Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

HP duyurdu Z1 all-in-one iş istasyonu: 27-inç IPS ekran $ 1,899

Kendinize bir uzman kullanıcı fantezi, HP, "birinci dünya" bugün erken yapmadınız cezbedemez cebinde bir hile başarmıştır, Palo Alto Holding açıkladı yeni all-in-bir, Z1 HP. Bu iş istasyonu basit bir tüketici odaklı HP Omni ve TouchSmart hatları uzak bir kuzeni - bu kötü bir şey değil.Makine ekipman ayarları sırasında kolay erişim için açık enstantane ve prim yol almaya akıllıca seçerseniz, olabilir arka hangi bir 27-inç, 2560 x 1440, IPS ekran, sportif geliyor dört çekirdekli Intel Xeon işlemci ve NVIDIA Quadro grafik kartları ve depolama için 160 GB veya 300 GB SSD seçiminiz ile yürüyor. Söylemeye gerek yok, bunu ayırmak için hazır olduğunu hamurun miktarına bağlıdır. HP $1899  dan en iyi model ile Z1, Nisan ayında yapılması planlanan iddia ediyor. KAYNAK HP



 




 LAS VEGAS, Şubat 14, 2012 - HP, bugün dünyanın ilk 27 inç diyagonal ekran ile all-in-one iş istasyonu tanıttı.
Başka şeklinde tasarlanan yeni HP Z1 İstasyonu ekran, kullanıcıların kolayca parçaları takas ve gerekli herhangi bir alet olmadan yükseltmeleri yapmak, açık uydurur.
HP Z1, Intel ® Xeon ® işlemci, NVIDIA Quadro grafik, 1 milyardan fazla renk ve HP'nin dünya çapında güvenilirliği için destek hızlandırılmış performans ile zarif ve endüstriyel tasarımıyla birleştiriyor.
Dahili bilgisayar destekli tasarım, dijital medya ve eğlence profesyoneller için, HP Z1 cayır cayır yanan hızlı render ve performans sağlar. Bu iş istasyonu sınıfı grafik kartı ve işlemci tam bir yelpazesi sunar, ve iyice test edilmiş ve günümüzün önde gelen sanayi uygulamaları ile çalışmak için onaylanmıştır.
3-D bileşenler yaratmak bir mühendis olsun, bina ya da olay görüntüleri düzenleme kameramanların bir mimarın tasarımı, HP Z1, yaratıcı profesyoneller hızlı yaşam için fikirler getirmek için ihtiyacınız olan gücü verir.
Ödün Vermeyen İş İstasyonu Performansı
Iş istasyonu performansı. Özellikler profesyonel NVIDIA Quadro grafik, ECC bellek, dört çekirdekli Intel Xeon işlemci, bağımsız yazılım satıcısı çözümleri ve fısıltı sessizliğinde akustik.
Araçsız kasa. Kullanıcılar, kolayca bir sabit disk eklemek bellek yükseltme veya parçaları değiş tokuş etmek için şasi açık yakalamaya grafik kartı erişebilirsiniz.
İş istasyonu sınıfında depolama. Kullanıcılar 7,2 K ve 10K SATA SSD, isteğe bağlı RAID yapılandırmaları, çıkarılabilir sürücüler (AMO), bir mülti medya kart okuyucu ve bir slot-load Blu-ray Writer gibi optik sürücüler de dahil olmak üzere çok çeşitli depolama türleri arasından seçim yapabilirsiniz.
Ekran profesyonel. 27-inçlik beyaz LED ekran, 1 milyardan fazla renk ve özellikleri geniş bir, 178 derece görüş açısı ve bir düzlem-anahtarlama (IPS) panel destekler.
Yüksek kalitede ses kaydı. Ön bakan bir çift koni hoparlör ve SRS Premium Sound teklif hi-fi ses.
HD Webcam. Yüz-yüze görüşmeler ve sağ aşağı bir göz açıp kapayıncaya kadar her ayrıntı bakın. Aynı zamanda HD kalitesinde video yakalar.
HP Uzaktan Grafik Yazılımı. Hala yüksek performanslı 2-D, 3-D, video ve onlar saymak ortam zengini uygulamaları erişirken Kullanıcılar uzaktan çalışabilirsiniz.
HP Performans Danışmanı. Özellikle profesyonel uygulama iş yükleri için sadece tek bir tıklama ile iş istasyonu ayarlamak için kullanılabilir iş istasyonu donanım ve yazılım yapılandırması, konsolide rapor sağlayarak sorun giderme için harcanan zamanı azaltır.
Fiyatlandırma ve Stok Durumu
Yeni HP Z1 İstasyonu Nisan ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyatlandırma 1899,00 $ Amerika Birleşik Devletleri başlar.
Ek bilgileri www.hp.com/z1 de kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder