Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

H2O Bolt 50 dolara sınırsız 4G İnternet vaat ediyor,

Her gün değil bir MVNO sunan Clearwire WiMAX ağı, sınırsız veri , ama en son eklenen H2O Bolt uygulama arzusu daha çok . 50 dolarlık bir sözleşme hizmeti esas yıllardır müşterileri kulannmıştır, aynı fiyat aralığında Clear teklifi çoğaltır. Ayrıca, her iki şirketin en önemli perakende satış kanalı olarak ellerinden gelenin en iyisini almak zorunda. O kadar da olacaktır Güzel, sebebi ne olursa olsun, H2O Flaş Bolt (100 dolar USB modem) ve Spider Bolt ($ 150 Mobile HotSpot) Yan yana büyük bir kutu perakendeciler kendi teklifleri Şirin gömlek, farkı anlatmak için - hiç yoktur.  ama Detroit, Phoenix, Indianapolis, Louisville, New Orleans, Memphis ve Albuquerque, de yaşıyorsanız. Yapabilirsiniz Sinir bozucu değil mi?
 Bize ilk gerçek 4G ön ödemeli sınırsız internet erişimi sunuyor, H2O ® Kablosuz gelen H2O BOLT (SM)

Sadece takın ve sörf: USB ve Hotspot 50/month sadece $ için yüksek hızlı kablosuz Internet 4G sınırsız erişimi veriyor

Fort Lee, NJ, 14 Şubat 2012 / PRNewswire / - no-sözleşme kablosuz servislerin bir lider sağlayıcı, bugün H2O H2O ® Kablosuz BOLT (SM), bir ile sınırsız mobil internet kontörlü 4G-on-the-go sadece
$50  / ay açıklanacak yeni USB dongle, H2O BOLT (SM) ve flash-Mobile HotSpot, H2O BOLT (SM) Spider. Anlık sınırsız 4G Internet erişimi için bir dizüstü bilgisayar hakkında Simply H2O BOLT (SM) Flash. H2O BOLT (SM) Spider ile, aynı büyük internet almak ve sekiz Wi-Fi özellikli cihazlar için. Tüm H2O ® kablosuz planları ve ürünlerde olduğu gibi, bir sözleşme veya gizli ücret yok asla.

"Günümüzün mobil dünyasında, yüksek hızda Internet erişimi bir zorunluluk - evde olsun veya olmasın-the-go üzerine," Jack Woo, H2O ® Kablosuz başkan yardımcısı dedi. "Yeni H2O BOLT (SM), biz en hızlı 4G mobil genişbant ağ, kullanıcıların doğrudan bir bağlantı sunan mevcuttur ve hatta kolaylık, ekonomiklik ve taşınabilirlik  internet hizmeti evi yerine, bunlar bizim bekliyoruz olmayan sözleşme planları. "

H2O BOLT (SM)-Flash-ve H2O-BOLT (SM) Örümcek Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Mac OS X işletim sistemleri ile uyumludur. Http://www.H2OBolt.com bugün Satın al veya bölgenizde yetkili H2O BOLT (SM) perakendeciler birini ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder