Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

GE ucuz, doğru ısı sensörleri kelebek esintili bir teknolojidir. (Video)

Geçen GE ve duydum onun morfo kelebek esinlenen sensörler kimyasal algılama hakkında tüm konuşurken. Ve DARPA fon $ 1,899 ile, sürpriz değil. Doğa Fotonik gösterinin son sayısında ise, şirket araştırmacılar kanat benzeri yapıların Ricin saldırıları gibi, ısı algılama gibi iyi olduğunu bulundu. Karbon nanotüpler ile kaplama olarak, takım ısı değişimlerine duyarlı bir sensör oluşturmak için bir saniyenin 1/40 yanıtlama oranı ile yalnızca 0,02 santigrat derece tepki olabilir.Sensörleri sonunda görüntüleme cihazları ve tıbbi cihazlar kendi yolunu yapabilir ve şu anda piyasada bulunan benzer teknolojiye yalnızca bir kısmını mal olması bekleniyor. Böyle bir tarama cihazları ve yangın alarm sistemleri gibi - Tabii ki, yine DARPA proje ile ilgili, bazı olası güvenlik sorunları ve kullanımları da var.

KAYNAK GE

 Daha Gelişmiş, Düşük Maliyetli Termal Görüntüleme Cihazları etkinleştirme için GE Yeni Kelebek esinlenen Tasarım
Karbon nanotüpler ile kaplanmış Morpho kelebek kanatlarında Nanoyapılar bir saniyenin 1/40 bir yanıt oranı, aşağı santigrat 0.02 derece sıcaklık değişiklikleri hissedebiliyorumGE bilim adamları tarafından yeni biyo-esinlenen tasarımı, endüstriyel muayene, tıbbi teşhis ve ordu için daha gelişmiş uygulamalar olanak verebilecek ·Discovery Doğa Fotonik rapor
NISKAYUNA, NY, 13 Şubat 2012 - GE Global Research bilim adamları, yeni bir düzeyde duyarlılık ve hız için ısı algılama Taking bir ekip, General Electric Company (NYSE: GE) teknoloji geliştirme kolu açıklamada, yeni biyo-esintili bugün mevcut termal görüntüleme cihazları daha iyi performans verebilir nano sistemler. Bu keşif, GE araştırmacıları, Morfo kelebek kanat çalışmaları ile geliştirmiş olduğumuz yeni yetenekler ve büyüyen bir liste ekler. Kelebek ölçeklerde bulunan termal yanıtı bir video gösterisini görmek için burada, tıklayın
GE bilim adamları, yeni algılama kavramı ile görüntülü alanlarda görsel ısı haritaları değerli bir durumun göstergesi olarak hizmet tıbbi teşhis, gözetleme, tahribatsız muayene ve diğerleri gibi birçok potansiyel termal görüntüleme ve algılama uygulamaları keşfediyoruz. Bazı örnekler şunlardır:
Gelişmiş tıbbi tanı için Termal Görüntüleme vücuttaki iltihabı daha iyi görselleştirmek ve daha önce bir hastanın sağlık değişiklikleri anlamak için.Gelişmiş termal vizyon - gece ve gün boyunca daha ayrıntılı olarak daha ne olduğunu bugün mümkün şeyleri görmek için.Yangın Termal Görüntüleme operasyonel durumlarda itfaiyeci güvenliği artırmak için yeni avuçiçi cihazlar ile itfaiye yardım etmek içinTermal güvenlik gözetim - kamu güvenliği ve vatanı koruma geliştirmek içinYara enfeksiyonları Termal karakterizasyonu - Erken tanı kolaylaştırmak için.
"Morpho kelebeklerin yanardönerlik ekibimiz henüz bir teknolojik fırsat için ilham kaynağı olmuştur Bu sefer biz daha basitleştirilmiş, düşük maliyetli tasarım arasında daha yüksek hassasiyet ve daha hızlı yanıt süreleri sağlayan termal görüntüleme sensörleri yeni nesil geliştirmek için potansiyel görüyoruz," dedi. Dr., Radislav Potyrailo, GE'nin, biyo-esintili fotonik programları açar GE Global Research Baş Bilim Adamı söyledi. "Termal görüntüleme sensörleri Bu yeni sınıf görüntü kalitesi, hız, hassasiyet, boyut, güç gereksinimleri ve maliyet mevcut dedektörler üzerinde önemli iyileştirmeler vaat ediyor."
Dr Potyrailo GE'nin biyo-esinlenen tasarımı, aynı zamanda asker, gün boyunca ve az şeyleri görmek için izin veren bir kişinin sağlık ve ordu için termal vizyon gözlük değişiklikleri algılamak için gelişmiş tıbbi teşhis gibi heyecan verici yeni bir termal görüntüleme uygulamaları vaat ediyor ", eklendi çok daha büyük bir özgüllük ve detay ile gece. "
Termal görüntüleme sanayi parçaları ve tıbbi teşhis, non-invaziv muayene gibi termal görüş gözlüğü ve diğerleri gibi askeri uygulamalar kadar, endüstriyel, tıbbi ve askeri uygulamalar, bugün çeşitli kullanılmaktadır. GE'nin yeni biyo-ilham nanoyapılı sistemi, üretilebilirlik geliştirerek termal görüntüleme daha geniş bir uygulama olanak verebilecek, görüntü çözünürlüğü, hassasiyet ve tepki süresi yeni sistemler. Bu gelişmeler çok daha düşük maliyetle daha gelişmiş sistemlerin üretim sağlayacaktır.
Dr Potyrailo, Morfo kelebek kanadı ölçekler ısıl cevap kökeni ve ayrıntıları inceleyen bir araştırma ekibi toplandı. Ve Andrew Pris, YoGen Utturkar, Cheryl Surman, William Morris, Alexey Vert Sergiy Zalyubovskiy, ve GE Global Research Tao Deng; ekip Profesör Helen, University at Albany Biyolojik Bilimler Bölümü Ghiradella dahil.
Bu keşif, fotonik özelliklerini, Dr Potyrailo liderliğindeki Morpho kelebek kanadı ölçekler teknolojik uygulamalar GE Global Research yürütülen yoğun çalışmaların bir sonucu. Dr Potyrailo onun çok organizasyon ekipleri, aynı zamanda önümüzdeki beş yıl içinde pazara ulaşabiliyorsunuz ticari uygulamalar, oldukça seçici buhar algılama uygulamaları için Morpho kelebek kanadı ölçekleri ile ilham fotonik nanoyapıların fabrikasyon çalışma olduğunu kaydetti.
GE Global Araştırma Hakkında
GE Global Research, GE'nin tüm işletmeler için teknoloji geliştirme merkezidir. Bizim bilim adamları ve mühendisler, nelerin mümkün olduğunu yeniden, işletmeler için büyüme sürücü ve bazı dünyanın en zor problemlerini yanıtlarını bulabilirsiniz.
2012 yılında Rio de Janeiro, Brezilya açmak için ve beşinci küresel araştırma tesisi, Hindistan'ın Bangalore, Shanghai, Çin, Münih, Almanya Niskayuna, New York siteleri, günün 24 saati yenilik. Www.ge.com / araştırma web GE Global Research ziyaret edin. Http://edisonsdesk.com ve http://twitter.com/edisonsdesk teknoloji uzmanları ile bağlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder