Translate

Popüler Yayınlar

5 Şubat 2012 Pazar

Snow Leopard güncelleştirmesinin yıkıcı etkisi, Rosetta aslan ile çalıştırmak Luddit kullanıcılarınızı düşünen (Güncelleme)





Normalde, güncellemeleri işletim sistemi geliştirmek ve gerekli iyileştirmeleri ve performans geliştirmeleri sağlar olacaktır. Bu çökme ve kullanıcılar şaşkın Time Machine yedeklemeleri geri kuvvet pek çok uygulama neden olarak kullanıcılara, aslan 10.7.3 paketi yapmak için değil, Cupertino en son toplu tam tersini başarmıştır. Peki, forumlarda raporlarının sel Rosetta uyumluluk başarısız başlatmak için şimdi olduğu gibi Snow Leopard yazık katılabilir sürüler yapışıyordu. Apple'ın tercih ettiği Intel yonga PowerPC uygulamaları işletilen, bir süre önce yayımlanan bu güvenlik düzeltme müdahalesi ile yararsız hale olduğu yazılım topluluk üyesi, bir DIY yaması istemde. Apple Bildirildiğine göre yaygın bu hastalık için bir tedavi üzerinde çalışırken, biz biraz daha hareketsiz kalmalarını adım almayan herkese, bu sefer tavsiye ederiz.

Güncelleme: böylece Apple delta güncelleştirmesi 10.7.3 (sorunludur sorumlu yüklü) çıkardı, güncellenmiş edilmemiş olması aslanlar üzerinde olanlar için iyi haber daha büyük için adım almamış olanlar (ve sorunlu deneme değil) bir combo. Ne yazık ki Cupertino düzeltmeler (ve güncelleştirme), geçici çözüm olarak, kapalı ses böylece Snow Leopard kullanıcıları, ama bu sinir bozucu güvenlik güncelleştirmeleri hakkında yaşayanlar için. Kaynak:
sourceMacRumors, Apple

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder