Translate

Popüler Yayınlar

2 Mart 2012 Cuma

Mad Catz Cyborg 7 MMO Gaming Mouse

Mümkünse, kullanım sırasında PC oyuncuları tercih ettikleri silah ve MMO oyun gibi fareler kullanan fareler amaçlayan ve ateş etrafında odaklanan bir kaç temel komutları choice.Instead onların özel silah olarak çok düğme ile e, MMOs (ve strateji oyunları) birçok kullanın Farklı durumlar için birçok farklı komutlar. Genellikle, bu hızlı bir şekilde klavye tuşlarına basarak gerçekleştirilebilir, ancak A, W, ve D tuşları özerinde bunların halka, orta ve işaret parmakları tutmayı tercih oyuncular için, MMO fareler son derece yararlıdır. Önceki MMO fareler, Naga Epic gibi bir veya iki parmak düğme sayısı pedi veya komut çubuğu eşlenen normal bir fare, üzerinde bulunan olacağını düğmeleri bir banka var. Mad Catz Cyborg MMO 7 biraz farklı bir yöne gider, ama sadece onun customizeable gövde üzerine birçok farklı düğme olarak bir araya getirir.
Dizayn
MMO 7 RAT-9 daha karmaşık, kablolu versiyonu gibi görünüyor. Kablosuz fare gibi, bunu, değiştirilebilir üç palmiye koyma yerleri, ve üç değiştirilebilir pinky dayanakları daha ağır hissettireceğini ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz 6-beş gram ağırlıklarında Bir ağırlık kartuşu vardır. Ayrıca RAT 9 daha çok, daha çok düğme vardır: yalnız başparmak dinlenme moduna geçiş düğmesi ve yanlara tekerlek yanı sıra dört yönlü POV anahtarı ve beş parmak düğmeler vardır. Pinky kalanı başka bir düğme vardır ve ana fare tuşları ise aşağıda ele alınacak ek mod düğmesi, klasik fare tekerleği ve bir hassasiyet düğmesi var.


Mad Catz Cyborg M.M.O. 7: Açı


Mad Catz Cyborg M.M.O. 7: Açı


Mad Catz Cyborg M.M.O. 7: Açı


Mad Catz Cyborg M.M.O. 7: Köşe

Her dışı mod düğmesine Cyborg yazılım aracılığıyla farklı tuşları ve makrolar için programlanmış ve üç farklı modda (kırmızı, mavi veya mor parlayan fare düğmesinin yanındaki Cyborg logo tarafından temsil edilen) farklı farklı oyunlar için mod veya harita izin edilebilir bilgisayar durumlar. Fare düğmeleri içine yerleştirilen mod düğmesi tutarak tıklayarak gelen fare düğmelerini değiştirir ActionLock, adında yeni bir özelliğini açmak; üzerine ActionLock ile bir kez tıklayın ve fare düğmesini elektronik aşağı kalmak var, otomatik yürüme sağlar ve hangi edebilirsiniz MMOs daha kolay başka bir hamle yapmak.
ActionLock özelliği MMO 7 en büyük zayıflığı yanı sıra en benzersiz gücümüzdür. Düğmeleri fare düğmelerini kendi içine gömme oldukları için, bunu büyük parmağı var, özellikle eğer yanlışlıkla ActionLock etkinleştirmek için çok kolaydır. Aynı zamanda ActionLock düğmesi ve fare düğmesini hem isabet beri tekrar tıklayın kadar bu bazı oyunlar için yıkıcı olabilir "on" fare düğmesini kilit yapar.
Mad Catz türe dayalı oyun koleksiyonları bindirildiğini, kendi web sitesinde, birkaç düzine oyun profiller sunar. Free profilleri otomatik olarak oyunlar için özel komutlar sayesinde fare yapılandırmanızı sağlar. Eski MMO paketten Cumhuriyeti profili ve FPS paketten Team Fortress 2 profil: Ben Star Wars kullanılır. Cyborg yazılımı sadece birkaç tıklama ile hızlı profilleri yük sağlar, ancak yine yazılım girmeden profiller arasında geçiş yapmak için herhangi bir hızlı yolu yoktur. Bu ince başparmak düğmeleri geri kontrol ve ileri sayfa fonksiyonları ile, standart Web tarama varsayılan yapılandırma için bir oyun oynamaya gitmek isterseniz, sistem tepsisinde yazılım getirmek ve önce profili temizlemek gerekiyor demektir.


 
MMO 7 çoğu oyun için rahat hisseder, ama MMOs için uygun olmadığını oyun stili bağlıdır. Eğer öncelikle değiştiricileri ile sayı çubuğundaki komutları vurmak, sizin MMO oyun sayı satır düzeni tercih ederseniz, başparmak düğmeleri karmaşık düzeni garip hissedeceksiniz. Eğer MMO saldırı, destek meraklısı odak ile oynamaya ve gruplaşmalar hedefleme düşünüyorsanız, farklı yerde başparmak düğmeleri şaşırtıcı yararlı olabilir. Herhangi bir oyun fare veya klavye gibi, size bunları ne yapmak istediğinizi yapmak için düğmeleri programlamak gerekir, ya da profil ayarlarına alışmak. Her iki şekilde de, daha iyi, daha akıcı oyun üzerindeki kolu almak için bazı iş anlamına gelir.
Eğer çevik parmakları ile özel bir oyuncu iseniz, Mad Catz Cyborg MMO 7 oyun cephanelik hayati bir parçası olabilir. Onlar bir numara pad düzeninde değiliz nedeniyle düğmeleri garip, konur ama sen onları daha iyi zamanki eylem çubuğunu kullanarak dışında farklı durumlarda çalışması için programlayabilirsiniz. Yine de, ActionLock özelliği değdi çok sorun olduğunu ve 130 $ bir kablolu bir fare için çok pahalı. Razer Kullanıcı MMO farelerin daha iyi olan, MMOs oynamak için uygundur ve fiyatlandırılır Naga Epic (129,99 $, 4 yıldız) ve Naga Erimiş daha kablolu uygun fiyatlı ya da eşit fiyatlı kablosuz seçenekleri bir MMO dostu sayı takımını sunan ($ 79.99, 3.5 yıldız).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder