Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

SanDisk Extreme SSD başlattı: 120GB için 190 $, 240GB için $ 400

SanDisk diğer 6Gbps rakipleri ile 'eşit' geniş bir çift performans sunmak Extreme markalı sürücüleri sunuyor, SATAIII dönemi tüketici SSD aralığı çekme. 480GB sürüm $ 750 fiyat soran "bu yıl" gemi olacak şimdi, $ 190 ve $ 400 fiyatlı 120GB ve 240GB varyantları mevcuttur. Rastgele okuma / 550MB / s ve 520MB / s sıralı hızları, 83,000 / 44,000 IOPS ulaşmak için iddia edilen yazar. PC üreticileri için yeni bir X100 OEM sürücü bahsediyor.

 Yüksek performanslı SanDisk Extreme Katı Hal Sürücü Başlattı
Tüketici sürücü daha hızlı, daha hassas bir bilgisayar deneyimi sunuyor ve mevcut bilgisayarların ömrünü uzatmak
Milpitas, Kaliforniya - (BUSINESS WIRE) - SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), Flash bellek çözümleri sunan bir dünya şirketidir, bugün perakende kanal için yüksek performanslı bir Solid State Drive (SSD) duyurdu. SanDisk Extreme ® SSD bilgisayar kullanıcılarına hızlı önyükleme ve sistemlerini kapatıp, uygulamaların daha hızlı çalışmasını ve bekleme sürelerini azaltmak için izin hızlı bir 7200 RPM sabit disk sürücü1 göre 10 kata kadar olduğunu. Sürücü ayrıca enerji verimli, daha dayanıklı ve daha fazla ve pil ömrünü en üst düzeye çıkarırken, güvenilir bir bilgisayar deneyimi sağlar.
Olağanüstü Performans
SanDisk SSD az 16 saniyede bir PC çizme ve hızlı bir sistem kapatılır ve masaüstü ve dizüstü kullanıcılarına önemli ölçüde geliştirilmiş kullanıcı deneyimi sağlar yapabilirsiniz. Oyun severler için, SanDisk SSD zaman bir kısmını uygulamaları başlatmak ve geçişler hızlı dizisi sırasında ortamlar oluşturarak oyun gecikmeleri azaltmak. Bu Massively Multiplayer Online Role-Playing Games (MMORPG) sırasında özellikle önemlidir.
"Bilgisayarlar SSD sayesinde geçmişte bir şey bekliyor," Kent Perry, ürün pazarlama, SanDisk direktörü söyledi. "Bizim SanDisk SSD daha hızlı uygulama ile birlikte başlattı anında önyükleme ve kapatma yakın zamanlarda sunar. Bilgisayar deneyimi üzerinde büyük bir gelişme var" dedi.SanDisk SSD ikinci (IOPS) ve maksimum 44.000 IOPS Rastgele READ2 başına maksimum 83,000 rastgele yazma giriş-çıkış işlemleri kadar performans sağlıyor. Yüksek performanslı 3 sıralı saniyede 550 megabayt (MB / s) kadar okuma ve hızlı / s sıralı yazma hızları, hassas bilgisayar 520MB kadar teslim.



Extreme güvenilirlik
SanDisk SSD daha güvenilir ve bir sabit disk daha dayanıklı ve kalitesi SanDisk itibarı ile desteklenmektedir edilecektir. Sürücü şok ve titreşim nedeniyle veri kaybı riskini azaltarak, hareketli parçalar içeren ve (MTBF) arasında olan ortalama süre 4 ana kadar kullanıcıların uzun vadede kendi dosyalarını tutmak güvencesi vererek, sabit sürücüler o aşıyor.
Ilave avantajlar
Daha az ısı ve gürültü, onların pil ömrünü uzatmak için dizüstü bilgisayar kullanıcıları için ideal bir çözüm yaparken bilgisayar gitmek isterken SanDisk SSD, sabit disk yüzde 30 daha az güç tüketir. Sürücü tamamen yeni bir sistem satın almadan, mevcut bilgisayarların ömrünü uzatmak isteyen BT departmanları veya yourselfers için maliyet tasarrufu sağlar. Sürücü yüklemek-sadece bir bilgisayarın SATA portuna takın kolaydır.
Fiyatlandırma ve Stok Durumu
SanDisk SSD artık fazla 120 gigabayt olarak dünya çapında kullanıma (GB) 5 ve 240 GB kapasiteleri sırasıyla 189,99 $ ve $ 399,99 ile MSRPs katkıda bulunur. Sürücünün A 480GB versiyonu 749,99 $ tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile bu yıl teslim edecek.
 





SanDisk Katı Hal Sürücüleri
SanDisk bugün de performans ve masaüstü ve dizüstü bilgisayar üreticileri için depolama kapasitesini en üst düzeyde olan, SanDisk SSD X100 duyurdu.
SanDisk, OEM, kurumsal ve perakende kanalları için tam bir ürün portföyü sunuyor, Flash bellek yenilik ve dikey entegrasyon avantajlarından 20 yıldan fazla desteklenmektedir. OEM ürünleri, uygun fiyatlı ve özelleştirilebilir güç oranları ve gömülü bir mikro SATA SSD form faktörü için SanDisk ® iSSD ™ için U100 SSD. Tüm modeller tek başına veya ikili sürücü SSD önbelleğe çözümler olarak mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder