Translate

Popüler Yayınlar

2 Mart 2012 Cuma

Bugünün En Çok Okunan Haberleri: 8-inç iPad Dedikodular, Angry Birds Şimdi Facebook

Hoş geldiniz "Bilinmesi Önce," size dijital dünyada olup bitenlerden haberdar. Bugün devam ettiği bir dizi, üç özellikle ilginç hikayelere odaklanın.

Yeni söylentiler bir 8-inç iPad işlerin içinde iddia

Apple iPad daha küçük, 8 inçlik sürümü üzerinde çalışıyor, Wall Street Journal madde ile tanıdık bir kaynak gerekçe bildirdi.Yeni Apple iPad tablet şeklinde faktörler, 5 ila 11 inç çeşitli benimsedik Android tablet üreticileri ile rekabet olacaktır."Norm" iPad yeni sürümü iPad 1 ve 2 gibi, ama çok daha yüksek bir çözünürlük, WSJ raporlar ile benzer bir boyut gösterecektir.

Angry Birds artık Facebook'ta mevcuttur

Jakarta resmi lansmanı bugün daha sonra önce Rovio onun kuşlar bir Facebook uygulaması olarak angry kullanılabilir multiplatform oyunlar yaptı.App bugüne kadar 700 milyon indirme ile tüm zamanların mobil en popüler başlıklar, biri yapar oyunun mobil versiyonu çok benzer.

Windows Mobile için Facebook App bir revizyon alır

Windows Mobile için Facebook yeni özellikler ve pek çok yenilik ekleyerek, sürüm 2.3 için güncellendi. Önemli görüntüleme yeteneğini, gizlilik gibi basın performans, tasarım, tasarım, yeni panorama yeni profil, geliştirilmiş navigasyon, filtre besleme, sayfalar ve gruplar için destek, arz geliştirmeler çok hata düzeltmesi ve görüntüleme.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder