ZTE


Göstermek için önce kapalı hiçbir daha az o 8 farklı ahizeye mwc 2012'de gösterilen zte doğruladı. Telefonları çok çekirdekli yonga setleri, lte ve 4 g radyo gibi yenilikleri içeren Windows Phone ve Android işletim sistemlerini kapsayacak

zte bir 4.3--duyurdu inç dört çekirdekli smartphone, mwc, zte Era - kontrol içinde bizim Fotoğraf: htc dönemi.


lte için zte PF200 ve zte N910 bulunmaktadır. PF200 daha iyi özellikleri ile 1.5 GHz işlemci, ambalaj 4,3 inç qHD ekran ve 8MP fotoğraf 1080p video kayıt ve yetenekli.

zte başka bir dondurma sandviç telefondan Mimoza x şeklinde gelir. Set görünüyor bir çift çekirdekli işlemci, 4,3 inç ekran, 5MP kamera, hd video kayıt ve 4 gb dahili depolama ile sunan bir orta sınıf için. Bizim eller check: zte Mimoza x.
ZTE minimosa x

zte yörünge sonra. Büyük kardeş, zte Tania gibi zte yörünge Windows Phone ile gelir ve bir bütçe, perdeli. Bizim de Resimler kontrol: zte yörünge.

Orada lezzet du jour - Android 4.0 Ice Cream Sandwich yerine, zte Acqua - giriş seviyesi Android Android 2.3 çalışıyor. Ama yolda olabilir ICS söz verdi Acqua zte duyurdu. İşte bizim eller: zte Acqua inceleme.

Son olarak, zte da dört yeni Tablet adlı mwc başlatılması olacaktır söyledi. Çekme demet her ikisi de Android 4.0 ambalaj iki dört çekirdekli güzellikleri, zte pf 100 ve zte T98 - kisvesi içinde bulunmaktadır.

Huawei

Huawei Ascend d dört duyuruldu ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich çalışır ve 4.5 inç 720 p yüksek çözünürlüklü dokunmatik, 32-bit renk grafik işlemciye sahip.


Bir K3V2 1.2GHz/1.5GHz dört çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiş, Huawei Ascend d dört dünyanın en hızlı yakışıklı olduğunu iddia ediyor.

Ellerimizi okuyun: Huawei Ascend d dört gözden geçirme

Huawei, Huawei MediaPad 10 fhd da ortaya koydu. Bu 1080p ekran (1080 x 1200), bir Smartphones, yeni Huawei yapılan K3 işlemciye sahiptir ve kuvvetlice etkileyici 8.8 mm kalınlığında.

Asus

ASUS Padfone (tekrar) bize göstermiştir. Bizim eller check: Asus Padfone bir daha gözden geçirme. Ama şimdi kesinlikle için İngiltere hedefleniyor - Asus Padfone uk Yayın tarihi Nisan, fiyatlandırma ile Duyurulacak.



Asus, bu onun Tablet olarak Trafo yastıkları rebadging da duyurdu. Şirket, Trafo Pad Infinity Serisi ve 'genç, şık' transformatör Pad 300 serisi de tanıttı.

Trafo Pad ekranının özellikleri bir 1920 x 1200 Full hd süper IP'leri + 300 600 nit dekor.

ASUS da bu yakın gelecekte daha akıllı ilan edilecektir diyor.
Acer

Acer bu mwc, ama çok onun yeni Iconia sekme 8200 içinde orta başlatacak çıkarmıştır. Maliyeti düşük tutmak için hedefler - bir Wi-Fi sadece 1.5 Ghz çift çekirdekli işlemci, 1 gb bellek, 32 gb, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ön taraftaki kamera ve microSD yuvası olacak.

Şirket, bu yıl daha fazla Windows Phone yakışıklı başlatmayı planlıyordu TechRadar için de doğruladı.
ViewSonic

ViewSonic ViewSonic ViewPhone 5s, dört yeni sürümler amiral gemisi duyurdu. Bu ismi bir yere önce duydun mu? Evet, bize de.

ViewSonic, başka bir tablet-ViewSonic ViewPad G70 varış duyurdu. Tablet 7 inçlik ekrana sahip, Android 4.0 Ice Cream Sandwich tarafından desteklenmektedir ve 4 gb depolama alanıyla geliyor. Diğer özellikler, microSD kart yuvası, Wi-Fi ve bir ön gördüğü kamera içerir.
Viewsonic

Panasonic

Panasonic Eluga gücü, bir kuyruklu 5 inçlik ekran Android 4.0 Ice Cream Sandwich ilaveten getiren duyuruldu. İşte bizim eller: Panasonic Eluga güç bir daha gözden geçirme. Daha önce düz eski eller üzerinde yaptık: Panasonic Eluga bir daha gözden geçirme.


Orange


Orange, ağın renkli marka – almak için sonraki telefonda Orange Santa Clara çıkarmıştır. İşte bizim eller: Orange Santa Clara inceleme.

Intel'in Medfield chipset, telefon iktidara seçildi. Telefon özellikleri şunlardır: 4,03 inçlik ekran, 123 mm x 63 x 9.99, 16 gb-in bellek ve tartmak içinde vasıl 117 g boyutları.

O, ancak yaklaşan Atom telefon aslında Orange Santa Clara tarihinde çağrılmasını alışkanlık vahyolundu. İster bu o yakışıklı söylenen turuncu Londra demektir görülecek.
Orange santa clara

Fujitsu


Fujutsu kadar Huawei geldi ve onlara bir milimetre tarafından uydurma Fujitsu okları f-07 d dünyanın en ince telefonu olarak övünen. Yine de, 6,7 mm-kalın smartphone-kontrol bizim eller üzerinde kokladı bir şey yok: Fujitsu okları f-07 d inceleme.

Biz de el ile as var- henüz isimsiz Tegra 3 Android 4.0 Fujitsu yakışıklı çok - da bir 13MP kameraya sahip: ellerde: Fujitsu dört çekirdekli bir daha gözden geçirme.