Translate

Popüler Yayınlar

10 Şubat 2012 Cuma

Sony, bir 2013 yılı sonuna kadar çalışmıyor, başka sekizli NEX E-Mount lensleri vaat ediyor


Eğer akım sınırlı NEX E-Mount lens seçimi nedeniyle bunu satın almayı düşündünüz mü? Peki, Sony için iyi haberler var - yakında (15 toplam) seçim için sekiz daha objektif olması 2013 yılı sonuna kadar piyasada olacak tercih etmiş olan tüm modeller olacaktır.

Hala Canon ve Nikon DSLR için objektiflerin yüzlerce eşleşme, ama en azından tüm üsleri inşa etmek için (neredeyse) kapsayan bir koleksiyon ile yapabileceksiniz.Sony ayrıntılı olarak bu gelecek olan modeller hakkında herhangi bilgi yok, ama şirket Yukarıdaki grafikte yüksek büyütmeli Zeiss geniş açı standart ve "Mid-büyütme" Zoom'lama ile pahalı kategori içine yüksek performanslı standart zoom lens de dahil olmak üzere, birkaç kategori listeler.Standart bir objektif ve bir orta telefoto lens "yakalanmış" (krep) optik olarak büyük bir açılış dahil olmak üzere prime lensler, üçlüsü var.
 Sony bu kategorilerden her biri için aklındaki tam olarak ne olduğunu bulmak gibi istekli olduklarını, ancak en azından e-mount koleksiyonu bilerek almalıdır. halen  konforlu olmaktan çok uzak değil. 


Sony beş yeni model dahil olmak üzere E-tipi lens montaj tipli lenslerle genişlemesini duyurdu


Bunlar bazı büyük objektifi vardır.
Harika bir haber !
Lens montaj için bir yol haritası çıkarmak için planlar mevcuttur? Biz de bir lens ihtiyacım var! lol
Ben Canon ve Nikon'un 24 70 F2.8 lens ile rekabet olurdu sanırım - I am "yüksek performanslı standart zoom" için sabırsızlanıyorum. Ancak, 200 F2.8 (objektif. Temelde birçok fotoğrafçılar için bir dayanak noktası olduğunu, diğer bir deyişle, hızlı zum) Ne Canon ve Nikon'un 70 ile rekabet edebilecek bir lens yapacağız? (Tüy yapısı, ağırlığı ve onun odak uzaklığı için uygundur) E55 belli durumlarda ~ 210 mm, çok yavaş olduğu için güzel.

Eğer renk ne kodlama anlamını bulmaya çalışacağız? Yeşil ve gri çubuğu şey ifade etmez.
Bunu görmek zordur. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar giriniz.

Herhangi bir şans, biz, ama lütfen Dağı E portre CDAF "yumuşak trans odak" objektif bakın?50/1.8 OSS, daha hızlı bir şey biraz daha uzun?
Burada  sadece bir lens Zeiss gölgeli yeşil artık kullanılabilir olduğunu. Belki de, yeşil gölgeli olduğunu da gelmek şeylerin geri kalan parçasıdır Zeiss lensi!



KAYNAK The Sony Blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder