Translate

Popüler Yayınlar

5 Şubat 2012 Pazar

Mobil Derleme:30 ocak 2012






Eğer bizim gibi ve gerçekten neler olup bittiğini bilmek istiyorsanız ön sayfa gidecek, ama tüm mobil mesajları, o zaman tam olarak doğru değildir. Bu hafta Nexus S 4G için sızan Android 4.0.4 ROM gördük ve biz de 4. Droid için fiyat ve Piyasaya çıkma tarihinden rastlamak Bu hikayeler ve daha bir aradan sonra bekliyor. Yani bilet satın almak ve binin. Bizi Ocak 2012 30 hafta için "geri kalanını en iyi" olsun.
  
Android 4.0.4 için sızıntıları Nexus S 4G



 Nexus S 4G için Ice Cream bir sandviç sızdırılmış versiyonu bu hafta vahşi yolunda yaptığı olsa da, Android 4.0.4 ROM sonra XDA-Developers Forum kaldırıldı. Peter Alfonso de dahil - - kendi dahice kreasyonlar içinde iyileştirmeler getirmek için Şanslı Özel ROM vericiler için yeterince uzun bulunmamaktaydı. Ice Cream Sandwich bir süre özel ROM'lar aracılığıyla Nexus S 4G kullanıcıları için kullanılabilir, ancak kaçak bir resmi açıklama mevcuttur önce o daha çekingen halk çok daha uzun olmayacaktır göstermektedir.

 Droid 4 çıkış tarihi ve fiyatlandırma İpuçları

 Droid 4 lansman yakın olduğunu gevezeliği bir yeri vardır. Bu konuda gösterisi, Cuma günü kendi kaynaklarından, 10 Şubat. Bu arada, sözleşme dolar 199 ve 549 $ için satış olacak slayt için bir fiyat Droid-Life insanlar.Mesaj, eskiden bilinen outed bir 249 $ fiyat etiketi olan Droid 4, hakkında daha önce ne vardı farklıdır.

 ClockworkMod Recovery Dokunmatik şimdi daha fazla aygıtları destekler







 Koush Kurtarma ClockworkMod dokunmatik güncelleştirilmiş bir beta sürümünü yayımladı.Galaxy Nexus ve Nexus S / 4G ek olarak, en son sürümü de Atrix, EVO 4G, EVO 3D, Desire ve Desire HD destekler. Biz hala bizim kişisel yakışıklı bir spin vermeye isteksiz iken - gerçekten geleneksel sürümü oldukça iyi çalışır - dokunuş tabanlı kurtarma bir girdap vermek için istekli olup olmadığını, ne düşündüğünüzü bize bildirin lütfen.


Sprint iPhone için Sprint Bölgesi uygulaması tanıttı






 Sprint iPhone seçim Pazartesi günü taşıyıcı yeni bir uygulama fark etmişsinizdir.Sprint bölge olarak bilinen, portal, müşterilerin kolayca destek aramaları için kendi hesabına, arama ve Apple mağazalarında ve Sprint yönetmenizi sağlar. Kullanıcılar aynı zamanda Sprint haber ve promosyonlar bulabilirsiniz - site Engadget artık ağın yeterince alamadım sanki.



HTC Rezound küresel dolaşım destekleyecek






 Ilginç bir gelişme rezound XDA-Developers Forum İngiltere merkezli bir sahipleri tarafından ortaya çıkarıldı. Girerek * # * # 4636 # * # * telefon çevirici için, o küresel dolaşım için fırsatlar bulundu. Oradan bir T-Mobile SIM ortaya çıktı ve o zamandan beri ses, veri ve metin mesajları bulundu yeteneği (ama gönderemiyorum) için destek görüyordu.Telefon rezound pazarlama dünyası olarak asla, ama onun MSM8660 yonga CDMA ve WCDMA teknolojisi hem de sunuyor. Bu bir yazılım güncelleme küresel dolaşım Verizon resmen sağlayacak bilinmez, ancak çalışma grupları rezound destek belirlemek için, forumlarda halen devam etmektedir.

Nokia Lumia 710, Kanada ve İngiltere'de satışa kadar çıkıyor



 Telefonun resmi olarak 1 satış için gittiğimde bu hafta bir konumda drooling durdurmak için pasta kendi parçası Lumia 710 beklediği Kanada ve İngiltere, olsaydım Şubat. Açıkçası, T-Mobile sadaka ABD'de şimdi bir kaç hafta için kendilerine dağıtılan, ama biz mutlu olduğunu kuzeyde ve parti içinde gölet üzerinde dostlarımız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder