE Teknolojisini kullanmaktadır] [Spark Mer işletim sistemi kullanıyor] [Spark Linux çekirdeği dayanmaktadır]


 Plazma Aktif nedir?

Plazma Aktif tablet, akıllı telefonlar ve bu tür setüstü kutuları, akıllı televizyonlar, ev otomasyonu ya da araç içi bilgi-eğlence gibi dokunmatik bilgisayar her türlü cihaz için tasarlanmıştır. Plazma Aktif KDE topluluğu, basysKom ve açık-slx ortak bir projedir. Bu açık kaynak proje için hedefler şunlardır:

     en az hafıza ihtiyacını hızlı bir gömülü UX platformu
     Farklı form faktörleri desteklemek için özelleştirilebilir ve modüler
     Kullanıcıların Etkinlikler değiştirmek gibi uyarlar bir arayüz

Plazma Aktif hareket halindeki kişiler için bir arayüzdür. İnsanlar günün farklı zamanlarda farklı yerlerde farklı faaliyetlerde. Onun güzel yüzeyi, modern ultraportables en iyi deneyim için tamamen yeniden düşünülmelidir bir tasarım taze. Geliştiriciler için cazip bir ortam ile kanıtlanmış bir platform üzerine kurulmuş. Ve yaratılış kolay cihaz üreticileri için görüntüleri gömülü.

     Etkinlikler uygulamalar, widget'lar ve birbirine ait rehber gibi farklı içerik toplamak. Siz işinizi organize veya kendiniz, eğlenceli bir gezi planlıyoruz? Plazma Aktif Your mobil deneyimi yaşama adapte!
    Peek & uygulamaları seçmek veya aralarında geçiş Başlat çubuğu aşağı çekin. İhtiyacınız olduğunda Peek & Başlat vardır. Ve değil mi yolumdan.
     Aktif Apps, özellikle cep ve dokunma için de bu iş için seçilmiştir. Yaptığım şeyler Başlarken basit ve hızlıdır.
     Birçok Plazma Widgets küçük görevleri yerine getirmek için ya da bilgi ve arkadaşları ile bağlanmak için kullanılabilir.
     Share-gibi-Connect kalıpları tercihlerinize bilgisayarınızı.
     Sizin Tatil Aktivitesi bir seyahat web sayfası veya Home Office için bir hesap makinesi Widget bağlayın.
     Bir arkadaşı ile fotoğraflarınızı ya da online fotoğraf hesabına gönderiniz.
     Bir arama hızlı bir şekilde bulacaksınız böylece bir proje ile ilgili birçok belge gibi.

 Bu aktif plazma ilk sürümü kullanmak için bir giriştir. Burada temsil edilen bir cihaz WeTab çalışır.

Plazma aktif İki Yenilik

İki plazma aktif sürümü önemli performans iyileştirmeleri, optimize kod ve bellek tüketimini uyarlanmış, daha hızlı başlatma, anlamlı azalma ve tarayıcı hızlı yanıt sağlar.
Önemli kullanıcı geribildirim dayanarak, kullanılabilirlik geliştirilmiştir. Plazma aktif bir iki gelişmiş dokunmatik ekran işlevselliği, daha tutarlı ve kişisel tercihlerine uyum için daha fazla özgürlük var.Yeni kilidi, uyku fonksiyonu durdurmak, mobil kullanım için daha iyi destek sağlar.
Öneriler iki yıl başka bir yerde mevcut değildir plazma ve aktif yenilikçi bir teknolojidir. Bu yeni özellik, sürekli kullanım alışkanlıklarını öğrenir ve uygun öneriler yaptı. Bir algoritma mevcut aktivite, kullanım alışkanlıkları ve kullanıcı girişine bağlı içerik puanlarını geliştirdi.


Check it out!

Aktif plazma kurulumu kolaydır, ama aynı zamanda bir USB stick den sürücüyü test edebilirsiniz. MeeGo ve bir baz, basysKom ve açık SLX tarafından sağlanan Balsam çalışan tarafından sağlanan iki dayalı bir görüntü: Sal plazma mevcut varlıkların farklı resimler vardır. KDE wiki yazılım ve yükleme talimatları bulabilirsiniz.

Son bir ay içinde aktif plazma ve çoklu-platform-aygıtı karşısında çalışan hedefine ulaşmıştır. Plazma aktif artık Intel x86 ve ARM platformlarda çalışır, bu noktada WeTab / ExoPC, AdventVega, görünümü ve Archos ve N950 gibi daha mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Tüm desteklenen cihazlar hakkında daha fazla bilgi okuyun.

Reviewers guide
Press kit

 Açıkça meritocratic yönetişim de dahil olmak üzere, gelişmiş - Deniz cihaz üreticileri için, Qt / QML ve HTML5 tarafından desteklenmektedir açık, mobil optimize dağıtım veritabanıdır.

Çekirdek MeeGo proje çalışmalarına dayalı ve proje Tizen ile çaba paylaşmak niyetinde edilir.

Biz net hedefleri var:

Uluorta entegre projenin dokusunda bir şeffaflık ile geliştirilen
SOA bir mobil cihaz temin
Olmayan son kullanıcılara - Anapara müşteriler cihazları tedarikçileri vardır.
Cihaz üreticileri için hayatı kolaylaştırmak için bir yapısı, süreçleri ve araçlarına sahip
Mobil işletim sistemi uzayda Destek yenilik
Projeleri ve teknolojileri (örneğin MeeGo/Tizen/Qt/EFL/HTML5) içerir
Bir meritokrasi olarak yönetilir

Listemize katılmak için buraya tıklayın - konular sur Mer ile hoşgeldiniz

Proje Tarih: Pzr

Ekim 2011'de, proje Wed, ultra-taşınabilir bir Linux çekirdeği etrafında + HTML5/QML/JS yapı ürünleri kod tabanı MeeGo türetilmiş ile açıklandı.

2011 yılı başlarında, David Greaves ve Carsten Munk proje MeeGo için yeni yönler görüşmek için oturdu, o projeyi tekrar canlandırmak ve sorunları çözmek için aşağıdan yukarıya doğru yeniden yapılanma projesinin açısı yaklaşır ile proje yönetimi, yönetişim, şeffaflık, esneklik ve yönetim eksikliği. Bu tartışmalar bir mobil Core için farklı bir yaklaşım sunuldu ve tabanı üzerinde teknik çalışmalar başladı günlüğü gönderileri, bir dizi yapıldı.

Projenin Tizen getirilmesi ile, bu planların hayata geçirilmesi gerektiği açıktı. Ve bu nedenle, proje Wed çıktı


mer blog
 
http://www.netbooknews.com/44366/more-spark-linux-tablet-details-available-pre-order-february-shipping-in-may-for-265/ 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder