Translate

Popüler Yayınlar

15 Şubat 2012 Çarşamba

FCC LightSquared LTE zafer için teklifi

Birçoğumuz için biraz zaman şimdi geliyor gördük, ama FCC bunun üzerine LTE gibi geniş bir şebeke oluşturmak için LightSquared bu teklifi reddetmek niyetinde olduğunu bugün bir bildiri yayınladı mevcut GPS cihazları ile müdahale kaçınılmazdır.Haber NTIA eşzamanlı sorunları çözmek  azaltma stratejileri var "sonucuna, bugün FCC Başkanı Julius Genachowski bu konuda sunulmuştur benzer bir öneri takip girişim ve sunma yeterli bir ticari ağ dağıtım ile LightSquared. "Onun parçası için, yönetilen kablosuz sağlayıcısı o NTIA sonuçlarına "kesinlikle aynı fikirde" ve bir çözüm bulmayı sürdüreceğini ifade etti. bütün açıklamalar.KAYNAK WSJ, NTIA (PDF)

LightSquared çözünürlüğü bulmaya kararlıdır
RESTON, Va, 14 Şubat 2012 - LightSquared ağ hakkında FCC için NTIA önerisi bugün yanıt olarak, şirket, federal hükümet ve sanayi ile ilgili bir çözüm bulmak için kararlılığını sürdürdüğünü söyledi kalan tüm sorunları çözmek için GPS. LightSquared taraflar bu zor sorunun çözümü için tüm seçenekler ve mühendislik alternatifler bulmaya devam eden çabalar devam emindir.
NTIA önerisi LightSquared GPS üzerindeki potansiyel etkisi EXCOM PNT hatalı sonuçlara dayanmaktadır.
Güçlü NTIA ve dikkate düzenleyici emir on yıldan fazla sürmüyor, NTP ve öneriler her iki katılmıyorum, ve böylece özel şirketler, iş ve yatırım tehlikeye LightSquared Amerika gelecek. NTIA bu bağlamda hiçbir zaman müdahale standartlara dayanmaktadır ve bugün sunulan sonuçlara ulaşmak için GPS topluluğu tarafından zorlandı. Bu, FCC tuz yardımcı cömert ile NTIA önerisi alması gerektiğini eskimiş ekipman ve niş gösterileri dayalı bir çok kusurlu testi işlemi ile birleştirilebilir. GPS alıcıları özellikle LightSquared lisanslı spektrum güvenmek için tasarlanmış bir üst düzey hükümet yetkilisi tarafından teknik çözümler ve tanıma bulmakta LightSquared başarısı rağmen, 'bu öneriyi BUGÜN yapıldığı son derece hayal kırıklığı yaratıyor Bugün.
LightSquared bu süreçte sadece bir adım ve bir çözüm yolunda çalışmayı taahhüt kalır, ancak, kabul eder. Nihai düzenleyici kararı şimdi bu sorunu çözmek için yetkili otorite olan FCC, aittir. Şirket ajans özel finansmanlı onun
$ 14000000000 ağ oluşturmak için LightSquared yasal haklarını tanımasını beklediğini. GPS endüstrisinin ve ağ hem de birlikte bulunabilir LightSquared Amerika, rekabetçi piyasaları ve istihdam artışı inanan herhangi bir yönetim için zor olduğunu hiçbir soru yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder