Translate

Popüler Yayınlar

13 Şubat 2012 Pazartesi

Oregon Scientific Meep duyurdu! Çocuklar için Android tablet


Bu gördüğümüz ilk çocuk-merkezli tablet olmasa da, kesinlikle havalı ismi var. Biz Meep hakkında bildiğim! 'kiddie slate' hemen şimdi, bu Oregon Scientific tarafından yapıldığı anlaşılır ise sahip bir 7-inç Neonode zForce dokunmatik ekran, WiFi, SD kart yuvası, ekran döndürme için bir "G-sensor" - ve henüz tanımlanmamış çalışır Android sürümü.Yapımcıları bu yaş altı ve üstü için uygundur ve veliler bir online kontrol paneli ile web erişimi izlemek ve sınırlayabilirsiniz iddia ediyor. Müzik aletleri: Biz aksesuarları yakında her ebeveyn favori dahil olmak üzere, yolda olacağı söyleniyor.Tam açıklanması TIA oyuncağın fuarında bu hafta sonu olacak.basın bildirisinin tamamını mola yerinde 'road runner'. Meep! Meep!


 Android Tabanlı Meep! Müzik tiyatro, film, e-kitaplar, ebeveyn denetimleri ve daha OREGON SCIENTIFIC Meep Tablet!
Oregon Scientific Tanıttı Meep!, Çocuklar için yeni bir Android tabanlı tablet! (PRNewsFoto / Oregon Scientific) NEW YORK, NY ABD
Tablet çocuk: - NEW YORK, Şubat 10, 2012 / PRNewswire / Oregon Scientific, kişisel elektronik bir lider tasarımcı ve distribütör, bugün yeni bir sıcak kategori girmesinden duyurdu. Toz, yeni Wi-Fi özellikli Meep arkasında kartuş tabanlı aygıtlar Leaving! Tablet Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve müzik, film, elektronik kitap, ve önde gelen geliştiricilerin uygulamaları sunar - tüm büyük bir 7 inçlik renkli dokunmatik üzerinde! Meep! tablet Oyuncak Sanayi Birliği (TIA) 109. Amerikan Uluslararası Oyuncak Fuarı'nda ilk kez bu hafta sonu açıklanacak.
(Fotoğraf: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120210/NE51475)
Bir risk olduğunda bir mobil cihaz paylaşımı, özellikle ebeveynler için, zor bir ustalık, terk edilebilir, kırık, çizik veya kullanılamaz. Meep! tablet, dayanıklı tasarımı ve ek koruma için kauçuk manşon takviyeli silikon ile, teknoloji-aç çocuklar bir nesil için uygun fiyatlı bir çözümdür. Çocukların yaşları 6 ve üstü, Meep için tasarlanmıştır! tablet Wi-Fi, dahili bellek veya SD kart indirilen ve tablet G-Sensor iç kontrol her açıdan nezaket görülebiliyor Web içeriğini bir deniz ulaşım sağlayan etkin. Tüm siteler ve içerik bir tarayıcı ve internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan veya mobil cihaza uzaktan ayarlanabilir sezgisel olan ebeveyn denetimleri ile kontrol edilebilir.
Meep! Oregon Scientific tablet müzik aletleri dahil, ayrı satılır çeşitli aksesuarlar yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder