Translate

Popüler Yayınlar

7 Mart 2012 Çarşamba

Cebit de 3D desteği ile Dokunmadan Sepeti



Sadece bir model olarak el hareketlerini kullanarak bir ürün seçimi bakmak ve sipariş? Cebit anda, 3D jest kontrollü präsentiert.von Magdans Frank vitrin olacak

Cebit bir sergi: dokunmadan hareket ettir. Resim: Frank Magdans




: Yolda parti halinde iner. Hızla doğrudan otele distribütörü sağlayan yeni bir model elde etmek için pratik olmaz mıydı?

Mağaza interaktif Fraunhofer Heinrich Hertz pencerenin Bu noktadan (HHI) mantıklı: Bir pencerenin önünde durup, bir katalog malların çıplak elleriyle hareketleri ile seçer, size bunları görüntüleyebilirsiniz farklı sürümleri ve değişiklikler bir sepet istenen.

Kontrol temassız, araştırmacılar, sadece bir yıl, on yıl boyunca onlar şimdi Hannover'de göstermek sistemi çalıştı. Kimin gerçekten bir seyahat arkadaşı gerektiğinden Ama gösterinin, ortalama tüketici için vardır, sadece şartlı uygundur, çok uzun beklemek olmaz.

Ama muhtemelen satıcıları için ilginç olacak: Potansiyel müşteriler mağaza kapalı olduğunda da alışveriş yapmak ve araya gelebilir - İnternet perakendeciler gibi bugün - potansiyel müşterilere ürünler hakkında bir Satistik da denir sık sık.



Free2C_smart

Başka bir üreticiye ait sensör yanında, pencerenin dışındaki partilerin hareketleri yakalamak için, stereo kamera sistemi üzerindeki mülkiyet bir kurum kullanılır. Böylece, bilgisayar ellerin tam konumunu tespit edebilir.

Hangi sensörü sonuçta maliyet planlama personeli bağlıdır mağaza sahibi kullanacak. Ayrıca, ışık sensörleri büyüktür rahatsız, çünkü güneş, sitede parlayacak olmadığı unutulmamalıdır.

Bu gözlük gerekli değildir, çünkü adı altında Free2C_smart HHI, üç boyutlu bir çözüm önce göstermektedir içindedir. Bu bilgi noktasında, ancak, sadece satın almaya yarayan aygıttır değildir. Bu aslında bir yönüdür. Oldukça akılda fikri etrafında Geliştiriciler filosu çeşitli uygulama alanlarında teknolojiyi kullanmak. Bunlardan biri, sanal müze sergi görselleştirme olduğunu Dar cerrahide minimal invaziv cerrahinin başka bir alan ayarlayın.

CeBIT yüksek teknoloji sunumları altında, özenle hazırlanmış, pahalı araçlar gibi iki göz. Ama insan jest uyarlanmış teknolojilerin günlük yaşamda giderek parçası - zaten çeşitli sensörler onların işi yapmak için. KAYNAK taz.de


CeBIT Başlatılması ve sanatçılar
Sprey kutular arasında ince çizgili kumaş

Bilgisayar fuarı CeBIT ise oldukça muhafazakar bir olay. Bir makyaj doğru geliyor: başlatılması ve sanatçı "Code_n" projeleri sunacak.
CeBIT. Resim: dpa
hannover dpa | Taze bir rüzgar, CeBIT Salonu 16 üfleme. "Code_n" özel gösterinin sanatsal kavramı için bazı lambalar ne ısı salonda kavramı değişti açık olması gerekiyordu. ceo of gft Technologies ag, Ulrich Dietz, biraz farklı sergi Forum aramalar gibi bu "lojistik platformu" yaratıcı yeni iş modelleri fikirleri taze. Burada, dokuz ülkeden 50 genç Internet şirketlerinin projelerini sunacak.

"Muhtemelen en yenilikçi sanayi sunar kendisini CeBIT geleneksel", O dernek BITKOM Başkanı, Bernhard Rohleder, kaydetti. İnce iğne çizgili iplik Schlips taşıyıcıya bakan, ekliyor: "Code_n Bu döngünün almak için iyi bir şans olduğunu."

Kartvizitler ve "benim hikayem göster", projenin yapımcıları almaya uygun olan Logentheater, Berlin ve Hannover geliştirilen etkileşimli hikayeler bir Internet platformu sunar. "Dünya hikayeleri, tam" diyor Carola Dürr oyun yazarı. "Bizimle hikayeler bulunmaktadır."

Gibi heyecan ile kullanıcılar öyküler ve onların stadyumlarda, başka yerlere olsun ve orada hikayesi devam. "O sadece, Ayrıca oyun deneyimi, bir kendi dünyasında ama okuyor" Dürr açıklar.

"Olmalıdır yeni iş modelleri gelecek", "Code_n" başlatıcı Dietz diyor. Ve başlangıç şirketlerden büyük şirketlerin yanı sıra küçük işletmeler öğrenebilirler. Başlangıçta eğilimleri ayarla, yenilik için ilham vardır. Ve sanayinin de oyunda karşıladı vardır. Microsoft Yönetim Kurulu Başkanı Ralph Haupter, CeBIT sunumunda sahnede bir başlangıç kurucusu getiriyor: Christian Reber, Berlin 6Wunderkindern gösteren mucize listesine şimdi de Windows telefonları Görev Zamanlayıcı'yı nasıl yok.
Rent a car ezelî a anahtar

Vladimir Ufnarowsky St. Petersburg'dan gelen "Code_n" kişiler ve tüm yatırımcılara görünüm vaat ediyor. Şirketin 2011 cvs (vizyonları, bilgisayar sistemleri) sonbaharında kurulan bir çip için Internet televizyon hareketini kontrolü geliştirmek niyetinde.

Jens Schick, cvs ortağı 3Vi içinde Herrenberg bir akıllı yazılım ile basit Web kamera ve hareket sensörleri hareketle kontrolü, sanal dokunmatik ekran ya da bir "akıllı ev" derinlik algılama nasıl kullanılabileceği açıklanmaktadır.

Carzapp dört kurucuları, yeni bir araba paylaşım formu geliştirdik. "Bizim donanım çözümü arabaya inşa edilmiştir ve arabanın keyless bir devir teslim sağlar", bir dört kurucuları, 27 - yaşındaki Oliver Lünstedt dedi. "Kullanıcı araç üzerinden app ayırır ve araba-ebilmek açık senin Smartphone ile." Dahili gps modülü, Araba, sigorta landlord tüm olası arıza korumak için her konumunu belirlemek mümkün kılar.

Carzapp çocuklar - şirket ise Mayıs ayında kurulan - taşıma iyi bir örgüt bir katkı olarak kendi proje görmek için: "Biz Almanya'da 40 milyon otomobil var." "Neden biz bu bağlantı değil?"

Sergide ayrıca tasarım salonun gitti yeni yollar olduğunu. "Biz orada squatters gibi gitti" dedi yükleme sanatçı Tobias Rehberger. O duvarlar kesme testere ile delik yoktur ve sprey ile çizilmiş satırlar olabilir.




Onun hedefi farklı alan yapı yaratmaktı "Bu duvarlar, hangi are gerçekten oldukça bölmek." Çünkü "Aksi takdirde herkes onun kutusuna squats ve kendi çorba aşçılar." Ayrıca mimar Jürgen Mayer h. de sorumlu şekillendirme için "son derece Sergisi kabinleri gibi durumlar da çıkmaza" eleştirdi ve iletişimin yeni yerlere dijital ve gerçek dünyanın artan bir füzyon bekliyor.taz.de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder