Translate

Popüler Yayınlar

2 Mart 2012 Cuma

Göğüsü açık kesme Ivy Köprüsünün, "kalbi" ne bakmak

Rağmen çeşitli söylentiler geri döndü ama Fangcheng Qing, Ivy Köprüsü, daha sonra Intel'in yeni nesil işlemci, son olarak yine anakart aynı zamanda gelmelidir ve malzemeler de ivme kazanıyor, beraberindeki form çekirdek Ivy Köprüsü'nün tam olarak ne ve kontrast Sandy Bridge ilerleme? Japon göz etkilemek Watch yerinde analizi için.
Ivy Köprüsü, Sandy Bridge temel alan kontrast 74 %0.5'e indirdi
Ivy Köprüsü masaüstü ürünleri Intel'in gelecek nesil işlemciler dört sürümleri vardır, bir kadın en az boyutu yalnızca 90 mm hesaplamadan sonra spekülasyonlara 2. uygulama yapan 22-nm işlem teknolojisi yüksek uç ürünler iki çekirdek çekirdek oluşur ve gpu alanının 100 mm'den az olabilir 2.
Intel Ivy Köprüsü temel ortak fotoğraf ı / o-ISSCC 2012 yılında San Francisco bölümüne geçen hafta önce tam sürüm gereksinimi ortadan kaldıran. Ivy Köprüsü ve Sandy Bridge çekirdek karşılaştırması, aşağıdaki birlikte:
Schneiden Sie die Truhe öffnen von Ivy Bridge, einen Blick auf seine "Herz"
İle aynı ölçeğe Sandy Bridge ve sarmaşık Köprüsü temel fotoğraf. Intel resmen Ivy köprü ancak daha düşük genel görüntü yayınladı değil rağmen olmalı ve bu yorum-in yamalı. Seçili Ivy Köprüsü ve Sandy Bridge olan 4 çekirdek / 8 mb L3 önbellek versiyonu. Ivy Köprüsü Sandy Bridge 12 AB (yürütme birimi) gpu çekirdek boyutu 16 arttı İn genel kompozisyon gpu güç, Sandy Bridge çekirdek ağ 216 mm 2 hakkında benzer Ivy Köprüsü, 160 mm 2 temel alanı olarak %74 eski.
Sadece çekirdek ve L3 önbellek, sarmaşık, köprü, Sandy Bridge hesaplamak için % 60 üzerinde. Teorik olarak düz bir yüzeye özgün düzeyin yaklaşık % 50 oranında yapmak için yordamı azaltılabilir , ancak gerçek olduğunu, son olarak, diğer faktörler, Intel'in en genç nesillere hala rahatsız değil bu değere yakın gel.
Ivy Köprüsü çekirdek Portföy, dört tür tasarım
Site bildirilen Ivy Bridge sürümü önce tasarım dört türü vardır: Intel'in modüler tasarımı olan en büyük dört çekirdekli gpu + GT2, core i7 üst modellerden aşağıdaki modeller hadım sürümü ve core i5 core i3 en düşük sonunda Pentium ve Celeron. 4 + 2 + GT2 Yardım GT2 ortalamasını, Intel 4 + GT2 Tasarım bölümünde bellek denetleyicisi bazı "dead space", e, + GT2 sürümü aynı ve 4 + GT2 bellek bant genişliği sağlamak kesti.


 
Schneiden Sie die Truhe öffnen von Ivy Bridge, einen Blick auf seine "Herz"
Da Intel gpu ve L3 önbellek de kesilmiş sürümünü tasarlamıştır: 8 mb 6 mb önbellek üst modelleri azaltılmış temel alan neredeyse yarısı tarafından azaltılan gpu bölümü. Yapmak en basit versiyonu olan iki cpu çekirdeği ve gpu ve cpu, grafik ve 3 mb önbellek, az 90 mm temel alanı GT1-2500 hd çizge göbek 2.
Schneiden Sie die Truhe öffnen von Ivy Bridge, einen Blick auf seine "Herz"
Hadım teknikleri Sandy Bridge
Aslında Intel'in, böyle bir "modüler" tasarım Sandy Bridge zaten başlamıştı, snb bekleniyor, ilgili ilişkileri kullanımı bir sonraki sürümü haswell tasarım hala (ama bir yerde sonra atıf raporları vr-bölge haswell güçlü GT3 grafik içinde önce bir çift çekirdekli işlemciler uygulanır).
Schneiden Sie die Truhe öffnen von Ivy Bridge, einen Blick auf seine "Herz"
Intel Masaüstü alanı modüler tasarımda ise daha başarılı bir strateji ve aynı zamanda azaltmak için üretim maliyeti. Popüler smartphone / Tablet-pc-SoC işlemci (Intel kendi Medfield dahil) ve şimdi tamamen farklı.
Spekülasyonlar, Sandy Bridge / Ivy Köprüsü, modüler tasarımı, en önemli nedeni, ring otobüs, cpu çekirdeği ve L3 önbellek ve ring otobüs aşama çekirdek sayısı çok basit- arasındaki otobüs, çekirdek yeniden gerek almak sadece halka simge için durdurmak olabilir.
Schneiden Sie die Truhe öffnen von Ivy Bridge, einen Blick auf seine "Herz"
Az 45 nm çift çekirdekli Atom çekirdeği alandır düşük sonu Ivy Köprüsü
Burada temel alan eski ürün / teknoloji Intel'in planlarının beri Pentium dönemi süreci:
Schneiden Sie die Truhe öffnen von Ivy Bridge, einen Blick auf seine "Herz"
Neredeyse ana cpu 300 mm 2 çekirdek çekirdek alanı Ivy köprü geri çekirdek Ana katında 2 dönem Nehalem dönemi. Ve düşük uç ürünler ya da düz daha az önce 45-nm oluşum teknoloji, çift çekirdekli Atom Pineview 87 mm - 2. Süreci ve iki dönemlerin, özgün Atom ilerlemeyi uygun Pazar olduğunu onun alt uç modelleri ürünün yerini ise atom en iyi yolu iyi bir bulmak için Intel önce yüklü - mobil cihazlar bazı saldırgan kol paylaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder