Translate

Popüler Yayınlar

6 Mart 2012 Salı

Audi MMI Touch "jest dayalı" eğlence sistemi ile uygulamalı (video)

CeBIT, geleneksel anlamda hiçbir araba gösterisi olmakla birlikte, biz korkunç bir yeni araba ile toplu Audi görmek sürpriz değildi yani Almanya'da Neyse, duyuyoruz. En yeni A3 tüm dünyada bugün, tekerlek tabanlı navigasyon menü arabirimi getiren biz onunla prototip aşamasında gördüm girmiştir. Dokunmatik yüzey jog tekerlek üzerinde oturur ve enazboyut şeyler oldukça 7 serisinde bulunan özgün sürümüne göre. Audi parmağınızla şeyler güzel ve güvenli tutmak için sürücüleri sağlamak için gözlerini yolda çizdiğiniz harflerin tutmak tanıdığı bir sistem geliştirdi, müzik seçin, telefon aramaları veya hedef gps ayarı yapın. Ayrıca, görünüşte norm bugünlerde olduğu gibi as you go Facebook ve Twitter entegrasyonu-araba-ebilmek okumak bile güncelleştirmeleri alır. 






Belki topladık, nasıl A3 bağlantı bağlı araç, SIM yuvası veya Bluetooth bağlantısı için araba dışa doğru olduğunu. Ayrıca bir başka ilginç yanı sıra vardır: "telefon"-Sinyal sistemi artış. Ayrıntılar seyrek, ancak dinleyici geri sinyal ileten bir dış anten olduğunu biliyoruz. Bu özelliği ile herhangi bir cep telefonu almak istiyorum içinde uyumlu ve koleksiyonu yalnızca bir yerel alan bağlantısı gerektirir (kutu güçlendirilir, hasat tanıtmak için konut içinde oturur her şeyin kullanın).
MMI navigasyon artı MMI Touch ile donatılmış Audi araçlarda tercihlerinizi için özelleştirilmiş ayarları, hedefe gitmek sağlar:
• Kişiye özel rota planları
• Harita görüntüler
• Harita yönler
• Trafik güncellemeleri.
• Dinamik yönlendirme
• Yol kriterleri
• Ve daha

Hatta herhangi bir hedef ya da mola "Favori" ya da "Ev." olarak kaydedebileceğiniz

Audi MMI navigasyon artı gidin, bu kılavuzları, orada istediğiniz karar vermenize yardımcı MMI Touch ile sadece.

Audi A6, Audi A7 ve Audi Q7 mevcuttur.

Bilgi teknoloji tutorials içinde Audi sahibinin kılavuzları bilgileri ile birlikte kullanılmalıdır. Lütfen tüm bilgiler ve Uyarılar için sahibinin kılavuzlarına bakın. Bu teknoloji tutorials kullanarak, uyarılar ve sahibinin kılavuzları içinde okumak gerekir ve bu bilgileri bu malzeme çoğaltmak için kullanacağı bilgileri farkında olduğunuzu kabul edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder