Translate

Popüler Yayınlar

14 Şubat 2012 Salı

Scalado fotoğraflarınızı silip temizler


Bu tanıdık bir senaryo. Bir arkadaşı ile seyahat ve o ünlü bir anıtın önünde poz veriyor. Telefonunuzla birlikte fotoğrafını çekmek için hazırsınız ama insanlar ve araçlar için çekim girip çıkarken sürekli bir akış vardır. Lütfen seçenekleri nelerdir? Scalado patentli teknolojisi yeni bir nesne kaldırma - Siz deklanşöre basın veya Sil kullanabilirsiniz trafikte bir sükunet sağ bekliyor olabilir. , Üst üste anlık birkaç kez kaldırın analiz eder ve otomatik olarak istenmeyen ayrıntıları olmadan bir kompozit bir fotoğraf oluşturur. Daha da iyisi, bu mümkün nesneleri vurgular ve bunları el kaldırmanızı sağlar. Scalado Halk - En iyi kamera deklanşör gecikmesi sıfır ve Sar gibi yenilikleri ile tanınan - bu ayın Mobile World Congress Kaldır vurgulamak için planı, ama neyse ki sizin için biz bir ilk göz var Özel erken inşaat Android için uygulama çıkarın.
Galaksimizin Nexus HSPA + ve dünyamızı Galaxy S II - Biz iki amiral gemisi olan Samsung cihazlarda uygulama (zencefilli için tasarlanmış) yüklü. Ana arayüz basit ve diğer makinesi esas herhangi bir uygulama ile çok benzer. Sadece ekranda deklanşör tuşuna yazın ve kaldırmak hızlı bir şekilde üst üste birkaç fotoğraf çekti (Nexus Burada iki kat daha hızlı GS2 daha ilgili, ilginç olan). Eğer yakalamayı durdurmak veya kendi uygulama bitirmesine izin için tekrar dokunabilir. Çıkarın ve sihirli ekranın sağ üst köşesindeki onay kutusunu dokunarak galeri kaydedebileceğiniz çıkan kompozit çekim görüntüler. Eğer her bir çerçeve istenmeyen ayrıntıları (veya tutmak) kaldırmak için hangi seçmenizi sağlayan ikincil bir kullanıcı arayüzüne geçiş yapabilirsiniz aynı yerde bir geçiş vardır. Tabii aslında sonra (veya kaldırmak) nesneler kurtarmak için herhangi bir zamanda, daha önceki yakalar, yüklemek ve yeniden düzenleyebilirsiniz.
Sil özel anları ölümsüzleştirmek için yepyeni bir şekilde tanıttı ve biz UI yanıt ile zaman zaman sorunlar yaşadım ve bazı küçük hatalar çift fark ederken, uygulamanın oldukça sezgisel ve bir prototip için oldukça iyi çalışıyor. Bizim resim galerisi ve örneği aşağıda ekran görüntülerine bir göz atın ve Scalado,  kavramı da dahil
videosu .
 Scalado heyecanla bir mobil cihaz dünyanın ilk nesne kaldırma yenilik getirmek

Yakalanan görüntüleme siler istenmeyen ayrıntıları otomatik olarak "Kaldır"

, Mobil sektörü için yüksek performanslı görüntüleme teknolojileri, uygulamaları ve hizmetleri dünyanın önde gelen sağlayıcısı, Scalado Kaldır adında yeni bir devrim yaratan ürün sürümü duyurdu. Kaldır otomatik olarak vurgular ve çekilen bir fotoğraf istenmeyen nesne ortadan kaldıran bir teknolojidir. Bu bir mobil cihaz üzerinde tahliye edilecek dünyanın ilk Nesne kaldırma yazılımı.

Kaldır bu tür insanlar bizim kamera çekimi şekilde alma olarak çekilen görüntülerin, istenmeyen nesneler ile ortak fotoğraf sorunları çözer. Kaldır sadece ekranda ya da görüntü yakalama sonra seçimleri dokunarak otomatik olarak ya da kaldırılabilir istenmeyen nesneleri algılar ve seçer.

"Sıfır Deklanşör Gecikmesi, Burst ve Sarma Scalado lider ve yeni benzersiz ve ihtiyaç duyulan yakalama yenilikler getirerek yakalama manzara değiştirerek devam sonra," diyor Fadi Abbas, CMO /, VP BizDev ve Scalado -kurucusu, "bize ayırt neler önde gelen endüstri ortakları ve sürekli yenilikler ", bizim üstünlüğüne iman müşterilerinin kombinasyonu.

Geçen yıl Scalado çeşitli yenilikler, örneğin serbest Geri Sar teknolojisi, kullanıcılar bir patlama en iyi çekim otomatik olarak seçerek ve onları tek bir mükemmel görüntü birleştirme tarafından mükemmel grup çekimleri için izin verir. Sarma zaten milyonlarca cep telefonu piyasaya sürüyor.

"Ekibimiz kamera yakalama alanında lider yenilik konumunu korumak için çalışıyoruz" Sami Niemi, CTO ve Scalado -kurucusu diyor, - "teknolojileri tüm pazarı için kurallar olduğunu gösterir Kaldır".

Scalado vitrin, Barselona'da düzenlenen 2012 Mobil Dünya Konferansı'nda 1 Mart, 27 Şubat bu yıl planlanan birçok yenilikler ilk çıkarın prömiyeri olacak.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder