Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

Habitat sezgimi interaktif platform yayınlama e-kitap yayıncılarını seçmek için gidiyor

Bu (en azından şimdilik) kendini yayınlamak isteyen bireysel yazarlara bir alternatif değil, profesyonel yayıncılarını etkileşimli e-kitap oluşturmak ve dağıtmak isteyen şimdi yeni bir seçenek var Habitat sezgimi şeklinde düşünün. Erken benimseyen programındaki yayıncılar (geniş dağıtım bu yıl için planlanan) seçmek için başlangıçta mevcut, platform programın kendisi ile, daha uygun fiyatlı üzerinden etkileşimli elektronik kitap üretmek için vaat hatta tamamen ücretsizdir yayıncılarını kuşkulanma ve mağaza aracılığıyla kitap satmak için katılıyorum. Isterlerse gibi mocoNews tarafından belirtildiği, ancak  özel haklar için yayıncılarını soran, böylece onlar da başka bir yerde bunları satmak mümkün olacak değil - iPad yayın ile, ilk hedef platformu Web tabanlı HTML5 da planlanıyor.Sistem çeşitli yerlerde bir grup insanın, fikir umutlarını Apple Author daha seçkin olacak bir şey bir kitap üzerinde işbirliği mümkün olacak, yani aynı zamanda cloud tabanlı iBooks kendi; CEO'su hatta şimdiye kadar Yazar iBooks iMovie için final Cut Pro olmanın habitat benzetmesi.KAYNAK Inkling Habitat

 Kuşkulanma (R) Habitat sezgimi (TM) başlatır, profesyoneller için ilk dijital baskı basınÖlçeklenebilir çoklu platform yayıncılık dijital yayıncılık bir sonraki aşamaya geçişi getiriyor
SAN FRANCISCO ve NEW YORK, 14 Şubat 2012 (İŞ TEL) - sezgimi (R), interaktif içerik deneyimleri iPad için standart yaratıcıları, bugün yaşam kokusunu, temsil eden devrimci bir yazılım ortamı başlattı 1980'li yıllarda masaüstü yayıncılık ortaya çıkışından bu yana yayın teknolojisi 'en önemli ilerleme. Profesyonel yayıncılar sezgimi Habitat for masaüstü yazılımı olmadan ve yazdırılan sayfanın kısıtlamaları olmadan, iPad ve Web hem de içerik bakımından zengin etkileşimli içerik oluşturmak ve yayımlamak için gerekli her şeyi verir.
"Kitap yeniden icat için, basın icat etmek zorundaydık," Yayıncılık Konferansı Değişim Araçlar yaptığı bir konuşmada ilk kez bugün için habitat açıkladı Matt MacInnis, kokusunu CEO'su New York'ta. "Bu bir ekranda yazdırılan sayfaya çoğaltmak değil. Bu hedeflediğiniz herhangi bir cihaz üzerinde birinci sınıf bir interaktif bir deneyim haline getirmek ve bu yayıncılar güvenilir ve büyük ölçekte yapabilirsiniz ilk kez. "
Habitat sezgimi yayıncılar metin içeriği kusursuz yanı sıra rehberli turlar, 3 boyutlu ekranlar, interaktif sınavlar ve yüksek tanımlı video da içeren içerik tabanlı standartlar dağıtmak sağlar. Her şey anında serbest olabilir - ve güncel - tek bir tıklama ile. Habitat geniş durumu ile ortakları bu yıl seçmek için hemen hazır olacaktır.
"İlk iki yıl önce onun kokusunu kitapları başladığında, biz iPad'de interaktif içerik deneyimleri için çıtayı," MacInnis dedi. "Şimdi, etkileşimli içerik nasıl inşa edildiğini ve bar kurdu , ilk kez uygun bir iş haline interaktif düzenleme büyütmek için bir yol sağlayan endüstri. "
Açık, esnek, ve sanayi için tasarlanmış, konut profesyonel yayıncılar için inşa edilen ilk yayın sezgimi bütünleştirilmiş bir ortamdır.
- Bir tıklama ile çapraz platform. "Yayınla" tıklayın ve habitat sezgimi otomatik olarak her cihaz için düzenleri özelleştirme, tek seferde her hedef platform güncellemeleri iter.
- Bulut içinde her şey. Yazarlar, editörler ve üretim ortakları Takımlar dünyanın her yerinden sorunsuz projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Herkes aynı anda aynı şeyi görür, çünkü bu iletişim işbirliği ve nihai yayınlamak için ilk değiştirmek koordine etmek kolaydır.
- Nesne yönelimli içerik yapısı. İlk yayın platformu kesinlikle anlamsal içeriği bir yazılım endüstrisinin ilerleme onlarca yıllık bir yazılım dayalı bir modelin sayfasına dayalı bir modelden hareket olarak kabul edilir bilgisayar bilimi.
- Otomatik hata raporlama. Tüm içerik yeni zaman yayınlanır, Habitat şeyi doğrulamak için bir dizi test uyguluyor. Kırık linkler, eksik dosyalar, ve hatta sorunların sözlüğü otomatik olarak işaretlenir.
- Gözden geçirme yönetimi Sonsuz. Habitat otomatik olarak tüm proje, her zaman tüm sürümleri kaydeder. Bu veri bir sürü, ama demek hiçbir şey kaybolur. Herkes en arkaya kadar, herhangi bir zamanda değişiklikleri gözden geçirebilirsiniz. Çok projenin nasıl ortaya çıktığına görmeye başlıyor
Geçtiğimiz iki yıl boyunca, kokusunu günlük sezgimi yaşam kullanarak yüksek vasıflı editörleri, programcıları ve yüzlerce iş gücü oluşturmak için deneyimli ortakları ile çalıştı. 100'den fazla başlık fikir oluşturmak için sahne arkasında çalışmış olmak, dijital içerik üretiminde endüstri liderleri ve Innodata Aptara, şimdi platformu kokusunu üzerinde üretimi artırmak için hazırız.
"Kuşkulanma kitaplar her türlü oyun değişiklikleri yaklaşımını uzanır gibi, Aptara tüm yayıncılara tam hizmet üretim merkezi adanmış tasarım sezgimi genişletiyor," Dev Ganesan, başkanı ve CEO'su Aptara. "Bizim öğretim tasarımcıları ve habitat sezgimi yaratıcı içerik geliştiriciler, medya uzmanları ve yayıncıların iç ekipleri bir uzantısı olarak iş, az hacim ve hızını artırmak için hissediyorum ciltli kitaplar dahil yeni interaktif ürün haline dönüştürülür. "
"Innodata mühendislik ve tasarım ekipleri platformları geniş bir yelpazede e-kitap milyonlarca çıkardılar" Jim Lewis, Innodata de Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı. "Habitat iz salınımı benzersiz deneyimler yayıncılar ve büyük şirketler her türlü zengin multimedya içerik oluşturmak için yeni olanaklar açar ve biz iz öncü gibi bir partner ile çalışmak için mutluyuz."
Açık Hava Yayıncılık, yüksek kaliteli başlangıç, dijital platform sezgimi için ilk kitap yayıncısı, zaten yaşam kullanarak sezgimi üç başlık başlattı. Başlıklarda dış baskı çok sayıda ödül kazandı ve iTunes App Store kendi kategorilerinde en iyi satıcılar vardır.
"Habitat sezgimi firmamız kısa sürede büyük bir şey inşa etmek için fırsat verdi," Jon Feldman, Hava Açık Yayıncılık CEO'su. "Habitat sadece size her başlık gördüğünüz etkileşimli deneyimler üretmek istemiyorum, ama o da bize 2011 yılında piyasada benzeri görülmemiş bir hızda verdi. Sadece altı aylıktan indirgenmiş bir ekip ile tam üç ürünleri başlattı. "Yayıncılık Open Air 2012 yılında gelecekteki tüketim için ek menkul etkileyici bir boru hattı var.
Sezgimi habitatı hemen yayın ortakları seçmek için kullanılabilir. İlgilenen kuruluşlar www.inkling.com / habitat at Erken Uyarlayıcısı programı ile kaydetmeniz gerekir. Platform daha yaygın olarak kullanılabilir bu yıl olacak.
Hakkında ipucu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder