Translate

Popüler Yayınlar

16 Şubat 2012 Perşembe

AT & T Galaxy Note incelemesi

Bunun zamanlar bir cep telefonu veya kalem tablet kullanıyorsa onun 'donanım tasarımcıları' bunu atması söylendi. Aynı zamanda bu cihaz üzerinde yazılım programcıları kaçırmış olurdu aynı şekilde bir 'Görev Yöneticisi', içerdiği takdirde hedefi vardı söylendi. AT & T Galaxy referansı 'home button' her zaman görüntülenir sadece bir görev yöneticisi olarak tarif edilebilir.

Referans Galaxy, Samsung büyük 5.3-inç "Süper Telefon", eleştirel kusurlu olacak Yani, öyle değil mi?Galaxy Nexus - Hayır, piyasadaki en iyi telefonlardan biri farklı bir Samsung santralı için yapılmış gerçekten de. Bunun kadar sevgi ile bir cihazdır ve hemen hemen her 'Android fan' güçsüzlük yapacak telefon türüdür. Ama onun büyük 5.3-inç ekran ve genel olarak şık tasarıma sahip, herkes için değildir. Biz Avrupa elbiseli önce kontrol, ama şimdi bu büyük canavar ise AT & T $ 300 'LTE versiyonu' sizin için doğru olduğunu öğrenmek için okuyun.


Hardware
 Kesinlikle ilk izlenim olacaktır, çünkü hemen bize bakalım: Galaxy büyük bir göstergesidir Honkin telefonu. (Dell Streak 5) tam olarak görülmemiş olmayan bir şey diyebilirsin bu boyutta iken, bu birçok tüketici yaşam tarzı içine sığmayacak kadar büyük ispatlamış bir ayak izi vardır. Yani burada her durumda değişebilir. Ilk başta neler hissettirdiğini hızlı bir şekilde birkaç saat haber ile, 3.5-inç minyon görünen "4.3-inç akıllı telefon" gibi, hantal ve doğal hantal olur ve bu '4-inç cihazlar daha küçük gibi görünüyor henüz bırakmak.

Yani boyutu sayesinde run-up bir 1280 x 800 piksel saymak için '"Super-HD 5.3-inç"' AMOLED panel "için. Biz bu konuda yakında daha fazla konuşacağız, ama biz sözcüklerle bizi mahvetmek karşı olamaz, biz hiç bir akıllı telefon üzerinde gördüğüm en iyi görüntüler biridir - hatta ortalama olarak kabul edilir ne kadar çok burada boyutları eğer. Ne 1.5 GHz 'çift çekirdekli Snapdragon işlemci', içeride gerçekten yeni. Bu '1 .4 GHz işlemci saat hızı bir adımdır 'orijinal duyurusunda Exynos, ama performansı daha sonra gördüğünüz gibi cihazın hızı benzer değildir vardır' kadar değerlendirilmiştir.
 
 Kısa süreli görevler için 1 GB RAM ve kombine arşiv amaçlı 16 GB depolama, ama orada olan işlemci boş bir microSD yuvası özelliği, sizi Mad Men beşinci mevsime vadede biraz daha fazla oda beklemeniz gerekirBunun 802.11a / b / sunuyor g / n, Bluetooth 3.0 + HS, ve uzun mesafe veri aktarımı için destek, GSM / GPRS / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS / HSPA / HSPA + (850, 1900, 2100 MHz) ve, elbette, , LTE (bandları 4, 17, izlediğiniz varsa).

Verilen bildirim boyutları uluslararası sürümü ile aynıdır - 146,85 x 82.95 x 9.65 mm (5.78 x 3.27 x 0.38) - böylece herhangi bir korkuları bu yeni 'silikon içinde 'şimdi, emin olabilirsiniz dışında kalan sevmek daha da neden olmuş olabilir. Ancak, selefi 178 oranla 183 gram (6,45 ons) olarak devrilebilir sadece biraz daha zordur.

 'Kamera dizi' değişmemiştir: '8 megapiksel sensör kare görüntüleri 'bir '2-megapiksel atıcı olarak eşleştirilmiş' 1080p/30 yakalamak için arkasında bir LED flaş ile ''AT & T logosu' artık düzgün bir şekilde monte gelip yansıtılmış hemen yanında - ön ekran üzerinde daha cömert çerçevesinden size bakan olacak.

Ekranın alt kısmında, 'Android' üzerine tipik Amerikan dört kapasitif tuşları bulunur - Menü, Ev, Geri ve ara. Bu uluslararası sürümü, sol taraftaki menüden seçmek için tek bir fiziksel 'ev' anahtar bir değişikliği işaret ve doğru geri eşlik etti. Biz geldik, ama kapasitif düzenlemenin düzeni ne yazık ki taşıyıcı size 'anahtar-ücretsiz' görünümü tercih ettiği görülüyor tercih. Görmek çok daha kolay karanlık 'Karbon Mavi' Note yapan ekran, Bu kapasitif giriş ışık. Doğrudan ışık, olsa, Seramik Beyaz arka dikkatini gerçekten tuşları sabit keşfetmeye çağırır. Ayrıca, bu renk ile, çevrelerindeki sinir bozucu bir parlaklık, arka ışığı var.


 Sağ üst GÜÇ / KİLİT 'tuşuna sol tarafta karşılaştırıldığında, bir ses rocker oldu. Kadar yukarıda, sağ, orta kısımda 3.5 mm kulaklık girişi sağ ve altta biraz dengelenir, 'MTP veri alışverişi' şarj için 'micro-USB/MHL' portudur. , S Kalemi aşağıda .


S Pen
 Bir kalem gibi, ve Windows Mobile gün için flashback bu bir kalem olmadığını unutmamayı öneririz bile bir kalem gibi hissediyorum, ve rağmen baktım bile. Eğer Samsung parti çizgisine kulak verirsek, en azından öyle değildir. Bu, bir S-Pen olup.

Ardından bir S-kalem, nedir? Peki, Wacom Technology tümleşik olarak bulunan bir pil ve kapasitif basınca duyarlı plastik gösterici, var. Temelde bir kalem var. Evet, o bir Bamboo tablet Size birşey almak için sihirli değnek daha küçüktür, ama stil en az eski olanlar andırır.S Kalem ABD sürümünde Yeni düşünüyorsan tarafından bulmak için uluslararası kargo tüm siyah sürümü daha hafif, ama yine de neredeyse imkansız bir şey bulmak için, gri bir buton.Düğmesine ufak küçük sırt veya şok hoş bir katkı olacaktır. (Beyaz referans için, elbette, gri bir düğme ile beyaz bir S Kalem alacaksınız )
Sen tuşunu basılı tutun ve bir ekran görüntüsü yakalamak için ekranda uzun bir basın yapmak, S-memo uygulama için iki taps yapmak, bir notu bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca Android tabanlı tuşları çoğaltmak, gerçekleştirmek için hareketlerini kullanabilirsiniz - tutun ve menü, alt yukarı çekin ve eve geri bıraktı.Pin ekranın alt kısmında kapasitif düğmeleri karışmaz kullanılabilir çünkü bunu çok yapmak. Üretim veya tümünü istediğiniz şeye itin, onlara cevap vermez.
 Neyse ki, S Kalem başka hemen her şey ile çalışır. Bu bizim oyun için çok rahat bulundu daha doğru, ekran üzerinde sadece parmak dokunuşları taklit etmek için kullanılabilir. World of Goo gibi 'Fizik tabanlı' oyun çok daha kolay iken, bu Fruit Ninja gibi başlıklarında, ellerinde gerçek bir silahla biraz daha eğlenceli idi.

Sıkıcı, ama aslında bir şey yazmak bir sorundur. Görünüşe göre bu telefonun pek çok gazeteci ceplerinde bir şeyler yerine bir '"Moleskine"' gibi bir şey için geliştirilmiş, ancak okunaklı 'S-Kalem' ile işaretlenmiş yazma zor bir iş değil. Sen bir kağıda kalemle yazmak çok daha büyük ihtiyaç, notlar birkaç satır bir S memo birkaç sayfa sürebilir olabilir ne olurdu böylece. Tabii ki, hafıza 16 GB ile, istediğiniz kadar sayfa oluşturabilir, ancak daha sonra harmanlama bir zorluk biraz kanıtlıyor olabilir.
 Yazma Samsung S pin kiti ne aradığını ile biraz daha kolaydır - bir 'S-yuvası' Bu yazma deneyimi daha da keyifli yaparak Sharpie Kalemin boyutu gibi içine temelde içi boş bir iğne, ancak için dik bir maliyet gibi bir şey: $ 50 Bu kağıda yazmak zorunda olmayan bir kalem olduğunu ve aslında bir uyarı almak için bir yol vardır. Bu 30 dolara gidin paralarını alacak ek bir S Kalem, ile, ancak, yapar. Evet, kaybetmezsiniz sağlamak için özel dikkat isteyeceksiniz.
 
Display
 Bu telefon çok büyük ise, sadece bu reklam için oda yapma uğruna var. Yine 1280 x 800 köşegen ve spor bir çözünürlük üzerinde ölçülen bir süper yüksek çözünürlüklü 5.3 inç AMOLED panel Şimdi, 720p veya daha yüksek çözünürlüklerde cep telefonu ekranları, hello (Galaxy Nexus) bu gün tam olarak duyulmamış değildir ve 284ppi piksel yoğunluğu (merhaba, iPhone 4S) ya hiç rekoru kırdı, ancak bir görüntü kalitesini artırmak değil sadece numaralara bakmak için.
 Bu bir "non-artı-bir" ', yani subpixels RGBG kullanır. Bu düzenleme Galaxy Nexus ek yeşil 'alt-piksel ekran' varlığı bazı purists uyku kaybına neden olduğu açıklandı PenTile çok şikayet konusu oldu, ama çok da şikayet olamazdı. Evet, kesinlikle yerine 'pozitif ekran' olurdu ve renkler muhtemelen daha iyi olurdu, ama telefonun aslında ne güzel.

Bir 'AMOLED ekran' olduğundan, kontrast phenomenal - gerçek siyahlar ve parlak beyazlar yanma. Yaptığımız en uç açıları ile mavi güçlü bir değişim gördüğünüzde Görüş açıları çok iyi. Ve garip, buldun, ekranda üç renk ayarlarını seçebilirsiniz uluslararası Not "ekran modu" seçeneği önlemek için, Samsung (ya da AT & T) seçti. Yani, standart ile sıkışmış.
 Çağrı kalitesi ve hoparlör
 Biz konfora sahip gibi hızlı hatta bazı zaman biz bunun farkında bile arama yapmak için, başımızı kadar tutulamayacağını ile yaşadıktan sonra, elimizde "5.3-inç not" tutmaya yardımcı olur.Diğer bir deyişle, yapmak için bir çağrı çok istekli ortağı dikkat etmek yapmanız önerilir. Kalite telefon sinyali için kavga etmez, neyin iyi ve biz cihazın diğer tarafında olanlara yüksek ve net geldi.Hoparlörün yeri: Ayrıca, biz bir şikayet olmasına rağmen, bir sorun olmadan duymak konuşmacı idi. Uçup S Kalemi küçük odasından yarısından daha az bir inç ve pin çekmeye çalışırken bizim parmak tırnakları ile hoparlör için açılışında sürekli alıp bulunan. Biz tercih ederdik ya da diğer karşı tarafında bertaraf edilmektedir.
Kamera
 Bu aynı "8-megapiksel sensör" ve objektif sunum, bizim orijinal referans gördüm tekrar inceleyin ve gerçekten Galaxy II ile aynı bulabilirsiniz. "Tam Otomatik" Bağlantılar kamera renk ve parlaklık ayarı için iyi bir iş yok. Işık çok kısıtılı olduğu ve çoğu durumda hayal kırıklığına bırakmasa bile bir "telefon-size" "kamera sensörleri" olarak.
 Diğer bir deyişle, deneyim, burada daha büyük ekran sayesinde daha da iyi. Ne almak kolay kadrajlama ve pozlama için göz küresinin ayarına imkan veren, temelde bir tablet bu tarafında dünyanın en büyük optik vizörü. Evet, biz fotoğraf bir zevk olarak tablet ile bir angarya daha ne kadar hakkındaki parçası dedi, ancak referans yönetilebilir olması için yeterince küçüktür.
 
Software
 
Tam olarak 2.3.6 - Galaxy Android Gingerbread bir göstergesidir TouchWiz'd sürümüdür. Adaptasyonlar TouchWiz Android hafif biridir gidin ve biz bulamadık olarak bile bize baktı. Aslında, burada ve kendi widget ve kontrol eğilimindedir kamera uygulaması biraz daha iyi kullanmak için telefon üzerinde olmak. Biz herhangi bir şikayeti yoktu.

Ancak, daha yüksek çözünürlük ve ekran boyutları her zaman iyi muamele değildir. Iyi ise, bunun yerine her zamanki dört sembolleri beş sütun sunuyor başlangıç ​​ekranı olarak, iyi. Telefon uygulamalar ile doldurulur halinde diğer semboller, en telefonları bugünlerde, yararlıdırlar. Ve elbette, WVGA telefonları iyi hemen sonra, pek çok piksel ile internette sörf cep kullanılabilir olmasıdır.
Birçok uygulama, sadece iyi bir çözünürlük işleyemez. Netflix de Hesap, örneğin, iki küçük kutu Giriş uzayda yüzen kırmızı büyük bir deniz verir. Böyle Gmail "cevap anahtarı" gibi bazı uygulamalar, düğmeler nispeten geniş bir arşiv gibi diğer kontrolörleri ile karşılaştırıldığında çok küçük ve ekranın altındaki düğmeleri silebilirsiniz.

Disjointing büyük ve küçük grafiksel öğeler bu karışıklık çok büyüktür.Gingerbread sadece rahat hissetmiyorum burada inşa - başka bir devirdi gergin bazı yerlerde, içinde. Bunun açıkça bir ekranda bu boyutu çalıştırmak için anlamı yoktu. Bu, bize inşa etmek Dondurma Sandwich için uzun, biz yakında söylendi sağlar.


S Memo

 Burada özel yazılım büyük parçası S Memo olduğunu.S Kalem tuşuna basılı tutup yeni bir not oluşturmak için her yerde çift dokunun veya üzerinde karalamalar olabilir bir ekran görüntüsü yakalamak için uzun bir tek tap yapmak. Biz kesinlikle bu şey bir resim yakalamak için faydalı olmak ve daha sonra bir not karalama ve bir iş için kapalı gönderme görebiliyordu - söylemek, bir ev yenileme veya bir gelinlik tasarımı üzerine bir yorum yapmak. Ama, biz S Kalem ile okunaklı bir şekilde yazılı olarak vardı ne kadar sorun göz önüne alındığında, en iyi kısa tutmak.

Ayrıca doğrudan S Memo biniyoruz ve resim kolajları gibi şeyler oluşturabilirsiniz. Görüntüler Galerisi eklenen veya doğrudan fotoğraf makinesinden alınan, taşındı ve yeniden boyutlandırılabilir ve sonra, tabii, üzerine karalama edilebilir. Ancak, bir kez kaydedin ve tüm bu katmanları sıkıştırılmış notunuzu çıkmak olduğunu bilmenizde yarar var - artık tek tek resimleri yeniden boyutlandırabilirsiniz. Bu biraz sinir bozucu, ama en azından kolay düz görüntü dosyaları gibi paylaşılan vardır.

Ancak biz, app gerçekten kalemi düğmesi ile çok fazla bir şey olmadığını bulmak için hayal kırıklığına uğradılar. Biz çizim ve üst menü her zaman geri kadar gidiyor kaydetmek ki, bu örneğin, silme arasında geçiş yapmak için hızlı bir geçiş olarak çalışan görebiliyordu. Olduğu gibi düğmeye gerçekten hareketleri başlatmak için sadece iyidir.


  Performans ve pil ömrü


İlk denememizde biz "AT & T Galaxy" referans kendi "1.4GHz İşlemci Samsung Exynos" roll ve bunun yerine bir "1.5 GHz Snapdragon çip" içinde değildi olacağını öğrendiğinde biraz endişe.Saat hızı yüksek olabilir, fakat performansı gerçekten de düşüktür. Aşağıdaki tabloda tüm sonuçları görebilirsiniz, göstergeler, bu telefon ölçülebilir kanıt da, ilk defa sevki uluslararası yayın gerisinde kalıyor.

Apps hızlı yükleniyor ve yapılacak genel cihaza duyarlı, ama atlar can sıkıcı ve rastgele kesinlikle fark edilir az telefonları eziyet olduğunu duraklar."Galaxy Nexus" hatta eski ipucu olarak değil, şimdiye kadar yanıt verirken hızlı bir makinesi hala var.
 
AT&T Galaxy Note International Galaxy Note Galaxy Tab 10.1
Quadrant 3,319 3,998 3,200
Linpack (single-thread) 42.98 64.30 55
Linpack (multi-thread) 76.33 95.66 81
Nenamark1 54.9 56.67 59.8
Neocore 55.6 51.77 59.8
SunSpider 9.1 3,059 2,902 3,369
 
 Ne yazık ki, hizmet olduğunu kabul pil ömrü artışı ile gelmez. Sağlıklı bir hücre 2500 mAh çürük üzerinde (ve çizilmeye eğilimli) tipik bir akıllı telefon çok büyük burada pil kapağı. (Son Galaxy II, örneğin bir 1850 mAh pil vardır.) Ancak, uzun ömürlü bir özet HSPA bizim "standart test" için 8 saat ve 8 dakika telefon yönettikleri, sadece ortalama uzun tarafında oldu + bölgesi. Bu LTE olarak etkin, ama bağlı değil, devre dışı bırakmak için hiçbir şekilde rahatsız edici yoktur. (Hatta arama * # * # 4636 # * # * çalışmıyor.) Varolan bir notu sağlıklı bir 90 dakika daha uzun yönetir.

Ancak, ağ performansı ile iddia edemez. AT & T LTE ağ hala birkaç şanslı erken benimseyenler için böylece yeterli bant genişliği, iç içedir kitleler tarafından kutsanmış değil meşgul. AT New York ve çevresinde Test, biz 14 Mbps kadar 34Mbps ve yüklenenler kadar indirme hızı gördüm. Çok sağlıklı aslında - Ortalama hızları yakın aşağıda 22 ve 12 idi. Ayrıca burada iyi bir referans olan toplam sinyal gücü ve biz güçlü bir sinyal kapma ve bakımında hiç problem yaşamadık.
 

Wrap-up
 
 Biz zaten bu telefon uluslararası sürümü ile çok zaman geçirdim, ama ne bir kez niş cihazın biraz oldu var - Sahibi ağır ithalat vergileri ve arkadaşlarının şaşkın bakışları olurdu - artık ana akım ticari Super Bowl gitti, eşleşecek. Bu tür bir şey onlar için çalışmak eğer maruziyet Bu tür çok daha fazla insan soracaktır ve birçok için, biz Cevap evet, bu oldukça iyi aslında işlevi olabilir olduğunu düşünüyorum.

Referans büyük olduğu, ancak o kadar büyük değildir. Küçük elleri olanlar, zaman zaman biraz hantal olabilir, ama sizin Glover gibi hissediyorum bile XS tamamen bu dışlamak olmamalıdır yazmıştır.Haber ile birkaç saat sonra, çok hızlı boyutu alışık olacak, ve artık geri varsa.

Performans ve burada pil ömrü azalma ile birlikte, uluslararası sürüm hala daha iyi bir genel telefon ve biz yardım edemem, ancak hayal kırıklığına. Bununla birlikte, Not (-sözleşmeli $300) ve kolay kullanılabilirlik ABD versiyonu göreli karşılanabilirlik verilen, biz kesinlikle AT & T başlığı için suçladı ve kendisinin bir Amerikan Süper Telefon sipariş edilmez. Bu piyasadaki tüm boyutları bugün en iyi telefonlardan biri, Markette ne kurallarına uymak.
 Myriam Joire Bu derlemede katkıda bulunmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder