Translate

Popüler Yayınlar

13 Şubat 2012 Pazartesi

Google personeli "Next Nesil kişisel iletişim cihazı" evlerinde test ediyor.



Bu çalışanların testi evlerinde bir "eğlence cihazı" (gibi bir laboratuar değil) sahip Özel Geçici Kurumu (STA) için FCC ye sorulduğunda Biz ilk ev tabanlı donanım için Google'ın atılımını geçtiğimiz hafta, duymuşduk.New York Times ve Wall Street Journal'a göre, geçen yıl Google I / O gördüğüm Android @ Home Tungsten merkezi ile ilgili bir Sonos benzeri bir cihaz olduğu yönünde söylentiler oldu. Bazı bilgiler başka bir Google markalı gadget hakkında damlatılma olduğu gibi ancak, Google mağazası var hepsi bu kadar değil, görünür de. Görünüşe göre, "yeni nesil kişisel iletişim cihazı"  ve Mountain View anılan eğlence kutusu olarak aynı şehirlerde bunların 102 sini test etmek için başka bir STA için FCC ye sordu: Mountain View, LA, New York ve Cambridge, Massachusetts.

Neden? Peki, Google, Bluetooth performansını izlemek ve bir 'gerçek dünya ayarı' in "cihazı destekleyecek ev WiFi ağlarının verimlilik ve istikrar" değerlendirmek istiyor. Işte biz şimdi ve sonra arasında bir göz atmayı umuyoruz, 15 Temmuz'a kadar devam eden cihaz hakkındaki diğer ayrıntılar yetersizdir, ama biz bu ikinci 'Google yapılmış' gadget  testi biliyorum.
Aşağıdaki kaynakta her iki cihaz için 'FCC dokümanlarını' inceleyin ve sonra ne düşünüyorsunuz şikayet etmekten çekinmeyin, Google  yorumlar deposunda.KAYNAK FCC (1), (2)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder