Translate

Popüler Yayınlar

6 Şubat 2012 Pazartesi

Google, Apple'ın çok gizli bir proje için (özel) bir üst düzey yöneticiyi işe alır







Google, Apple ile sürekli rekabet içinde başka bir darbe almış görünüyor iddia Mountain View bölgesindeki merkez binasında Şirketin önde gelen yönetmenlerinden biri tuzağa sonra. Yukarıdaki resimde Prakash Simon, en son ürün yönetimi bütünlüğü şirketin üst düzey yöneticisi olarak, sekiz yıldan için Apple çalıştı.
Venture Beat göre, ancak, bu terim artık Google bir "gizli bir proje üzerinde çalışmak için Prakesh tuttu, sona erdi."Rapor bu projenin kurucularından Sergey Brin tarafından miğferli ve bildirime ifadeleri yaşamasına rağmen, hareketlilik ile ilgili üzerinde ince ekilen edilebilir olacağını düşünüyor.
Apple gelmeden önce, Prakash Cielo İletişim mühendislik tasarım doğrulama yöneticisi olarak görev aldı ve 3Com yöneticilik pozisyonlarında bulundu.Venture şirket konuda hiçbir bildiri yayınlaması olsa o, bugün Google'da çalışmaya başlayacağız iddia ediyor.Tamamlandıktan sonra, ancak, bu suçlamaları federal mahkemeler etrafında uçan "çalmak" suçlamaları ile bazı gidermek işe alma yardımcı olabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder